Jada82
|
Evo, midve z Izabelo sva pa danes popoldne (od pol enih pa do 11h zvečer) sami, je šel delat ... sej pol bo spet frej ... pa še enkrat delat ta mesec vmes ... No, ampak kar gre ... me ne grabi več toliko panika, kot me je na začetku. Sva bile zunaj 1,5 ure, do polovice jezera in nazaj, super toplo, res. Mala je ves čas spala. No, sem pa danes dobila tudi ležalnik - sem ga pri Sončku naročila - Peg Perego Melodia (roza ). Dobila pa sem tudi tehtnico, ki sem si jo sposodila pri Baby negi. No, sem prej pred hranjenjem zvagala tamalo in me je skor kap. Ima 3390 g. 12.3., ko je bila nazadnje patronažna tukaj pa je imela 3326 g. Čisto premalo se redi. Jaz res več ne vem, kaj narediti. Ali jo budim na 3 ure in hranim, ali pa jo pustim malo dalj da spi (po tem poje malo več) .... nič ni drugače. Ta otrok enostavno noče kaj dosti jesti. Poje ene 60 ml največkrat na obrok ... včasih 80, redko redko tudi 100 ml. Potem ali zaspi, ali pa jo začne zvijat ali pa enostavno pljune cuc ven Noče več in silit jo je res grozno, ker potem se začne davit in tudi bruha. Pa smo probali Novalac 1, Aptamil Immunofortis 1, Novalac AC ... ni kaj bistvene razlike. Potem pa je še tako aktivna. Recimo, danes se je zbudila okoli 7h zjutraj in ni več zaspala do 12h. Ves ta čas krili z rokami, nogami, maha, joka, dviguje glavo ... treba se je blazno ukvarjati, sicer je jok. Tudi spreminjati položaje, drugače ji je brezveze. Edino duda ji fajn pomaga. Pa mislim, da je lačna, ji dam za jest, to pa ne Očitno pokuri tudi vse kar poje v tem času, ko je tako dolgo budna. Mater, res ne vem. V torek imamo posvetovalnico in bom vprašala kako in kaj .... Nekaj bo treba spremeniti. Ne vem, ali spet menjati mleko al kaj hudiča. Zamenjala sem tudi flaško, je bilo še slabše, tako da smo nazaj na stari flaši ... eh ja. Če bi tale naš štrukelj normalno jedel, bi bila jest takoooo zadovoljna mamica. Res, drugače mi je pa vedno bolje ... tale sonček res svoje naredi
|