|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
29.6.2010 9:47:15   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

na hitro...

danes imamo popravca. Držte pesti! user posted image

GH še ne uvajamo, se samo dojiva.

Na morje pa tudi še ne gremo user posted image

Držim pesti! Go Kristjan, go Kristjan!!! user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
29.6.2010 9:49:14   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13.

Sem pa na morju vidla, da so eni že zlo male dajali v morje..men se je zdel ful mrzel, kaj šele za tamale. A vi boste že letos kej uporabljale tole: http://www.mojepoletje.si/otroski-program/p/303  Moj brat ga je imel pri tamali, ko je bla stara komaj 5 mesecev. Sicer naj bi se uporabljal nad 1 letom. Sam se mi zdi v reku, če greš v vodo z njim..

Meni se tudi zdi grozno take mičkene dajat v mrzlo vodo. Mi smo jo dajali v 30 stopinj in je čisto uživala.
Jaz imam ta obroč in Fredov obroč, ampak mislim, da ta res še ni primeren za take mičkene, kot so naši.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
29.6.2010 11:37:31   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Pa sploh ne vem kaj naj mu dam glede tega kakanja. Prej je kakal, pa je revež takooo jokal user posted image , res ne vem kako naj mu pomagam. Kak predlog? Bom jutri tudi pediatrinjo vprašala, imamo tretje cepljenje.

A dokler je bil izključno dojen, je normalno kakal?
A nogice mu kaj masiraš - to vzpodbudi delovanje črevesja.

Ja, dokler je bil samo dojen je normalno kakal, nikoli ni jokal zraven in kakal je najmanj 1x na dan. Ja, mu pa vsak dan masiram nogice, do sedaj je vedno lepo delovalo. Sva imela cel postopek...zjutraj okoli 7 se on začne napenjat, jaz ga vedno vzamem k sebi na pokrčena kolena da na pol sedi, nato pa masaža podplatov. Vedno je super delovalo, sedaj pa ne več... Sem povedala pri P včeraj, je rekla naj mu dam malo kompota iz suhih sliv - vode. Zaenkrat mu ni še nič pomagalo. Upam da bo kmalu bolje in se črevesje navadi druge hrane.

Še moje poročilo iz včerajšnjega pregleda. Velik je 66,5 in tehta 7200g user posted image . Kljub bruhanju odlično napreduje user posted image . Je pa dobil tudi 3. pikico in sem prav vesela, ko ni imel nobene reakcije. Niti jokast ni bil nič, kar je pri 1. cepljenju bil prav grozno cel dan. Je tudi lepo sodeloval - prijemal stvari, gledal rozino, se obračal v smeri prihajajočega zvoka... Sedaj imamo pa pri 9 mesecih naslednji pregled.

Za v vodo bom pa tudi jaz kupila kar Fredov obroč. Ravno danes ga grem iskat in upam, da ga bomo za vikend že preizkusili. ja, ko se zbudi in poje bova šla malo do Kranja, mu moram kako pižamo kupit. Gre katera mogoče na kako kavico v Kranju v kulandiji?

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
29.6.2010 11:38:37   
punsha

na hitro...

danes imamo popravca. Držte pesti! user posted image

GH še ne uvajamo, se samo dojiva.

Na morje pa tudi še ne gremo user posted image

Držim pesti! Go Kristjan, go Kristjan!!! user posted image

podpis

navijamo za Kristjana user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3504
29.6.2010 11:44:43   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: bili83

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Danes smo jedle korenčka in krompirčka, pa je spet pjedla par žličk, potem pa v tak jok, da je nisem mogla potolažt brez zize... Težka bo s to hrano...grrr

niwci, morda še preprosto ni pripravljena... naš bo drug teden star 5 mesecev, pa se žlički smeji in čim pride blizu ust se takoj obrne stran. potem pa v jok... ga ne mislim silit. bom pač čez nekaj časa spet probala...

