|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
18.6.2010 10:22:56   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

tinca, ja od pon že... user posted image ... nasledn vikend pa v Olimje, pol pa spet na krk za 3 tedne vrjetno user posted image  hehe...
drugače pa ja mucica pridi kdaj ko se bomo lahko dobile user posted image ...

kdaj greste v Olimje? bi se lahko kaj javla...nismo daleč od tam...pa gremo na kak kafeuser posted image

v petek dop gremo...pa do nedelje...mogoče bi se pa res lahko. Mi boš dala tel.št. pa se slišmo.
no gremo na plažo papauser posted image  

< Sporočilo je popravil slomak -- 18.6.2010 10:23:27 >

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
18.6.2010 10:55:00   
mucica2

tinca, ja od pon že... user posted image ... nasledn vikend pa v Olimje, pol pa spet na krk za 3 tedne vrjetno user posted image  hehe...

kdaj greste v Olimje? bi se lahko kaj javla...nismo daleč od tam...pa gremo na kak kafeuser posted image

v petek dop gremo...pa do nedelje...mogoče bi se pa res lahko. Mi boš dala tel.št. pa se slišmo.

ti na ZS napišem tel št.

tako zdej se je pa zbudila...šibam...

lep pozdrav

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
18.6.2010 11:03:51   
Jada82

jada... res sta bogice obe, sm misnla da je že minilo, ko si že pisala da se je mala umirila pa zdj bolj uživata...ampak zgleda da ne še. Povej a ko sta ble na pregledu zarad tega joka a so jo fajn pregledal, je zdrava drugače? A se jok razlikuje recimo, če joka zarad hrane al pa zarad tega da jo kej boli? A si kej opazila?
Tko kot so pred mano povedale, naša tud ko se mal zajoka al je pa tečka mi je hudo, kaj šele tko ko imaš ti? Pomoje se bi men tud zrolalo... Še zdj recimo ko je ful pridna mam rada da jo kdo drug prevzame malo in se jest odpočijem al pa vsaj v miru kavo spijem a ne, tko da probaj jo tud ti dajat mal...pokliči makar mami svojo k teb? al kako, kaj pa vem...jooj želim vama da bo čim prej lepo kot je že blo...user posted image

Ma ja, sej je blo vmes kakšen dober teden fajn, super, skor ni jokala, jest sem bla tko srečna. Mogoč je bioenergetik pomagal, pa se potem ta energija ne obdrži. Ker on je videl, da ima ful slabe živce ... mu je blo čudno, ker je user posted image
Ja, drugače je zdrava punčka, so jo dali že na razne preglede.
Kaj pa vem, začne se s sitnarjenjem, jokcanjem, pol pa rata tako znervirana, da začne resno bit histerična ... zarad hrane pa itak skor nikol ne joka ..  user posted image K ni nikol skor lačna ... jo bolj silimo jest kot ne, ona bi kar pozabila.
Ah pa saj grem kdaj sama kam, sej drugač bi se mi zmešalo. Po svoje pa sem rada z njo, jo mam rada ... sam da ne bi tolk jokala, no .. Ah saj bo, nimamo kaj ...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
18.6.2010 11:05:58   
Tinca Malinca

kolk je pa za 64 po statistiki primerna teža? jo bom dala na dieto user posted image user posted image user posted image user posted image (čeprav ta drastičen ukrep zdej pride v poštev zame, čist nč ne shujšam, bemtiš sm jezna sama nase user posted image )

Nimam pojma, nam vedno pove, kako nam statistično štimajo mere in kilaža. Kolk bi potem šele naša morala hujšat user posted image user posted image user posted image . Ma, sam da papcajo!

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
18.6.2010 13:58:14   
slomak

ti na ZS napišem tel št.

tako zdej se je pa zbudila...šibam...

lep pozdrav

ok dej... 

