Zvezdica
|
jaz sem bila tudi danes v službi, pa ravno na 8 marec in so nam en kup rožic potalali. Lepo.user posted image user posted image Je pa moj sinko zato toliko slabše volje, ker mamice ni doma. Spet se bo moral privaditi, da me ne bo. sem se parkrat spomnila nate, no predvsem na oskarja. Upam, da se bo hitro navadil. včasih sem, ja, za 5 ur - dežurstvo, počasi zaključujem , komaj čakam, da pridem domov in vidim, če je miško moj OK upam, da je vse ok s samom. Mene se pa očitno nekaj loteva , kiham že ves popoldne. Očitno sem dobila nekaj v vrtcu. Mali je ok. plohca upam, da nisem kako virozo dala za popotnico nemščina je kr šla dons, neki sem pa našrajbalauser posted image hec je, da se nikol nisem učila nemščine, res nič nikol, pa še tak zoprn ezik mi je, bljakuser posted image no, bomo vidli...za matematko še nič ne vemouser posted image ker ni predavateljce...no, u glevnem sem zadovoljna, mi kar dobr tole laufa, vse izpite delam v roku, kot treba, edin ta matematka me mal pajtla, sam sej tud to bouser posted image pridna sm, ni kej, si grem kar eno porcijo sladoleda nadevatuser posted image user posted image super za nemščino. Ja res je zoprna. Kaj pa je z matematiko? dej stisn pa naredi, da se ti ne bo vleklo. Imaš še dost izpitov? VREME, sploh ne bom komentirala ampak zdaj bi tud jast da neha padat in da se ogreje. Najki... zate in tamlga.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 8.3.2010 20:30:49 >