|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
6.5.2010 12:50:26   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Jada, ti se pa nikar ne sekiraj, če je tvoja Iza malo bolj drobčkena. Ko bi vidla našega prvega, kakšen je bil. Pri treh mesecih je imel pol kile manj kot Maša pri dveh mesecih, s tem da je bil za 3 cm daljši!! Še zdaj je tak suhec, da bi se lahko za telegraf štango skriluser posted image

hehe mavo izjava leta ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (tako sem se smejala k sm to prebrala)

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
6.5.2010 13:14:00   
punsha
Hej,
pri nas je sicer sonček, ampak niti slučajno ni za ven it, ker piha kot user posted image .
Enej je šel ravno spat. Pa ima sedaj novo modo. Sicer jokal je že prej, če je bil preveč utrujen, ampak sedaj pa vedno, preden zaspi (čez dan). Kaj pa vem, od kje se je sedaj to zmislil. Prej je vedno sam lepo zaspal pa je bilo, sedaj ga je pa treba uspavat. Ok, sicer zaspi v parih minutah, ampak vseeno. Sem poskusila it stran, je jokal, sem bila potem zraven, je jokal. No sem ga malo božala po laskuh, je pa zaspal. To je sedaj nekaj dni tako. Kaj pa vem, a to je razvada? Hm, očitno rabi al kaj. A jih ve tudi kaj uspavate?

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
6.5.2010 13:31:31   
babajči
BAUKY: jaz tudi čakam na datum za UZ kolkov v NM bolnici... sem klicala prejšnji teden, pa so rekli, da oni delajo UZ, ko je otrok star 4 mesece (ker baje prej ni potrebe???) in da za tako daleč naprej še nimajo razpisanih datumov. Ko pa bodo, pa bom sigurno pisno obveščena...
Drugače pa sva na isti dan rodili... si ti tudi rodila v NM porodnišnici?

Naš mali pobček je pa drugače ful priden...danes smo spali celo noč. pa zdaj že spi 3 ure in pol... ne vem, upam, da je vse OK. Aha evo ga, sirena... pa glih sem riž dala kuhat.

pa-pa

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
6.5.2010 14:11:29   
Lara73
mi smo v Kranjski P dobili datum za slikanje kolkov pri odpustu. Tako ni nobenega problema.

Mi se redno uspavamo. Samo enkrat mi je ponesreči zaspala v ležalniku. Drugače pa jokamo od utrujenosti in potem se nosimo ali pa vozimo z vozkom, da zaspimo. Al pa na joški. Čez noč lepo spimo in se futramo brez problema (trkam), čez dan ne spi več kot pol ure skupaj. Tako par rund in to je to.

mavo: ja res izjava leta!

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
6.5.2010 14:26:42   
Lara73

Lara, srečnouser posted image , pa dva poba imaš, a ne? Sicer smo pa vsi ob petkih kako uro špricali, samo res, da pri nas šele v srednji šoli, prej si nismo še upali. Saj veš, da zunaj trava raste in so mulci vsi zmešani...pa maj je mesec ljubezni...sigurno je do ušes zatreskan v kakšno punco, pa posedajo po klopcah celo dopoldneuser posted image
Smo vsi po mojem to skoz dali, ga bo že minilo...čez kakih petnajst letuser posted image

Ja dva poba. In čez petnajst let bo že Monika pubertetnica. Ah sej potem grem pa lahko upravičeno v penzijo...če drugače ne, pa invalidsko.

Mulc večinoma telovadbo šprica al pa opreme nima s sabo. To je že napredek, ker prej je pa matematiko. Joj kok ga meče! Jezika, da mu ne sežem do gležnjev! Pa sem menda ženska.... Z učiteljico za slovenščino bi bil najraje kar na ti, da bi pa cveke popravil, to se pa ne sliši najbolje. Kapo dol vsem učiteljem in učiteljicam, ker meni bi se zmešalo in kakšnega mulca jezikavega okol ušes mal počohala. Al pa velik. Pa zvpis v srednjo šolo smo se še malo pogovarjali, če ne bi raje šel 3+2 in ne 4 letno, da ne bi zabluzil do konca. Sedmi razred pravdober, osmi dober, letos pa upam, da bomo brez popravca. Mu bom že dala punce pa klopce! Knjige naj se prime! Še štiri tedne zdržimo....sem že čist siva. Septembra pa ponovimo vajo. Monika bo imela čist zmahano in scufano mamo. Se mi reva že smili. Da ne govorim kok bom stara, ko bo Monika godna za sredno šolo! 50! Mati božja, a je to mogoče?