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
18.6.2010 17:10:57   
smuki
Evo, mi smo tudi od pediatra.
Danes sem se oborožila in preden smo šli, si na list napisala vsa vprašanja - sem imela kar dolg seznam in mi je bilo najprej nerodno ga ven potegnit... potem pa je sam P rekel, da naj že dam ven ta piltek.
V glavnem, pri štirih mesecih in pol ima 6200g in 61cm. Me je kr streslo, ko sem videla, da se je zredila samo za 500g, ampak je rekel, da si naj sam pogledam otroka kako je polna in da ji čist nič ne fali.
Uff... sem si kr oddahnila. Mi imamo očitno pediatra, ki nič ne komplicira. On pravi, da če je otrok na uč OK, potem ni problema tud če ne dobi gor ne vem koliko.
Sem bila pa taaaaaaaako važna, ko jo je pogledal in je rekel... "glej, pa to ne moreš verjet, kako je to lep otrok..." user posted image
Ko je dobila pikico, je pa sam mal kljunček naredila, ampak je bilo takoj boljš... ni niti glasu dala.
Torej, kaj mi je povedal na moja vprašanja:
- to, da mi pri dojenju zmika glavo in joče, je rekel, da so to krči - takrat bi jo naj zvijalo in tiščalo... čeprav je tud on skomignil z rameni, ko sem mu povedala, da mi to počne samo na desni dojki...
- zaščitni faktor - vse kar je več kot 20, narediš koži več škode kot če sploh ne mažeš. Priporočal je kakšno naravno kremo.
- kopanje v morju - DA, vendar strogo prepovedano med 11. in 17. uro!! Pa takoj po kopanju umit s sladko vodo.
- naklon pri vozičku - 15 stopinj brez problema, v času med petim in šestim mesecem pa že lahko 60 stopinj
- povedala sem mu tudi, da se v posteljici včasih zateguje nazaj... pa je rekel, da če se drugače čez dan ne in če se poravna nazaj, da ni nobenega problema...

Drugače pa lahko začnemo tudi s sadjem oz. zelenjavo. Za začetek stisnjen in skozi gazico precejen korenček, nato pa že kakšno jabolko (lahko tudi s keksom!!!). Sem bila ful presenečena, pa mi je samo rekel, da mu kr naj verjamem..., no, na to bom še mal počakala.
Za začetek naj začnem dopoldan in po mlečnem obroku.

Tako, zdaj mi pa povejte, ali imam jst res najbolj flegma pediatra?

Drugače je pa naša biba tud mal tečkica danes - kr cartala bi se, pa zdaj spi že 2 uri. Upam, da ne bo hujšega...

< Sporočilo je popravil smuki -- 18.6.2010 17:14:26 >

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
18.6.2010 19:32:29   
Jada82
Smukiuser posted image user posted image user posted image user posted image za vašega pediatra user posted image user posted image user posted image To je fajn, ane, da ti še pediater ne komplicira user posted image user posted image user posted image Sej naša je tudi kar ok.

Mi smo imeli pa danes razvojno ambulanto, pa je rekla pediatrinja, da je prav fajn razvita in da za 4 mesece že zelo lepo drži glavo in pase kravice, tako da sem zelo vesela. Mamo pa spet pregled konec avgusta .... h fizioterapevtki pa ni treba, ker je mala ok. Sem bila kar pomirjena. MI je pa pokazala še par gibov handliga, da bi jo tudi spodbujala, da bo sama naredila obrat na trebuh. Upam, da bo šlo ... user posted image

Drugač je pa kar neki histerična zdej spet ratala naša user posted image user posted image user posted image user posted image Res, takoooo se je zdej jokala, čist isto, kot takrat, ko je imela krče. Isto isto isto. A je možno, da ma spet črevesne probleme, k ji dajem zvečer riževo kašico? Katera ima kaj izkušenj s tem?

Evo, počas jo bom dala spat, jest pa en jogurtek pojem, pa malček pred tv user posted image user posted image user posted image
Haha, sva šle prej s kolegico kao na sprehod, k sta desca gledala fuzbal. Ker se je ulil dež, sva prišle samo do trgovskega centra in se tam počle na kavico pod streho in sva bile še bolj v nogometnem filingu, ker imajo plazme in je blo polno folka in so navijali. Svašta ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
18.6.2010 23:19:49   
Smrketa13
No pa se še jaz mal javim...sem že cel roman napisala, pa mi je sejo prekinil, pa sem ostale brez vsega user posted image
Bom pa mal krajša.
Ta teden sem mela bolj mal časa za pisanje, sem vas pa na hitr prebirala.

