|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
11.5.2010 8:42:56   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=127499

Takega sem imela jaz pr Kaji in se je dobro obnesel, potem sem sam druge nastavke kupila za starejšo, ko je bila pa okol 1 leta smo prešli na večjo flašo.

Ima pa tud NUK neki za pitje, ki naj ne bi polivalo.

Thanks, Kati. Je že babi točno to nabavila. Njej samo omenim kakšno stvar, me čez pol ure kliče, da je že kupljeno user posted image user posted image user posted image . Se meni fajn godi, a ne user posted image .

trikrat hura za take babice user posted image user posted image user posted image . No sej imamo mi tud eno tako. Mojo mami user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
11.5.2010 8:46:11   
Lara73
nattasha: potem je še upanje user posted image

kora33: naša ne mara bit na trebuhu. takoj upor. Pa sem jo malo poskusla dat na blazino za dojenje, tako da je z zgornjim delom naslonjena gor, pa ji tudi ni  preveč všeč.

Sicer pa imamo jutri kontrolo v razvojni, pa bomo videli kaj poreče dr. Po mojem bi mogla za 3 mesece malo bolj glavo dvignit, če je na trebuščku. Vadit pa ne moremo.

evo joka. Grem. čao.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
11.5.2010 9:24:45   
MATEJKA_
jutro...
tak, mi smo spet prehlajeni - ta starejša je nekaj prinesla iz vrtca, midva z leonom pa sva seveda to pobrala. zaenkrat sicer samo žnodra na veliko. ako na veliko čistim s fiziološko in sesam ven. so mi v bolnici takrat pokazali zelo učinkovit način in moram rečt, da je do zdaj deloval... upam, da bo še naprej. imam ono 100 ml fiziološko na injekcijo (tistie male marinase ipd. so enostavno premale, pri enem prehladu jih lahko ravno 10 porabim...) z brizgalko v vsako nosnico našpricam kaka 2ml in mu hitro zaprem usta, da potegne gor vso fiziološko. tak pride fiziološka v vse kanale, kot je treba. ta mali se seveda zelo upira in dere pri tem, ampak je treba, če se hočemo izognit še nadaljnim bronhitisom ipd. pol pa z aspiratorjem (na vdih iz lekarne) vse ven posesam. sem imela onega baterijskega, pa ni toliko ven spravil... to pa dleuje super. pol pa še akpljica operila 2-3x na dan in je to to. seveda prehlad tudi tako kot pri nas, traja kakšen teden, pol pa je ok.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
11.5.2010 9:27:53   
MATEJKA_
naš še tud ne dvigne glavice kaj preveč. moja ta starejša je že pri 1,5 meseca kravice pasla, pri leonu pa ne klapa. pa ni panike, še vse pride na vrsto. trenutno pa iščem neko destinacijo za dopust. najraje bi šla v grčijo, ker je ceneje kot ta smotana hrvaška, ampak je leon še premali. pia je bila lani 11m stara ko smo šli na letalo in je bilo super, leon pa bo šele 6 mesecev poleti in bo to premalo. je pa hrvaška svinjsko draga. iščem pa nekje baška, baška voda, makarska, vodice ipd. v glavnem neki prod ali pesek na plaži, pa da ni apartma ali hotel več kot 100m od plaže... pozna katera kaki fajn apartma lai hotel?

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
11.5.2010 9:30:54   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Oj!

Jaz pa moram mojo pupo pohvalit. Odkar so se nam krči občutno zmanjšali oz. jih skoraj ni več, naša pupa full lepo spi. Okrog pol sedmih se naje, pol jo skopam in greva v sobo, pol pa se cartava in mi ponavadi zaspi. Okrog treh ali štirih se zbudi in spet poje, potem pa spi do pol šestih. Danes pa je spala celo od pol sedmih do pol šestih zjutraj brez prebujanja. Skratka pohvaljena.

Tudi s tem nimava težav, da bi se zunaj jokala. Full je rada v vozičku, full se rada sprehaja in full se rada vozi v jajčki. Skratka lahko si privoščimo kavico, hrup v nakupovalnih centrih je ne moti, zunaj pa itak ni problema.

