Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: lakaya lep pozdrav vsem februarkam JADA 82 evo sm se prov odločla, da ti napišem en post in da te upam mal potolažm Js sm 25.2. 2010 rodila svojo 2 bejbiko Taro, ki pa je pridna in nimam kakih velikh težav z njo ( razn ponoči bi lahko mal boljš spal) Se ti pa javljam, ker sm imela pri prvi bejbiki ( Julia- sedaj je stara 9 let) prov isto sceno, kot jo maš ti. Non stop se je jokala. Beri res NONSTOP!!!! V vozičku se je bla pripravljena jokat celo pot ( pa tud če je blo to 2 uri) v ležalniku, pod igralam.... edin ponoči je dobr spala. Tako, da sm se pri nje želela samo, da čim hitreje zraste ... ja žal je blo res tako. Nisem pa poznala rešitve za jok, ko nič drugega ne pomaga, to jr DA VKLOPIŠ SESALEC!!!! Mi je povedal sosed in pri Tari to res pomaga, utihne v momentu Tako, da ti predlagam, da poiskusiš to, k menda ima sesalec zelo podoben monoton zvok kot so ga navajeni z maternice in jih pol pomiri Je pa zdaj zrasla v krasno punco, s katero nimam nobenih problemov Sm prebrala, da si iz Gorenjske, tudi js sm iz okolice Lesc, tko da se lahko kdaj tudi dobiva za vozičkanje, lahko tudi ktera druga, ki je v interesu Lepo se mejte s svojim Uf, hvala ... sej že to pomaga, da vidim, da nisem edina. Sem pa danes zdravnici omenila vse, kar naš otrok zganja. Sem rekla, da dvomim, da ima pa čist cel dan krče .. ja saj vidim, kdaj jo zviija, takrat vem, da jo res boli. Večinoma se pa kar tako joka ... nič ji ni prav. Pa je rekla, da če vidim, da brezveze joka, naj jo kar pustim ležat, pa se pač z njo kar kaj drugega pogovarjam, ko pa bo vesela, pa naj jo dvignem v naročje in se ukvarjam in nosim, da spodbudim tudi ta drugi del njenega karakterja. Ma ne vem, mislim, da ma kar prav. Ker smo naredili že ful preiskav in jo najbrž nič ne boli.... je le malo bolj nervozna, težko zaspi ... pa rada bi se skoz nosila ... samo to jo pa tudi ne bom ... Lakaya, imaš ZS.
|