|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
10.5.2010 10:15:35   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

ojla ženskice

jest mam novo taktiko, samo ne vem če bo uspelo: zjutraj jo ob 7h zbudim, držim budno do 10h, upam, da potem spi kaj več kot 15 minut. potem spet 3 ure budna in tako naprej. Moramo ujeti ritem, ker se nam bo drugače zmešalo. Še z možem se zaradi tega kregava. Ponavadi je budna nekje do dve uri, danes sem jo uspela držati budno dve uri in 40 minut user posted image . Potem mi je zaspala v naročju, da je s topom ne zbudiš...samo koliko časa je še vprašanje.

Bi prišla v BTC pa mi tok v avtu joka...

Ojej .... pol tud nimate glih fajn, a? Jah, očitno se je res treba prilagajat otrokom 100 %. Eh ja .... naša tud zdaj spi ... pa čeprav je mogla prej jokat ko jeshar. Ne vem, zakaj je vedno treba jokat, zakaj ne more brez joka zaspat?! Eh.
Nam zdaj v avtu spet ne joka ... ampak nočem nič hvalit, ker bo še prehitro začela. V vozičku pa joka ... tako da ... mi ne mormo na nobene obiske, nobeno trgovino, ne na kavico ... nič user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
10.5.2010 10:44:16   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Ojej .... pol tud nimate glih fajn, a? Jah, očitno se je res treba prilagajat otrokom 100 %. Eh ja .... naša tud zdaj spi ... pa čeprav je mogla prej jokat ko jeshar. Ne vem, zakaj je vedno treba jokat, zakaj ne more brez joka zaspat?! Eh.
Nam zdaj v avtu spet ne joka ... ampak nočem nič hvalit, ker bo še prehitro začela. V vozičku pa joka ... tako da ... mi ne mormo na nobene obiske, nobeno trgovino, ne na kavico ... nič user posted image

Jada, saj bo. Moj brat pravi: Zdaj joka tamala, čez 15 let boš pa ti user posted image user posted image user posted image . Pa še res je, vse prehitro odrasejo, potem so pa težavni najstniki... Je treba uživat, dokler so še miniji user posted image .

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
10.5.2010 10:58:59   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

naslednji vikend imamo krst. Pa je moja sestra šla k njihovemu fajmoštru po potrdilo, da bo lahko botra. no pa se je zataknilo. Ker ni vsako nedeljo pri maši (res je redko, bolj prazniki), ji ga ni dal in ne more biti botrca! Nimam besed.

Kaj??? Ne morem verjet!!!!!? Kakšno potrdilo bi pa moral dobit?
Mi smo šli skupaj - moj brat boter, njegova punca in jaz ... smo se vse lepo zmenili - pa sem jaz poročena samo cerkveno z neverujočim, brat in punca (tudi neporočena) pričakujeta user posted image čez 2 meseca, pa še krstili bomo v župniji, kjer sem jaz živela prej in je župnik vse sam uredil z župnikom, kjer živim zdaj.
Zataknilo se je samo pri krstnem imenu, ampak bomo uredili tudi to.

joj kr ne morem verjet kaj berem...kako so eni župniki zateženi....namesto da bi bili veseli da še hoče nekdo otroka dat h krstu, ne pa da še neke zahteve postavljajo...najbolj je pomembno da ima tisti ki bo boter otroka rad, ne pa al hod v cerkev k maši...jao ej...mi grejo kr lasje pokonc....jst bi mu take povedala...

mi pa imamo krst 23. mamo pa v soboto 15 priprave na krst (nek sestanek z župnikom)...upam da bo tam kaj zatežil, zaenkrat ni nič rekel, pa midva nisva poročena...

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
10.5.2010 11:07:37   
mucica2

naša user posted image tud ponavad podnev nč kaj dost ne spi...ko pa zaspi pa kake pol ure do 45 minut spi pol se pa zbudi...sam ko je pa budna pa ne joka, ampak se smeji pogovarja, gleda...ko pa postane ful zaspana pa zmatrana pol pa je mal težna....čeprav včeri k smo bli pa pr mojmu doma pa je bla skoz uzun v vozičku pa mal na rokah pa je spala od 10.00 do 13.00 pa od 14.00 do 18.00. pa sm misla da bo pol zarad tega ponoč panika, pa je spala od 22.15 do 8.10. tako da se je vsej naspala včer, hehe...ponoč smo se tud mi user posted image

