|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
4.4.2010 22:08:39   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

edino zdaj, ko ga vprašaš kje je Samo, s prstom pokaže na sebeuser posted image

user posted image user posted image user posted image
faca!!!

Tinej pa kaže v ogledalo.user posted image Ma res so lušni. Samo res že nestrpno čakam, da me bo začel klicat mama/i. Sem kar fouš možu, ker reče ata.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
4.4.2010 22:11:49   
mimi30
včeraj je od babi dobila tricikel. strupeno, ogabno roza barve

mi smo tud imel enega takega, ful žive barve, pisanega...pravi cirkus na kolesihuser posted image ....je ful hitro plastika zbledela in ni bilo več panike, sam pol se je razpadat tud začeluser posted image ...aha, vidla vašega, zgleda bolj kompakten

pretepanje: ko naša mahne z rokico po moji glavi, ker je to zabavnouser posted image user posted image ji takoj začnem kazat kako se boža in kak je to fajn in potem ponavadi boža naprej

zvezdica user posted image user posted image odpočij si malo

sonček, hvala za nasvet zadnjič....sem iskala, če imam kaj žganega doma pa sem en zvarek iz šnopsa in meda našla...mal sem probala, dobr ni blo, pomagal pa tud ne vem če je kaj....sam zdaj mi je že boljše....sem pa vzela une pastile Tantum Verde in ti tolk omrtvičijo vse da je kr hecn....sem pol pomarančo jedla in je nisem čist dobr zgirizla pa mi je kr zdrknila po grluuser posted image , sem se skor zadavla

mi smo nazaj iz kopra....bilo kar fino....dosti jedli, malo sprehajali, kavica ob morju,...

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
4.4.2010 22:13:03   
Ploha
khurde: pejdi v merkur med barve prašat, ziiihr kej obstaja user posted image user posted image k tole je pomoje v živo videt groznooooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
4.4.2010 22:14:05   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

mi smo nazaj iz kopra....bilo kar fino....dosti jedli, malo sprehajali, kavica ob morju,...

user posted image Važička.user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
4.4.2010 22:15:12   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

ja sam res user posted image user posted image

KOlk je blo pa stopnij danes tam??

joooj pa sončna očalca, pa en ležalnik, pa otroke v rejo pa pir------> pa sončarca user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
4.4.2010 22:15:16   
khurde
ne, sej ni grozen. sam v bistvu uno roza v živo še bolj živo roza izpade kot na sliki. in nekak sem vedno mislila, da bo kaj v zeleni, rumeni barvi user posted image

ej, sam arboretum pa zna bit zanimiv, res. zdej imajo tiste dinozavre v naravni velikosti, sem videla, da največji v dolžino meri 23 metrov. pa en kup enih igral imajo, sicer so naši še malenkost premajhni zanje. samo čez vikend je ubitačno. gužva totalna. med tednom pa vse prazno in je super. edino kup mamic z vozički ter dedkov in babic na igralih z vnuki user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
4.4.2010 22:15:29   
farfala

user posted image zdaj še ti lušte delaš z morjem, a je bilo toplo?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
4.4.2010 22:15:38   
mimi30

pa še enih 6 šamrol mi je ostalo (polnjenih s smetano)user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
4.4.2010 22:16:52   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

khurde: pejdi v merkur med barve prašat, ziiihr kej obstaja user posted image user posted image k tole je pomoje v živo videt groznooooo user posted image user posted image user posted image

Pa dobro ne morem rečt, da mi je všeč ma tak groznoooo pa tudi ni. Pa saj bo zbledelo. Ne se sekirat zaradi takih nepomembnih zadev. Lušna punčka na kolesu je nekaj super druper fajnega pa če je kolo roza ali kodrlajsasto, a ne.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
4.4.2010 22:17:16   
mimi30
ma ni blo neki toplo....pa kr pihal jeuser posted image ....sam na igralih so se pa otroci res igraliuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
4.4.2010 22:17:19   
farfala

pa še enih 6 šamrol mi je ostalo (polnjenih s smetano)user posted image

jooooj, to pri nas ne bi ilo mogočeuser posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
4.4.2010 22:17:23   
khurde

včeraj je od babi dobila tricikel. strupeno, ogabno roza barve

mi smo tud imel enega takega, ful žive barve, pisanega...pravi cirkus na kolesihuser posted image ....je ful hitro plastika zbledela in ni bilo več panike, sam pol se je razpadat tud začeluser posted image ...aha, vidla vašega, zgleda bolj kompakten

sej kompakten je dost. ima kovinsko ogrodje, ker predtem sem gledala tudi ene druge, pa se je vse majalo.

