|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
5.4.2010 18:46:07   
symona
Zvezdica, bom naročila, ko si boste pogledale, saj si jaz tudi še nisem nič pogledala. Mislim, da bom malo jutri prečekirala, ko bo amadeja prvič sama za eno uro v vrtcu. Tak da, ko si boste pogledale in če bo katera kaj imela, samo rečite, da naročim.
Jaz pa začnem delati naslednji ponedeljek.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
5.4.2010 18:46:58   
marta82
Zvezdica mene pa firbec matra kako gre biznis? So še vedno čelade aktualne ali kaj novega? Saj lahko na zs, če ne bi javno.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
5.4.2010 19:53:59   
Jancci
Zvezdica jest tut nič ne vem kaj delaš? Pa sm firbčna.... user posted image

Symona men je ful stvari tam všeč, samo potem ko nase dam sem ko en žakelj. Hočem rečt, da moram coto probat preden jo kupim. Edino moja sestra me tok pozna, da mi lahko kupi in mi je vedno prav in vedno všeč. Carica je ona!!

Zadnjič sem ugotovila, da ima meta en zobek črn.. v bistvu take črne nitke so na njem. Pa sem eno kolegico srečala, ki je zobarca in je rekla da je to od čaja. Jest ji sicer bolj vodo dajem, ampak tele mame, ki jo merkajo pa itak vodo ne, ker za čaj pa res mamo... user posted image No v glavnem sem ji s ščetko tut bolj ornk podrgnila in je šlo kar nekaj stran, vse pa še ne. Bo zgleda treba res bolj temeljito drgnit, ker tole božanje zob do zdaj je neučinkovito. Najprej se je upirala, potem je pa pustila, da sem ji fajn zdrgnila. Sem kar tist naprstnik uporabila.Kakšne kreme za zobe ne uporabljam. A ker jo?

Moja gdč. je v postelji, pa jo slišim ko nekaj cmerka in mimi kliče...user posted image user posted image Jo grem malo pobožat!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
5.4.2010 20:11:11   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Zvezdica jest tut nič ne vem kaj delaš? Pa sm firbčna.... user posted image

Symona men je ful stvari tam všeč, samo potem ko nase dam sem ko en žakelj. Hočem rečt, da moram coto probat preden jo kupim. Edino moja sestra me tok pozna, da mi lahko kupi in mi je vedno prav in vedno všeč. Carica je ona!!

Ja kako naj pa bo, ker si tako šlank, da je treba res probat user posted image user posted image user posted image

Zadnjič sem ugotovila, da ima meta en zobek črn.. v bistvu take črne nitke so na njem. Pa sem eno kolegico srečala, ki je zobarca in je rekla da je to od čaja. Jest ji sicer bolj vodo dajem, ampak tele mame, ki jo merkajo pa itak vodo ne, ker za čaj pa res mamo... user posted image No v glavnem sem ji s ščetko tut bolj ornk podrgnila in je šlo kar nekaj stran, vse pa še ne. Bo zgleda treba res bolj temeljito drgnit, ker tole božanje zob do zdaj je neučinkovito. Najprej se je upirala, potem je pa pustila, da sem ji fajn zdrgnila. Sem kar tist naprstnik uporabila.Kakšne kreme za zobe ne uporabljam. A ker jo?

Kreme za zobe še ne uporablja. Ja jest sm tud za vodo in vodo in vodo. Moja mami pa ji daje neke sokove in čaje in bla bla bla...ampak je mogoče to 1x/10 dni, tko da pomoje ni panike...Vaša meta je pa vsak dan v varstvu pri babicah in pol verjetno vsak dan dobi...

