Lara73
|
IZVIRNO SPOROČILO: smuki Evo, mi smo tudi od pediatra. Danes sem se oborožila in preden smo šli, si na list napisala vsa vprašanja - sem imela kar dolg seznam in mi je bilo najprej nerodno ga ven potegnit... potem pa je sam P rekel, da naj že dam ven ta piltek. V glavnem, pri štirih mesecih in pol ima 6200g in 61cm. Me je kr streslo, ko sem videla, da se je zredila samo za 500g, ampak je rekel, da si naj sam pogledam otroka kako je polna in da ji čist nič ne fali. Uff... sem si kr oddahnila. Mi imamo očitno pediatra, ki nič ne komplicira. On pravi, da če je otrok na uč OK, potem ni problema tud če ne dobi gor ne vem koliko. Sem bila pa taaaaaaaako važna, ko jo je pogledal in je rekel... "glej, pa to ne moreš verjet, kako je to lep otrok..." Ko je dobila pikico, je pa sam mal kljunček naredila, ampak je bilo takoj boljš... ni niti glasu dala. Torej, kaj mi je povedal na moja vprašanja: - to, da mi pri dojenju zmika glavo in joče, je rekel, da so to krči - takrat bi jo naj zvijalo in tiščalo... čeprav je tud on skomignil z rameni, ko sem mu povedala, da mi to počne samo na desni dojki... - zaščitni faktor - vse kar je več kot 20, narediš koži več škode kot če sploh ne mažeš. Priporočal je kakšno naravno kremo. - kopanje v morju - DA, vendar strogo prepovedano med 11. in 17. uro!! Pa takoj po kopanju umit s sladko vodo. - naklon pri vozičku - 15 stopinj brez problema, v času med petim in šestim mesecem pa že lahko 60 stopinj - povedala sem mu tudi, da se v posteljici včasih zateguje nazaj... pa je rekel, da če se drugače čez dan ne in če se poravna nazaj, da ni nobenega problema... Drugače pa lahko začnemo tudi s sadjem oz. zelenjavo. Za začetek stisnjen in skozi gazico precejen korenček, nato pa že kakšno jabolko (lahko tudi s keksom!!!). Sem bila ful presenečena, pa mi je samo rekel, da mu kr naj verjamem..., no, na to bom še mal počakala. Za začetek naj začnem dopoldan in po mlečnem obroku. Tako, zdaj mi pa povejte, ali imam jst res najbolj flegma pediatra? Drugače je pa naša biba tud mal tečkica danes - kr cartala bi se, pa zdaj spi že 2 uri. Upam, da ne bo hujšega... za lepega pa za siper pediatra.
|