Kupla sem uno peno od Mustele za temence, pa se mi zdi, da ni tolk dobra. Res pa, da ma že ful las, sva mu jih že 2x strigla spredaj, k mu grejo v učke user posted image

Sem mu predvčerajšnjem dala prvič vodo po žlički, pa se je tolk pačil zraven, k da bi bil limonin sok user posted image . Sem šla pa k pediatru po recept za AD3, pa sem ga vprašala, če mu moram vodo dajat. Pa mi je reku, da ne. Da če bo žejen bo hotu jožo, potegnu 2x ali 3x in se odžejal. Ve pa že ful dajete GH. Mi še nič, pa so mi tut vsi priporočili, da nej kr počakam do 6 meseca.

Sej ne vem, neki sem še hotla napisat pa sem pozabla...no upam, da mi tokrat tut ne bo prekinil seje.

Dons in jutr sva z user posted image sama doma. Je šel user posted image na morje z prjatli...pa še dež bo pa ne morem tut na sprehod. A ma kera čas popoldan za kakšen drink v Mengšu, Kamniku, Domžalah in okolici?

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
18.6.2010 23:41:49   
punsha
Hoj hoj user posted image

toliko da vas še malo pozdravim preden šibamo na naš prvi družinski dopust user posted image .
Pridne bodite, no še bolj pa vaši sončki. Pa ne hitite z uvajanjem GH, pa veliko sončka, pa... se kmalu tipkamo user posted image

Sem kot kak mali otrok, ki komaj čaka morje. Sploh ne vem kako bom spala user posted image

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
19.6.2010 11:28:01   
dskubin
Smrketa - mi še nič ne uvajamo GH, sem sicer pred par dnevi mu poskusla naredit riževo kašico, ker nas gleda kot čukec pri mizi in se neki oblizuje in se mu sline cedijo, ko nas gleda, pa roke v našo hrano tišči, k ga vse zanima, ampak ima še refleks izplaženja jezička, tko da mi bomo še počakali, ampak dvomim, da bomo zdržali do 6. meseca.

Ker jst sem spet prav čist boga s temi mojimi dojkami, spet mam vnete oz. krvave bradavice, čist isto kot na začetku. Pa spet solze pretakam sam ko nakaže, da je lačen. Sej ni čudno, če se pa ponoči dojiva ma tud na eno uro včasih, pol pa si bradavice niti nimajo časa odpočit user posted image Sicer pa pride naslednji teden k nam domov health visitor, to ji tu kot ena patronažna sestra pr nas in bova imele bojni posvet o uvajanju goste hrane oz. bova poskusle zgruntat nekaj, da bi se naš pobalinček ne dojil glih tako pogosto. J
Tko da tiste, k vam je 1x al pa 2x ponoč preveč ustajat, jaz za 3x na nč podpišem takoj user posted image user posted image user posted image

Jada - joj, joj, joj, pa sem bla že tko vesela prejšnji teden, ko si pisala, kako je postala vaša Iza pridna in nasmejana, zdej pa spet tole. Mogoče pa je bioenergetik res tolk prispeval k dvigu njenih energij, ker se mi zdi, da si napisala že prvič, ko ste šli, da si opazla en majhen napredek. Ampak boš vidla, da bo boljš sčasoma, ti sam tle pojamraj, pa se bomo skupaj malo tolažile, pa bo vsaj za hip malo bolje user posted image

Morje - vse, ki greste, uživajte kar se da še za nas. Mi prihajamo domov (na morje user posted image ) sredi naslednjega meseca, komaj čakamo user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 19.6.2010 11:29:50 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
19.6.2010 13:44:27   
niwci

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Aja, sem pozabila vprašat. Kopanje in ostala predspalna rutina verjetno po cepljenju odpadejo??? Sklepam, glede na to, da mora imeti na ritki tisti obkladek z alkoholom...
Ma, se mi smili ta čmrlek moj mali. user posted image user posted image user posted image  

jaz mislim da ne, sej daš pol spet ponovno obkladek nazaj gor

kakšni obkladk? Mi smo prvič dobili pikico v stegno in samo flajštrček čez, pa niso nobenih obkladkov omenjali ali da nebi smeli kopati user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
19.6.2010 13:50:41   
niwci
Jst pa morem danes prav pohvalit našo user posted image . Je prvič spala celo noč v enem kosu 12h user posted image user posted image user posted image Je zaspala ob 20:30h in nisem vedla zanjo do 8:30h zjutro, pa še to se je prebudila, ker sem jaz ropotala okoli. Potem je pa bila pol ure budna, pa spet tečna, smo pojedle, sem jo naložila v voziček in je spet spala 2h. No ob 13:30h mi je pa spet zaspala in bomo vidli koliko dolgo bo drnjohala. user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
19.6.2010 13:55:01   
niwci

Blizu Olimja ste? Mi gremo včasih jelečke pogledat, alpa se skopat v Podčetrtek. Drugači smo blizu Krškega. Pa bi se tudi me lahko kdaj dobile?