Pa tud pri nas so bli že komentarji, kako da samo vodo pije, včas so čaj pili user posted image user posted image

Moja gdč. je v postelji, pa jo slišim ko nekaj cmerka in mimi kliče...user posted image user posted image Jo grem malo pobožat!

no pejdi mimi
user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
5.4.2010 20:18:31   
Zvezdica
Zvezdica mene pa firbec matra kako gre biznis? So še vedno čelade aktualne ali kaj novega? Saj lahko na zs, če ne bi javno.user posted image

ma ni panike. Tkole je, čeladice so po balkanu zlo aktualne user posted image Sam to res ni zarad zaslužka, ker zaslužiš toliko da poštnino pokriješ pa jast to pošiljam v enih fancy škatlah, tko da še za kavo ni. user posted image

Drug biznis je pa marketing, tko da sodelujem z eno agencijo (jutri grem pogodbo podpisat) pa bomo videli. Jutri je ofišluser posted image
kok bo € je od mene odvisno, ampak če rabite karkoli kar se vizitk tiče, vseh tiskovin, spletnih strani sem tu. Nekaj se mi še odpira, ma bom počakala da vidim koliko časa mi bo tole vzelo. Ker ne bom zdaj cele dneve delala, če sem se odločila, da bo manj delala da sem lahko več z otrokoma. Sej sem že rekla, ni baš dream job ampak je pomembno, da je delo dolgoročno, da dobro plačajo in sem dejansko gospodar svojega časa. Pa še vsake tolk moram do portoroža, pa kaj češ lepšegauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
5.4.2010 20:20:24   
Ploha
zvezdica: pa dobr ti tole pedenaš...pa sej so fajn pogoji. Delaš doma, urnik si sama nardiš, pa redno na morju...pa super je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
5.4.2010 20:21:59   
Zvezdica

Zadnjič sem ugotovila, da ima meta en zobek črn.. v bistvu take črne nitke so na njem. Pa sem eno kolegico srečala, ki je zobarca in je rekla da je to od čaja. Jest ji sicer bolj vodo dajem, ampak tele mame, ki jo merkajo pa itak vodo ne, ker za čaj pa res mamo... user posted image

ja men je zobozdravnica rekla da je to načeloma od zeliščnih čajev, ni pa mus. Kvaliteta zob je tista, ki določa kaj ji škoduje in kaj ne. Liam je od začetka do 4 leta pil izključno hippov čaj(ta je sladkan), druzga ni maral, vodo le za vzorec, pa ima zdaj ko mu izpadajo čudovite bele zobke. patrik pije sam vodo, pa ima na enem zobku liso. Jast mislim, da je ustna higiena full pomembna. Ker ta naš tud ne dovoli, tko da so kar borbe zvečer in zjutrajuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
5.4.2010 20:28:18   
Jancci
Zvezdica user posted image user posted image user posted image Dobra si!! Želim ti da bi bila zadovoljna in uspešna!!!!!! user posted image

Ploha ... evo mimi je uspešno božala in dete spi. Ko en mali angelček. user posted image

Ju3 grem pa v Torino za cel dan. Gledat kako odpadke uničujejo..... kao neka ekskurzija user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
5.4.2010 20:34:12   
khurde

Zvezdica user posted image user posted image user posted image Dobra si!! Želim ti da bi bila zadovoljna in uspešna!!!!!! user posted image

enakouser posted image

jancci, lepo se mej na "izletu"

niia, sej bicikl ni tok grozen, sam nekak si nisem svojega otroka predstavljala v kričeče roza zadevah user posted image  v svoji računici sem pozabla na njeno babiuser posted image user posted image user posted image

sonček, evo, olivno zelena in roza je pa tudi meni všečna kombinacija user posted image  še raje imam pa olivno zeleno in malo rdeče zraven user posted image

že cel teden se spravljam burek pečt, pa mi sploh ne paše. nimam nobenega apetita za nič, razen solat user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
5.4.2010 20:41:17   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Pa tud pri nas so bli že komentarji, kako da samo vodo pije, včas so čaj pili user posted image user posted image

