|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
5.4.2010 20:56:45   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

hahahahaha, kva ste vztrajne

JA! user posted image

jaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joooj zdej imam šele vprašanj user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ploha jest tut, pa sem tebe čakala...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Khurde očitno ima Khurde druge namene kot Khurde!!!user posted image
Kdaj pa kakšne podrobnosti zvemo? user posted image

jaaaaa...mene predvsem zanima kdaj user posted image user posted image user posted image pa....mah 100 uprašanj...si pa pregnana, nč ne poveš...user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
5.4.2010 20:57:46   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Khurde, čestitam. Iz srca. Čisto malo sem ti pa tudi fovš. Uživaj v nosečnosti.

Ja. user posted image Podpis.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
5.4.2010 20:57:49   
khurde
sonček, marta, ploha, hvala

jancci, ploha, kaj vaju zanima? zdej domači vejo, pa par folka po njegovi strani, moje prijatelje moram pa še informirat user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
5.4.2010 20:58:41   
Ploha
Ja najprej, da čestitam user posted image user posted image res super duper user posted image user posted image

Kdaj imaš PDP?? V katerem tednu si?

< Sporočilo je popravil Ploha -- 5.4.2010 21:00:03 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
5.4.2010 20:59:41   
Ploha

sonček, marta, ploha, hvala

jancci, ploha, kaj vaju zanima? zdej domači vejo, pa par folka po njegovi strani, moje prijatelje moram pa še informirat user posted image

hja, pri nama tudi še ne vejo vsi prjatli, se pa to kar širi pa širi...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
5.4.2010 20:59:57   
Zvezdica
am sem mogla mal počakat, ker prej še nisva nikomur povedala in ne vem, kdo točno še tu bere (poleg nas). je pa to stanje razlog za urgenten nakup tricikla, ker se je moja mami zapičla, da ni šans, da jo še toliko nosim okoli, v vozu pa noče bit (tu pa z veseljem pozira) user posted image pa še en blago rjav izcedek sem imela in je G rekla, naj malo izprežem

najprej čestitke iz srca user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, če bodo vprašanja od svetlo rjavih , do temnorjavih, frjolčastih in rdečih izcedkov sem tu, ker sem diplomirala in v prvo in v drugo iz teh pizd... user posted image . Kako daleč pa si?

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
5.4.2010 21:01:00   
Jancci
Takrat si pravila, da ti 14 dni zamuja, pa da še nisi testa delala... kdaj si jih pa potem začela delat? user posted image
Kako se pa počutiš? Razen ,da ješ samo solato...

Pa še to.. sej drugač si zdej vesela ane?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
5.4.2010 21:01:01   
Zvezdica
Zvezdica user posted image user posted image user posted image Dobra si!! Želim ti da bi bila zadovoljna in uspešna!!!!!! user posted image

hvala punce. zdaj me morate uspešno izkoriščat, ker vam vse nardimo fulll dobr, ampak res z neko spešl tehniko. tko da kr pište :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
5.4.2010 21:01:20   
khurde
ma ne, ploha, sam vem, da je par ljudi, ki me osebno in dlje časa poznajo, tu gor. za nekatere mi ni panike, ker vem, da če bojo brali, mi bojo čestitali user posted image  sam za druge pa nisem hotela, da bi začeli oni okrog govorit preden bi vsaj domači zvedeli. to je v bistvu "problem", če nisi totalno na novo na forumu

mam pa rok konec septembra, 25. 9.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
5.4.2010 21:02:02   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

am sem mogla mal počakat, ker prej še nisva nikomur povedala in ne vem, kdo točno še tu bere (poleg nas). je pa to stanje razlog za urgenten nakup tricikla, ker se je moja mami zapičla, da ni šans, da jo še toliko nosim okoli, v vozu pa noče bit (tu pa z veseljem pozira) user posted image pa še en blago rjav izcedek sem imela in je G rekla, naj malo izprežem

najprej čestitke iz srca user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, če bodo vprašanja od svetlo rjavih , do temnorjavih, frjolčastih in rdečih izcedkov sem tu, ker sem diplomirala in v prvo in v drugo iz teh pizd... user posted image . Kako daleč pa si?

Sva že dve. Sem bila štirikrat hospitalizirana zaradi izcedkov...tak da sem jih naštudirala v nulo.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
5.4.2010 21:02:50   
Ploha

ma ne, ploha, sam vem, da je par ljudi, ki me osebno in dlje časa poznajo, tu gor. za nekatere mi ni panike, ker vem, da če bojo brali, mi bojo čestitali user posted image  sam za druge pa nisem hotela, da bi začeli oni okrog govorit preden bi vsaj domači zvedeli. to je v bistvu "problem", če nisi totalno na novo na forumu

mam pa rok konec septembra, 25. 9.

na sej sm rekla, da boš kmal rodila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
5.4.2010 21:04:18   
Jancci
Ej.... jest se pa akr malo "bojim" imet še enega, ker se ne bom mogla tok Meti posvečat. user posted image user posted image user posted image
Si ne predstavljam ,da bi imela lahko še koga tok rada....
A sm ful čudna????

