|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
5.4.2010 11:50:20   
symona
A je že mogoče katera kaj kupovala preko www.promod.eu. Zanima me koliko znaša poštnina?

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
5.4.2010 11:52:40   
Ploha
symona: zgleda, da res user posted image user posted image sem šla poj včeri brat kdaj shodijo in daj spregovorijo...uffff se bom še načakala user posted image user posted image

pa "zanimivo" mi je blo, k je ena napisala, kot nasvet seveda....da če otrok kaže na določen predmet in ne reče nič, da mu tolk časa tupiš v glavo, da on "poimenuje" ta predmet user posted image user posted image ...še pravi: "brez joka ne gre" user posted image

zvezdica: pa kakšen okus ima sploh čičerika??? Mislim a je sploooh dobra?

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
5.4.2010 11:53:36   
Ploha
aja danes pa medved spet polaga,...jest se pa prštimujem za učenje...in to prštimvanje traja dlje kot samo učenje user posted image user posted image

symona:
ne poznam...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
5.4.2010 12:00:14   
sonček33
Zvezdica, jaz sem nazadnje, ko sem jih delal iz čičerike, dodala malo ribanega sira in naribane bučke.

Ploha, ja ima okus..sam ne znam ga razložit.user posted image

Kuham ješprenj za jutri.

Špelauser posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
5.4.2010 12:04:53   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zvezdica, jaz sem nazadnje, ko sem jih delal iz čičerike, dodala malo ribanega sira in naribane bučke.

Ploha, ja ima okus..sam ne znam ga razložit.user posted image

Kuham ješprenj za jutri.

Špelauser posted image user posted image user posted image

to pa verjamem,...mene je kr strah kaj takega probat...pa se sam zanima če je vredno probavat user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
5.4.2010 12:05:30   
khurde
farfala, hvala

symona, ne poznam

zvezdica, jaz nikol nisem imela ene stvari roza, ker nisem prenašala te barve in je še vedno ne user posted image  moja sestra kontra, sploh ni hotela oblečt, če ni bilo roza user posted image  in to ni smela biti vijolična ali svetla, ampak una, kričeča user posted image  moja mami je pa itak za to, da so punčke roza user posted image user posted image user posted image  in je mela probleme z mano user posted image , srečo s sestro, zdej pa hoče očitno tut isi prikupit barvo user posted image user posted image user posted image  drugače so pa meni tut prišli polpeti bolj suhi user posted image  pa niso mi bili ne vem kok blazno všeč, uni, na način falafla so boljši. se mi pa zdi, da čičerika vedno bolj suho izpade kot druge stročnice, kot npr. polpeti iz leče, zato je kr kul kakšno omako imet zraven; bom pa enkrat probala naredit miksan polpet- čičerika + bučke, bo pomoje tut fajn user posted image  za sedež pa ne vem

ploha, eni okus primerjajo s kakšnimi oreščki, neki vmes je user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
5.4.2010 12:15:21   
khurde

a, super. to z bučkami sem mislila. a dobro izpade, verjetno?

men se zdi, da je čičerika bolj suha, ker ima več beljakovin kot večina stročnic in voda/vlaga/karkoli kar nekak izgine user posted image  ne vem, sem mal po netu pogledala, pa zasledila edin, da je z razlogom v arabski hranipoleg čičerike kup omak in zelenjave user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
5.4.2010 12:19:12   
Zvezdica
Zvezdica, kolikor je meni znano, to naslonjalo za glavo ne gre ven. Ravno zato smo mi pri luciji morali hitro nabaviti novi avtosedež. Zdaj pa je tega prerasla in bomo mogli spet novega kupiti, amadeja je pa še zaenkrat v breviju.

ma ja sej mi je kapnilo potem, da je to extra stranska začita. Mater sem kekca včasih user posted image Hvala Symona.