Grem mal z Moniko ven. Sicer piha ampak v vozku bo pa že ok.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
   [Brisano sporočilo]
6.5.2010 15:13:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lara73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1831
6.5.2010 16:22:33   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

zimska: kakšna kilaža user posted image . Pa to samo od dojenja? Sicer pa tudi dolžina ni zanemarljiva.

Ja, samo dojen je. Starejši je imel iste mere, očitno imata to v genih...user posted image

ulala. lepo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
6.5.2010 17:39:12   
Olive

zimska: kakšna kilaža user posted image . Pa to samo od dojenja? Sicer pa tudi dolžina ni zanemarljiva.

Ja, samo dojen je. Starejši je imel iste mere, očitno imata to v genih...user posted image

Bravo za tako kilažo ob samem dojenju. Naša pupa dobiva težo čisto na spodnji meji.user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
6.5.2010 19:05:59   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Olive

Bravo za tako kilažo ob samem dojenju. Naša pupa dobiva težo čisto na spodnji meji.user posted image

tudi naša. Pa se mi vseeno ne zdi prav nič podhranjena. Ma lepa okrogla lička, pa šlaufke... Nimamo pa še niti približno 6 kg.

(odgovor članu Olive)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
6.5.2010 19:45:50   
valentinčica30
Lara73 se mi prov smiliš, moja najstarejša šele vstopa v puberteto pa me že prov zvija. Zaenkrat je v šoli še super duper a kaj ko jo je začelo čedalje bolj grabit in HB da je konec leta. Sicer živi samo za obleke in rihtanje, pa za telefon in internet. Sicer pa včasih pomislim da sem bila ista. Se mi zdej moja mama smeje.

Jaz sem dones dobila svojo drugouser posted image . Totalna groza, malemu total homoni skozi mleko tolčejo je tečen ko diska. Upam da ne bo predolga. Srečne tiste, ki je še nimate vam zavidam.

Sicer pa sem ko cunja, sem bila celi ljubi dan zuni.

Nočko.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
6.5.2010 22:35:29   
mavo

Lara, srečnouser posted image , pa dva poba imaš, a ne? Sicer smo pa vsi ob petkih kako uro špricali, samo res, da pri nas šele v srednji šoli, prej si nismo še upali. Saj veš, da zunaj trava raste in so mulci vsi zmešani...pa maj je mesec ljubezni...sigurno je do ušes zatreskan v kakšno punco, pa posedajo po klopcah celo dopoldneuser posted image
Smo vsi po mojem to skoz dali, ga bo že minilo...čez kakih petnajst letuser posted image

Ja dva poba. In čez petnajst let bo že Monika pubertetnica. Ah sej potem grem pa lahko upravičeno v penzijo...če drugače ne, pa invalidsko.

Mulc večinoma telovadbo šprica al pa opreme nima s sabo. To je že napredek, ker prej je pa matematiko. Joj kok ga meče! Jezika, da mu ne sežem do gležnjev! Pa sem menda ženska.... Z učiteljico za slovenščino bi bil najraje kar na ti, da bi pa cveke popravil, to se pa ne sliši najbolje. Kapo dol vsem učiteljem in učiteljicam, ker meni bi se zmešalo in kakšnega mulca jezikavega okol ušes mal počohala. Al pa velik. Pa zvpis v srednjo šolo smo se še malo pogovarjali, če ne bi raje šel 3+2 in ne 4 letno, da ne bi zabluzil do konca. Sedmi razred pravdober, osmi dober, letos pa upam, da bomo brez popravca. Mu bom že dala punce pa klopce! Knjige naj se prime! Še štiri tedne zdržimo....sem že čist siva. Septembra pa ponovimo vajo. Monika bo imela čist zmahano in scufano mamo. Se mi reva že smili. Da ne govorim kok bom stara, ko bo Monika godna za sredno šolo! 50! Mati božja, a je to mogoče?

