|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 7:32:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Januarčki in januarčice 2009
11.2.2010 8:01:59   
Zvezdica
jutro
za vse ena velika skodelica user posted image

Niia, tudi moj se je šele zdaj odpravil od doma, zunaj je sicer prava idila, pa vendar ne za une, ki bodo čistili avtomobile.
Sicer pa danes nihče ne bo točen user posted image

Drgač pa, danes je mali vstal ob 5.10 (še je upanje zame) in od takrat do zdaj ni bil sekunde pri miru. Zdaj sem ga pa v voziček dala, ker tole je res tumač.

Niia, a si ti spraševala za Irobotka? No, mi2 sva si sposodila od tašče, ima model roomba580 in je super. No mi2 ne bova tega vzela ampak eno reč iz tujine, ker ima sistematično sesanje, ker tale ki ga imava zdaj dela na odboj. In je včasih čist zmeden in pol bezlja gor in dol. Kokrkoli je fajn, ker po kosilu ga vklopim, on vse opravi, mi se pa ta čas crklajmouser posted image Pa še ena prednost je, da tamalček kr zmrzne k je vklopljen, ker je to edina reč, ki ga umiri za kako minutkouser posted image

Kako je tamalček?

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 177
11.2.2010 9:22:31   
kiara24
Ploha- še našo je prešišala v teži in velikostiuser posted image

Kahlica- no naša se tudi igra z njo, gor sedet pa večina samo v plenički, meni se zdi kot da ji je premrzla. Tako da jaz s tem še nisem začela je pa tako da ko kaka gre naša stran od mene pol pa nazaj pride pa pleza po meni, včasih gre clo pod mizo v kuhinjo.... to sem delal baje tudi jaz sam pod mizo sem kakala, ker je bil pača tam miruser posted image user posted image user posted image

Nea- joj kako so luštkani.....

Oskar- čimprej se pozdravi, držimo pestiuser posted image user posted image user posted image

Mojca- ojla, kako lepo da si s e malčke oglasila.user posted image A res ne veš kaj bo, joj jaz sem bila že v prvi tolk firbčna da me je skoz razganjalo, pa se sploh ni videlo. Kolk si ti pridna s šolo, ne morm vrjet kolk vam nekaterim tolk energije, Bravo res!user posted image user posted image

Ulla- super, sem ful vesela da se je vse ok končalo.user posted image user posted image

Vrtnica- jaz ti po pravici povem, da vem kako je to če nimaš službe.... in če je ne dobiš zato ker nimaš ne vem kakšnih vez...... jaz nisem še nič dobila.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 178
11.2.2010 9:29:30   
kiara24
Ali ima katera kak super predlog za Grčijo za na morej? Kak super hotel za majhne otorke.....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 179
11.2.2010 9:55:15   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Ali ima katera kak super predlog za Grčijo za na morej? Kak super hotel za majhne otorke.....

po moje če greš na kos ne moreš falit. mi gremo letos tja v enega tistih hotelčkov k imajo še full bazenčkov.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 180
11.2.2010 10:21:06   
marta82
Zvezdica pa je Grčija čista in zdravstvo urejeno? Mi razmišljamo če bi šli kar na Hrvaško ali pa kam z letalom (Španija, Grčija,...), ampak nas pri grčiji skrbi kako je res z zdravstvom, če slučajno Tinej kaj zboli.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 181
11.2.2010 10:45:45   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Zvezdica pa je Grčija čista in zdravstvo urejeno? Mi razmišljamo če bi šli kar na Hrvaško ali pa kam z letalom (Španija, Grčija,...), ampak nas pri grčiji skrbi kako je res z zdravstvom, če slučajno Tinej kaj zboli.

Z novorojenčkom ali par mesecev starim ravno ne bi hodila nekam, sploh brez avta ne. S "tako" velikim se mi pa ne zdi problem. In vsi tam so še živi, torej bomo tudi mi preživeli user posted image user posted image user posted image

Hecam se, ene dve leti nazaj je malčica (slabe dve leti je bila stara) od moje prijateljice na letališču padla in si prebila ustnico in "pregriznila" jezik". Čist lepo so jo oskrbeli, nič niso čakali, vse ok. Tko da me ne skrbi. Kar se pa higiene tiče je pa tko. Hotel je hotel. Jast se nikoli ne valjam po njihovih kavčih zofah....,. vedno dam brisačo čez. enako velja v apartmajih.  Če gremo z avtom (ponavadi tko) imam svoja pregirnjala. Grčija je toliko čista kot tručija, španija,...  Sicer pa ko so delali analizo v naših hotelih (takih bolj šmensi) so na kozarčkih za umivanje zob odkrili več bakterij kot v wc školjki. Ker gospe, ki pospravljajo (ne velja za vse) vse ampak vse od školjke do tuša zglancajo z eno cunjo.

Kar se hrvaške tiče jast nimam predsodkov pred nikomer. Jo obožeujem, nasploh je meni jadran adijo. Do sedaj nikoli nisem imela težav nikjer razen z enim pijančkom, ampak s tem so imeli vsi, ko je težil zarad kužka.