vau, fouš za morje, user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
4.4.2010 22:19:10   
Ploha
mimi: pejt spat, k si zmatrana, blede se ti že...to kar imaš doma niso šamrole, zihr maš kej ogabnga, k ti ni več kul in zdej klele nam ponujaš user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
4.4.2010 22:19:40   
khurde

Pa dobro ne morem rečt, da mi je všeč ma tak groznoooo pa tudi ni. Pa saj bo zbledelo. Ne se sekirat zaradi takih nepomembnih zadev. Lušna punčka na kolesu je nekaj super druper fajnega pa če je kolo roza ali kodrlajsasto, a ne.user posted image

ja, to itak.

sej ni tok problem, da ne paše otroku, problem je, da ne paše mami user posted image user posted image user posted image  mama razmišlja, kako ta lušten roza tricikel spremenit v lušten roza hippie-look-a-like-bike user posted image user posted image user posted image  modro vetrnico, ki jo je zadnjič sama izbrala (itak spet z babi), ima že gor namontirano user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
4.4.2010 22:20:37   
khurde

mimi: pejt spat, k si zmatrana, blede se ti že...to kar imaš doma niso šamrole, zihr maš kej ogabnga, k ti ni več kul in zdej klele nam ponujaš user posted image user posted image

jaz mam regrat, k se mi ga ne da oprat

pa sestavine za burek, k se mi ga spet ne da skup vržt

tko da grem po jogurt user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
4.4.2010 22:23:39   
farfala
khurde kaj si ti danes jedla za zajtrk?
Jaz sem brezmesni biftek, hren s kislo smetano in jabolkom ter mocarelo in jajce

Jogurt boš zdaj, a potice ni veš?user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
4.4.2010 22:26:03   
mimi30

user posted image user posted image user posted image prepričana da ni tko...sicer jih je tašča nardila, sam so fajn, nič škodljivega ni notuser posted image

špela se je zbudila, ima nos zabit in težko diha....zgleda, da bo pestra noč

čakam film Ray

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
4.4.2010 22:26:26   
khurde
farfala, a veš, da nič posebnega. sir pa podobne zadeve. čist sem pozabla na biftek, sem nekje imela recept. a mi lahko napišeš, prosim, ker se ne spomnim več? sem pa parkrat delala par let nazaj in enkrat mi je nekdo celo rekel, da je okus zelo podoben "originalnemu"

spomnim se samo, da so bili v tem receptu tudi orehi

< Sporočilo je popravil khurde -- 4.4.2010 22:28:02 >

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
4.4.2010 22:29:17   
khurde

špela se je zbudila, ima nos zabit in težko diha....zgleda, da bo pestra noč

ojej, mimi, upam, da bo noč čim lažja

user posted image user posted image user posted image  za špelo

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
4.4.2010 22:40:17   
farfala
khurde 15 dag sojinih kosmičev namočič v mleko, malo pokuhaš, ožmeš. Dodaš žlico kisle smetane, gorčico,pest orehov, sojino moko, rdečo papriko v prahu,2 feferona, ostro rdečo papriko v prahu, 1 čebulo, 2 stroka česna, 10 cm pora, sol. V mešalniku vse sesekljaš in zmešaš.
Nisem imela feferonov in pekoče rdeče paprike pa sem dodala malo čilija. Meni je dobro.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
4.4.2010 22:43:19   
farfala
špelauser posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
5.4.2010 11:36:04   
sonček33
frfala a ti si tudi vegetarijanka? pa jajca?  recept se pa dobro sliši, tako da ga zagotovo sprobam en dan. Khurde, večraj se naredila kuskus pa polpete iz rdeče leče in bučke pa jogurtovo omako - si mi ti dala idejo. Mali je jedel kot velik.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
5.4.2010 11:38:31   
Zvezdica
ojla

