![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:21:38
|
|
|
|
khurde
|
ja, avgustovke, ane k si ravno o dveh otrocih govorila
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:27:08
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde ja, avgustovke, ane k si ravno o dveh otrocih govorila aja ne ne...tm pa bolj malo pišem, a veš kako težko je spet nov krog ljudi spoznat....pa tema mi je še sveža pol pa ni več tolk zanimiv...pa še ne folgam več...pa noseče študnetke pa gorenjske nosečke pa avgustvoke pa še pa še...ne zmorem itak ste ve prve in edine, ki jih ne pozabiš nikoli
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:30:24
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 mamo rota. pa matematko sm nardila. e ****ti no, a roto imate? ula al neo? za mato farfala, mene nizek pritisk hvata user posted image se mi mal vrti, pa pikice vidim, pa tak čuden filing v glavi user posted image zadnjič sem ga mela 95/60 user posted image najvišjega sem pa imela med nosečnostjo - 120/80 ali 90 khurde, pri meni je 90/60 skoz , Sem jemala ditamin zaradi vrtoglavice, zdaj se je pa uneslo in sem že leto in pol brez zvezdica; to "stara" tko se dela user posted image user posted image hvala. Kako je meta? Zvezdica- bravo za biznis,user posted image lepo to. Očitno sem sam jaz tolk nesposobna, da mi vse propade kar v roko primem. Jutri greva s Klaro pa eno kolegico v LJ, jo peljeva ker gre pogodbno podpisat ker je dobila šiht, pa nima vinjete jo pa jaz peljem, pa gre Klara zravne pol bomo pa šli še mal šetkat po LJ. ne kiara tko govorit. ko pride tapravo rata. Sej tole ni moj dream job, ma vseeno. Je pa to ta hip tisto najbolje kar lahko dobim za to kar jast hočem (delo od doma) Bi se kje zmenile na kavi, sam sem ves dopoldne brez avta, gre avteček po nove feltne in gume
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:36:05
|
|
|
|
khurde
|
zvezdica, ulla, sej ko sem imela tok, se mi ni nič vrtelo in nič, čist ok... sam pojma nimam na kok mi pade, ko sem vsa čudna v glavnem, takrat skoraj ne funkcioniram pa niti za kofe mi ni, ker mi kar slabo rata, če pomislim nanj v tistem trenutku a vama pol dostkrat tok pade, da sta mal "omotični"? kiara, vse ob svojem času... tut šiht to tut zame velja joj, ploha, kok si prijazna punca, si tko lepo napisala pa čist verjamem, da se ti ne da na novo spet vse spoznavat - vsaj v meri kot se poznamo tu
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:38:37
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde zvezdica, ulla, sej ko sem imela tok, se mi ni nič vrtelo in nič, čist ok... sam pojma nimam na kok mi pade, ko sem vsa čudna v glavnem, takrat skoraj ne funkcioniram pa niti za kofe mi ni, ker mi kar slabo rata, če pomislim nanj v tistem trenutku a vama pol dostkrat tok pade, da sta mal "omotični"? samo zdej v drugi nosečnosti v prvem tromesečju (ampak res)...drugače pa imam super pritisk.... kiara, vse ob svojem času... tut šiht to tut zame velja in zame joj, ploha, kok si prijazna punca, si tko lepo napisala pa čist verjamem, da se ti ne da na novo spet vse spoznavat - vsaj v meri kot se poznamo tu hvala
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:43:35
|
|
|
|
farfala
|
kiara, saj veš kako pravijo : Če ti nekaj ne uspe, je to zato, ker te čaka nekaj boljšega! khurde, jaz nisem tolk omotična kot predvsem zaspana in brez energije v tistih trenutkih
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:44:52
|
|
|
|
Ploha
|
sem pogledala jancci tvoj blog...jezus mariček, kaki fajni filmečk sta nardila...pa slikce...pa tko se vse ujema v filmčku...kar romana poje....fajn, fajn
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:46:08
|
|
|
|
Ploha
|
ve boste pa dons sto posto sladkorno fasale
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:48:51
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ve boste pa dons sto posto sladkorno fasale saj paše malo sladkega ploha a doma si že povedala?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:52:01
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ve boste pa dons sto posto sladkorno fasale kako pa veš, da se z napolitankami bašem?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:52:34
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ve boste pa dons sto posto sladkorno fasale saj paše malo sladkega ploha a doma si že povedala? ne se je tko fajn rešil, kar samo od sebe...so očitno sami opazil...tko da ja zdej vejo pa še mnogo drugih,...neki sm ga FB mutila,...pa sm mislna, da noben ne bo dojel, pa so se skoraj brez mene zmenil
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:54:25
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ve boste pa dons sto posto sladkorno fasale kako pa veš, da se z napolitankami bašem? sej veš tista povezanost med nami
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:57:04
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ve boste pa dons sto posto sladkorno fasale kako pa veš, da se z napolitankami bašem? sej veš tista povezanost med nami