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
19.6.2010 14:03:46   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Smrketa - mi še nič ne uvajamo GH, sem sicer pred par dnevi mu poskusla naredit riževo kašico, ker nas gleda kot čukec pri mizi in se neki oblizuje in se mu sline cedijo, ko nas gleda, pa roke v našo hrano tišči, k ga vse zanima, ampak ima še refleks izplaženja jezička, tko da mi bomo še počakali, ampak dvomim, da bomo zdržali do 6. meseca.

Jaz sem s to kašico ustrajala skoraj 14 dni, pa se mi je skor vsak dan začela zraven dret. Zdaj ji pa že 2 dni nisem dala in mi je prav OK. Očitno še ni čas in bomo tudi mi še počakali. Spi mi pa itak isto s kašico ali brez. Danes celo 12h v enem kosu... Tko da tisto sploh ne velja, da jih kašica bolj nasiti!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
19.6.2010 14:23:38   
Jada82

Jada - joj, joj, joj, pa sem bla že tko vesela prejšnji teden, ko si pisala, kako je postala vaša Iza pridna in nasmejana, zdej pa spet tole. Mogoče pa je bioenergetik res tolk prispeval k dvigu njenih energij, ker se mi zdi, da si napisala že prvič, ko ste šli, da si opazla en majhen napredek. Ampak boš vidla, da bo boljš sčasoma, ti sam tle pojamraj, pa se bomo skupaj malo tolažile, pa bo vsaj za hip malo bolje user posted image

Ma ja, sej ni da bi govoril. user posted image user posted image user posted image Danes sem čist živce zgubila, ker se je celo dopoldne drla, samo da je bla pokonci oz. zbujena. Nič ni pomagalo, ne nošenje, hrana, duda, igrače, animiranje ... nič. Potem sem jo enostavno dala v spalnico na posteljo in zaprla vrata. Nism mogla več user posted image user posted image user posted image
Res, tok sm jezna, vse me mine z njo, še za na morje mi ni za it .... kaj, če skoz joka. user posted image user posted image Enostavno vsak dan samo komaj čakam, da je ura 8, da jo dam spat in je mal miru. Zdaj pa povejte, a nism res grozna mati user posted image user posted image
Ne vem, kaj pa če so res zobje zdaj? A se vam je kateri otrok ful jokal za zobe? In koliko časa? Ker prej je spala, pa se je v joku zbudila in bila neutolažljiva .... ne vem, pomoje ni samo tečnoba ....

Zdej mi pa spi v naročju ....user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
19.6.2010 14:52:53   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Evo, mi smo tudi od pediatra.
Danes sem se oborožila in preden smo šli, si na list napisala vsa vprašanja - sem imela kar dolg seznam in mi je bilo najprej nerodno ga ven potegnit... potem pa je sam P rekel, da naj že dam ven ta piltek.
V glavnem, pri štirih mesecih in pol ima 6200g in 61cm. Me je kr streslo, ko sem videla, da se je zredila samo za 500g, ampak je rekel, da si naj sam pogledam otroka kako je polna in da ji čist nič ne fali.
Uff... sem si kr oddahnila. Mi imamo očitno pediatra, ki nič ne komplicira. On pravi, da če je otrok na uč OK, potem ni problema tud če ne dobi gor ne vem koliko.
Sem bila pa taaaaaaaako važna, ko jo je pogledal in je rekel... "glej, pa to ne moreš verjet, kako je to lep otrok..." user posted image
Ko je dobila pikico, je pa sam mal kljunček naredila, ampak je bilo takoj boljš... ni niti glasu dala.
Torej, kaj mi je povedal na moja vprašanja:
- to, da mi pri dojenju zmika glavo in joče, je rekel, da so to krči - takrat bi jo naj zvijalo in tiščalo... čeprav je tud on skomignil z rameni, ko sem mu povedala, da mi to počne samo na desni dojki...
- zaščitni faktor - vse kar je več kot 20, narediš koži več škode kot če sploh ne mažeš. Priporočal je kakšno naravno kremo.
- kopanje v morju - DA, vendar strogo prepovedano med 11. in 17. uro!! Pa takoj po kopanju umit s sladko vodo.
- naklon pri vozičku - 15 stopinj brez problema, v času med petim in šestim mesecem pa že lahko 60 stopinj
- povedala sem mu tudi, da se v posteljici včasih zateguje nazaj... pa je rekel, da če se drugače čez dan ne in če se poravna nazaj, da ni nobenega problema...

