Jada82
|
Oj hoj, se oglašam po dopoldanskem spancu Sem zdej pogruntala, da če grem popoldne z spat kar na taveliko posteljo, obe prov fajn zaspiva. Sm bla potrebna spanca totalno. Me je ful glava bolela ... ja vreme, hormoni, pa še nočno vstajanje ... kaj češ, bo bolje. Mi smo danes jedli za kosilo pire s korenčkom in bučko. Eh, sej je kr neki pojedla, ampak s težavo. Za popoldansko malico pa je imela breskvico, po vrhu pa še piškot, oboje je blo njami Pa kašica zvečer itak! Tko da .... sej bo počas. Sem pa še ful enih slinčkov nabavila danes, smo bili v Kranju. Jah, je treba, ni kaj. Julieb, ja, sem si že ogledala na FB. Danes sem verižico tudi že kupila - v Mullerju, ampak je malo krajša, jo lahko dam dvakrat okoli nogice, pa je kar malo preširoko. Ampak sej bo, dam štumfek čez, pa je Upam, da bo kaj bolje ... Je pa danes naša tudi že rekla ata ata ata ... oz tatatata Razmišljam za jutri, kaj bi počeli? Bi se šli v Bohinj v bazen kopat? Moj je jutri še doma, pol pa spet šiht ... A ste pri vozkih že vse v športnih delih? No, lepo se mejte, jest grem gledat True Blood (sm si zdovnloadala ... mam knjigo tud ... eh no, sej ni bogvekaj, ampak neki pač delaš ...). Aja še to: danes sem si po dolgem dolgem času kupila CD - Lady Gaga Je bil sam 5 €, noro, a?
|