zdej pa spet tule v ležalniku dermucka....ne more prav zaspat vsake tok pogleda pa dam dudo pa naprej zadrema....k je tok zaspana da groza user posted image

jst pa čakam zdej eno kolegico  iz ljubljane da pride k men user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1904
10.5.2010 11:17:35   
Bauky
lep pozdravček....
ko vas berem, kako vam vaši deteti jokcajo, sem lahko le srečna (že trkam), da nimamo zaenkrst takih težav, razeeennn če je fuull zaspan, ko se prečuje in ne more zaspat... takrat pa je mal tečkast pa ga treba nosit okoli , ni dost da ga imam samo v naročju in sedim. Drugač je pa ful rad pelje v vozičku ali v avtu... takoj zadremlje...
Drugač ga pa moram danes pohvalit, ker je prvič prespal CELO noč - od devetih zvečer ko se je najedel pa do 6.15 ure zjutraj... mami je tko happy in naspana zdaj user posted image . Sem mislila zjutraj, da bo kaj več pojedel kot sicer, ker ni ponoči nič se zbudil, pa je blo čist enako...in ni nič kaj z večjim užitkom jedel kot sicer.

tud jaz ne morem verjeti kako so lahko župniki tko zateženi, naj bodo veseli res, da sploh še kdo do njih pride, mislim, da ni tko važn, ali starša oz. boter hodijo k maši vsako nedeljo ali ne... midva se pa tudi morava it zmenit za datum krsta... ga je moj že šel 1x obiskat, pa ga ni blo doma... baje ga je ful težko dobit tam kjer bi mogel bit.

Tale dež .... grrrrrr

Neposredna povezava do sporočila: 1905
10.5.2010 11:22:14   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

mi pa imamo krst 23. mamo pa v soboto 15 priprave na krst (nek sestanek z župnikom)...upam da bo tam kaj zatežil, zaenkrat ni nič rekel, pa midva nisva poročena...

He he ... jaz sem se tem pripravam kar izognila user posted image user posted image user posted image . moj itak ni veren in ni niti sodeloval pri pogovorih z župnikom, jaz sem rekla, da nimam časa, ker moram otroka rihtat in to; boter in botrca sta pa "že dala priprave čez".
Se pa strinjam s tem - srečni bi lahko bili, da v današnjih časih sploh še kdo hoče dat krstit otroka.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
10.5.2010 11:26:31   
Tinca Malinca
Punce, mene pa neki zanima.
Moja user posted image je izključno dojena in niti slučajno ne zna pit po flaški (če slučajno nanese, da moram jaz nujno kam skočit), rabi ene 10 minut, da pošteka sistem, teče ji mimo, se ji zaletava in tako... Razmišljam, da mogoče sploh ni treba, da jo navajam na flaško, pa malo brskam naokoli in sem našla tole zadevo: http://www.otroski-planet.com/doidy-cup.htm, ki je primerna že od 3. meseca dalje.
Druga varianta je magic cup, ampak šele od 6. meseca dalje.

Imate kaj izkušenj z enim ali drugim? Kako se obnese?

Neposredna povezava do sporočila: 1907
10.5.2010 11:28:17   
Tinca Malinca
Ups, ena vejica mi je noter padla zraven. Še enkrat link:
http://www.otroski-planet.com/doidy-cup.htm

Neposredna povezava do sporočila: 1908
10.5.2010 11:35:23   
protina
hej!

Naša je tud včeraj bila cel dan sitna,pa na rokah,pa v vozičku pa  v igralnem centru- nikjer ji ni pasalo user posted image .Je bla žecel dan od nespanja tako zmatrana,da je pol ob 8-ih zaspala.Ja neki čuden dan je bil.

lara mislim,da si ti pisala, da ima tvojauser posted image suhe lišaje po telesu.Nam se je to tudi zdaj naredilo.S čim kaj mažeš....

krst pa bomo imeli 19.6.Hja naš župnik tudi kaj komplicira, bomo videli..

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
10.5.2010 12:43:36   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Za kavico itak, sam povejte kateri dan.

Mavo na Rudniku zraven BCja, pa Obi je tud tam, za Merkurjem.

