|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2010
23.3.2010 20:13:19   
vaney
Pa kje ste danes vse našle sonček???? Pri nas je bilo cel dan na meji z dežjem, ful kislo vreme in sva šli z Dašo res samo za 10 minut ven, ker je še prehlajena, vreme je bilo pa za en drek...no, danes bom tipična Slovenka in vam odkrito povem, da sem vam fouš, ker ste imele sončekuser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 826
23.3.2010 21:26:40   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: lunca83

Živjo punce!

Naš user posted image je tut kr priden, ponoči kr lepo spi od pol 10 do pol 3, pol pa še od 3 do 6. Mal krčki nagajajo, sam še ni prehudo, upam, da tako tudi ostane.
Imam pa eno vprašanje za tiste, ki hrante po stklenički. Kdaj preidet iz cuclja 1 na cucelj 2?

Hvala za vaše odgovore.

Lepo se zrtajte še naprej.

Jaz sem danes kupila dvojko od Aventa .... bomo poskusili ob 8h .... upam, da bo šlo .... user posted image

kako je bilo?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 827
24.3.2010 7:41:28   
MANA 7
Pozdravljene!

No takole, pa sem le zbrala dovolj časa in energije, da se še sama malo javim, Moram priznati, da vas redno prebiram, le tipkanje ni ravno moja velika strast.
Naša Ajda je sedaj v šestem tednu in ne morem si kaj, ko takole prebiram vaše težavice, da jo ne malo pohvalim. Čeprav je bila v porodnišnici katastrofa, sem mislila da bom znorela, spala ni popolnoma nič, samo jokala in glede na to da je bila moja orva punčka tako pridna, sem bila precej v šoku. Nisem upala misliti na to, kaj nas vse čaka. Ampak, ko sva prestopili prag našega doma, se je zgodba popolnoma obrnila. Od prvega dne sva ujeli ritem, kakršnega semm bila navajena že pri prvi hčerki. Torej spanje skozi celo noč, kar pomeni, cca 9 ur skupaj. ja mogoče se kateri zdi čudno, da jo pustim, ampak vem da je tako prav, saj mala na teži pridobiva nad povprečjem, torej vse zamujeno ponoči nadoknadi čez dan. Res pa mi tudi čez dan kar dosti spi in res moram to napisat, da tako pridnega otroka jaz še nisem videla. joka elo malo, le če jo malo ščipa v trebuščku in še to je redko. vse zasluge za tako enkraten ritem gredo seveda meni, nikoli nisem komplicirala glede nobene stvari, nikoli je nisem zbujala ali kaj podobnega. Torej naš ritem je tak...Zvečer od osmih do pol enajstih je budna, se malo cartamo in papamo, ob pol enajstih se pa greva lepo umivat ter pripravit za spanje, ponavadi to traja nekje do pol polnoči, na kar lepo zaspančka, seveda sama od sebe, nikoli je nisem uspavala ali kaj podobnega. Tako prespi celo noč, nekje do pol osmih, velikokrat tudi do pol devetih. Potem se sprevijeva, umijeva obrazek,papava in spi dalje do 11, 12. Potem je budna nekje dve urci, različno in potem zopet počitek. No tako izgledajo naši dnevi.
je pa sedaj dobila malo nahoda, smoo bili vsi doma smrkavi, pa čeprav smo nosili maske. Ampak na srečo jo tudi to ne moti preveč, saj ponoči vseeno spi. Še en nasvet z moje strani....punce uvedite en pomemben ritual za svojega otročka, mi npr imamo tako, da ji zvečer po kopanju oz. umivanju vedno damo na glavico kapico, to pomeni, da je čas za dolgi počitek, zvečer po kopanju nikoli ne kramljamo z njo na dolgo in široko in smešno, vendar midve vedno ko se umijeva, jo vzamem v naročje in greva skupaj spustit rulete na oknih. Tamala dobro pozna ta zvok in verjamem, da že tako majhna bitja razumejo določene pomene dogajanja. tako smo ravnali tudi pri prvi in verjamem da deluje, pa čeprav pravijo da so otroci tako zelo različni, bo nekaj že na tem, da imamo enako rutino tudi sedaj. naj dodam še to, da sem glede zbujanja otroka, če le ta dobro napreduje oz. ni kakšnega posebnega vzroka za o, absolutno proti. Otrok sam občuti kdaj je lačen in zares jih to preveč izčrpa in kar je najhuje, izgubijo ritem, ki bi si ga morda lahko ustvarili. vse to se potem lahko zavleče še v precej daljše obdobje, tega pa si ne želi nihče.
No toliko zaenkrat z moje strani....upam da se kmalu spet javim.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 828
24.3.2010 8:24:44   
slomak
nax05 dobrodošla, ja potem meni tudi teče ok, samo premalo pač...nimam kej.
mana 7, dobrodošla tudi ti in samo tole za tvojega user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ...
jaz tudi uvajam nekako neki ritem z našo malo ampak vse malo bolj zgodaj, recimo ob pol 19h se greva skopat potem se najeva in včasih mala zaspi recimo ob 20h do 23-24h, včasih pa ne zaspi kot recimo včeraj od 17h-do skoraj 23h potem je spala do 3.30h sva jedle do 5h in spala do 7h...potem sva se previli in jedli, sedaj pa spet pančka user posted image ... mislim da morava še ujeti neki skupni ritem.

