Jada82
|
Oj punce! Mavo, za tako težo in višino Res je že prava babnica, super! Uf, mi smo nekje na pol tega, hahah Še kar imamo dež, dež, dež in še cel teden bo. Sem mislila že vzet dežno prevleko in vseeno mal ven šibat, ampak se še vedno tako slabo počutim, da bova raje kar notri Zdej Izabela spi, potem bova pojedli, potem pa upam, da ne bo preveč joka, da mi uspe en film pogledat. Sem pa imela grozno noč ... sem se zbujala na 2 uri zaradi blesavega nahoda. Ja sej, če me ne zbuja, me pa bolezen. Eh ja. Tudi mi smo imeli UZ kolkov danes, vse ok. Ni bilo nič za plačat, imeli pa smo kar v ZD Bled, tako da, super. Nekaj me zanima: recimo, kaj mislite, da je to: če se v katerem koli delu dneva joka, tudi, ko je v naročju? Ali so to krči? Ma jest sem že čist živčna zarad tega joka. Naša res skoz joka no, ko je budna. Al pa se smejčka 5 minut, pol pa šobica in v jok, ki se včasih prelevi prav v histeričnega. Jo je treba takoj v naročje dat, včasih še potem joka No, drugače pa vam prilepim eno slikico, kadar je vesela Lep dan vam želim še naprej ... jaz jo bom odkihala in odsmrkala proti dnevni sobi ....
|