Hvala za info. Za kavo je pa meni tudi vseeno, le da je dopoldne. Samo ne poznam nobene dobre lokacije, razen ribnika v Tivolijuuser posted image . Če poveste kam, pa z veseljem pridem.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
10.5.2010 12:54:37   
punsha
Ojla,

no mi smo iz posvetovalnice. Smo imeli 2 cepljenje, sedaj je pa revež tako zmatran da spi. Sem ga slačila, pa je kar naprej spal. No proti rotavirusu se pa nismo in se ne bomo cepili. Itak bo star že eno leto in 9 mesecev, ko naj bi šel v vrtec. Tko da upam da ne staknemo kaj...
Velik je 62,5 cm (zrasel 4,5cm od prejšnjič-1mesec in pol), tehta pa 6290g, tko da zredil se je pa minimalno, ampak je še ok (700g). No saj je rekla, da se po 3 mesecu počasneje napreduje s težo. Je pa prej vedno pridobil po 1200-1300g.

Tinca Malinca, tale lonček mi je pa všeč. Tud jaz bi bila najraje kar brez flaše. Sedaj sem mu dala ene 3 piti, ampak mu tudi ne gre najbolje. Itak je drugačna tehnika, če pije po flaški, al pa se doji.

spanje pri nas zaspi na vsako dobro uro oz uro in pol. Če je dlje pokonci, je čisto utrujen in potem jokast. Potem pa spi različno. Včasih rabi le malo, kakih 20 min, večinoma pa eno urco. Kaj pa vem, meni se ne zdi, da bi mu nek svoj urnik uvajala. Tudi meni nebi bilo ravno všeč, če bi mi nekdo rekel, sedaj pa spi, sedaj bodi pokonci tudi če si zaspana... Naj otrok spi takrat ko je zaspan in kolikor mu pač paše. Je pa res, da je fino, če je kak ritem, da gre pač vedno ob določenih urah spat. Ampak to pride kasneje na vrsto. No ja, moje mnenje.
Ponoči pa sedaj spi od 8 do 2 ali 3, potem se zbudi med 6-7 in nato spi še do ene pol 9, ko vstane. Je takole kar super. Meni je všeč, daa ga lahko še podojim ponoči, sicer me že vse boli user posted image .

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
10.5.2010 15:00:22   
Kati81
Tinca tale lonček je luštn, sam se mi zdi da pri tko majhnih nepraktičen.  Kot vem ima oz naj bi imel Avent lonček že od 3 mesecev dalje, jaz sem ga mela pr Kaji zdaj ga pa še nimam, tistega sem pa naprej dala, škoda.
Jaz ti svetujem da kar kak tak lonček, ker jim je lažje in se ne polivajo, čist iz praktičnih izkušenj, naša Kaja je največkrat med vožnjo žejna in so tej lončki carski ker ne polivajo.
TT ima tud en luštn lonček, sam je tud šele od 6 mesecev dalje. Bom mal prečekirala po netu in ti prpopam linke.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
10.5.2010 15:58:52   
dskubin
Lonček tudi meni lušno izgleda, je pa sigurno nepraktičen že za zdejle. Tej naši še tko nekontrolirano mahajo okoli, da ti mimogrede vsa vsebina ven uide :D

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
10.5.2010 18:56:34   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: protina

hej!
lara mislim,da si ti pisala, da ima tvojauser posted image suhe lišaje po telesu.Nam se je to tudi zdaj naredilo.S čim kaj mažeš....

so nam v lekarni na recept namešali kremo... pa nam bolj malo pomaga. po obrazku ja, po telesu in lasišču, pa samo toliko, da se ne lušči, fleki pa ostanejo. imamo čez en teden kontrolo, pa bomo videli kako naprej.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
10.5.2010 19:13:56   
Lara73
sej men ni za ne vem kakšen red pri spanju, samo podaljšala bi ga rada, ker je vidno neprespana in utrujena. tudi ko spi samo 15-30 minut najprej neutolažljivo joka tudi pol ure, ne more niti jest. Je tko boga. Zdej jo držim budno čim dlje, da je res utrujena in potem upam na daljši spanec. Danes dopoldan je bila budna 2 uri in 40 minut pa je spala najprej eno uro, nato jok pol ure potem pa tri ure spanje. Je bila kot prerojena. No popoldan pa spet ista pesem, po starem. Sicer pa, dokler spi ponoči: superca!

Sem pa pri obeh fantih vzpostavila že zelo kmalu red, nekako se je sam od sebe. Oba hranjena po flaši. Iste ure spanja, hranjenja vsak dan. Je res lažje in enostavno. Pa noben ni tko jokal in bil siten. Smo lahko celo kam šli.

lonček,flaša...: naša rada po žlički pije, lončka še nisem probala, flaše ne mara. Sicer je polno dojena in ne rabi nič, ji pa včasih ponudim čajček s sladkorjem za lažje kakanje, pa ni navdušena nad flašo. Pa nad čajem verjetno tud ne.