Tepež, sej sem povedala, to je njihov način komunikacije dokler ne spregovorijo user posted image
Tam še nisem kupovala, poglej, mora bit kje poštnina.

zvezdica: pa kakšen okus ima sploh čičerika??? Mislim a je sploooh dobra?

mene na oreščke spominja okus. jast jo mam rada, sploh če mi zgaga nagaja jo jem in mi res full pomaga.
Sicer pa je medved priden. Pa ti tud. Kdaj pa mislita da bo selitev?

zvezdica, jaz nikol nisem imela ene stvari roza, ker nisem prenašala te barve in je še vedno ne user posted image moja sestra kontra, sploh ni hotela oblečt, če ni bilo roza user posted image in to ni smela biti vijolična ali svetla, ampak una, kričeča user posted image moja mami je pa itak za to, da so punčke roza user posted image user posted image user posted image in je mela probleme z mano user posted image , srečo s sestro, zdej pa hoče očitno tut isi prikupit barvo user posted image user posted image user posted image

znano tole je. jast sem bila bolj fantovska, nič kiklc, skoz okoli plezala, potem me je v 4 razredu zagrablo in sem bila vsa roza. ampak na srečo me je tudi hitro minilouser posted image

Sonček, mnjam  ješprenj. Jast pa delam makaronovo mesouser posted image

jutri pa šibam v portorož. Vam mal sončka prinesem.

i belive i can fly....

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
5.4.2010 12:20:10   
Zvezdica

a, super. to z bučkami sem mislila. a dobro izpade, verjetn

pa sem še pomislila da bi dala mal sirčka, pa še kaj bolj vlažnega pa sem se držala recepta. k se načeloma nikol ne, vedno še kaj po svoje dodam.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
5.4.2010 13:33:55   
farfala
ploha saj čičerika spominja malo na fižol, po moje bi ti bila dobrauser posted image

Ko sem enkrat delala te poplepte pa so mi v olju razpadliuser posted image , pojma nimam, kaj sem naredila narobe, ker enkrat prej so pa bili super pa tud ne vem zakajuser posted image

sonček jaz mesa in mesnih izdelkov ne jem, ostalo pa ja, ribe tud še zaenkrat

symona ne poznam tega promoda

sonček kako boš pripravila ješprenj?

Sem danes skuhala musako in spekla orehove rogljičke

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
5.4.2010 13:44:58   
mimi30
sedež za malega, pa me zanima če katera ve ali gre to naslonjalo za glavo (dodatno) ven?

zvezdica, tam na prvi sliki imaš narisano, da se ga potegne naprej, verjetno se ga na ta način potem še gor....tako gre pri našem maxi cosi....po moje da more it gor, ker piše da se da nastavljat višina in da se istočasno nastavi tud višina pasovuser posted image

.in to prštimvanje traja dlje kot samo učenje user posted image user posted image

user posted image Ploha, poznam to....ko se je bilo treba učit, sem imela sobo v nulo pospravljeno in vse sem si lepo sortirala, sistem nardila,...preden sem začelauser posted image  

jaz nikol nisem imela ene stvari roza, ker nisem prenašala te barve in je še vedno ne

khurde, men tud ni najbolj všeč tolk tele roza barve na kupuuser posted image ....imam pa kr probleme, ko grem kaj za oblečt za tamalo kupit, ker je skor vse v roza, tist kar je pa v drugih barvah je pa navadno čist mim al ima pa eno veliko mikimiško, mini, al pa katerga drugega junaka gor..kar mi pa spet ne sede....tak, da imam kr problemuser posted image pa vedno se mi je zdelo, da je za punčke tolk stvariuser posted image

zvezdica, hvala sem bolje ja, samo vredu še ne...pa je že praznikov skor konecuser posted image , sem mislila, da se bom v tem času porihtala

noč je bila glede špele proti pričakovanjem vreduuser posted image , zbudila se je samo 3x in 2x lepo nazaj zaspala, tretjih ob 5h pa k meni prišla....je bil pa nejc tolk bolj problematičen...celo noč kašljaluser posted image ....sta šla z dragim v dnevno sobo spat in toplo je imel na prsnem košu pa je bilo malo boljše

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
5.4.2010 13:53:16   
farfala
symona piše, da je poštnina za slo 18 evrov - obleke in krila so lepauser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
5.4.2010 13:55:55   
sonček33
sonček kako boš pripravila ješprenj?

