|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
11.2.2010 21:58:25   
farfala
aha ploha, dobro nouser posted image user posted image , sem mislila, da ve za kake pomanjkljivost, iščem pa namensko malega, pa mala poraba, manj denarja za zavarovanje pa da ga v vsako luknjo spraviš pa itak bo za kratke relacije....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 251
11.2.2010 21:59:14   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

aja pa twingo je začudna fuuuuuuuul prostoren...mene je skor kap kolk velik placa je na zadnjih zicih...k kralj sediš zadaj...ja prtlažnik je pa za tangice vzet pa mrbit eno mini brisačo pol je pa že povhn..ne vem predvidevam..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prodam yariskouser posted image user posted image sam ne menjam za renoultuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 252
11.2.2010 22:06:18   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: barba

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Mi smo bli tud na Kosu z Intelekto, hotel Sun City ... super ... tle ni bla taka gužva, večina nizozemcev in švabov

barba, kako dolgo letiš do kosa? kaki dve uri a ne?

Mene je groza letenja. user posted image

slabe 2 ure, pol se pa še tam z busom pelješ do hotela ... letališče je na najožjem delu otoka, tko da je steza čez celo širino user posted image
Men je letet super, tko da sam upam za letošnje počitnice, da nam znese.user posted image

Tudi jaz, tudi jaz... Se mi zdi, da se celo leto veselim morja, tako da res upam, da nam rata (služba bi bila dober začetek uresničevanja željeuser posted image ).

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 253
11.2.2010 22:08:26   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: barba

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

aja pa twingo je začudna fuuuuuuuul prostoren...mene je skor kap kolk velik placa je na zadnjih zicih...k kralj sediš zadaj...ja prtlažnik je pa za tangice vzet pa mrbit eno mini brisačo pol je pa že povhn..ne vem predvidevam..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prodam yariskouser posted image user posted image sam ne menjam za renoultuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 254
11.2.2010 22:10:05   
Ploha
ha morje...mi smo bli lani od četrtke do nedelje...letos še tolk namo..pomojem...mrbit za kak vikend skočmo..sam k je škoda vsakega evra..je treba še vse kupt za stanovanje, raj imam svojo kučo kot pa tist morje...sej nas bo počakov za drugo leto user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 255
11.2.2010 22:55:01   
Zvezdica
Mi bomo verjetno spet šli v Osmine, v Slano zraven Dubrovnika.

kok sta tamali dve luštni user posted image

Ja drago pride z vašga konca. Škoda, kaj pa če letite iz LJ oz iz slo? Sej ponavadi se še tu ustavite?

Sicer pa jadran je zakon.

Piunce, tale morje me je čist prevzel. Moram nekaj rezervirat. Sicer moram pa tale strah z letenjem premagat, da me ne bosta otroka gledala na letalu čist zakomirano. user posted image Kako hipnozo al pa kaj. A kaj veste, priporočate?

veš kaj plohca, ti imaš hišo, pa si bazenček postavi pa boš imela in hiškico in osvežitevuser posted image

grem psnčakt, ker jutri imava 7.30 cepljenje user posted image user posted image user posted image pa še mali vražiček vstaja med 4 in 5 uro. Pred tv in spat.

i belive i can fly....

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 256
12.2.2010 6:51:18   
krtekxx
Ojla,
Vrtnica, a so ji bris naredili, da so potrdili angino oz. škrlatinko? No, če je to res to, potem morajo antibiotiki prijeti in bo vedno bolje. Je pa menda tzako, da se škrlatinka lahko precej ponavlja, preden se doseže imunost.
Farfala, meni je Matiz všeč za po mestu, ne bi pa se z njim vozila po AC 140km/h. Toyota Yaris je pa zakon. Sami šparovčki.
Jutri imamo pa mi vpis v šolo. Ta mali fant mi skozi teži, da se bo on tudi vpisal. Sem mu rekla, da mora učiteljico v šoli vprašat, če se lahko ... in boga učiteljica jutri, ker jo bo zagotovo gnjavil tako kot le on zna.
Naša punca ima malo vneto oko. Že cel teden ima malo rumenega gnoja, zvečer ji stiskam mleko noter, ampak ne zgine, tako kot vedno doslej. Po moje bo tokrat potrebno dat ab kapljice.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 12.2.2010 6:52:59 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 257
12.2.2010 7:03:01   
Jancci

Jest sem tut mela twingota user posted image Sva z njim prepotovala celo Evropo... do Amstrdama (tam sva imela prometno - pa vseeno pripeljala do doma.. sva imela malo sreče), z njim sva šla do Sicilije.. ma ni da ni.. zadnjo klop sva ven vzela in je bil to najin mali avtodom. Še spala sva notri! user posted image user posted image Še zdaj ga pogrešam! Moj ful pizdi zakaj sem menjala. Če po pravici povem, še sama ne vem... user posted image

Morje... moj pravi, da gremo junija na Kubo, jeseni pa v Tunizijo! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 258
12.2.2010 7:54:26   
sonček33
Jutro!