Grem mal z Moniko ven. Sicer piha ampak v vozku bo pa že ok.

Če te kaj tolaži, tudi jaz bom 50, ko bo Maša v srednji šoli. Samo me tudi bolj za ta večjega skrbi, se mi zdi, da so punce v šoli malo bolj pridne, tudi ko jih pomlad razganja. Res pa je, da raje ne pomislim, kaj vse smo mi počenjali. Matr, saj se mi bo zmešalo, če bo kaj po meniuser posted image . Šola je bila že v redu, samo ostalo...sem bila stara 15 let, ko sem šla iz Šk. Loke na štop v Laško na Pivo in cvetje, medtem ko sta šla naša dva za vikend veslat po Kolpi. Me je videla mamina sodelavka na križišču štopat z enim kolegom, ki je imel čupo do tal (dolgolasci so bili takrat fejst moderni), pa ji je povedala. Mami je mislila, da sem na morje štopala, pa sem ji raje pritrdila, kot da bi ji povedala, da sem šla na festival pivauser posted image Pol bi bil pa res hudič v strehi...user posted image O, ja, še veliko dogodivščin imam v rokavu, pa upam, da jih naša dva mulca nikdar ne izvestauser posted image Kar se njiju tiče, je bla mami skoz odlična, pa po šoli takoj domov...user posted image user posted image user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
7.5.2010 9:03:36   
mucica2

pa sej po moje mamo vse kako dogodivščino za sabo, v šolskih letih je blo res noro...tud jst mam par takih sam res pa je da pr men šola ni nikol trpela zarad ničesar, je šlo vse lepo skoz user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
7.5.2010 9:51:13   
Bauky

IZVIRNO SPOROČILO: babajči

BAUKY: jaz tudi čakam na datum za UZ kolkov v NM bolnici... sem klicala prejšnji teden, pa so rekli, da oni delajo UZ, ko je otrok star 4 mesece (ker baje prej ni potrebe???) in da za tako daleč naprej še nimajo razpisanih datumov. Ko pa bodo, pa bom sigurno pisno obveščena...
Drugače pa sva na isti dan rodili... si ti tudi rodila v NM porodnišnici?

Babajči, dobro da si povedala, ker sem mislila tudi jaz že klicat , kdaj bodo končno poslali datum...

Ja, tudi jaz sem rodila v NM porodnišnici ... Kolikor se spomnim sva pdp imele 1 dan razlike... hja, naša cukerčka sta morala mal pohitet, a ne. Si bila zadovoljna z P. Jst nimam nič za pripomnit, vse ok - odnos do nas, hrana, vsega dovolj...

Dobro jutro, vsem mamicam... Zdaj me že ene 3 dni ob 7 uri zjutraj user posted image gor vrže in se moram zbudit. Prej je blo kar fajn ko je do 9 zjutraj potegnil, jaz pa znjim... ko pa sem taka zaspanka še vedno.
Pa vsak dan ima zdaj mokro posteljico, tko da moram vse preoblečt ... sploh ne vem, sem menjala plenice... ali jih ne znam več namontirat, al kaj da vse ponoči premočijo. Zdaj pa že spi v taveliki posteljiuser posted image

Povejte, a katero tudi križ tako boli. Meni je za znoret, ko se moram prepognit, in potem vstat.

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
7.5.2010 12:03:53   
niwci
Ko govorite o slikanju kolkov, sem se pozanimala kako je pri nas, ker mi ni nihče še nič reku in bomo 12.5. stari 3 mesece. Povedali so mi, da tukaj slikajo samo v P in pol ne več... Moram vprašat zdravnika drug teden, kako je zdaj s tem.