Zdaj se mi zdi, da je čisto druga punčka ko nima krčev;))) Prej samo jok in nošenje, zdaj veliko smeha in pogovarjanja:))

user posted image user posted image user posted image user posted image super.
A potem smo mi edini, ki ponoči še malicamo? user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
11.5.2010 9:31:37   
MATEJKA_
me že dolgo ni blo tu, pa moram nadoknadit ;)
jaz sem še vedno 6kg v +, bo pa krivo tud to, da jem sami junkfood verjetno. in zakaj - ker zdravega nič ne smem, ker hoče ta malega raznest od krčev. ta teden sem tudi kompldetno črtala vse mlečne izdelke iz jedilnika, ker ima pol vedno drisko, močne krče, 2x pa je celo bruhal. imamo jutri P, pa bom vprašala kako in kaj, je verjetno občutljiv na kravje mleko. tako sem čisto brez vitaminov in mineralov, sem začela spet elevit jemat, pačeprav ima tud po teh tabletah krče...  no, kot vidite, krči še niso ponehali. komaj čakam da bodo, pri ta starejši so nehali 1 dan pred dopolnjenim 3. mesecem, leon pa ima že 3 mesece in skoraj 2 tedna, pa se še vedno ubadamo z njimi. in user posted image  so vedno hujši user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
11.5.2010 9:33:19   
MATEJKA_

Oj!

Jaz pa moram mojo pupo pohvalit. Odkar so se nam krči občutno zmanjšali oz. jih skoraj ni več, naša pupa full lepo spi. Okrog pol sedmih se naje, pol jo skopam in greva v sobo, pol pa se cartava in mi ponavadi zaspi. Okrog treh ali štirih se zbudi in spet poje, potem pa spi do pol šestih. Danes pa je spala celo od pol sedmih do pol šestih zjutraj brez prebujanja. Skratka pohvaljena.

Tudi s tem nimava težav, da bi se zunaj jokala. Full je rada v vozičku, full se rada sprehaja in full se rada vozi v jajčki. Skratka lahko si privoščimo kavico, hrup v nakupovalnih centrih je ne moti, zunaj pa itak ni problema.

Zdaj se mi zdi, da je čisto druga punčka ko nima krčev;))) Prej samo jok in nošenje, zdaj veliko smeha in pogovarjanja:))

ne, mi še tud. zvečer je ob 18h, pol pa okrog 19h zapsi in se zbudi med 1-2h zjutraj, poje in spi do 6h. bom pa jutri pri P vprašala kako dolgo lahko to nočno hranjenje dopuščamo, kdaj ga je treba ukinit... mislim da do 6. meseca...

Neposredna povezava do sporočila: 1932
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 11:08:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1933
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 11:15:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 1934
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 11:26:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1935
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 11:32:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MATEJKA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1936
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 11:35:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1937
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 11:37:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MATEJKA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1938
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 11:40:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MATEJKA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1939
11.5.2010 11:41:18   
Aja1
tudi mi ponoči še malicamo. Pa ne enkrat. najmanj 2x, ponavadi 3x.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
11.5.2010 11:42:08   
lakaya
lep pozdrav vsem februarkam user posted image

JADA 82 evo sm se prov odločla, da ti napišem en post in da te upam mal potolažm user posted image  Js sm 25.2. 2010 rodila svojo 2 bejbiko Taro, ki pa je pridna in nimam kakih velikh težav z njo ( razn ponoči bi lahko mal boljš spal) Se ti pa javljam, ker sm imela pri prvi bejbiki ( Julia- sedaj je stara 9 let) prov isto sceno, kot jo maš ti. Non stop se je jokala. Beri res NONSTOP!!!! V vozičku se je bla pripravljena jokat celo pot ( pa tud če je blo to 2 uri) v ležalniku, pod igralam.... edin ponoči je dobr spala. Tako, da sm se pri nje želela samo, da čim hitreje zraste user posted image ... ja žal je blo res tako. Nisem pa poznala rešitve za jok, ko nič drugega ne pomaga, to jr DA VKLOPIŠ SESALEC!!!! Mi je povedal sosed in pri Tari to res pomaga, utihne v momentu user posted image  Tako, da ti predlagam, da poiskusiš to, k menda ima sesalec zelo podoben monoton zvok kot so ga navajeni z maternice in jih pol pomiriuser posted image  Je pa zdaj zrasla v krasno punco, s katero nimam nobenih problemov user posted image

Sm prebrala, da si iz Gorenjske, tudi js sm iz okolice Lesc, tko da se lahko kdaj tudi dobiva za vozičkanje, lahko tudi ktera druga, ki je v interesu user posted image

Lepo se mejte s svojim user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
11.5.2010 12:22:11   
kora33
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Naša user posted image je pa prehlajena user posted image user posted image user posted image Kašlja, kiha pa nosek je zabasan ... sicer ji ne teče ravno iz nosa, ampak slišim, da težje diha. Zaenkrat še ni kritično, samo sem čist nevešča v tem.