Sem danes skuhala musako in spekla orehove rogljičke

Farfala, čist na izi, brez mesa, ker ga nimam..ješprenj in korneje dam skupaj kuhat, pol na olju prepražim čebulo, česen in dodam rdečo papriko ter vržem v lonec k ješprenju...doadm še mal paradižnika, lovor, sol, mal popra in ene par žlic fižola iz konzerve ze takoj , da se razkuha, čist na koncu pa še par žlic celega fižola.

u musako bi jaz tudi ....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
5.4.2010 13:57:26   
sonček33
roza barva je meni kul..ampak le v kombinaciji z olivno zeleno in rjavo. Čisto roza pa ne.

za nejca in špelo še kup pikapok

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
5.4.2010 13:58:48   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

.in to prštimvanje traja dlje kot samo učenje user posted image user posted image

user posted image Ploha, poznam to....ko se je bilo treba učit, sem imela sobo v nulo pospravljeno in vse sem si lepo sortirala, sistem nardila,...preden sem začelauser posted image  

jaz sem bila istauser posted image user posted image in je bilo pol dneva mimouser posted image user posted image , največji problem je vedno bil kako začet in se zraven spravit, potem je nekako steklo

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
5.4.2010 14:00:01   
sonček33
symona zdej si me zasvojila s promodom... jaz sem v lj že kupovala, takole preko neta pa ne ...

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
5.4.2010 14:02:34   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

jaz sem bila istauser posted image user posted image in je bilo pol dneva mimouser posted image user posted image , največji problem je vedno bil kako začet in se zraven spravit, potem je nekako steklo

evooo istaaaaa sm...to je potem normalno user posted image user posted image

in moja mami mi je vedno, pa še mi reče, ker itak ne more iz svoje kože: " Vsaj prštimaj si, pa skup nanosi" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
5.4.2010 17:01:36   
symona
Zdaj sem jaz tudi našla koliko stane poštnina na promod. Hvala vseeno. Če bi katera kaj naročila, bi se lahko zmenle, da samo ena naroči, pa si poštnino delimo, ker drugače je malo preveč, če si ena samo naroči.
Kaj delate lepega v tem popoldnevu? Mi smo prej vsi štirje po kosilu spali dve uri. Ma je prav pasalo, se počutim kot prerojena.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
5.4.2010 17:17:01   
marta82
Meni ima tudi Promod lepe stvari. Glede na to, da sem postala ful lena za letanje po trgovinah bi si mogoče tudi kaj naročila (zgornje dele, hlače moram probat). A drugače še kje naročate? Pri Nextu? A nuno rabiš kreditno kartico ali se da še kako drugače plačat?
Lahko bi se res dogovorile, da skupaj naročimo.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
   [Brisano sporočilo]
5.4.2010 17:23:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marta82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
5.4.2010 17:40:56   
symona
Marta, saj če bi si katera kaj naročila (poleg mene seveda), jaz mam mastercard in american expres, tak da ni problema, bi jaz plačala s kartico, pa lahko meni potem gotovino date. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
5.4.2010 17:46:02   
sonček33
symona, jaz si moram vzet čas in pogledat ...bi se našlo kaj..in ja, si razdelimo stroške, pa je

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
5.4.2010 18:02:58   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: symona

Marta, saj če bi si katera kaj naročila (poleg mene seveda), jaz mam mastercard in american expres, tak da ni problema, bi jaz plačala s kartico, pa lahko meni potem gotovino date. 

Super. user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
5.4.2010 18:37:03   
Zvezdica
Meni ima tudi Promod lepe stvari. Glede na to, da sem postala ful lena za letanje po trgovinah bi si mogoče tudi kaj naročila (zgornje dele, hlače moram probat).

jast bi tud naročila :) majo luštkane stvari za mal €user posted image

i smo tudi po kosilu spali skoraj 2 uri, prav pasalo je.

pri nas pa zganja tečnobo od kar je buden. zobkiuser posted image Ta teden je v vrtcu, pa spi tam od 10.30 pa do 12ih in ima očitno premalo, potem je pa ob 18ih čist uničen. user posted image zdaj ga že dajem spat.

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
5.4.2010 18:37:44   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: symona

kdaj bi pa ti to naročala? Kmalu, danes jutri?

Sej res, kdaj začneš s službo? Jutri?

i belive i can fly....

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?