Lep je lošinj, rab (veliko mivke) in svinjarijeuser posted image user posted image user posted image , korčula (za južni del) lumbarda al kako že, je zelo fajn za otroke. Ok kak dubrovnik baš ni za kopat, pa tud split ne, pa reka, ampak otočkov je veliko in so vsak posebej lep. Makarska je en lep krajuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 182
11.2.2010 10:50:28   
Ulla80
oj.

evo, sem se zmenla na šihtu, da takrat ko bom zjutri, delam od 8ih do 12ih user posted image user posted image user posted image ker tole je mučenje....vstat mormo ob 4ihuser posted image da najprej sebe zrihtam, pol enga otroka pa še drugega....obeh naenkrat ne morem zbudit, ker je samo dretje in vpitje ma groza no...in pol sta cel dan sitna in tko.user posted image sama od sebe se pa tko okol 7ih zbudita in bo idealno, da jih spravim v vrtec in sem do 8ih na šihtuuser posted image bom pa nasledn teden še zjutri, da vidim kak bo lubi, ker zarad rebre tak ne sme nič dvigovat in če bi se tamal dru ponoči, ga nebi smel niti dvignit in ničuser posted image

pa s tem vremenom je groza in s cestami...

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 183
11.2.2010 11:22:15   
Zvezdica
vo, sem se zmenla na šihtu, da takrat ko bom zjutri, delam od 8ih do 12ih user posted image user posted image user posted image ker tole je mučenje....vstat mormo ob 4ihuser posted image da najprej sebe zrihtam, pol enga otroka pa še drugega....obeh naenkrat ne morem zbudit, ker je samo dretje in vpitje ma groza no...in pol sta cel dan sitna in tko.user posted image sama od sebe se pa tko okol 7ih zbudita in bo idealno, da jih spravim v vrtec in sem do 8ih na šihtu

pa lih to sem razmišljala zadnjič. No sam da je urejeno user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je dragi?

In kako šola?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 184
11.2.2010 11:23:33   
sonček33
ulla, fajn za šiht.

kaj kuhate?

a ni fajn k je sneg.... lovru teče iz nosu in ponoči je ene parkrat zakašljal, pomoje zaradi šlajma.... a ne, da greva kamot za pol urce na sneg?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 185
11.2.2010 11:30:44   
marta82
Hvala Zvezdica za izčrpno poročilo.user posted image Ma skrbi samo tako, ker si ne predstavljam kakšna je Grčija, ker npr. v Španiji me ne bi skrbelo peljat otroka k zdravniku če bi bilo nujno, v kakšnem Egiptu pa ni šans.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 186
11.2.2010 11:34:42   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kaj kuhate?

Danes bom brokolijevo kremno juho s krompirjem in palačinke. To sem edino še našla v hladilniku in omarah, ne da se mi pa v tem vremenu v trgovino z avtom peš pa še manj potem nosit pa doma sem v 5. nadstropju brez dvigalauser posted image Tineja komaj gor prinesem, da bi še vrečko iz trgovine pa ni šans. Tak da zdaj samo dragi hodi v trgovino al pa vsi skupaj (odkar je tinej tako težek pa dokler ne bo šel sam gor - to je pa še kar nekaj časa).

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 187
11.2.2010 11:46:27   
Zvezdica
kaj kuhate?

a ni fajn k je sneg.... lovru teče iz nosu in ponoči je ene parkrat zakašljal, pomoje zaradi šlajma.... a ne, da greva kamot za pol urce na sneg

Sonček, goveja juhica z rezančki (že skuhana in je patrik že jedel, ker jo obožuje), za nas ostale pa prežganka, ker jo imamo zelo radi
Za liama burek (sirov - pečjak), za naju z mojim pa še velika skleda solate maron flajš in to zato ker to naš mali vsak dan je, za kosilo in večerjo. Sploh noče druzgauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 188
11.2.2010 11:48:14   
sonček33
maron flajš in to zato ker to naš mali vsak dan je, za kosilo in večerjo. Sploh noče druzga

Vajin Patrik je res en specialec....user posted image naj je, kar mu paše.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 189
11.2.2010 11:59:15   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Khurde a jo moraš pol držat, da ne pade dol s školjke a ni panike? Se sama obdrži gor al ima pručko?

jancci, tegale sem kupila http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195637. in je fajn, ker ima ročaje in se lepo sama drži. za pručko je še premajhna, ne bi dosegla in bom kasneje kupila. se pa sama obdrži gor, drži se pač za ročaje, sem pa jaz vedno zraven, poleg wc-ja, če jo slučajno prime, da bi kar dol skočila user posted image

mojca, ful si pridna! user posted image user posted image user posted image

khurde havla za info..pridna je Isa. Sem danes razmišljala, je bial Isa sploh že kdaj bolna? Super, da ni bila

a veš, da res še ni bila. imela je enkrat vročino, ko so ji zgornji štirje zobki ven hodili, to je pa to. trkam, da tko ostane. user posted image

vrtnica, user posted image za pradeda

kiara, jaz sem dala skor celo grčijo čez... ampak z ruzakom in šotorom, tko da nimam pojma o hotelih

jaz bi šla pa jeseni v bolgarijo, sam ne vem, če bo zneslo. user posted image

sonček, ne vem, kaj bom kuhala... nimam idej... moram itak iso najprej spat dat... pa bom vmes razmišljala user posted image mi je pa martin meni všeč user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 190
11.2.2010 12:04:07   
sonček33
Marta, saj včasih je rav fajn, da nam s temi malimi ni za itv šoping. Vsaj spucamo hladilnik :)

Se strinjam s khurde, dober jedilnik.

