vaney
|
Ajajajaj, ti klopi...mene je tudi strah te nevarne golazni babajči in smrketa, samo, da bo vse ok Za nami je pa prijetno naporen vikend. V petek je prišla moja mami, ker je imela ravno prosto in ker naj bi mož delal cel vikend popoldan. No, pa je na koncu delal v petek dopoldan, popoldan je šel na službeno fešto in prišel enkrat ponoči domov, ne vem, kdaj, ker sem spala kot polh , potem v soboto je bil pa na račun petkovega dela fraj in sem hitro izkoristila priložnost...Dašo in Anžeta smo poportali ven na dvorišče, zraven mojo mami in možeka, jaz pa hop v avto in baj baj, sem si šla nekaj poletnih majčk kupit za na morje, pa malo na kavico v miru...je pasalo Popoldne sva pa še taščo angažirala in je šel Anže spat k tašči, moja mami je pa Dašo čuvala in je itak spala, samo 1x ji je duda ven padla. Midva sva šla pa malo na pijačko(e), potem pa na fešto v zidanico h kolegici, ki je imela rojstni dan. Pekli so jagenčka, tako da smo si malo pojedli, precej popili in bili ravno prave volje, da smo se domov spravili šele proti jutru. Sicer je bil malo kriza, ker je Daša že ob 6h jedla in potem ni več spala, ampak je vseeno pasalo it, sploh, ker sva šla skupaj...bo treba ponovit V nedeljo pa itak ponavadi prideta tast in tašča k nam, tako da sem imela popoldne 3 varuške in sem bila skoraj brez otrok Danes je sva pa Dašo pustili atiju (sta spala do 10h), Anžeta odpeljali v vrtec, šli v trgovino, na kavico...skratka še malo uživali...je bil res pester vikend, ampak je bilo prav fajn. Zdaj bomo počasi začeli stvari spravljat skupaj, ker gremo v četrtek na morje uvajanje GH; daša občasno (recimo vsak 2. dan) poje mali frutek, pa ni nekaj blazno navdušena, se še vedno najbolj razveseli flaše mleka, pa bomo že, se mi nikamor ne mudi...ko bo bo