Drugači pa mi lase kodra to vreme. Tako zelo piha, da si ne pam ven z malo. Malo tudi zato, ker imamo drugi teden cepljenje in je nebi rada kaj prehladila.

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
7.5.2010 12:09:52   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Se že nekaj časa nisem javila, sploh ni bilo časa. Čvekate pa ko nore. Sploh ne vem kje sem ostalauser posted image

Danes se je končno naredil lep dan za vozičkanjeuser posted image

A imajo vaši user posted image še krče? Jaz sem zdaj kupila BipGaia in mu ful pomagajo. Je pa res, da prdi ko noruser posted image Ampak bolje to, kot pa da ga zvija.

Ja, jaz mam tud Bio Gaia, in se mi zdi, da še najbolj pomagajo ... sicer krči še so, ampak je bolje, no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
7.5.2010 12:21:46   
t*e*j*k*a
Hej!

Se že dolgo nisem oglasla, ker kr ni cajta pri dveh (opa pri treh).
Morem se pohvalit, da še vedno oba na polno dojim, lepo pridobivamo na teži, Nik jih ima 5270, Neja pa 5100g, veliki smo 58 cm. Teža je pri obeh že podvojena.
Tudi mi jokamo od utrujenosti, včasih rata kr tko zaspat, drugače pa se cartamo. Na zizi pa ni šans, da bi kdo zaspal, oz če že zaspi, se potem takoj zbudi, ko ga preložim.
Krčev nimamo več nekih groznih. Včasih še koga pošravfa, ampak potem se sprdi in je ok.
V torek imamo razvojno in upam, da ob vse ok, na UZ kolkov smo pa tudi že bili in HB ni več treba široko povijat.

Uživajte, šibam Čao

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
7.5.2010 14:40:25   
babajči
Bauky: nimam pripomb čez NM porodnišnico. Sestre so bile fajn, obroki preveliki... vse ok. Edino tista pediatrinja Turkova mi je šla na jetra. Nekam zoprna je bila. Pa označila in tudi v odpustnico je  napisala, da je moj sin gracilen ha haha (whatever). 

hja, moj sonček ni pohitel, sem kar jaz pohitela user posted image sem bila kar naročena na CR. Škoda, ker nisva vedele, katera je katera v porodnišnici...

LP

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
7.5.2010 19:09:25   
Jada82
Hoj hoj .... jest še vedno prehlajena user posted image Ma ne pomaga nič, pa že 5 dni je mimo, imam tono zdravil .... nič user posted image user posted image user posted image Sita sem že, ker imam nos že okrvaljen, vsako noč se zbujam na uro do dve ... arhg user posted image user posted image user posted image

Drugač sva ble pa dons z Izabelo na sprehodu po dolgem času, je prav pasalo, pa še spančkala je mala. Potem pa, ko sva bile pa že skor doma, pa kar naenkrat grozna lakota in user posted image . Sem mela s sabo 80 ml, pa še zdaleč ni bilo dovolj ... je doma potem še 80 pojedla na dušek .... res različno, včasih pa poje samo 30 ml... pol naj pa človek ve, kolk s sabo vzet.

Drugač pa nič posebnega ...

Hm, uspavanje ... kaj pa vem, jaz se niti ne trudim, ker pri nas ne pali ... jo lahko božam, pa joka. Pri nas je uspavanje edino zibanje v naročju. To ji najbolj paše in najbolj uspava .... pa seveda ne morem jo met vedno v naročju. Sicer jo tudi vožnja v avtu pa vozičku uspava ... ampak. Ne vem, zvečer ji prižgem vrtiljak na postelji pa ene trikrat ji pridem nazaj dudo dat ... pol pa obupam in pustim, da malo joka, pa kmalu zaspi. Čez dan pa, ko vidim, da je zaspana, ji pa tud kar malo dudo molim in potem če je sreča zaspi. Sem pa tudi ugotovila, da je ponavadi zdaj ene 2 uri pokonci, potem pa je že zaspana ... spi pa včasih čez dan samo 15 minut, včasih pa tud 2-3 ure ... kakor je.