Smo pa že čist v poletju in dopustih.user posted image
Jah eno veselje moramo imet, kajne?

Mi še en vemo kako in kam. Zagotovo z avtodomom proti Prekmurju za par dni. In zihr kakšen vikend s šotorom nekam. Če ne drugam k Gardi ali Iseu.

Sicer pa ja, mislim, da bo letos spet Toskana. Meni je Italija super. Moj bi sicer na Irsko, ampak, mislim da ne bo šlo user posted image . No, bi šla tudi jaz. ampak ne zdaj, ko je LOvro še tolk mali. Pa Danska, Švedska.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 259
12.2.2010 7:57:41   
sonček33
Krtekxx, nič ne vohunim, meni pač ven vrže, kar ti pišeš, potem pa itak da preberem...pa navadno me rres pritegen, ker so ali hude fotke ali pa vajini trije škrati.  Nič bat. Se bom kmalu odjavila, ker mi je ta FB čist mimo. Sicer pa, ne, da ne bi vrjela, da bo tvoj uresničil napovedano, sem le mislila, da te mal heca, ker ti bi tudi, pa moraš v službo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 260
12.2.2010 7:59:49   
sonček33
Aja, če še enkrat sprememnijo tale RR, meen ne bo več sem. Hudič, ničesar ne najdem, kar nekaj mi ven meče.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 261
12.2.2010 8:29:52   
Zvezdica
jutrouser posted image

mi smo se cepili. Naš mali se je začel redit, tehta že 11.650.
Sicer pa vse ok, hrope nič več, ušeska itak ok, je pa rekla, naj ne hodimo naslednji teden v vrtec. Naj bomo še en teden doma. Prolongiramo tole uvajanje že kar nekaj časa. Ko se že čist pripravim, da gre se spet zamakne.

Sonček, jutro user posted image

Farfala, kako je kaj z vašim uvajanjem? Kdaj začneš delat?

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 262
12.2.2010 10:05:46   
kiara24
Spali super, zjutraj sem jo peljala v varstvo ni hotla nič jest tudi doma neuser posted image . Jo peljem tja je bila vsa velsela. No pol pa grem do nejenga P, ker sem šla po nove kapljice za očke k ma skoz vnete.... Pol pa še do svoje dr. in sem šele sedaj doma. No pa skočila sem še v lekarno.

Včeraj sem mislisla, da  mi bo ratalao zvečer da se vam malo javim pa sem zraven Klara zaspala ob 20tih haloooouser posted image .

Zvezdica- joj sorry saj sem videla pa sem prehitro objavila jaz k breme spot pol pa pišem zraven da ne pozabim vsega. Ja hotel je super, je pa v sezoni dost drag. No pa še to a če sedaj rezerviraš a maš kaj cenej?

Vrtnica- upam, da čimprej okrevateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa nekaj pojest, k sem lačna k volk....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 263
12.2.2010 10:10:14   
sonček33
Zvezdica super za mere in za cepljenje. Mi se še nismo, najprej tur, zdaj pa prehlajne. Sploh danes sva oba smrkava do konca. Eh ta zima, dovolj jo bo.

Kje pa je Ronja?

Rubica javi se nam.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 264
12.2.2010 11:04:51   
ronja
Ojla, sem se pozdravila: sem bila prejšnji teden na bolniški, veliko pila in zadnja dva dni je bil še lubi doma, da nisem total bolana morala nosit bolanih otrok cel dan po rokah - potem sem bila pa hitro v reduuser posted image , v pon. že nisem več imela vročine in sem šla lahko v torek končno spet delat. Tako sem delala 3 dni, prinesla not še današnji dan, da je lahko šel danes lubi v službo, 2. teden sem pa spet doma (če bojo zdrave, uvajanje, če bojo bolane, pa pač bolniška...)

Sicer sem kar pridna, v službi in doma, edino za lubija kar nekak vedno zmanjka časa in energije - pa to ni prav... Se bom potrudila naredit kaj na tem. Danes (ponočiuser posted image ) bom pekla torte in šivala kostume za moji punci in darilo za nečaka. kaj pa ve počnete?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 265
12.2.2010 11:06:04   
ronja
Kje pa je Ronja?

Bila je v službi ta teden...user posted image Tam pa nekak nimam časa čvekat, mi že brez tega voda v grlo teče...user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 266
12.2.2010 11:07:52   
ronja
Morje... moj pravi, da gremo junija na Kubo, jeseni pa v Tunizijo!

