Zofy
|
Jaz sem pa tko žalostna... MAtej je zgleda fasal uroinfekt Mislim, ni še potrjeno, ampak danes me je klicala P, da je urin totalno zanič, da je polno levkocitov v urinu in da so v gručah...nimam pojma kaj pomeni, samo je rekla, da moram prit z njim ju3 zjutraj, da bojo vzeli urin in dali na sanford test (tle dajo gojit bakterije, da ugotovijo katere bakterije so prisotne in lažje predpišejo AB). In pol sem šla Mateju vročino izmerit in je imel 38.8 v ritki. A že od torka je vroč, samo sem mu merila v ušesu in na čelu in je bilo normalno, ni bilo čez 37. Danes sem pa še v ritki izmerila in pokaže toliko . Totalno bad se počutim, ker Matejčka že 3 dni naokoli vlačim, on pa bolan... ah... In ta uroinfekt je cela kolobocija, smo ravno z Julijo dali to skozi. In sumim, da ga je na bazenu fasal, ker smo bili v petek na Laguni. Joooj, naj se izkaže, da je bila samo vrečka umazana!!! Drugače pa sem si tudi jaz tisto jantarjevo ogrlico v Muellerju ogledovala, samo zaenkrat se še nisem opogumila in jo kupila. Glede GH - mi smo od zelenjave uvedli brokoli, kolerabo, korenček, bučko, kumaro, krompir. Pa še riž. Ju3 bo tudi pri nas cvetača. Bom pa kar z mesom začela, ker ima na meji železo - le 106. Pa ni predpisala sirupa . No, jaz sem si včeraj 5 suhih marelic namočila in jih pol zmiksala in imam to v hladilniku. In sem dala včeraj in danes 3 žličke zraven sadne kaše, pa še ju3 bom. Baje imajo ful železa. In cel večer sem kuhala hrbet od zajca, ker imam lih domačega. Pol sem pa to zmiksala in dala v modelčke za led. Tako imam zdaj kar 17 kock, kar je v bistvu za 17 obrokov. Sem iskala te modelčke po vseh velikih hipermarketih in pol danes HB našla v Interšparu v BTCju. Drugače pa tokrat prakticiram to zamrzovanje, ker mi sicer ne znese. Sem nabavila sladoled od Hoferja v lončkih in so tisti lončki kot bi bili nareti za zamrzovanje papic . Držijo 130ml, kar je lih prav. ZAenkrat sem zamrznila skuhano in pretlačen mix kolerabe in korenčka - 3 lončke in pa 1 lonček bučk, ker sem imela domače z vrta. Pol pa samo skuhaš krompir ali koruzo, ajdovo kašo, riž in to vmešaš zraven. Pa še 1 kocko zajca in je . Bomo vidli kako bo to zamrzovanje laufalo. Zdaj sem s tem zajcem cel večer packala. V športnem delu pa je Matej že skoraj 3 mesece, ker se moj čisto poleže in ga lahko obrnem k sebi. Si ne predstavljam, da bi bil še v košari. Že tako teži, če čisto leži. ZDaj pa grem ležat, da se psihično in fizično pripravim na jutrišnji dan. Nočko!
< Sporočilo je popravil Zofy -- 29.7.2010 23:20:54 >