|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
11.2.2010 12:30:45   
farfala
sonček ti gledaš oblačila, jaz pa to:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3459303&show=1

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 201
11.2.2010 12:31:04   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

marta a velja za jutri al raje prestavima za kak dan ali dva, glede na razmere na cestah?

A veš da sem ti mislila napisat kako je pri vas s cestami (imate spluženo, posipano?). Avtoceste so baje ok, ampak lokalne pa katastrofa. Ker če so normalno prevozne prideva, drugače bi pa raje (glede na to da ni nujno in se ti še ne mudi) malo prestavila.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 202
11.2.2010 12:31:34   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sonček, ja se boš morala zresnit , kostimi pa to

farfala, ne, tako v ekstrem pa ne bo šlo...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image saj vemuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 203
11.2.2010 12:32:54   
sonček33
farfala..ti zihr meni nisi fovš, jaz pa tebi ne... jaz ne maram nič kupovat, razen hrane pa dodatkov za stanovanje.. avto pa...ojej, ne...jaz bi rajši kolo :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 204
11.2.2010 12:33:08   
nina166
Dan!

Kako bedno vreme...pri nas še kar sneži user posted image ...pa ful sem sesuta, pa ne vem od česa...si grem kavo nardit...bo katera? user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 205
11.2.2010 12:35:02   
sonček33
nina, z veseljem jo spijem v vaši družbi, pejt skuhat pa prec nazaj za račkota

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 206
11.2.2010 12:36:01   
nina166
sonček kako pa boš?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 207
11.2.2010 12:36:57   
marta82

Ojej kaj pa jaz pišem...ne vem zakaj sem prebrala da bi šla na Portugalsko

Sem že jaz mislila, da kaj ne ve..čeprav Barcelona ej pa tudi v Španiji...user posted image  in je res lepa ja.

Ja pa kaj je danes z mano. user posted image user posted image Bolje da neham pisat preden se popolnoma osmešim. Al sem že prepozna?user posted image user posted image user posted image Mislila sem Lizbono. Se vid, da je bil maturantski . takrat je bilo čisto vseeno če me peljejo v Barcelono al Lizbono samo da imajo trgovine, da si kupim seksi oblekico za zvečer.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 208
11.2.2010 12:38:04   
sonček33
marta, si me nasmejala..in ja Portugalska pa mene mika, samo kaj ko je tako draga in tako daleč...jaz bi šla z avtodomom

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 209
11.2.2010 12:42:15   
sonček33
krtekxx, možek te pa mal heca, kajne?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 210
11.2.2010 12:47:19   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

marta a velja za jutri al raje prestavima za kak dan ali dva, glede na razmere na cestah?

A veš da sem ti mislila napisat kako je pri vas s cestami (imate spluženo, posipano?). Avtoceste so baje ok, ampak lokalne pa katastrofa. Ker če so normalno prevozne prideva, drugače bi pa raje (glede na to da ni nujno in se ti še ne mudi) malo prestavila.

ma saj kar plužijo, ampak kar naletava in naletava, sploh ne nehauser posted image  - se v nedeljo raje dogovoriva za en dan, ok?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 211
11.2.2010 12:49:38   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

ma saj kar plužijo, ampak kar naletava in naletava, sploh ne nehauser posted image  - se v nedeljo raje dogovoriva za en dan, ok?

Velja.user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 212
11.2.2010 12:50:37   
farfala

farfala..ti zihr meni nisi fovš, jaz pa tebi ne... jaz ne maram nič kupovat, razen hrane pa dodatkov za stanovanje.. avto pa...ojej, ne...jaz bi rajši kolo :)

bi že raje kako oblačilo gledala kot pa te avte, pa že 2, ki sta mi bila ok in ugodna, so mi prodaliuser posted image
kolo sem si pa jeseni kupla, komaj čakam, da sneg izgine  - sem že povedala to?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 213
11.2.2010 12:51:12   
kiara24
Zvezdica- ali je skrivnost kateri hotel? Mi lahko posreduješ? Ker midva sva iskala pa nisva na Kosu nič našla takega. Pa katera agencija?

Ulla- super da si se zmenila, za delo v službi, saj je res bolje tako.

Farfala- mene boli še vedno grlo za po pi**** celo noč vsem kako požiram slino in to vsakič ko to naredim vem. In je groza, kašljam in smrkam.

Bolgarija je meni tako čudna mislim, da ne bi šla s tako mjahnim otrokom, pa tam si lah sam okrog hotela vse ostalo je grozno baje....

Kuhanje- še ne vem....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 214
11.2.2010 12:54:53   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Bolgarija je meni tako čudna mislim, da ne bi šla s tako mjahnim otrokom, pa tam si lah sam okrog hotela vse ostalo je grozno baje....