Midve sva ble včeraj tudi zunaj najprej od 12-14h s sosedo in potem še od 16-17h ko je moj pršu iz službe. Res je bil čudovit dan, upam da jih bo skoz več.
Danes ob 11h imamo posvetovalnico in komaj čakam da vidim kako napredujemo. Poročam potem user posted image .

Lepo bodite. Papa

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu MANA 7)
Neposredna povezava do sporočila: 829
24.3.2010 8:29:44   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

no, medve sva imele danes prvo posvetovalnico... zredila se je 660 g in sedaj tehta 2990 g :) zrasla je pa 3,5 cm in jim ima sedaj 49,5... še malo, pa bova začeli nosit oblekice ešt. 56 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 830
24.3.2010 8:30:17   
mucica2
slomak: lepo zrihtajte ! user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 831
24.3.2010 8:30:43   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Živjo punce!

Naš user posted image je tut kr priden, ponoči kr lepo spi od pol 10 do pol 3, pol pa še od 3 do 6. Mal krčki nagajajo, sam še ni prehudo, upam, da tako tudi ostane.
Imam pa eno vprašanje za tiste, ki hrante po stklenički. Kdaj preidet iz cuclja 1 na cucelj 2?

Hvala za vaše odgovore.

Jaz sem danes kupila dvojko od Aventa .... bomo poskusili ob 8h .... upam, da bo šlo .... user posted image

kako je bilo?

ja kako je bilo?

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 832
24.3.2010 8:32:17   
mavo
Oj,
naša bimbola je pa že dobila celo kilo gor, pa še štiri tedne ni dopolnila. Pa dolga je kot ponedeljek. Me prav zanima, koliko cm je pridelala. Komaj že čakam na prvo posvetovalnico naslednji teden.
Dejte mi povedat, kako napravite vaše otročke za ven? Včeraj je bilo tako toplo, pa sonček, jaz pa malo v vozičku v zimskem pajacu, pa še v vrečiuser posted image A je to mal preveč pri skoraj 15 stopinjahuser posted image Pojma nimam, ker Matevž se je rodil meseca maja, takoj zatem je pa vročinski val prišel in je samo v jopici vozičkal.
Kar se pa spanja tiče in uvajanja nekega ritma, smo pa mi isto pri Matevžu nardili in se je ful obneslo. Zdaj uvajamo večerni ritual tudi pri Maši, pa upam da bo isto. Zdaj včasih že tudi po pet ur spi brez da bi se zbudila. Pa pomembno se mi zdi, da jo še budno položim v posteljico, da se sama nauči zaspat noter. To ful prav pride kasneje, da jih ni potrebno predhodno uspavat, ker kasneje lahko to zellllooooo dolgo traja. Jo pa v posteljico polagam samo za nočno spanje, čez dan ni nikoli v spalnici, vedno leži v dnevni sobi na kavču in spi pri normalnem hrupu, čeprav hrup ni niti malo normalen, ko pride ta drugi gremlinček domov iz varstvauser posted image
No, nadvse upam, da nam bo vse to uspelo, kar sem napisalauser posted image , da bosta lahko mami in ati zvečer imela čas še za kaj drugega kot fujtranje in previjanjeuser posted image user posted image user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu MANA 7)
Neposredna povezava do sporočila: 833
24.3.2010 8:49:07   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Oj,
naša bimbola je pa že dobila celo kilo gor, pa še štiri tedne ni dopolnila. Pa dolga je kot ponedeljek. Me prav zanima, koliko cm je pridelala. Komaj že čakam na prvo posvetovalnico naslednji teden.
Dejte mi povedat, kako napravite vaše otročke za ven? Včeraj je bilo tako toplo, pa sonček, jaz pa malo v vozičku v zimskem pajacu, pa še v vrečiuser posted image A je to mal preveč pri skoraj 15 stopinjahuser posted image Pojma nimam, ker Matevž se je rodil meseca maja, takoj zatem je pa vročinski val prišel in je samo v jopici vozičkal.
Kar se pa spanja tiče in uvajanja nekega ritma, smo pa mi isto pri Matevžu nardili in se je ful obneslo. Zdaj uvajamo večerni ritual tudi pri Maši, pa upam da bo isto. Zdaj včasih že tudi po pet ur spi brez da bi se zbudila. Pa pomembno se mi zdi, da jo še budno položim v posteljico, da se sama nauči zaspat noter. To ful prav pride kasneje, da jih ni potrebno predhodno uspavat, ker kasneje lahko to zellllooooo dolgo traja. Jo pa v posteljico polagam samo za nočno spanje, čez dan ni nikoli v spalnici, vedno leži v dnevni sobi na kavču in spi pri normalnem hrupu, čeprav hrup ni niti malo normalen, ko pride ta drugi gremlinček domov iz varstvauser posted image
No, nadvse upam, da nam bo vse to uspelo, kar sem napisalauser posted image , da bosta lahko mami in ati zvečer imela čas še za kaj drugega kot fujtranje in previjanjeuser posted image user posted image user posted image