Drugače pa lahko začnemo tudi s sadjem oz. zelenjavo. Za začetek stisnjen in skozi gazico precejen korenček, nato pa že kakšno jabolko (lahko tudi s keksom!!!). Sem bila ful presenečena, pa mi je samo rekel, da mu kr naj verjamem..., no, na to bom še mal počakala.
Za začetek naj začnem dopoldan in po mlečnem obroku.

Tako, zdaj mi pa povejte, ali imam jst res najbolj flegma pediatra?

Drugače je pa naša biba tud mal tečkica danes - kr cartala bi se, pa zdaj spi že 2 uri. Upam, da ne bo hujšega...

user posted image user posted image za lepega user posted image pa za siper pediatra.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
19.6.2010 14:53:38   
Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

jada kaj naj rečem...ma prav smiliš se mi no user posted image . Ti in mala Iza. Pa se kar pridružujem z odgovorom k ostalim. Prav načrtno delaj premore. Menjavajta se s tvojim user posted image . Vsak naj bo nekaj časa z malo. In takrat ko si frej se sproščaj. Pojdi na kavico, sprehod, rekreacijo, na teraso in beri knjigo, ali pa le glej v zrak. Ko pa si z njo, pa se ji 100% posveti. Igrajta se, poj ji pesmice, dvigni jo nad glavo da bo letela, zgečkaj jo (pri nas uživa, če ga polupčkam po vratu, tako na hitro, kot zgečkanje), nad njo se sprehajaj s prsti - tako kot biba leze - po zraku, to ful opazujejo... No sicer pa ne vem, ali tudi joka, če se tako igrata. Če joka, potem to nima smisla. Gotovo je kaka stvar, ki jo zamoti al kako? Samo pred njo se zadrži. Poskušaj biti čimbolj umirjena, ker se res nervoza prenaša na user posted image . Ne moreš verjeti kako to dobro čutijo in se potem seveda tudi oni tako odzovejo. Gotovo mora pa biti težko tako umirjen...Poskusi, pa četudi se potem zjokaš al kar koli, ko odideš stran od nje. No saj...takole je lahko biti pameten ane... Vzemi vse poste pač kot predloge. Razmišljamo kaj bi vama pomagalo...Pa res močno upam da bo kmalu bolje.

se strinjam s tabo punsha, tole si res lepo napisala user posted image

se strinjam, samo včasih tudi teorija zataji...živci pa tudi user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
19.6.2010 15:00:36   
Lara73
no dežek se je ravnokar zlil, Monika pančka, jaz se bašem pri računalniku.

Dopoldan sem bila pri očetu. Bom mogla it večkrat, ker si ne more več sam pospravljat vsega. Še na tem klin...kisiku je in tisti kabel za sabo vleče. Samo moja Monika je tudi zelo zahtevna punca in ni šans bit več kot 15 minut v vozku. Potem pa rokah in animacije na 100 in 1 način. Takrat pa ne joka. Torej je samo huuudoooo zahtevna. Gorenjke to že vejo. Voziček imamo samo za kramo okol prevažat, otroka pa ne.

Glede na to, da pupa noče flaše, sem poskusila, če bi pojedla rižkota po žlički. Da bi mogoče lahko šla v miru na kufe. Pa ni šans. Jeziček ven, jok in stok, pa hitro na jošk se priklopit. Sej bi blo ok, če bilo to na 3 ure, pa je bolj pogosto. Tudi ponoči.

Se že oglaša....

