|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
29.7.2010 21:33:03   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Aja, jest sem dons tamalo merila in ma 65 cm ...  user posted image user posted image user posted image dolga pa suha, hehehe

Ja sej take so manekenke, a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
29.7.2010 21:37:56   
Smrketa13
Po dolgem času se še jest malo javljam. Sem vas brala, samo nisem mela časa tipkat.
Najin user posted image fajn raste. Zdej ma že 8kg in 70 cm. Mi tut še ne dajemo GH, bomo, ko bo star 6 mesecev. Nama je tut stric k je pediater to priporočal.

Na morju še nismo bli, jutr greva neki rezervirat. Sva rekla, da bova šla pred uvajanjem GH, pa bova vzela kr polpenzion.

Najin user posted image pa zadnji teden kr mal štrajka glede spanja. Vsaj večer hod kasneje spat. Včeraj in predvčerajšnjem je šel ob pol 1 zjutraj...groza. Midva z mojim sva bla že k dva zombija.

Mene tut zanima za tale športni del vozička. V navodilih sicer piše od 6 meseca naprej. Če ga dam v košaro se kr skos dviguje pa firbec pase naokrog...

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
29.7.2010 22:34:51   
Smrketa13
A se vaši user posted image kej strašijo, recimo, če kdo s kakšno pokrovko ropota al pa kej tazga. Moj se ful, rečvek tolk skoč, k da bi pitarda počla user posted image user posted image user posted image

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
29.7.2010 23:19:26   
Zofy
Jaz sem pa tko žalostna...user posted image MAtej je zgleda fasal uroinfektuser posted image
Mislim, ni še potrjeno, ampak danes me je klicala P, da je urin totalno zanič, da je polno levkocitov v urinu in da so v gručah...nimam pojma kaj pomeni, samo je rekla, da moram prit z njim ju3 zjutraj, da bojo vzeli urin in dali na sanford test (tle dajo gojit bakterije, da ugotovijo katere bakterije so prisotne in lažje predpišejo AB). In pol sem šla Mateju vročino izmerit in je imel 38.8 v ritki. A že od torka je vroč, samo sem mu merila v ušesu in na čelu in je bilo normalno, ni bilo čez 37. Danes sem pa še v ritki izmerila in pokaže tolikouser posted image . Totalno bad se počutim, ker Matejčka že 3 dni naokoli vlačim, on pa bolan... ah... In ta uroinfekt je cela kolobocija, smo ravno z Julijo dali to skozi. In sumim, da ga je na bazenu fasal, ker smo bili v petek na Laguni. Joooj, naj se izkaže, da je bila samo vrečka umazana!!!

Drugače pa sem si tudi jaz tisto jantarjevo ogrlico v Muellerju ogledovala, samo zaenkrat se še nisem opogumila in jo kupila.

Glede GH - mi smo od zelenjave uvedli brokoli, kolerabo, korenček, bučko, kumaro, krompir. Pa še riž. Ju3 bo tudi pri nas cvetača. Bom pa kar z mesom začela, ker ima na meji železo - le 106. Pa ni predpisala sirupauser posted image . No, jaz sem si včeraj 5 suhih marelic namočila in jih pol zmiksala in imam to v hladilniku. In sem dala včeraj in danes 3 žličke zraven sadne kaše, pa še ju3 bom. Baje imajo ful železa. In cel večer sem kuhala hrbet od zajca, ker imam lih domačega. Pol sem pa to zmiksala in dala v modelčke za led. Tako imam zdaj kar 17 kock, kar je v bistvu za 17 obrokov. Sem iskala te modelčke po vseh velikih hipermarketih in pol danes HB našla v Interšparu v BTCju.
Drugače pa tokrat prakticiram to zamrzovanje, ker mi sicer ne znese. Sem nabavila sladoled od Hoferja v lončkih in so tisti lončki kot bi bili nareti za zamrzovanje papicuser posted image . Držijo 130ml, kar je lih prav. ZAenkrat sem zamrznila skuhano in pretlačen mix kolerabe in korenčka - 3 lončke in pa 1 lonček bučk, ker sem imela domače z vrta. Pol pa samo skuhaš krompir ali koruzo, ajdovo kašo, riž in to vmešaš zraven. Pa še 1 kocko zajca in jeuser posted image . Bomo vidli kako bo to zamrzovanje laufalo. Zdaj sem s tem zajcem cel večer packala.