Mi imamo sestanek za krst v sredo zvečer. Drugače pa je župnik dve leti nazaj hodil k moji tašči (spodnje nadstropje) vsak dan na kosilo. pa tud pri meni je že bil na kosilu, pa hišo žegnal...je tak človeški ta naš župnik. Tast je pa cerkveni ključar, zvonar, ministrant, pa pušco nosi,... Mož je mizar in stalno kaj za cerkev dela. Tašča kuhana in pečena v cerkvi. Potem pa pridem k hiši jaz k nimam nič zakramentov narejenih . Sem pa krščena. No ja sem mu povedala, da zdej pa ne grem zakramentov delat in je rekel: vsak po svoje. Se lepo pogovarjava in mi ne utruja s tem.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
10.5.2010 19:33:37   
Lara73
naša se tok slini, kr balončke dela.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
10.5.2010 19:44:29   
Kati81
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=127499

Takega sem imela jaz pr Kaji in se je dobro obnesel, potem sem sam druge nastavke kupila za starejšo, ko je bila pa okol 1 leta smo prešli na večjo flašo.

Ima pa tud NUK neki za pitje, ki naj ne bi polivalo.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
10.5.2010 20:08:42   
vaney
spanje; Daša tudi spi nekje na 1,5 ure. Spi pa od pol do ene ure in je potem vsa happy. Je prav zabavna zadnje dni, ko jo žgečkam po trebuščku in se začne na glas prav krohotatuser posted image  Zdaj je začela igračke prijemat v roke in je vsa navdušena sama nad sabouser posted image  Je pa revica spet prehlajena (ma, saj v tem vremenu ni čudno), tako da laufa fiziološka in baby vac na much, pred spanjem sem jo pa za par minut še na inhalator dala, ker je nekaj kašljala...zaenkrat spi. Je pa prehlajen tudi Anže in ima tudi lonec vrelih kamilic pod posteljo...nam ni dolgčas...

lonček; pri Anžetu sem imela en bataljon flašk in magičnih lončkov, pa je pri enem letu vse odpadlo in je pil samo iz kozarca. Zdaj flaško (od Aventa) vzamemo sabo, če kam gremo, notri nalijem vodo, ker itak najrajši pije vodo, potem pa pije iz pokrovčka, ker je pač kot mali kozarec. Pa imamo rešen problem. Daša pa pije po flaški, nesladkan čas ali vodo. Zaenkrat se nič ne pritožuje.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
10.5.2010 20:54:36   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=127499

Takega sem imela jaz pr Kaji in se je dobro obnesel, potem sem sam druge nastavke kupila za starejšo, ko je bila pa okol 1 leta smo prešli na večjo flašo.

Ima pa tud NUK neki za pitje, ki naj ne bi polivalo.

Thanks, Kati. Je že babi točno to nabavila. Njej samo omenim kakšno stvar, me čez pol ure kliče, da je že kupljeno user posted image user posted image user posted image . Se meni fajn godi, a ne user posted image .

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
10.5.2010 20:57:19   
Nattasha
Oj!

Jaz pa moram mojo pupo pohvalit. Odkar so se nam krči občutno zmanjšali oz. jih skoraj ni več, naša pupa full lepo spi. Okrog pol sedmih se naje, pol jo skopam in greva v sobo, pol pa se cartava in mi ponavadi zaspi. Okrog treh ali štirih se zbudi in spet poje, potem pa spi do pol šestih. Danes pa je spala celo od pol sedmih do pol šestih zjutraj brez prebujanja. Skratka pohvaljena.

Tudi s tem nimava težav, da bi se zunaj jokala. Full je rada v vozičku, full se rada sprehaja in full se rada vozi v jajčki. Skratka lahko si privoščimo kavico, hrup v nakupovalnih centrih je ne moti, zunaj pa itak ni problema.