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
19.6.2010 17:19:50   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Blizu Olimja ste? Mi gremo včasih jelečke pogledat, alpa se skopat v Podčetrtek. Drugači smo blizu Krškega. Pa bi se tudi me lahko kdaj dobile?

itak user posted image

sva glih zadnjič v nedeljo smo tud mi šle gledat jelenčke user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
19.6.2010 19:17:25   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Ma ja, sej ni da bi govoril. user posted image user posted image user posted image Danes sem čist živce zgubila, ker se je celo dopoldne drla, samo da je bla pokonci oz. zbujena. Nič ni pomagalo, ne nošenje, hrana, duda, igrače, animiranje ... nič. Potem sem jo enostavno dala v spalnico na posteljo in zaprla vrata. Nism mogla več user posted image user posted image user posted image
Res, tok sm jezna, vse me mine z njo, še za na morje mi ni za it .... kaj, če skoz joka. user posted image user posted image Enostavno vsak dan samo komaj čakam, da je ura 8, da jo dam spat in je mal miru. Zdaj pa povejte, a nism res grozna mati user posted image user posted image
Ne vem, kaj pa če so res zobje zdaj? A se vam je kateri otrok ful jokal za zobe? In koliko časa? Ker prej je spala, pa se je v joku zbudila in bila neutolažljiva .... ne vem, pomoje ni samo tečnoba ....

Zdej mi pa spi v naročju ....user posted image

jada sej ne da bi bla ekspert pa vseeno, a so mogoče ušeska? Sm slišala da to ful boli in je tak jok in histerija zarad tega... ne vem samo poskušam ti pomagat najdt vzrok tega joka...loh pa tud da ga ni...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
19.6.2010 21:43:47   
Lara73
ja pa res možno. Kaj če so ušeska Jada? Sicerpa, če so jo pregledali, potem res ne vem....

Mi pa še vedno v avtu čivkamo. Bog ne daj, da jo privežem! kamor koli: voziček ali avto. Ampak v avtu je pa res ne bom vozila odvezane. Se bo že navadila.

Na februarkah sem objavila video, kako se mi kopamo in čofamo user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
19.6.2010 23:09:34   
Smrketa13
Joj Jada... zadnjič sem bla prav vesela, k si napisala, da je blo po obiskih pri bioenergetiku boljše.. Mogoče jo res kej boli. No želim vama veliko nasmejanih trenutkov. user posted image user posted image user posted image če kej pomagajo

Zdele glih gledam mojga junaka kako spi...kakšni srčki so tile naši user posted image . Rastejo 100 na uro. Se že veselim, ko bo lohk sedel, pa ko bo rekel mama user posted image user posted image kdaj pa kej to rečejo? Moj se na previjalni že tolk pogovarja, k bi ga navil.

Vse že nekaj hitite na morje, mi pa še rezervirali nismo. No uživajte, upam, da boste imeli lepo vreme.

Grem pančat
Nočko

< Sporočilo je popravil Smrketa13 -- 19.6.2010 23:10:46 >

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
20.6.2010 10:56:09   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Se že veselim, ko bo lohk sedel, pa ko bo rekel mama user posted image user posted image kdaj pa kej to rečejo?

Nekateri že pri enem letu, drugi pa pri dveh še ne, naš je reku vse druga prej kot pa mami, njegova prva beseda pa je bila avtouser posted image

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
20.6.2010 11:21:39   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Se že veselim, ko bo lohk sedel, pa ko bo rekel mama user posted image user posted image kdaj pa kej to rečejo?

Nekateri že pri enem letu, drugi pa pri dveh še ne, naš je reku vse druga prej kot pa mami, njegova prva beseda pa je bila avtouser posted image

naš pa darilo user posted image . No ja mislim, da ne ravno prva beseda ampak ta mlajši sinko je do tretjega leta govoril samo: ja, ne, hočem, nočem in darilo. Občasno še kakšno besedo, drugega pa ne. Po tretjem letu je lepo spregovoril.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
20.6.2010 11:31:41   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Ane, me pa vse 100 %, da bo "mama" prva beseda ... čeprav pri nas ne vem, jo ati skoz uči, naj reče "ati" user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ime
daisy87

Katero ime za deklico bi vi izbrali?

Mia (25%)

Ema (42%)

Tereza (6%)

Kaja (27%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!