V športnem delu pa je Matej že skoraj 3 mesece, ker se moj čisto poleže in ga lahko obrnem k sebi. Si ne predstavljam, da bi bil še v košari. Že tako teži, če čisto leži.

ZDaj pa grem ležat, da se psihično in fizično pripravim na jutrišnji dan. Nočko!

< Sporočilo je popravil Zofy -- 29.7.2010 23:20:54 >

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
29.7.2010 23:21:42   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

A se vaši user posted image kej strašijo, recimo, če kdo s kakšno pokrovko ropota al pa kej tazga. Moj se ful, rečvek tolk skoč, k da bi pitarda počla user posted image user posted image user posted image

Ja, Matej se ful ustraši in začne ful jokat.

Neposredna povezava do sporočila: 4555
29.7.2010 23:32:03   
lana08
Punsha RA sva imela zaradi nagibanja glave v eno stran in navznoter obrnjena stopalca. Ga je dr.V pregledala res temeljito in rekla da nimava kaj iskati tam. Je pa fino da ti nekdo pokaže malo prijemov in te pohvali, da kakšno stvar pa le delaš prav s svojim otrokom. Super smo bili zadovoljni, mali je pa itak šarmiral, najprej je bil malo zadržan, potem pa ni hotel izpustiti igrač. Se je po 10ih dneh ravno tam pokakal kot tavelik hihi, jaz vsa navdušena da je končno kakal.

Ustraši se pa user posted image  otrok oz. krikov mojih nečakov. To je pa obvezno jok če so vsi trije skupaj. Nekaj časa se lubčkajo, naslednjo minuto že jokajo. Naš je občutljivček, ker pač ni navajen toliko hrupa kot ga lahko proizvedeta 1,5 in 4 letnika.

Jada popoldanski spanec res paše, mi smo to prakticirali na morju, smo vsi spali, najdlje seveda jaz user posted image . Sedaj pa sva toliko okrog letala, da spet nimava ritma.

Zofy držim pesti da bo vse uredu. Mi gremo pa jutri v Čatež in si me kar malo prestrašila.

Neposredna povezava do sporočila: 4556
30.7.2010 9:19:58   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Jaz sem pa tko žalostna...user posted image MAtej je zgleda fasal uroinfektuser posted image
Mislim, ni še potrjeno, ampak danes me je klicala P, da je urin totalno zanič, da je polno levkocitov v urinu in da so v gručah...nimam pojma kaj pomeni, samo je rekla, da moram prit z njim ju3 zjutraj, da bojo vzeli urin in dali na sanford test (tle dajo gojit bakterije, da ugotovijo katere bakterije so prisotne in lažje predpišejo AB). In pol sem šla Mateju vročino izmerit in je imel 38.8 v ritki. A že od torka je vroč, samo sem mu merila v ušesu in na čelu in je bilo normalno, ni bilo čez 37. Danes sem pa še v ritki izmerila in pokaže tolikouser posted image . Totalno bad se počutim, ker Matejčka že 3 dni naokoli vlačim, on pa bolan... ah... In ta uroinfekt je cela kolobocija, smo ravno z Julijo dali to skozi. In sumim, da ga je na bazenu fasal, ker smo bili v petek na Laguni. Joooj, naj se izkaže, da je bila samo vrečka umazana!!!

user posted image user posted image user posted image za Mateja!
Pa ne se bad počutit Zofy; saj si mama in ne vseved!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
30.7.2010 9:21:06   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Ja, naša se tudi ustraši, čeprav ponavadi ne joka, samo zdrzne se.
Joka pa, če se ji tisti roza-vijola kužek Fiona preveč približa, takrat pa sploh ne neha ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4558
30.7.2010 9:22:41   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Punsha RA sva imela zaradi nagibanja glave v eno stran in navznoter obrnjena stopalca. Ga je dr.V pregledala res temeljito in rekla da nimava kaj iskati tam. Je pa fino da ti nekdo pokaže malo prijemov in te pohvali, da kakšno stvar pa le delaš prav s svojim otrokom. Super smo bili zadovoljni, mali je pa itak šarmiral, najprej je bil malo zadržan, potem pa ni hotel izpustiti igrač. Se je po 10ih dneh ravno tam pokakal kot tavelik hihi, jaz vsa navdušena da je končno kakal.

user posted image user posted image user posted image . Verjetno je res lepo slišat, da nimaš kaj iskati v RA. Jaz se tega kar malo bojim, ker se tamala ne obrača kaj dosti in nas bodo verjetno tudi tja poslali ... user posted image .

