vaney
|
Še malo glasu od mene...mi smo imeli pester vikend, Dašin prehlad se je v soboto ful poslabšal, tako sva jo celo noč na nedeljo gledala, ali naj jo peljeva k dežurnemu ali ne, ker je čudno dihala, nič jedla, nič pila več kot 8 ur, ful kašljala. No, pa smo šli v nedeljo zjutraj k dežurnemu in naj bi bilo vse ok, razen ta grozni prehlad. Vse težave ji povzroča nosek, tako da zdaj čistimo kot zmešani, zalivamo s fiziološko, tudi do 50ml na eno čiščenje+čiščenje s sesalcem. Upam, da počasi bo. Zdaj so se ji še učke vnele, tako da porabljam zadnje mililitre mleka za učke. V soboto se je še Anže pri moji mami spekel na likalnik. Sicer ni tako hudo, je bilo pa joooooka, da se nam je že vsem mešalo. On je hitro pozabil, mami pa se reva boga še zdaj sekira...hočejo dobro, potem se jim pa zgodi kakšna nesreča, so pa prav boge, ker se počutijo krive...Sem ji komaj dopovedala, da se mimogrede to lahko zgodi tudi pri meni ali pri možu...skratka, smo imeli pestro... dopust; verjetno bomo šli spet na Murter, ker se nama z možem ful dopade sam apartma in njegova lokacija, pa še za otroke je super in otroško posteljico imajo v app. krst; Anže je bil krščen, ampak mi je bilo (žal, ampak iskreno) brezveze, ker meni ne pomeni nič kaj dosti. K maši ne hodim, čeprav imam vse zakramente in tudi poročena sva cerkveno (zakaj že??), tako da vsaj zaenkrat Daša ne bo krščeno...mogoče kdaj kasneje... spanje; Pri Anžetu sva imela srečo da je s 3 meseci prespal noč (19h-6h), tako da sva se pri njem kar naspala. Sicer je potem od približno 6. meseca do 1. leta še 1x jedel ponoči, ampak z vstopom v vrtec pri enem letu je spet spal celo noč in tako je še sedaj (razen izjemnih noči). Že trkam...Daša se sicer še zbuja ponoči za jest, normalno, kakšno noč na 2 uri, kakšno na 4, zdaj, ko je prehlajena, ima malo bolj nemirne noči, drugače pa kar gre...upam, da ostane tako, da se nisem prezgodaj pohvalila... Jada, jaz tudi ne bi kupovala cuclja z dvema luknjama, ker jo bo zalivalo, več zraka bo zraven pogoltnila, bolj jo bo zvijalo...Meni se je tudi zdelo, da gre Daši na flaški od Tomme Tippeja prepočasi ven in sem šla kupit Aventovo s prilagodljivim cucljem. Pa je flaško spraznila v dobrih 5 minutah, zraven je teklo na vse strani, zraka se je najedla, skratka, ni bilo ok. Sem šla nazaj na staro flaško in je boljše. Če spravi ven iz dojke, ni vrag, da ne bo tudi iz flaške potegnila, če je lačna... Pri nas že 3 dni takoooo piha, da ne moremo nikamor joj, kje je sonček in pomlad? Pa brez vetra mislim...