Kaj narediti? Zaenkrat ji pucam nos s fiziološko in aspiratorjem. Ali naj pokličem zdravnika ali skušam sama pozdraviti? Samo kak? Kaj lahko naredim proti kašlju?

Hvala za odgovore, pa pa.

js našo preventivno mažem redno vsak večer po kopanju s sivkino kremo po prsih, hrbtu in podpladkih...pa moram pohvalit, da ve teh 3,5 mes...še ni bila niti malo prehlajena....poskusi...al pa z balzamično kremico od nahrina čisto na tanko...to je pri mojemu sinu vedno pregnalo prehlad....če seveda poznaš in maš možnost kje dobit....
pa seveda nosek še naprej redno z fiziološko in sesalčkom
upam da čim prej preženeta prehlad....

sreča je

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
11.5.2010 12:28:59   
kora33
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

nattasha: potem je še upanje user posted image

kora33: naša ne mara bit na trebuhu. takoj upor. Pa sem jo malo poskusla dat na blazino za dojenje, tako da je z zgornjim delom naslonjena gor, pa ji tudi ni  preveč všeč.

Sicer pa imamo jutri kontrolo v razvojni, pa bomo videli kaj poreče dr. Po mojem bi mogla za 3 mesece malo bolj glavo dvignit, če je na trebuščku. Vadit pa ne moremo.

evo joka. Grem. čao.

ja ne moreš otroka v neki prisilit to tud jst pravimmmmno naša dvigne glavo, če na trebuhu leži na mojem trebuhu in sem js v skoraj ležečem položaju....ampak na postelji pa ne mara biti na trebuhu sploh....
tud medve imava čez en mesec neonatalno....bomo videli, kaj porečejo tam

sreča je

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
11.5.2010 12:33:03   
kora33
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

naš še tud ne dvigne glavice kaj preveč. moja ta starejša je že pri 1,5 meseca kravice pasla, pri leonu pa ne klapa. pa ni panike, še vse pride na vrsto. trenutno pa iščem neko destinacijo za dopust. najraje bi šla v grčijo, ker je ceneje kot ta smotana hrvaška, ampak je leon še premali. pia je bila lani 11m stara ko smo šli na letalo in je bilo super, leon pa bo šele 6 mesecev poleti in bo to premalo. je pa hrvaška svinjsko draga. iščem pa nekje baška, baška voda, makarska, vodice ipd. v glavnem neki prod ali pesek na plaži, pa da ni apartma ali hotel več kot 100m od plaže... pozna katera kaki fajn apartma lai hotel?

mi gremo že tretje leto zapored sem...nam je všeč....
http://www.apartmanimarkov.com/

sreča je

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
11.5.2010 12:36:44   
kora33
če pa ma kera nemen iti na dopust prej...

Akcijske cijene apartmana do 16.06.2010.
-AP za 4 osobe 48 € / dan
-AP za  2 osobe 28 € / dan

http://www.apartmanimarkov.com/

sreča je

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
11.5.2010 13:27:39   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

Oj!

ne, mi še tud. zvečer je ob 18h, pol pa okrog 19h zapsi in se zbudi med 1-2h zjutraj, poje in spi do 6h. bom pa jutri pri P vprašala kako dolgo lahko to nočno hranjenje dopuščamo, kdaj ga je treba ukinit... mislim da do 6. meseca...

mi tudi še malicamo ponoči, najmanj 1×

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
11.5.2010 13:58:18   
Jada82
čistim s fiz
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

evo joka. Grem. čao.

Evo, mi smo bli danes pri zdravniku .... je ugotovila, da ne pase kravic pravilno, pa da jo nazaj zateguje, tako da imam napotnico za razvojno ambulanto, pa potem gremo h fizioterapevtki. Ajej, ta naš bogi otrok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
11.5.2010 13:59:27   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

spanje; Daša tudi spi nekje na 1,5 ure. Spi pa od pol do ene ure in je potem vsa happy. Je prav zabavna zadnje dni, ko jo žgečkam po trebuščku in se začne na glas prav krohotatuser posted image  Zdaj je začela igračke prijemat v roke in je vsa navdušena sama nad sabouser posted image  Je pa revica spet prehlajena (ma, saj v tem vremenu ni čudno), tako da laufa fiziološka in baby vac na much, pred spanjem sem jo pa za par minut še na inhalator dala, ker je nekaj kašljala...zaenkrat spi. Je pa prehlajen tudi Anže in ima tudi lonec vrelih kamilic pod posteljo...nam ni dolgčas...

Kaj jima daš inhalirat? Jaz sem tudi kupila inhalator, dala notri fiziološko, pa je Lan samo še bolj kašljal.