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
   [Brisano sporočilo]
5.4.2010 21:06:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2513
5.4.2010 21:06:05   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ej.... jest se pa akr malo "bojim" imet še enega, ker se ne bom mogla tok Meti posvečat. user posted image user posted image user posted image
A sm ful čudna????

Nisi.

BE NICE!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
5.4.2010 21:07:24   
marta82
Khurde čakaj koliko tednov je potem zdaj? Nuhalno si že imela? Se je slučajno že videl spol?

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
5.4.2010 21:08:16   
khurde
zvezdica, hvala user posted image  ojej, a tok odtenkov obstaja user posted image  meni je G rekla, da ni nevarno, samo da naj pa malo manj nosim iso okoli... pa še v hribu živimo in ni tok simpl gor prilesti

jancci, kmal po naši prvi debati, ker ste me mal "znervirale" user posted image user posted image  mi je pa kul, itak user posted image  pa tut v redu se počutim. samo te solate me mal mešajo user posted image  ker pred nosečnostjo z iso sem živela praktično od solat, v nosečnosti in med dojenjem pa me je minila ljubezen do njih in sem bila totaln fan burekov, pic, čipsov, tržaške omake, čokolade itd. ... sem se brzdala, sam je šlo bolj tko tko user posted image  zdej me je pa presenetil, da se je moja ljubezen do solat vrnila user posted image user posted image user posted image  in to v taki meri, kot da moram nadoknadit vse nepokonzumirane solate od prej user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
5.4.2010 21:10:19   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Khurde čakaj koliko tednov je potem zdaj? Nuhalno si že imela? Se je slučajno že videl spol?

pomoje ene 16/17 tednov???

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
5.4.2010 21:12:32   
Zvezdica
A sm ful čudna???

poznamo te filingeuser posted image . Ampak človek res premore veliko več kot si misli. In potem imaš dve mali ritki doma, k sta si itak popolnoma različni ampak ju imaš takozelooooo zelooo rad. Nič bat, le v akcijo. user posted image

zvezdica, če bom kje slišala, da kdo potrebuje kaj podobnega ti sporočim.

o niia HVALAuser posted image

A se jutri uvajata vi2 a gre z atijem? Pri nas je očka naredil čudež, ko je bil z njim. Od takrat gre brez problema. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
5.4.2010 21:12:48   
khurde
niia, hvala

16 tednov, sem imela nuhalno dobra dva tedna nazaj, sam za spol pa nisem vprašala, tudi pri isi nisva user posted image

jancci, nič nisi čudna. to mene kar malo plaši. ker jaz mam tega mojga štrukla nenormalno rada (kot vsaka mamauser posted image ). taka posrečena je, ful. pa še ko špreha ko nora, cvili, poje... in se vedno sprašujem, kako bom imela lah rada še enega drugega, če je pa ta taka faca.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
   [Brisano sporočilo]
5.4.2010 21:13:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2520
5.4.2010 21:15:47   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

A sm ful čudna???

poznamo te filingeuser posted image . Ampak človek res premore veliko več kot si misli. In potem imaš dve mali ritki doma, k sta si itak popolnoma različni ampak ju imaš takozelooooo zelooo rad. Nič bat, le v akcijo. user posted image

ej, si človek kar malo oddahne, ko kaj takega prebere

ker res, včas se sprašujem, če bi bil drug otrok popolnoma različen od ise, a bi ga lahko imela "isto" rada, še posebej, ko je zdaj ona že tu...

sam ti že veš, tvoja dva sta res kot dan in noč, vsaj po pisanju tu sodeč user posted image  jaz mam zmer filing, da maš enega gavnarja pa enega prefinjenega gospodiča doma user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
5.4.2010 21:16:47   
sonček33
kakšna fajn debata

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
5.4.2010 21:17:18   
marta82

niia, hvala

16 tednov, sem imela nuhalno dobra dva tedna nazaj, sam za spol pa nisem vprašala, tudi pri isi nisva user posted image

jancci, nič nisi čudna. to mene kar malo plaši. ker jaz mam tega mojga štrukla nenormalno rada (kot vsaka mamauser posted image ). taka posrečena je, ful. pa še ko špreha ko nora, cvili, poje... in se vedno sprašujem, kako bom imela lah rada še enega drugega, če je pa ta taka faca.

Mene bi tudi to skrbelo, sploh če je prvi otrok še majhen. No jaz tega "problema" ne bom imela.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
   [Brisano sporočilo]
5.4.2010 21:18:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2524
5.4.2010 21:27:07   
khurde
marta, zvezdica, kdaj je izcedek potem nevaren?

počas grem spat...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?