Pred šestimi leti ne bilo tako. Plaža zelo primerna za otroke. Ob večerih polno stojnic, lokalčkov in v tem delu zaprto za avtomobile tako da je bilo veliko vozičkov. Nobenih "incidentov". V hotelu je bil zdravnik.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 215
11.2.2010 12:55:33   
symona
Čao,

tudi pri nas še vedno sneži in nič ne kaže, da bi kmalu nehalo. Vendar sma z amadejo vseeno šle na sprehod za nekaj minut.
Farfala, v biotermah je super, cenovno ugodno (celodnevno kopanje + kosilo je 12,80 ojra), otvoritev hotela pa bi naj bila 15.6.
Sonček, v katerem katalogu gledaš oblačila? Jaz bi si tudi mogla začeti spet nekaj za službo nabavljati, pa mi ni za po trgovinah letati.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 216
11.2.2010 13:14:02   
VRTNICA84
Zakaj še vedno sneži? Kaj še ni dovolj snega.
Upam, da se kmalu začne pomlad in lepše vreme.

Kiara hvala, ker me razumeš. Tudi sama upam na najboljše in to čim prej.

Ula sem vesela, da gre tvojemu bolje in oprosti, ker sem ti to htela že včeraj napisat pol pa sem pozabla.

Punce kak otroku znižuješ vročino? Ker je Ana prvič dobila sedaj vročino. Pa sem čisto zgubljena in sploh nevem kaj naj naredim. Prosim za pomoč.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 217
11.2.2010 13:18:49   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

sonček kako pa boš?

nina, sem si jo ravno nardila, tako dobro dišečo turškouser posted image
Sej res, kolk vi kaj kave popijete na dan? Ker jast jo full veliko, včasih pred spanjemuser posted image
po moje da men to nč ne vpliva na spanec.

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 218
11.2.2010 13:23:49   
Zvezdica
Zvezdica- ali je skrivnost kateri hotel? Mi lahko posreduješ? Ker midva sva iskala pa nisva na Kosu nič našla takega. Pa katera agencija?

jast bom šla kar prek intelekte. bom pobrskala za katalog pa ti sporočim, ga je naš "specialc" skril, zdaj pa spi pa ne vem kje je kaj.

sem šla na splet brskat in našla user posted image

Začetek poletja bo tole http://www.intelekta.eu/mediteran/grcija/kos/hotel-aquis-marine-resort--waterpark

izključno zaradi otrok, če bi bilo po moje, bi bila na kakem otoku sama z mojimi.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 219
11.2.2010 13:27:43   
Zvezdica
akaj še vedno sneži? Kaj še ni dovolj snega.
Upam, da se kmalu začne pomlad in lepše vreme.

vrtnicauser posted image user posted image user posted image kr naj pada, potem ga ziher par let spet ne bouser posted image

Punce kak otroku znižuješ vročino? Ker je Ana prvič dobila sedaj vročino. Pa sem čisto zgubljena in sploh nevem kaj naj naredim. Prosim za pomoč.

najprej koliko ima vročine? Če ima mrzle nogice pomeni da temperatura raste in jo zniževati s paracetamolom brez veze, lahko jo pa hladiš s kopeljo. Samo to pri nas res zbije max 0,5 °C, več pa ne. Pa jast če otrok ni videti bogi zaradi vročine, ne zbijam dokler ni 39, čez noč pa ja pred spanjem dam svečko potem pa spremljam.

i belive i can fly....

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 220
11.2.2010 13:33:29   
kiara24
Vrtnica- lahko so obkladki.... lahko kopel..... jaz sem večinas Calpolovim sirupeom, če pa ni šlo pa svečka.

Kosilo pri nas bo danes piščančja obara, jo bom delala prvič me zanima kaj bo ratalouser posted image

Zvezdica- ok, super, ko boš vedla pa sporoči. Mi itak mislimo it tam nekje sredi junija ali pa že začetku.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 221
11.2.2010 13:48:37   
Zvezdica
Zvezdica- ok, super, ko boš vedla pa sporoči. Mi itak mislimo it tam nekje sredi junija ali pa že začetku.

sej sem našla link user posted image

še enkrat :)
http://www.intelekta.eu/mediteran/grcija/kos/hotel-aquis-marine-resort--waterpark

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 222
11.2.2010 14:23:07   
Ploha

sonček ti gledaš oblačila, jaz pa to:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3459303&show=1

sem šla čist iz firbca gledat kaj maš ugledan, ker moja mami tud 1 avto rabi,...user posted image

Pa prašam mojga, kaj misle...pa pravi, ja to je pa čisti skret user posted image user posted image tko da ga kr imej user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 223
11.2.2010 14:39:22   
sonček33
Pa prašam mojga, kaj misle...pa pravi, ja to je pa čisti skret tko da ga kr imej

Ploha, tole je bilo pa grdo.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 224
11.2.2010 14:45:21   
Ploha

Pa prašam mojga, kaj misle...pa pravi, ja to je pa čisti skret tko da ga kr imej

Ploha, tole je bilo pa grdo.

ja, sej men bi bil dober (Eno tako gajbico na kolesih imam), ampak medved ima tako mnenje...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......