Nam je danes pri zdravniku dala tud inhalirat fiziološko .... v bistvu brez maske, sam tolk, da je para bla okol nje, da jo je vdihavala. Je kar spala zraven user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1948
11.5.2010 14:01:18   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Naša user posted image je pa prehlajena user posted image user posted image user posted image Kašlja, kiha pa nosek je zabasan ... sicer ji ne teče ravno iz nosa, ampak slišim, da težje diha. Zaenkrat še ni kritično, samo sem čist nevešča v tem.

Kaj narediti? Zaenkrat ji pucam nos s fiziološko in aspiratorjem. Ali naj pokličem zdravnika ali skušam sama pozdraviti? Samo kak? Kaj lahko naredim proti kašlju?

Hvala za odgovore, pa pa.

Zalivaj jo s fiziološko (čim večkrat na dan), stisni ji v nosek veliko tekočine, ne samo kapljice, tak da čez drugo luknjo ven špricne, pa držji jo pokonci v sedečem položaju ko to delaš. Potem aa babyvac.

Poslušaj kako diha, če ne hrope in ne diha s trebuščkom, nima vročine je ok. Če hrope štej njene vdihe v spanju, ne sme jih biti več kot 40 na minuto. Če jih je več kot 45, moraš takoj k zdravniku da ji izmeri saturacijo (kisik v krvi).

Ja sej smo bli kar pri dohtarju ... hujšega ni, moram ji pa noska pucat, to ji že zdaj, pa mal, da paro inhalira. Vročine nima. Me pa zanima tole s fiziološko - a mora met usta zaprta ko ji dam v nosek? Jaz jo ponavadi dvignem, dam v eno nosnico fiziološko, sam nič pri drugi ven ne špricne, mam občutek, da ji v usta pride, pol pa začne nenormalno tulit .... pol jo pa mal spustim v ležeč položaj, da aspirator naštimam, pol pa aspiriram ... a kaj narobe delamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1949
11.5.2010 14:03:58   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: lakaya

lep pozdrav vsem februarkam user posted image

JADA 82 evo sm se prov odločla, da ti napišem en post in da te upam mal potolažm user posted image  Js sm 25.2. 2010 rodila svojo 2 bejbiko Taro, ki pa je pridna in nimam kakih velikh težav z njo ( razn ponoči bi lahko mal boljš spal) Se ti pa javljam, ker sm imela pri prvi bejbiki ( Julia- sedaj je stara 9 let) prov isto sceno, kot jo maš ti. Non stop se je jokala. Beri res NONSTOP!!!! V vozičku se je bla pripravljena jokat celo pot ( pa tud če je blo to 2 uri) v ležalniku, pod igralam.... edin ponoči je dobr spala. Tako, da sm se pri nje želela samo, da čim hitreje zraste user posted image ... ja žal je blo res tako. Nisem pa poznala rešitve za jok, ko nič drugega ne pomaga, to jr DA VKLOPIŠ SESALEC!!!! Mi je povedal sosed in pri Tari to res pomaga, utihne v momentu user posted image  Tako, da ti predlagam, da poiskusiš to, k menda ima sesalec zelo podoben monoton zvok kot so ga navajeni z maternice in jih pol pomiriuser posted image  Je pa zdaj zrasla v krasno punco, s katero nimam nobenih problemov user posted image

Sm prebrala, da si iz Gorenjske, tudi js sm iz okolice Lesc, tko da se lahko kdaj tudi dobiva za vozičkanje, lahko tudi ktera druga, ki je v interesu user posted image

Lepo se mejte s svojim user posted image

Uf, hvala ... sej že to pomaga, da vidim, da nisem edina. Sem pa danes zdravnici omenila vse, kar naš otrok zganja. Sem rekla, da dvomim, da ima pa čist cel dan krče .. ja saj vidim, kdaj jo zviija, takrat vem, da jo res boli. Večinoma se pa kar tako joka ... nič ji ni prav. Pa je rekla, da če vidim, da brezveze joka, naj jo kar pustim ležat, pa se pač z njo kar kaj drugega pogovarjam, ko pa bo vesela, pa naj jo dvignem v naročje in se ukvarjam in nosim, da spodbudim tudi ta drugi del njenega karakterja. Ma ne vem, mislim, da ma kar prav. Ker smo naredili že ful preiskav in jo najbrž nič ne boli.... je le malo bolj nervozna, težko zaspi ... pa rada bi se skoz nosila ... samo to jo pa tudi ne bom ... user posted image

Lakaya, imaš ZS.

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.