Zdaj se mi zdi, da je čisto druga punčka ko nima krčev;))) Prej samo jok in nošenje, zdaj veliko smeha in pogovarjanja:))

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
10.5.2010 21:05:33   
vaney
Nattashauser posted image imate pridno puunco. No, saj naša je tudi pridna. Če je sita, previta in naspana, jeuser posted image Sicer ji pa ni problem spat v avtu, vozičku...edino v naročju ne spi rada, ima rajši posteljico ali voziček ali lupinico, ležalnik...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
10.5.2010 21:51:29   
valentinčica30
Moj je danes oz. včeraj ponoči odkril da lahko kriči. Zakriči pol se pa kr smeje, se mu ful dopade, sam meni in ostalim pa ravno ne. Ne bi imela nič proti če bi to delal podnevi ne pa od polnoči do petih zjutraj, pol je pa dopoldne prespal ko ubit.
Sam je bil pa klju temu smešen ko je preizkušal kaj lahko spusti iz sebe, ne bi verjela kake zvoke lahko taki mali naredijo.
Upam pa da bo dones spal.

Pitje- naši dve starejši pijeta iz kozarcev, ko pa me ni poleg pa znata tudi iz flaše lepo pit (prave da ne bo pomote)user posted image user posted image user posted image
Mali pa pije iz flaške, popije pa tudi že kaj malega čaja iz kozarčka ali po žlički in se potem počuti total imenitnega.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
11.5.2010 7:17:20   
kora33
oj...
že dolgo se nisem javila...berem vas pa občasno...samo mi pol časa zmanjka za kaj napisat, ker se princeska zbudi user posted image
je pa pri večini stanje enako kot pri nas....
Nana že več kot en mesec noč prespi...ob 7 se skopava...se podojiva...okol 8 že spi in spi do 6-7 zjutraj...brez vmesnih malic...fenomenalno....
čez dan pa ne zdrži dalj pokonci kot urco...urco in pol...zaspi za pol urce in tako ga biksava čez cel dan....
čez dan se hraniva na 2 urci...včasih tud bolj hitro...da si gospodična nabere energijo za dolg nočni spanec....
prav luškana je že zdaj, ko se pogovarja...vrešči in smeje....
noče pa ležat na trebuščku....tk da je zadnjič pediatrinja rekla, da jo moramo prisiliti....pa ne vem če je to mogoče...kojo dam na trebuh...pa je lahko prej še tako dobre volje...se začne v roku ene minute jokat...a ma mogoče katera podobno izkušnjo....vem da bi mogla biti več na trebuhu...za razvijanje motorike in koordinacije...samo med jokom tega ne more razvijat.....
prejšnjo sredo sva imeli posvetovalnico...stara skor 3.5mes...tehta 5220 in dolga 55...lepo napreduje....(ob rojstvu 2460 in 44,5)
no en kratek spis mi je uspelo napisat.....
lep dan vsem...dans bo sonček zgleda

sreča je

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
11.5.2010 8:12:10   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Oj!

Jaz pa moram mojo pupo pohvalit. Odkar so se nam krči občutno zmanjšali oz. jih skoraj ni več, naša pupa full lepo spi. Okrog pol sedmih se naje, pol jo skopam in greva v sobo, pol pa se cartava in mi ponavadi zaspi. Okrog treh ali štirih se zbudi in spet poje, potem pa spi do pol šestih. Danes pa je spala celo od pol sedmih do pol šestih zjutraj brez prebujanja. Skratka pohvaljena.

Tudi s tem nimava težav, da bi se zunaj jokala. Full je rada v vozičku, full se rada sprehaja in full se rada vozi v jajčki. Skratka lahko si privoščimo kavico, hrup v nakupovalnih centrih je ne moti, zunaj pa itak ni problema.

Zdaj se mi zdi, da je čisto druga punčka ko nima krčev;))) Prej samo jok in nošenje, zdaj veliko smeha in pogovarjanja:))

Super, Nattasha! Čestitke! In prav vesela sem za vas, da so vam krči minili! Joj, upam, da bodo tudi nam. Kdaj so vam minili? Naša bo v sredo stara 2 meseca in 3 tedne ..... če krčev ne bo, bo že občutno bolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
11.5.2010 8:13:49   
Jada82
Naša user posted image je pa prehlajena user posted image user posted image user posted image Kašlja, kiha pa nosek je zabasan ... sicer ji ne teče ravno iz nosa, ampak slišim, da težje diha. Zaenkrat še ni kritično, samo sem čist nevešča v tem.

Kaj narediti? Zaenkrat ji pucam nos s fiziološko in aspiratorjem. Ali naj pokličem zdravnika ali skušam sama pozdraviti? Samo kak? Kaj lahko naredim proti kašlju?

Hvala za odgovore, pa pa.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.