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
30.7.2010 10:03:57   
Jada82
Tudi naša se ne obrača nič kaj. Prejle se je po velikem trudu, ji je uspelo čisto sami ... ampak potem nič ne ponovi. To je to, pa par dni spet ne gre user posted image

Drugač pa, a ma katera kakšno idejo, kako bolj trdno spati? Jaz tako rahlo spim in se non stop zbujam ponoči, da sem pol cel dan cunjasta user posted image user posted image user posted image Danes sem spala v dnevni, je imel moj user posted image ponoči na čez, pa je blo isto, sem se fulkrat zbudila, pa vse slišim, al pa se kar tako zbudim. Kdaj bom lahko spet normalno spala? Res sem potrebna tega, pa kar ne gre in ne gre user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
30.7.2010 10:49:41   
smuki
Matej, drži se... držimo pesti, da bo vse OK.

Jst sem pa včeraj dobila user posted image in sem kot popipsana muha. Sem že pozabila, kako mene noge bolijo, ko pride ta hudič.
No, če ne druga, sem zdaj ziher, da lahko začnemo delat na drugem... user posted image .

Jada, ti bi mogla začet na kakšno meditacijo hodit - ti si pomoje tako napsihirana zaradi tamalinga joka, da še ko bi se naj umirila, nisim mirna.
Al pa kak kozarček vinčka pred spanjem... sam da ti to ne postane navada... user posted image .

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
30.7.2010 11:14:40   
vaney
Jada, tole bo sicer slišat čudno, ampak probaj z zamaški za ušesa...jaz tudi vseee slišim in me vse moti in potem ne morem spat, pa si že 12 let dajem zamaške v ušesa, ko grem spat in veliko boljše spim (pa Dašo vseeno čiisto dobro slišim, če se premakne, oglasi, če ji pade duda in Anžeza tudi, če se zbudi, pa spi v sosednji sobi. Nekako se mi je organizem navadil, da slišim bolj ali manj samo glasove otrok, ostalo pa precej manj in mi prav pomaga.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
30.7.2010 11:16:08   
punsha
Veste kaj punce, jaz pa mislim, da ni treba še prav nič skrbeti zaradi obračanja vaših user posted image . Pač so si različni, eni že puzajo, eni sedijo, drugi se obračajo v vse smeri, eni pa pač nič od tega. Pa kaj, ko bo otrok temu dozorel bo že vse to počel. Od prijateljice je stara 10 mesecev, pa nič ne puza, sedaj se nekaj časa obrača. Ok, sedi že, ampak se ne vsede še sama, kar pomeni da še ne sedi. Otroka nimaš kaj posedat, dokler se sam ne vsede. Za obračanje pa pač delaš vaje, ga motiviraš - tiste ki imate CD od zveste- tam gor je lepo pokazano kako je treba. In to pomaga. Ne vem zakaj se vedno vsi zgledujemo in primerjamo otročke s tistimi, ki že vse to delajo. Otroka ni treba primerjat, vsak ima svoj tempo razvoja in nikjer ne piše da je pa bolje, če vse to prej osvoji. Prehiteti res ne moremo ničesar in niti ni treba da bi se kaj prehitevalo. Prav vsi bodo enkrat sedeli, hodili...in tudi sekiranje nič ne pomaga, le slabe volje smo. Dajmo uživat z našimi malčki, se igrat, jih spodbujat, jim pokazat kako je treba...

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
30.7.2010 11:18:58   
Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Aja, deluje pa na bazi sončne energije, najprej jo nafilaš na popoldanskem soncu, ene dve uri naj se izpostavi soncu, vsake 14 dni pa jo pod tekočo vodo spucaš, pustiš vodo teči nanjo ene pol ure.

Naš mali jo ima vedno na nogici, trikrat zamotano, tudi ponoči, da lahko spimouser posted image .

ne vem po moje je nekaj na tej starodavni "medicini", da pomaga, po teh starih receptih sem tudi prve tri mesece preživela brez enega krča z majoranovim čajem. Po moje ne gre samo za vraževerje.