en Q: mi imamo tale http://www.autoteile-shop.de/product_info.php/cPath/571_165_11_656/products_id/3028 sedež za malega, pa me zanima če katera ve ali gre to naslonjalo za glavo (dodatno) ven? Ker v navodilih nič ne piše. Zoprno, če ne gre, bomo kmalu menjali sedežuser posted image

Drugače pa se že dva dni ukvarjam s trmo malegauser posted image . ma kaj to počne. včeraj sem pač rekla parkrat zapored ne in mu nisem dala ploščka od ps3ja, ma kako se je drl, pa na tla vlegu, pa jokal, ampak jok brez solz.... Tega jast pri liamu NIKOLI nisem doživela.

khurde...BICIKL user posted image . Sicer pa je za iso (pa ni tista roza ampak tale pinky je kr znosna)  in ne zate, tko da se kr sprijazniuser posted image . Hočem povedat, da mene kr strese k vidim punčke v vrtcu k majo res vse ultra roza (in to tisto nedoločeno grozno roza), sam to je faza k za ene še prideuser posted image . In se loh na trepanice mečeš, če je njej všeč boš pač poganjala roza bikeuser posted image Še veliko let verjetno. Moja nečakinja je bila roza celih 7 let. Zdaj jo mineva HB.

pretepanje, naš mlati, če ni po njegovo. Npr, v vrtcu je želel na gugalnico, pa je bil en fantek gor in ga je mali potegnil za slinček z eno roko dol user posted image
nas tu in tam mahne po glavi, pa sem mu razložila, da mora pobožat. Ne bom neke sile uporabljala, ampak vsakič mu povem jasno in odločno, da mora "povedat" kaj hoče, ne pa tepsti. In je iz ddneva v dan boljeuser posted image

Mimi, ste bili na morčku:). Si kaj bolje? Špela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje zdravje, verjeto sem res izčrpana, ker vse se je nabralo pa itak premalo spim. Danes se že bolje počutim.user posted image

niia, danes je zunaj sibirija. Enkrat ta teden po službi ko bo sonček, kaj praviš?

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 5.4.2010 11:39:09 >

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
5.4.2010 11:40:09   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

frfala a ti si tudi vegetarijanka? pa jajca?  recept se pa dobro sliši, tako da ga zagotovo sprobam en dan. Khurde, večraj se naredila kuskus pa polpete iz rdeče leče in bučke pa jogurtovo omako - si mi ti dala idejo. Mali je jedel kot velik.

jast sem pa delal polpete iz čičerike po tistem receptu in so res suhi. Se moram kaj domislit da ne bodo tako suhi.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
5.4.2010 11:48:12   
symona
Zvezdica, kolikor je meni znano, to naslonjalo za glavo ne gre ven. Ravno zato smo mi pri luciji morali hitro nabaviti novi avtosedež. Zdaj pa je tega prerasla in bomo mogli spet novega kupiti, amadeja je pa še zaenkrat v breviju.
Ploha, pa kaj sta meta in amadeja kaj v žlahti mogoče user posted image ? Ne hodi, ne govori (reče samo mama, ata), a tepla bi pa vsakega ki ji prekriža pot. Prvi dan uvajanja v vrtcu je že eno punčko klofnila, ker je hotela imeti eno igračko. Res je agresivna, tega pri luciji nisem bila vajena, je pa zato zdaj toliko bolj. In mislim, da je amadeja lucijo vidla tepsti in je zdaj še ona začela. Včasih sploh več ne vem kako naj reagiram.
Khurde, lucija je tudi imela poganjalec kričeče roza barve, pa je zelo zbledel, zdaj se vidi še zelo malo roza barve.
Kaj boste pa danes počeli na ta deževen dan?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?