hehe ja mavo, jaz sem jo tudi včeraj pri sončku oblekla v pajaca in še pokrila z dekico, sebe oblekla v bundo in šal user posted image user posted image  seveda sm jo takoj odkrila in malo odpela pajaca, vedno delam kontra, se mi zdi da sploh ne znam presodit kako naj jo oblečem. Prej ko še ni blo tko toplo sm jo mela pa v taki topli jaknci in jo fajn pokrila. user posted image ...
jest jo tud položim budno v posteljico in včeraj je sama zaspala, čez dan je pa tud v dnevni pri hrupu user posted image ...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 834
24.3.2010 8:50:46   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

hvala user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 835
24.3.2010 8:52:00   
Jada82

Živjo punce!

Hvala za vaše odgovore.

Ej bolje ... res, nič jo ni zalivalo, ker isto počasi teče, samo več dobi ven, ko potegne, tako da sem 1 kar ukinila in bomo od zdaj naprej na 2. Potem pa na 3, ko bo čas za to .... se bom kar ravnala po navodilih proizvajalca. Sem pa uvedla tudi Hipp, ki pa je bolj gost ... mogoče tudi za to ne zaliva ... ne vem. Je pa bolje, res user posted image

kako je bilo?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 836
24.3.2010 9:45:35   
Tinca Malinca

se pridružujem lepim željam user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 837
24.3.2010 9:46:03   
Tinca Malinca

no, medve sva imele danes prvo posvetovalnico... zredila se je 660 g in sedaj tehta 2990 g :) zrasla je pa 3,5 cm in jim ima sedaj 49,5... še malo, pa bova začeli nosit oblekice ešt. 56 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 838
24.3.2010 10:02:46   
jannusa
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 839
24.3.2010 10:07:41   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: jannusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooo, kako prijazno vse ploskate... no, saj smo se res namučli za teh 660 g... je pediatrinja rekla, da smo glih presegli mejo, da nismo kregani... namreč vsaj 600 g mesečno morajo pridobit.... morava pa kljub vsemu čez 14 dni na kontrolo teže...

drugače pa počasi obupujem z dojenjem... punca vsak 3. dan skoraj celega prespi in jo je nemogoče zbudit za hrano... seveda potem ponudba mleka pade.... potem dva dni joškama kot nori, da izvajama povpraševanje, pol pa gospa spet ne je...
no, do sedaj je dobivala en dodatek zvečer, včeraj si je pa prislužla dodatek pri skoraj vsakem obroku, ker enostavno nisva utegnili joškat po uro in več, ker je Izak zbolel... noro...

no, danes zjutraj je pa spet uspela spiti 70 g samo iz joške, pa ji dodatka nisem dala... zdaj pa spi... jaz pa velikega pedenam, ki je bolan, a nagajiv v sto hudičev...

me pa vedno bolj ima, da bi šla samo na dodatek, ker toto joškanje me tako psihira... ampak zdaj še vztrajam...