Aha super, ej pomoje jo bom jest šla kar iskat, ker imamo strašen jok, možno da zarad zobkov, ne vem. Za probat je. A vaš jo ima kar na nogici? Moram nujno probat in kupit user posted image user posted image

ma grem kupit ziher! krči so sicer mimo, zobki pa šele prihajajo.

moja princeska Monika:
rojena 8.2.2010 3950g in 54cm
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
30.7.2010 11:22:05   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Jada, na FB poglej kako mu naredim na nogico, je na slikah z morja.

in zakaj te še jaz nimam na FB user posted image

user posted image user posted image

jaz po moje še tudi marsikatere nimam:)

tudi jaz :)

moja princeska Monika:
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
30.7.2010 12:33:16   
Zofy

Tudi naša se ne obrača nič kaj. Prejle se je po velikem trudu, ji je uspelo čisto sami ... ampak potem nič ne ponovi. To je to, pa par dni spet ne gre user posted image

Drugač pa, a ma katera kakšno idejo, kako bolj trdno spati? Jaz tako rahlo spim in se non stop zbujam ponoči, da sem pol cel dan cunjasta user posted image user posted image user posted image Danes sem spala v dnevni, je imel moj user posted image ponoči na čez, pa je blo isto, sem se fulkrat zbudila, pa vse slišim, al pa se kar tako zbudim. Kdaj bom lahko spet normalno spala? Res sem potrebna tega, pa kar ne gre in ne gre user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela take težave proti koncu 1. bolniške. In sva se pol z možem zmenila, da on vstaja za Julijo (ker se od 9m ni več dojila ponoči) in ni pomagalo nič, ker sem imela tako rahel spanec, da me je vsak šum zbudil. POl sem si pa silikonske čepke kupila in jih ene 3mesece uporabljala in sem pol začela bol trdno spati. Poskusi. Upam, da ti pomaga user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
30.7.2010 12:38:57   
Zofy
Drugače pa sem bila zjutraj 3 ure v ZD, Matej je dal urin in kri. In vročino so izmerili in je ni imel, pa čeprav je imel doma preden smo šli od doma 37.8 v ritkiuser posted image Mogoče pa je šel digitalni termometer v tilt in sploh niimel vročine? Bog si ga vedi.
Po krvni sliki sodeč je Matej zdrav, ne kaže na kako vnetje, zato je rekla, da ne bo dala AB. Mi je sicer dala recept, da grem ponj, če med vikendom zakuha. In še vedno so v urinu številne bakterije, samo je pogledala lulek in je rekla, da je mogoče iz luleka, ker je malo rdeča kočica, ker sem jo očitno malo natrgala, ko sem mu jo dol vlekla po kopanju. Upam, da je res to. Izvem pa v ponedeljek, ko bo gotov tale sanford test. In upam, da ne dobi vročine, ker me čisto potolče, če so otroci bolni.

Aja, jaz sem tudi že dobila prvouser posted image . Se je lih končala. In sem hotla Mireno vstavit, pa je moja G na dopustu. Upam, da ne ušpišiva kaj v tem časuuser posted image . Ker ne bi imela še zdaj 3. otročka. Če že kdaj, bi imela čez 4 leta, ko bo šla Julija v šolo. Zdaj pa bi se rada malo odpočila, ker so zadnje 2 leti in pol kar rokenroluser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
30.7.2010 12:41:18   
3Sonček3
A lahko dam moji punčki že polento za jest?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
30.7.2010 13:00:46   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

O kako ste že vse pridne z uvajanjem GH, mi bomo kmalu stari pol leta pa še nisem nič uvajala. Bom počakala še en teden, potem pa počasi.
Zobkov tudi še nimamo, v usta pa tlači vse kar mu pride pod roke, najboljši so pa moji lasje user posted image . Sva bila v RA in je vse OK.
Lep pozdravček vsem.

Sva že dve, ki še ne dajava GH...Bova pa midve začeli z dodajanjem avgusta, tako da še malo. Ene dvakrat sem ji probala dati korenčka in je kar jedla.