Jst bi tudi še počakala, sam ko je tako fejst lačna in ji mleko ne zadosuje več in smo jedle že na 1h..

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
29.6.2010 11:52:09   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: bili83

Danes smo jedle korenčka in krompirčka, pa je spet pjedla par žličk, potem pa v tak jok, da je nisem mogla potolažt brez zize... Težka bo s to hrano...grrr

niwci, morda še preprosto ni pripravljena... naš bo drug teden star 5 mesecev, pa se žlički smeji in čim pride blizu ust se takoj obrne stran. potem pa v jok... ga ne mislim silit. bom pač čez nekaj časa spet probala...

Jst bi tudi še počakala, sam ko je tako fejst lačna in ji mleko ne zadosuje več in smo jedle že na 1h..

kaj pa če je vmes le žejna? ali vedno dolgo vleče? Mogoče pa poskok v rasti? Jaz bi z GH čakala čim dlje (no tudi sem), ampak če je pa res lakota, potem pa res nimaš kaj drugega kot začeti.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
29.6.2010 11:57:16   
punsha
Naš mali spi, pa imam čas tukaj klepetati user posted image .
Ne vem kje bi lahko našla kake recepte kaj pripravljati malemu za jesti. Moram še malo po netu pobrskati. Sedaj ima pač zelenjavo, zraven pa krompir ali riž. Pa bi rada še tako, kake mešanice...jaz tega res ne poznam in ne vem kaj mu dajati. Da ne bo vedno eno in isto. Pa naprimer kako začeti z glutenom - skuhaš zelenjavo in vmes vmešaš malo gresa...no kaj takega me bolj zanima.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
29.6.2010 12:36:33   
Lara73
tudi moja spi in imam čas brskat.

pa Kristjana čakam, da vidim kako je šlo. Je mel že ob desetih!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
29.6.2010 12:39:00   
Lara73

[/quote]

Za v vodo bom pa tudi jaz kupila kar Fredov obroč. Ravno danes ga grem iskat in upam, da ga bomo za vikend že preizkusili. ja, ko se zbudi in poje bova šla malo do Kranja, mu moram kako pižamo kupit. Gre katera mogoče na kako kavico v Kranju v kulandiji?
[/quote]

lahko se zmenva za kufe, samo kasneje, če ti ni prepozno že. Trenutno kuham in čakam otročiče.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
29.6.2010 12:40:41   
Lara73
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mulc frdaman! Ga komaj na mobi dobim in mi reče: boš že doma zvedla! Torej še vedno ne vem a je naredil al ne..... ampak menda prihaja domov.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
29.6.2010 12:47:19   
julieb

IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13.

Sem pa na morju vidla, da so eni že zlo male dajali v morje..men se je zdel ful mrzel, kaj šele za tamale. A vi boste že letos kej uporabljale tole: http://www.mojepoletje.si/otroski-program/p/303  Moj brat ga je imel pri tamali, ko je bla stara komaj 5 mesecev. Sicer naj bi se uporabljal nad 1 letom. Sam se mi zdi v reku, če greš v vodo z njim..

Meni se tudi zdi grozno take mičkene dajat v mrzlo vodo. Mi smo jo dajali v 30 stopinj in je čisto uživala.
Jaz imam ta obroč in Fredov obroč, ampak mislim, da ta res še ni primeren za take mičkene, kot so naši.

Mi smo ga za vikend probali. Super zadeva, našemu je noro pasalo v vodi, ki ima 33 stopinj. Nismo bili edini s takim maličkim.
Skratka bilo je fino. Naslednjo soboto pa gremo še na morje probat kak je kaj topla voda user posted image

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

Neposredna povezava do sporočila: 3511
29.6.2010 12:48:31   
julieb
Pa še to glede GH, naš pikec noče nobene hrane brez korenčka. V vse ga moram primešati, bo noro dobro videl ko bovelik user posted image .

Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
29.6.2010 12:49:16   
Kati81
Pa itak, da je naredu popravca!!!

Drugače pa recepti so na paparici, sam paparica utipkaj na najdi.si in ti bo ven vrglo.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
29.6.2010 12:49:48   
Kati81
Evo tukaj:

http://www.paparica.si/

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
29.6.2010 12:50:38   
julieb

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mulc frdaman! Ga komaj na mobi dobim in mi reče: boš že doma zvedla! Torej še vedno ne vem a je naredil al ne..... ampak menda prihaja domov.

Po moje je naredil pa temalo zafrkava.user posted image
Upam, da imam prav.

Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
29.6.2010 12:59:13   
protina
hej!

no malo, da se javimo.Krst super izvedli-mala bila zeloooooooo pridna,zdaj pa iščemo lokacijo za dopust.Jaz sem za Umag.

smrketa kje v Umagu ste bili in kako si bila zadovoljna ?

pa jaz bi tud kopala v morju samo smo bili zadnje 3 leta na Pagu in ni tuša,se pravi neseš s sabo navadno vodo za splahnit?

jok...

Neposredna povezava do sporočila: 3516
29.6.2010 13:10:31   
Lara73
juuuuuupi! Naredil!

user posted image jeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
29.6.2010 13:17:28   
protina
no sva dve pred rač.Midve se še tud dojive pa nas tako gleda,ko jemouser posted image .

Eh bom še počakala do 5.meseca in potem akcija.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3518
29.6.2010 13:18:12   
protina

juuuuuupi! Naredil!

čestitke za brezskrbne počitniceeeeee

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
29.6.2010 13:26:08   
Kati81

juuuuuupi! Naredil!

BRAVO!!!

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
29.6.2010 13:44:40   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Pa še to glede GH, naš pikec noče nobene hrane brez korenčka. V vse ga moram primešati, bo noro dobro videl ko bovelik user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
29.6.2010 13:45:25   
Tinca Malinca

juuuuuupi! Naredil!

user posted image user posted image user posted image Bravo, Kristjan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
29.6.2010 13:48:24   
Tinca Malinca
Mene je pa danes obiskala patronažna in mi povedala enake napotke, kot jih je zadnjič opisovala Mavo. V glavnem, postopno lepo vse. Edino, kar me je začudilo, je bilo, da lahko tudi malo solim. Sem mislila in povsod brala, da se dojenčkom ne soli ... A ve boste kaj solile?

Mi imamo danes na sporedu korenček, bučka je bila fuj fuj fuj. Bomo videli, kaj bo s korenčkom user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3523
29.6.2010 13:54:40   
Kati81
Ja tud solilo naj bi se malo, saj ima sol jod, ki naj bi bil ok. Jaz Kaji sem in temu bom tudi, sicer zelo malo, ampak glih tok da je. Trenutno mu dodajam otroško olivno olje. Danes sem mu prvič skuhala makarončke in korenček, tega je že jedel in mu je šlo lepo dol, kar precej je pojedel. Sem pa vse zmiksala, ker drugače mu ni najbolj všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 3524
29.6.2010 14:01:10   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Ja tud solilo naj bi se malo, saj ima sol jod, ki naj bi bil ok. Jaz Kaji sem in temu bom tudi, sicer zelo malo, ampak glih tok da je. Trenutno mu dodajam otroško olivno olje. Danes sem mu prvič skuhala makarončke in korenček, tega je že jedel in mu je šlo lepo dol, kar precej je pojedel. Sem pa vse zmiksala, ker drugače mu ni najbolj všeč.

Ja, pa še to je rekla, naj ne bi nič miksali, ampak samo z vilico malo pretlačili. user posted image Kaj je pa narobe s paličnim mešalnikom?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Priimek
Erin

Čigav priimek ima vaš otrok?

materin (dekliški) (5%)

očetov (84%)

oba (11%)

Število vseh glasov: 370

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!