(odgovor članu jannusa)
Neposredna povezava do sporočila: 840
24.3.2010 10:16:22   
slomak

bravo Saraja user posted image

(odgovor članu jannusa)
Neposredna povezava do sporočila: 841
24.3.2010 10:21:12   
jannusa
da se še jaz malo javim... kot mama štirih otrok sem sicer zelo zaposlena, vendar so popoldan vsi ta-veliki trije moji pomočniki. s sašo se igrajo, jan ji zelo rad daje dudo, največji pa jo velikokrat tudi vzame v naročje, čeprav je malo slabe volje, ker po njegovem nonstop spi...
lahko rečem, da je saša zelo priden otrok- zraven nje lahko pospravljam, kuham, pa še mojemu možu rihtam papirje za firmo, ker do konca marca moram oddat na durs vse potrebno.

imam pa tudi že delovne sobote, saj sem s svojo glasbeno skupino že na odru in takrat "doji" naš ati. mleko si izčrpam za 3- 5 obrokov (poje ponavadi le eno flaško). med kakšno pauzo si moram malo mleka iztisnit, da ne eksplodiram, pa gre.

no, lahko nas pohvalim, da smo zelo organizirani in nekomplicirani, ker pri družini s šestimi člani kompliciranje pač ni mogoče.
zavedam se, da je pred nami še veliko težav, a jemljem življenje dan po dan in sem vsak dan hvaležna, da so moji otroci zdravi in vidim, da tudi srečni.
vsem želim veliko užitkov s svojimi sončki in zavedajte se, da težave kot so zamašen nosek, vneta ritka, nespanje... minejo in kar naenkrat ugotoviš, da so otroci veliki in samostojni in te vsak dan manj potrebujejo ob sebi. takrat ti je žal, da pred teboj ni več male vnete ritke...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jannusa)
Neposredna povezava do sporočila: 842
24.3.2010 10:59:59   
mucica2

da se še jaz malo javim... kot mama štirih otrok sem sicer zelo zaposlena, vendar so popoldan vsi ta-veliki trije moji pomočniki. s sašo se igrajo, jan ji zelo rad daje dudo, največji pa jo velikokrat tudi vzame v naročje, čeprav je malo slabe volje, ker po njegovem nonstop spi...
lahko rečem, da je saša zelo priden otrok- zraven nje lahko pospravljam, kuham, pa še mojemu možu rihtam papirje za firmo, ker do konca marca moram oddat na durs vse potrebno.

imam pa tudi že delovne sobote, saj sem s svojo glasbeno skupino že na odru in takrat "doji" naš ati. mleko si izčrpam za 3- 5 obrokov (poje ponavadi le eno flaško). med kakšno pauzo si moram malo mleka iztisnit, da ne eksplodiram, pa gre.

no, lahko nas pohvalim, da smo zelo organizirani in nekomplicirani, ker pri družini s šestimi člani kompliciranje pač ni mogoče.
zavedam se, da je pred nami še veliko težav, a jemljem življenje dan po dan in sem vsak dan hvaležna, da so moji otroci zdravi in vidim, da tudi srečni.
vsem želim veliko užitkov s svojimi sončki in zavedajte se, da težave kot so zamašen nosek, vneta ritka, nespanje... minejo in kar naenkrat ugotoviš, da so otroci veliki in samostojni in te vsak dan manj potrebujejo ob sebi. takrat ti je žal, da pred teboj ni več male vnete ritke...user posted image user posted image user posted image

ej KAPO DOL kako vam to vse laufa !! BRAVO!! user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu jannusa)
Neposredna povezava do sporočila: 843
24.3.2010 11:01:59   
Anonimen
Pa vaši otročki res že pridno pančkajo. Pri nas sploh ni šans, da se ne bi zbudil ob pol treh in hotel jest. Je pa tudi res, da bi ga mogla sama zbudit, če se ne bi sam zbudil. Ampak vseeno upam, da kmalu nadoknadimo kilograme in da bomo začeli dlje pančkati. Sploh, ko berem tvojo zgodbo Mana 7.  Res super, da je tako navajena pančat.

punsha evo podatki: rok sem imela 17.4., rodila pa sem 27.2. (rodila sem 33t). Imamo fantka Taia, ki je bil velik 44cm in tehtal 1910g. Zdej se pa že pridno redimo in imamo 2180guser posted image