Sem dobila en fajn katalog s cunjami...listam in čekiram...in mi je marsikaj všeč, cene pa ne preveč...bo pa treba kupit za na šiht, ker če sem tako oblečena kot sicer, me imajo mulci za sebi enako...se moram mal bolj resno oblečt :)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 191
11.2.2010 12:09:59   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

Smo bili tam (v Algarve) na maturatskem in je super.user posted image Sicer je bila takrat bolj važna večerna zabava kot kaj drugega, ampak se vseeno spomnim, da je bilo lepo (fajn plaže, Barcelona je krasna).user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 192
11.2.2010 12:12:08   
sonček33
jaz bi šla pa jeseni v bolgarijo, sam ne vem, če bo zneslo.

bolgarije pa jaz prav nič ne poznam...vam pa želim, da znese... jaz dajem vsak drug dan v šparovec 2ojra... za dopust

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 193
11.2.2010 12:17:32   
sonček33
aloe vero moram presaditi, pa sploh ne vem, kako naj se lotimuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 194
11.2.2010 12:22:51   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

Smo bili tam (v Algarve) na maturatskem in je super.user posted image Sicer je bila takrat bolj važna večerna zabava kot kaj drugega, ampak se vseeno spomnim, da je bilo lepo (fajn plaže, Barcelona je krasna).user posted image

Ojej kaj pa jaz pišem...ne vem zakaj sem prebrala da bi šla na Portugalskouser posted image

Drgače na Bolgarijo imam pa še lepše spomine... Tam sem spoznala moža.user posted image
Bili na Sončni obali. Kilometri mivke in vse tako turistično - lokal pri lokalu, stojnice ipd. Je pa lepo in romantično mesto Nessebar.

< Sporočilo je popravil marta82 -- 11.2.2010 12:25:27 >

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 195
11.2.2010 12:26:18   
farfala
khurde a bolgarija je lepa?

Kosilo: porova juha s kislo smetano, palačinke, kompot iz jabolk in hrušk
Mali vse pojedel, prej sva bila na snegu in mi je po kosilu kar na stolčku zaspaluser posted image user posted image , ko sem pekla še zadnjo palačinko.

Ampak Samo ne uživa preveč na snegu, sankanja nima rad, če pade v sneg, kar obsedi in čaka da ga rešimouser posted image user posted image .Midva že komaj čakava na zeleno travico in zvončke.
Pri nas je ful snega, ga nimamo več kam odmetavatuser posted image

kahla: ni šans, niti sedet noče na njej, se takoj vstane, jo malo prevrača, potem jo pa zabriše stranuser posted image user posted image

ulla super za super noviceuser posted image user posted image

sonček, ja se boš morala zresnituser posted image user posted image , kostimi pa touser posted image

marta a velja za jutri al raje prestavima za kak dan ali dva, glede na razmere na cestah?

symona kako ste se imeli  na kopanju, je hotel fajn? sem videla eno reklamo in so cene kar ugodne

kiara in zvezdica je prehlad že mimo?

nea lepi otrociuser posted image user posted image , pa kakšna lepa oblekicauser posted image user posted image user posted image , še jaz bi to imelauser posted image user posted image

vrtnica čestitke pradedkuuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 196
11.2.2010 12:26:22   
marta82

jaz bi šla pa jeseni v bolgarijo, sam ne vem, če bo zneslo.

bolgarije pa jaz prav nič ne poznam...vam pa želim, da znese... jaz dajem vsak drug dan v šparovec 2ojra... za dopust

Odlična ideja.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 197
11.2.2010 12:26:49   
sonček33
Ojej kaj pa jaz pišem...ne vem zakaj sem prebrala da bi šla na Portugalsko

Sem že jaz mislila, da kaj ne ve..čeprav Barcelona ej pa tudi v Španiji...user posted image  in je res lepa ja.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 198
11.2.2010 12:28:01   
sonček33
sonček, ja se boš morala zresnit , kostimi pa to

farfala, ne, tako v ekstrem pa ne bo šlo...user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 199
11.2.2010 12:29:06   
sonček33
niia, kako je oskar?ste kaj spali

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

ime za punčko
tinncyka

katero ime vam je najlepše?

Eva (17%)

Taja (12%)

Lana (22%)

Maruša (12%)

Neli (15%)

Ema (22%)

Število vseh glasov: 452

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!