punsha
|
Ojla, no mi smo iz posvetovalnice. Smo imeli 2 cepljenje, sedaj je pa revež tako zmatran da spi. Sem ga slačila, pa je kar naprej spal. No proti rotavirusu se pa nismo in se ne bomo cepili. Itak bo star že eno leto in 9 mesecev, ko naj bi šel v vrtec. Tko da upam da ne staknemo kaj... Velik je 62,5 cm (zrasel 4,5cm od prejšnjič-1mesec in pol), tehta pa 6290g, tko da zredil se je pa minimalno, ampak je še ok (700g). No saj je rekla, da se po 3 mesecu počasneje napreduje s težo. Je pa prej vedno pridobil po 1200-1300g. Tinca Malinca, tale lonček mi je pa všeč. Tud jaz bi bila najraje kar brez flaše. Sedaj sem mu dala ene 3 piti, ampak mu tudi ne gre najbolje. Itak je drugačna tehnika, če pije po flaški, al pa se doji. spanje pri nas zaspi na vsako dobro uro oz uro in pol. Če je dlje pokonci, je čisto utrujen in potem jokast. Potem pa spi različno. Včasih rabi le malo, kakih 20 min, večinoma pa eno urco. Kaj pa vem, meni se ne zdi, da bi mu nek svoj urnik uvajala. Tudi meni nebi bilo ravno všeč, če bi mi nekdo rekel, sedaj pa spi, sedaj bodi pokonci tudi če si zaspana... Naj otrok spi takrat ko je zaspan in kolikor mu pač paše. Je pa res, da je fino, če je kak ritem, da gre pač vedno ob določenih urah spat. Ampak to pride kasneje na vrsto. No ja, moje mnenje. Ponoči pa sedaj spi od 8 do 2 ali 3, potem se zbudi med 6-7 in nato spi še do ene pol 9, ko vstane. Je takole kar super. Meni je všeč, daa ga lahko še podojim ponoči, sicer me že vse boli .
|