Jada82
|
Jutro jutro! Evo, danes smo malo bolje spali - se je samo 2krat zbudila. Smo bli včer v Vodnem parku Bohinj in je tako migala, pa skor nič spala čez dan, da je zvečer kar dol padla .. ni blo nobenga pritoževanja Punce, res si bom nabavla tiste silikonske čepke, pa da vidimo ..... Poskusit ni greh ... hehehe. Mah, sej jest sem že prej vedno vstajala vsaj 1krat na noč - še pred nosečnostjo. Mogla sem na wc ... taka sem, kaj čem. Sam sem po večini hitro nazaj zaspala, zdej pa včas ne morem. Punsha - se strinjam ... brezveze se sekirat. Sej jest se v bistvu ne sekiram ... ampak ne morš pa si pomagat, da ne bi mal primerjal. Mah, ko se bo hotla začet ornk obračat, se bo že, ane? Jantarjeva ogrlica - mah mi jo mamo zdej, tud ne verjamem, da bo delovalo, ampak če pa bo, pa toliko bolje ... 10 € se mi ne zdi toliko, sem že več zmetala za razne traparije, tako da ... jo ima naša na rokici, kot zapestnico in kar fajn zgleda Verjamem, da je večina ne bo kupila, ampak jest vedno probam vse ... za krče in tko smo tudi bioenergetika in je delovalo Polenta - jaz sem ji jo dala včer ... joj, kako se je pačila. Šele, ko sem jo malo zalila z njenim mlekom, je bilo bolje. Ne vem, kaj bomo dons jedli ... doma mam samo kumare, paradižnik, bučke ... aja, krompir. Se lahko da kumare al pa paradižnik? Kako ga pripraviti? Športni del vozička ... bomo šli zdej te dni noter .... sam se morem spravt in ga sestavt pa košaro dol dat itd .... Tašče ... rajš ne govorim .... naša bi jo skoz v naročju mela ... še da ji zaspi v naročju. Jaz tega ne maram, rajš vidim, da je čim več na ravni podlagi, pa se tako z njo igram. V naročju le včasih. Za zaspat pa sploh rajš vidim, da sama zaspi ... edin če je kriza. Se pa bojim, ko grem jest nazaj delat, bo ona merkala in to pri nas v stanovanju. Tiste, ki imate take izkušnje, da so vam tašče potem merkale otroka, kako je blo? A se potem kaj bolj naveže na staro mamo? A kej pogreša mamico .... kar večino časa bo potem preživela pri stari mami, jest mam tako službo, da delam več k 8 ur .... tko da, mene bo vidla tamale le popoldne/zvečer, pa pol čez vikend. Ne vem, kar ljubosumna sem .... dejte me pomirit .... Evo, grem zdej zajtrkovat, pol pa s tamalo mal ven. Pa pa.
|