Haha, kako se sedaj z atijem v dnevni sobi pogovarjata user posted image user posted image user posted image user posted image Taka je prav luštna ....

Čeprav sem pa ugotovila, da se tudi precej oglaša, ko ima krče, pa jo tolažiš. Ne joka vedno, včasih samo jamra ... uuuu, aaaa ..... božica. user posted image user posted image

ah, jutri imam pa spet dan za pospravljat ... pa obiske popoldne. Na kosilo gremo pa h tašči user posted image Ne bo treba kuhat user posted image user posted image user posted image

Dobro se imejte in lep vikend vam želim!!!!

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
7.5.2010 21:02:02   
valentinčica30
Punce jaz sem pa od frizerja in kot prerojena. Na novo pobarvana in postrižena, mali trije so pa lepo pri babici užival, da je mami skočila po frizirnju še na kofetekuser posted image user posted image user posted image , je pasalo, bi lahko večkrat.

Mi kar lepo spimo. Danes bi mogli imeti pregled pri 3.mesecih, pa mi ga je premaknila na naslednji petek, tak da  naslednji petek poročilo s pregleda.
Uživajte v vikendu.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
7.5.2010 21:13:53   
ursulina
http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1583-Dojencek_2008_splet.pdf

ste videle tole? user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
7.5.2010 22:38:07   
Smrketa13
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky

Povejte, a katero tudi križ tako boli. Meni je za znoret, ko se moram prepognit, in potem vstat.

Mene je začel par dni nazaj...groza. Hodim k ena stara baba. Sploh se ne morem zravnat. Pol je kakšen dan boljše, dons je pa spet hudo in pol malega nosim vsa sključena.

Moj user posted image me je med dojenjem, ko kaka in prdi, začel grizti v bradavico. Stisne z vso silo...boli k user posted image . In pol, ko mu jo potegnem iz ust, k jo tolk stiska me še vleče zanjo.... sploh si ne predstavljam kako bo pol k bo mel zobke. Sicer mam une nastavke...sam vseen.

Še vedno mi ni uspel dodat slikce tle notr, dej nej katera pove kako....

< Sporočilo je popravil Smrketa13 -- 7.5.2010 22:39:21 >

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
8.5.2010 8:10:48   
Aja1
Smrketa - pojdi na stran www.shrani.si Naloži fotografijo in nato prilepi sem kodo za forum.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
8.5.2010 9:49:08   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Moj user posted image me je med dojenjem, ko kaka in prdi, začel grizti v bradavico. Stisne z vso silo...boli k user posted image . In pol, ko mu jo potegnem iz ust, k jo tolk stiska me še vleče zanjo.... sploh si ne predstavljam kako bo pol k bo mel zobke. Sicer mam une nastavke...sam vseen.

A si že probala mezinec potisnit v user posted image ustni kotiček, da se vakuum sprosti? Manj boli. Jaz kar tako naredim ... drugače res vse zvezde vidim.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
8.5.2010 9:52:51   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Punce jaz sem pa od frizerja in kot prerojena. Na novo pobarvana in postrižena, mali trije so pa lepo pri babici užival, da je mami skočila po frizirnju še na kofetekuser posted image user posted image user posted image , je pasalo, bi lahko večkrat.

user posted image user posted image user posted image , ja res bi si morale večkrat privoščiti kaj takega.
Jaz sem šla v torek k frizerju, user posted image sem pustila v varstvu pri mami. Sem pa bila ves čas na trnih, a bo mala pridna al ne bo... Pa je ITAK bilo vse ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
8.5.2010 10:09:48   
punsha
sploh ne vem, kdaj sem bila nazadnje pri frizerju, pa kdaj sem se barvalauser posted image . Ja, bi bilo fino kaj zase narestuser posted image .

No mi smo pa včeraj odprli šparovček za Enejauser posted image . Tako ima sedaj do 16. leta...bojo dinarčki romali na ta kupček.

ursulinaja, smo videle tole... res bi nam lahko to pokazali že v materinski šoli al pa P ane user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.