Vi pa veliko daleč potujete! Superca! mi bomo tudi čez nekaj let, ko se finance mogoče malo popravijo - I wish, heheuser posted image . NO, enkrat bomo že - do takrat bomo pa spoznavali lepote Slovenije, Istre in Dalmacijeuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 267
12.2.2010 11:46:51   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Morje... moj pravi, da gremo junija na Kubo, jeseni pa v Tunizijo! user posted image

Joj mi ti delaš lušte...user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 268
12.2.2010 12:06:21   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Joj mi ti delaš lušte...user posted image

a ne? user posted image kuba...ja, sam jast bi to šla kr brez otrokuser posted image , z mojim pa havana nigts in to.

Bi šla vsepovsod, sam men letenje povzroča take težave, mene je tako strah tega strmoglavljenja.... mah :( sem ravno brskala za kako pomoč za odpravljanje teh težav, ker kakih pomirjeval ne bi jemala ko grem na avion. Sem že po ketonalu rastlinca cca 2 uri, si ne predstavljam, da vzamem kako reč ki pomirja.

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 269
12.2.2010 12:22:42   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: khurde
zdej je pa tut naša miss shodila user posted image sam ona hodi samo, ko je noben ne gleda user posted image sem jo včer mela na sumu, da mi je za hrbtom peš prišla iz kuhinje v dnevno, ker je bil čist drug zvok, samo ko sem se obrnila, je začela po štirih... in dons jo je moj zasačil, da je šla v obratno smer - iz dnevne v kuhinjo user posted image ampak spet sam dokler ni opazila, da jo gleda user posted image tko da neki skriva to svojo sposobnost hoje in sam metrske ture dela, ko jo kdo gledauser posted image pa ravno dva dni nazaj sem se spraševala, kako lahko že eno igračo prenese en meter stran (peš) in kako lahko nekaj nosi, spusti, naredi počep, pobere in se dvigne nazaj brez opore, hodi pa ne user posted image na evo, pa smo jo dobil, lisico, še kako hodi, ampak samo, ko je noben ne gleda user posted image user posted image verjetno nas hoče presenetit s kakim šprintom user posted image

joj ne morem prebrat zadnjih postov k mi ne odpre strani user posted image . pa ze tko je nekam sel gumb za prijavo v ringarajo haha.

v glavnem jan mai je bil 3 dni v vrtcu, dons ponoc pa vrocino fasal. pa ga z ocijem podajava dons da vsak dela par urc pa zamenjava pol pa spet... sam upam da se bo lohk cepil drug teden.

upam ulla, da je vse v redu, ker pac ne odpre zadnjih postov, pa cestitke za napredovanje jancci.

moram zdej it k se je mali zbudil (39,2 v usesku) pa se bakico pazim k ej ful bolna in pretty much nepomicna....

mejte se! pa lepo pustovanje =]

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 270
12.2.2010 12:43:43   
VRTNICA84
Krtexx ni ji vzela brisa. Samo pogledla jo je in je imela na spodnjem delu trebuha pikice.  Pa je rekla, da je to škrlatinko oz. gnojna angina. Zdaj pa če je to eno isto pa nevem, ker se ne spoznam na to.

Mogoče katera ve kakšna je razlika med škrlatinko in gnojno angino? Ker jaz je ne poznam.user posted image user posted image

Hvala vsem za lepe želje.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 271
12.2.2010 12:43:55   
kiara24
Jancci- vi mate res preveč kešauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 272
12.2.2010 12:50:13   
kiara24
vrtnica- pri gnojni angini ni pikic no jaz ne vem, da bi bile. Pri škrlatinki pa so pikice, na jezičku, več pa ne vem. 

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 273
12.2.2010 12:59:31   
krtekxx
Krtexx ni ji vzela brisa. Samo pogledla jo je in je imela na spodnjem delu trebuha pikice. Pa je rekla, da je to škrlatinko oz. gnojna angina.

Bom pop*** kako P pa imate? Škrlatinka NI angina. Pa kako lahko kar tako na pamet nekaj reče???  Pikice so lahko tudi zaradi ene k**** navadne viroze. Še bolj običajno je pri nekaterih to.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 274
12.2.2010 13:09:48   
Jancci
Jancci- vi mate res preveč kešauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne! Ko na koncu potegneš stvari skupaj, je en tak dopust skoraj cenejši kot 14 dni na Hrvaškem. Pa ne da imam kej čez Hrvaško... mi je ful lepo, ampak o cenah in ponudbi rajš nebi zgubljala besed. user posted image

Q: Za suho kožo na obrazu... mustela ali a-derma?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......