khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Khurde a jo moraš pol držat, da ne pade dol s školjke a ni panike? Se sama obdrži gor al ima pručko? jancci, tegale sem kupila http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195637. in je fajn, ker ima ročaje in se lepo sama drži. za pručko je še premajhna, ne bi dosegla in bom kasneje kupila. se pa sama obdrži gor, drži se pač za ročaje, sem pa jaz vedno zraven, poleg wc-ja, če jo slučajno prime, da bi kar dol skočila mojca, ful si pridna! IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 khurde havla za info..pridna je Isa. Sem danes razmišljala, je bial Isa sploh že kdaj bolna? Super, da ni bila a veš, da res še ni bila. imela je enkrat vročino, ko so ji zgornji štirje zobki ven hodili, to je pa to. trkam, da tko ostane. vrtnica, za pradeda kiara, jaz sem dala skor celo grčijo čez... ampak z ruzakom in šotorom, tko da nimam pojma o hotelih jaz bi šla pa jeseni v bolgarijo, sam ne vem, če bo zneslo. sonček, ne vem, kaj bom kuhala... nimam idej... moram itak iso najprej spat dat... pa bom vmes razmišljala mi je pa martin meni všeč