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 25.3.2010 7:20:34
|
|
|
|
symona
|
Dobro jutro in ena za vse vas. Pri nas tak lep sonček sije, tak da bova z amadejo hitro šle vun. Kaj boste kuhale danes?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 25.3.2010 7:39:59
|
|
|
|
Zvezdica
|
jutro. Pri nas smo pa danes spali . Le ene pol ure smo bili budni okoli druge ure, ampak je zaspal nazaj in spal do zdaj. Pa enkrat prejšnji teden je po dolgem času prespal noč. Z vmesnim jamranjem seveda, ampak nismo bili budni po nekaj ur. Upam, da bo zdaj s tem spanjem spet tako Symona, danes bom nardila mesne kroglice (z malo polnozrnatega riža) v paradižnikovi omaki. Priloga bo kvinoja in velika skleda zelene solate.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 25.3.2010 8:34:57
|
|
|
|
Zvezdica
|
In pa za vas drage mamice
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 25.3.2010 9:15:31
|
|
|
|
kiara24
|
grozna noč, Klara je zakuhala na 39.... ampak jo ji je na srečo svečka zbila v 20 minutah vročino dol, prej sem pa mislila da bo pregorela. Da vam ne omenjam kakšen problem je hrana trenutno, pa jo jaz kar malo sililim, ker noče tud pit ne pa ni dobr ne eno ne drugo. Vsaj pti bi mogla pa bi bilo kul. Pa noče, vsaj včeraj je ful štrajkala. Trenutno pa smo brez vročine in upam, da tako tudi ostane. Zvezdica- super za spanje. Služba- ja upam, da bo res tako ker drugače ne vem kako bomo vse skupaj folgali. Vsem mamicam lep dan, še posebej danes
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 25.3.2010 9:40:22
|
|
|
|
nina166
|
Vsem želim lep materinski dan
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 25.3.2010 9:45:35
|
|
|
|
nina166
|
Dan! Spali smo vredu. Imamo pa probleme z vrtcem. Sem tako žalostna. Do sedaj ni blo problemov, niti na začetku ne. V torek pa je rekel, da ne gre in je v vrtcu naredil tako sceno...ko sem ga oddala je tako jokal...prav vpil je in se pulil vzgojiteljici iz rok. Ko sem se peljala domov, sem se skoraj zjokala v avtu...ker se mi je tako zasmilil. Včeraj in danes pa je sicer lepo šel, samo je pa malo manjkalo da se ni zjokal...komaj je zadrževal. Saj pol ko grem po njega je dobre volje, samo ne vem kaj je to zdaj zjutraj. Se mi kar smili. kiara dajte se no čimprej pozdravit. Drugače pa naša Daša tudi skoraj nič ne je ko je bolana. Saj ko bo zdrava bo počasi spet začela normalno jest.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 25.3.2010 10:06:38
|
|
|
|
Ploha
|
ooo kaki lepi šopki nina: joooj kaj naj rečem...jest sem tud imela strah pred vrtcem, pa sploh ne vem zakaj sem tako težko šla...tud v šolo sem težko šla...tam vem, da mi je blo muka javno spraševanje, pa javno nastopanje (govorna vaja) pa če kaj nisem znala si sploh nisem upala prašat...da se mi ja ne bi vsi smejali...če pa sem kaj znala pa nisem upala povedat, ker nism bla zihr... v vrtcu sem pa trpela skorej muke kristusove...pa tam so ble tud kake igre, ko si mogel pred vsemi govort kej al pa smo kej delal in zgleda me je to ful motilo...saj veš kaki so otroci...ne vem...mrbit je to... kiara: naj se klara čim prej pocajta, zdaj prihajajo taki lepi dnevi...ni une zime, da te mine, ni vročine ki te ubije...glih prav toplo..pol pa en koš pa čim prej v voziček in na sprehod
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.3.2010 11:01:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 25.3.2010 13:05:40
|
|
|
|
symona
|
Ojla, pa je spet začelo pihati in sma mogle iti not. Glede vrtca: tudi jaz nisem rada šla v vrtec. Vsak ponedeljek sem se jokala, zakaj spet moram iti in vedno sem si zmišljevala, da me nekaj boli, da mi ne bi bilo treba iti v vrtec. Največja muka pa mi je itak bilo spanje v vrtcu. In kaj sem ušpičila: bila sem stara nekje 5 let in meni spet ni bilo, da bi tam spala. In sem vzgojiteljico nalagala, da je mama pozabila reči, da lahko grem po kosilu k babici in na avtobus, da mi ne bi bilo treba tam spati. In vzgojiteljica me je pospremila do avtobusne postaje, z mano pa ni počakala na avtobus in ko je ona odšla, sem jaz peš pobegnila k babici 4 km vstran. Pride potem mama po mene v vrtec, mene pa tam ni, je bil cel halo. Skratka, lucija zaenkrat gre zelo rada v vrtec, pri amadeji pa me je malo strah kako bo, ker noče pri nikomur ostati. Bomo videli drug teden, ko se začnevi uvajati. Zvezdica, po katerem receptu delaš ti mesnice kroglice? Ker meni niso uspele, ko sem jih enkrat delala, zdaj pa jih sploh več nočem delati. Imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 25.3.2010 13:18:18
|
|
|
|
farfala
|
Tudi jaz želim vsem nam lep materinski dan!!!!! Sine me je razveselil že ponoči, samo 1x se je zbudil, sem ga dala k sebi in je spal dalje. Mislim, da je prvič, da celo noč ni jedel!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 25.3.2010 13:47:50
|
|
|
|
VRTNICA84
|
/slika/4335796.htm][
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 25.3.2010 13:48:24
|
|
|
|
VRTNICA84
|
www.Slikomat.com/slika/4335796.htm
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.