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 844
24.3.2010 11:03:19   
mucica2
jaz sem včeraj ko sva šli ven nisem nič komplicirala, ampak sem jo oblekla enako kot je noter, pa z deknco sm jo fajn pokrila (mam od fehna uno mehko, ki sem jo večkrat prepognila) pa v košaro dala spodaj je bla deka, pol sm še sam tisto pokrivalo od košare in nekaj čez (tetra plenico pa malo deknce) in to je blo to. Pa je bla fajn topla. Pol sm se še sred poti spomnila da sm pozabla kapo gor dat, sam je itak ležala na boku, drugo uho je mela pa pokrito z deknco. Tako da upam da ne bo kaj dobla, ampak sej ni pihalo po njej. Drugače pa ji dam kapco, ki pa jo ponavad jezi ker ji na oči leze user posted image

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 24.3.2010 11:04:13 >

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu jannusa)
Neposredna povezava do sporočila: 845
24.3.2010 11:04:58   
mucica2

Živjo punce!

Hvala za vaše odgovore.

Ej bolje ... res, nič jo ni zalivalo, ker isto počasi teče, samo več dobi ven, ko potegne, tako da sem 1 kar ukinila in bomo od zdaj naprej na 2. Potem pa na 3, ko bo čas za to .... se bom kar ravnala po navodilih proizvajalca. Sem pa uvedla tudi Hipp, ki pa je bolj gost ... mogoče tudi za to ne zaliva ... ne vem. Je pa bolje, res user posted image

kako je bilo?

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 846
24.3.2010 11:09:29   
mucica2

moja mala je danes tudi dolgo spala, in sicer od 22.30 do 5.50. Je pa glede spanja tako, včasih kr sama zaspi, daš malo dude (pa mogoče kako kapljico gor), pa zaspi, včasih kr na zizi (ne gre drugače), dostkrat pa pri podiranju kupčka je še malo držim na sebi al pa moj al pa dedi, pa zaspi pa damo pol v posteljico, čeprav zdej kr bolj pri nama spi ker drugače se ful napenja in se prav razjezi, mah malo jo razvajamo pa kaj...malo jo lahko a ne?user posted image user posted image user posted image (čeprav pol bomo se pa kesal)

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 847
24.3.2010 11:53:46   
Tinca Malinca

moja mala je danes tudi dolgo spala, in sicer od 22.30 do 5.50. Je pa glede spanja tako, včasih kr sama zaspi, daš malo dude (pa mogoče kako kapljico gor), pa zaspi, včasih kr na zizi (ne gre drugače), dostkrat pa pri podiranju kupčka je še malo držim na sebi al pa moj al pa dedi, pa zaspi pa damo pol v posteljico, čeprav zdej kr bolj pri nama spi ker drugače se ful napenja in se prav razjezi, mah malo jo razvajamo pa kaj...malo jo lahko a ne?user posted image user posted image user posted image (čeprav pol bomo se pa kesal)

Ma, mi se pa še vedno zbujamo vsaj 2x na noč (okoli 2 in okoli 4) - ampak po pravici povedano, mi prav paše. Se mi zdi, da bi mi drugače joške razneslo user posted image user posted image user posted image .
Jaz je pa ne upam razvajat in preveč cartat ... čeprav bi jo najraje ves čas user posted image user posted image user posted image .

Zvesta, a 600 g se morajo zredit v enem mesecu?!?! user posted image .
Ajoooooooooj, ne vem, če bomo mi toliko napraskali. Meni ni jasno, zakaj se ne redi bolj - papca ene 10_x_ na dan (15 minut aktivnega sesanja), mleka je dovolj (ga po vsem tem dojenju lahko še črpam), kaka in lula pa tudi čisto preveč pogosto (ene 8x na dan vsaj). Je pa res, da malo spi - od 7, do zdaj je praktično ves čas budna, samo v vozičku je prej spala ene pol ure... Nič ne tečnari, najraje leži v zibelki in se "pogovarja" (gremlin stil) sama s sabo ali pa z živalcami na posteljnini, alarm je samo na vsaki 2 uri, ko je lačna...
Upam, da me ne bodo kregali na posvetovalnici drugi teden user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 848
24.3.2010 12:18:52   
Tinca Malinca

ej KAPO DOL kako vam to vse laufa !! BRAVO!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Se absolutno strinjam z mucico! user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz že sebe in user posted image komaj porihtam, pa počistim in skuham ... si ne predstavljam, da bi počela še kaj več user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 849
   [Brisano sporočilo]
24.3.2010 13:07:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MANA 7)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?