Naša tudi do neddavnega ni želela dude, za flaško noče slišati...tako da najraje pije iz kozarca. Mamina ziza je pa zakonuser posted image

Pri 4 mesecih je imela 6.7kg(in po mojem tam okoli 65 cm), naslednji pregled in 3. pikica avgusta.

mi tudi še ne jemo. občasno probam rižkota, če že gre. Pa nam je uspelo samo enkrat. Probali smo tudi korenček in krompirček, pa ni uspeha. torej počakajmo na 6 mes in potem začnemo bolj resno.

moja princeska Monika:
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
30.7.2010 13:01:15   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

A lahko dam moji punčki že polento za jest?

ja lahko, ker nima glutena. Mi je razložila patronažna.

moja princeska Monika:
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
30.7.2010 13:04:12   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Me smo pa bile danes zopet pri pediatru - imele 3. cepljenje -bp seveda user posted image .
Vzeli so ji tudi vodo, tudi bp.
Teža: 6900g in 64cm.
Je pa sestri skor potleh padla, ko jo je kr pustila ležat na previjalni - ona se je tik tak obrnila na trebuh in pri tem skor padla po tleh. Še dobro, da sem takoj skočila do nje in jo prijela. Se je sestra tako ustrašila, da se je kr tresla. Oba s pediatrom kar nista mogla verjet kako živahna je. Pol sta pa videla, da ima tudi že dva zoba, je pa rekel P, da je punca že za vžent user posted image .

Smo se pogovarjali malo o prehrani in je rekel, da lahko je vse kar jem jaz, le beljaka, morskih sadežev, kravjega mleka... ne.
Sem bila kar presenečena - spet nekaj čisto novega.
Pa da naj ne kupujem teh fruchtwerge, ampak kar probiotični jogurt pa sveže sadje not.
Jst mislim, da bomo vseeno šli bolj počas... saj še niti vse zelenjave in sadje nisva osvojili, niti ni taaaak strašen jedec.

Mi imamo tudi tega pametnega kužija doma in je to ena izmed najboljših igrač. Ful ga ima rada in se ji tako dopade, ker ga zdaj sama udarja in potem govori. Kr vriska zraven, ko poje.

ja da ti pa na pregledu dol pade... sej naša se tud kuj obrne. No zobk pa še nimamo.

moja princeska Monika:
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
30.7.2010 13:04:28   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Aja, jest sem dons tamalo merila in ma 65 cm ...  user posted image user posted image user posted image dolga pa suha, hehehe

Ja sej take so manekenke, a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja pa še res je

moja princeska Monika:
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
30.7.2010 13:07:24   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Veste kaj punce, jaz pa mislim, da ni treba še prav nič skrbeti zaradi obračanja vaših user posted image . Pač so si različni, eni že puzajo, eni sedijo, drugi se obračajo v vse smeri, eni pa pač nič od tega. Pa kaj, ko bo otrok temu dozorel bo že vse to počel. Od prijateljice je stara 10 mesecev, pa nič ne puza, sedaj se nekaj časa obrača. Ok, sedi že, ampak se ne vsede še sama, kar pomeni da še ne sedi. Otroka nimaš kaj posedat, dokler se sam ne vsede. Za obračanje pa pač delaš vaje, ga motiviraš - tiste ki imate CD od zveste- tam gor je lepo pokazano kako je treba. In to pomaga. Ne vem zakaj se vedno vsi zgledujemo in primerjamo otročke s tistimi, ki že vse to delajo. Otroka ni treba primerjat, vsak ima svoj tempo razvoja in nikjer ne piše da je pa bolje, če vse to prej osvoji. Prehiteti res ne moremo ničesar in niti ni treba da bi se kaj prehitevalo. Prav vsi bodo enkrat sedeli, hodili...in tudi sekiranje nič ne pomaga, le slabe volje smo. Dajmo uživat z našimi malčki, se igrat, jih spodbujat, jim pokazat kako je treba...

user posted image user posted image user posted image
jaz vem, da pretiravam s posedanjem. Ampak kaj ko noče ležat. Upam, da ne naredim škode...

moja princeska Monika:
23.3. 4720 g in 53 cm
18.5. 5600 g in 59,5 cm
23.7. 6540 g in 65 cm
14.9. ?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
30.7.2010 13:29:23   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

user posted image user posted image user posted image
jaz vem, da pretiravam s posedanjem. Ampak kaj ko noče ležat. Upam, da ne naredim škode...

enako

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
   [Brisano sporočilo]
30.7.2010 14:38:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zofy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?