no pejdi mimi
user posted image user posted image

mimi user posted image user posted image user posted image

pri nas doma smo sam vodo iz pipe pili, edino še šebeso, običajno poleti in domači malinovec... ostale zadeve a la sokovi so bili v bistvu samo ob rojstnih dnevih, tko da mene moji ne gledajo čudno user posted image  drugač so njegovi... to pa nihče ne spije kozarec vode iz pipe na dan (ne pretiravam). edina voda, ki se pije, je zala z okusom user posted image  pol pa sam še fruci in podobne zadeve. jaz pa totalno nenavajena na to in hočem iso navadit na moj način, pa pika... ker to je tud ogroooooomnooooooo enih plastenk, porabljenih čez dan in mene kar srce boli, ko jih gledam. ker voda se itak kupuje v pollitrskih plastenkah, da je "sveža" user posted image  in prej se ni niti ločevalo, zdaj so na srečo pri nas uvedli obvezno ločevanje in me pogled v smetnjak ne razkuri več totalno user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
5.4.2010 20:42:25   
sonček33
khurde, zdaj pa ti enkrat kratko in jedrnato odgovori, zgolj z ja/ne... a bo še letos?????

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
5.4.2010 20:44:03   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

khurde, zdaj pa ti enkrat kratko in jedrnato odgovori, zgolj z ja/ne... a bo še letos?????

hvala, ker si to namesto mene vprašala....si nisem upala več težit user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
5.4.2010 20:46:13   
Ploha
lahko tudi na ZS user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
5.4.2010 20:47:29   
Jancci

hvala, ker si to namesto mene vprašala....si nisem upala več težit user posted image

Sm že hotla it sapt, ker moram biti ob 5ih že v Lj, ampak zdej bom pa na tale odgovor počakala..... user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
5.4.2010 20:47:47   
sonček33

hvala, ker si to namesto mene vprašala....si nisem upala več težit

Ma sej v bistvu, ploha, sem jaz tudi težko napisala, ker kaj me pa briga ...tako da khurde, ni treba odgovorit

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
5.4.2010 20:48:26   
khurde
hahahahaha, kva ste vztrajne

JA! user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
5.4.2010 20:49:15   
khurde

Ma sej v bistvu, ploha, sem jaz tudi težko napisala, ker kaj me pa briga ...tako da khurde, ni treba odgovorit

ej, veš, da sem si rekla, da ko naslednjič "debata nanese", pa odgovorim user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
5.4.2010 20:49:26   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

JA! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
5.4.2010 20:51:54   
marta82

Ja saj mene tudi skrbi kupovati brez probavanja. Je pa ful enostavno pa komot. Ampak kaj če ti potem ni prav. Bom še premislila...

BE NICE!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
5.4.2010 20:51:59   
Ploha

JA! user posted image

jaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joooj zdej imam šele vprašanj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
5.4.2010 20:55:09   
Jancci

JA! user posted image

jaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joooj zdej imam šele vprašanj user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ploha jest tut, pa sem tebe čakala...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Khurde očitno ima Khurde druge namene kot Khurde!!!user posted image
Kdaj pa kakšne podrobnosti zvemo? user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
5.4.2010 20:55:37   
Ploha

ej, veš, da sem si rekla, da ko naslednjič "debata nanese", pa odgovorim user posted image

sej si tudi že sama dražila, sploh od hrane...user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
5.4.2010 20:56:01   
sonček33
Khurde, čestitam. Iz srca. Čisto malo sem ti pa tudi fovš. Uživaj v nosečnosti.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
5.4.2010 20:56:06   
marta82

JA! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
5.4.2010 20:56:12   
khurde
jancci, hvala

drugač je pa khurde naredila 5 ali 7 testov, spomni se, da je bilo število liho user posted image  in ji je G rekla, da je težko verjetno, da se ne motijo in je več verjetno, da se moti ona s svojo logiko, da je v prve, med "nesrečo z zaščito" nemogoče trofniti ovulacijo in zanositi.

sam sem mogla mal počakat, ker prej še nisva nikomur povedala in ne vem, kdo točno še tu bere (poleg nas). je pa to stanje razlog za urgenten nakup tricikla, ker se je moja mami zapičla, da ni šans, da jo še toliko nosim okoli, v vozu pa noče bit (tu pa z veseljem pozira) user posted image  pa še en blago rjav izcedek sem imela in je G rekla, naj malo izprežem user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?