Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 1.3.2010 21:14:27
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A sem jaz prej dobro razumela, da bo tvoja mama čuvala Sama, ko boš popoldan, ker jaz sem mislila, da si boš tako uredila, da boš popoldan takrat, ko je I. doma? A se ne da menjavat dežurstev? se da menjavat ja, ampak I. dela do konca meseca večinoma popoldan, včasih pa tud dopoldan Aja sem danes tvojemu rekla, da mu je Samo čisto podoben pa se ni hotel strinjat. hehehe eni pa pravijo da je meni podoben oz. Aseju
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 1.3.2010 21:16:46
|
|
|
|
farfala
|
zvezdica saj je bilo kar v redu za 1. dan , se bo pač treba navadit na vse spremembe Samo je bil pa v prijetni družbi Tineja in Marte
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 1.3.2010 21:18:34
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 mimi kak je blo na koncertu? super truper fajn ....sem se naplesala, naskakala, napela,... ....čist sem ven padla[image] Super! fajn! ti kar dosti hodiš na koncerte marta, vidim, da si me prehitela z odgovorom
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 1.3.2010 21:21:22
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A sem jaz prej dobro razumela, da bo tvoja mama čuvala Sama, ko boš popoldan, ker jaz sem mislila, da si boš tako uredila, da boš popoldan takrat, ko je I. doma? A se ne da menjavat dežurstev? se da menjavat ja, ampak I. dela do konca meseca večinoma popoldan, včasih pa tud dopoldan Aja sem danes tvojemu rekla, da mu je Samo čisto podoben pa se ni hotel strinjat. hehehe eni pa pravijo da je meni podoben oz. Aseju Ja saj tole s podobnostjo vsak po svoje vidi. Za Tineja tudi vsak drugače reče.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 1.3.2010 22:30:42
|
|
|
|
Ploha
|
dobr zdej jutr odpade...sonček tud nč ne pove kako in kaj...jutr zutri mam pa jest G in ne bom vidla, če se boste kej zmenle... pol pa drugič...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 8:30:58
|
|
|
|
kiara24
|
Jutro, A dans pa nobene za dobro jutro.... Ja prov pol bom pa jaz danes eno kavico za vse vas...... . Spali super, sam jaz bi še. No včeraj zvečer sva pogledale sosede pol pa je dragi zaspal. Jaz pa sem si vzela čas zase in se se igral z nohtiki in sem si naredila tole.... no vam pokažem kaj sem naglumila, nič posebenga igrala sem se. Zdej grem pa jest, pa pol se nekaj pripravit ker imam danes en govor. Ja pol pa pride soseda na kavo. V gl. uživajte, grozno vreme je zunaj.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 11:18:30
|
|
|
|
sonček33
|
Ploha in zvezdica, zakaj se me danes nismo dobile? Še sonček je tukaj. Čist fajn je. Matr, sem prav jezna no...zdej bi šetkale, pol kofetkale...ej ej ej...kure smo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 11:30:21
|
|
|
|
sonček33
|
Q: Jaz sem ugotovila, da zadnje čase Lovro hodi na noter. Predvsem desno stopalo obrne kar precej na notri. Ne vedno. Imate kaken nasvet, lahko to sami odpravimo/popravimo ali je treba kakšna strokovna pomoč?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 11:39:56
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ploha in zvezdica, zakaj se me danes nismo dobile? Še sonček je tukaj. Čist fajn je. Matr, sem prav jezna no...zdej bi šetkale, pol kofetkale...ej ej ej...kure smo ja res smo kure..sam sej nismo vedle da no sonce...pri nas je dež..ko sem šla k DR. vozička sabo nism vzela...ko bi vsaj prje vedla...kaj pa jutri delate??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 11:41:06
|
|
|
|
Ploha
|
sonček: na vpr. pa ti ne znam povedat...kaj pa čevlji...a to "poglihajo"?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 11:43:43
|
|
|
|
sonček33
|
A dež? Tukej kuka sonce izza oblakov. POjma nimam, če bi čevlji to uredili. SEm prav žalostna danes. Prej s emi sploh nikol ni zdelo, da bi bila lahko panika...včer me je pa kr nekej vrglo. EH. BOmo uredili. Upam, Jutri, če se ne dobimo z unimi bejbami, se kamot zmenimo. Menda bo jutri lepo. A ti bi dopoldne al popoldne?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 11:47:41
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 A dež? Tukej kuka sonce izza oblakov. POjma nimam, če bi čevlji to uredili. SEm prav žalostna danes. Prej s emi sploh nikol ni zdelo, da bi bila lahko panika...včer me je pa kr nekej vrglo. EH. BOmo uredili. Upam, Jutri, če se ne dobimo z unimi bejbami, se kamot zmenimo. Menda bo jutri lepo. A ti bi dopoldne al popoldne? meni je vseeno, sam da vsaj zvečer vem al pa če bi se popoldne doble, da bi dopoldne vedla...pa da dež ne pada...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 11:49:09
|
|
|
|
sonček33
|
Ploha, zvečer sporočim.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 11:50:57
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ploha, zvečer sporočim. velja
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 12:14:31
|
|
|
|
Ploha
|
Upam, da ne bom zdej mimo vsekala?!!?? ampak sonček a imaš res danes RD???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 12:15:15
|
|
|
|
Ploha
|
zdej bo zgledal, kot da sem vohun ampak res slučajno sem našla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 12:16:13
|
|
|
|
sonček33
|
špijonka, jutri
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 12:18:16
|
|
|
|
sonček33
|
plohca, kaj kuhaš?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 12:20:15
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 špijonka, jutri ja še dobr, da mal izšnofam, sej ne bi povedala...jest bi jutr k teb pršla...vošla neb...ti za pir ne bi dala...pa bi blo čist gorenjsko srečanje
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 12:21:55
|
|
|
|
sonček33
|
ja še dobr, da mal izšnofam, sej ne bi povedala...jest bi jutr k teb pršla...vošla neb...ti za pir ne bi dala...pa bi blo čist gorenjsko srečanje tko nekako
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 12:24:26
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 plohca, kaj kuhaš? jest pa pri nas redko kuham....1. ker jim to kar bi skuhala, ne bi blo všeč...žal zelja kuhala ne bom...ker mi ni všeč... pa medved bi me tud pomoje nekam zakopov, če bi mu zelje dala sm mogla skor oblubt, ko bova na svojem, da nam zelja kuhala pa flajšmakaronov...in sm rekla, da tud flajšmakaroni bojo sam da nemu bom pač posebej dodatno nekej nardila, ker potem poje dobesedno 3 žlice in gre...in je cel da lačen, dela težko fizično, da mu neb enga zrezka na olju popekla...eh...pač če mu nekaj ne paše, tako tud meni ne...se ne bova siilia...sam zato, da bomo kao zdravi... 2. sem pa danes itak bla prepozna, ko sem domov prišla, se je že kuhalo...kaj pa ne vem...eno meso se je v ponvi cmarlo..pol pa bog ve ka bo gratal....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 12:28:40
|
|
|
|
sonček33
|
ma ne, za pijačo bi dala...s tem res nimam težav, sem Gorenjka z napako
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 12:28:44
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ploha in zvezdica, zakaj se me danes nismo dobile? Še sonček je tukaj. Čist fajn je. Matr, sem prav jezna no...zdej bi šetkale, pol kofetkale...ej ej ej...kure smo sonček sori, kle je bilo zjutraj tak da mi ni nblo za it v dež. ko bo sonce pa z veseljem. jutri ima pa drsanje, oz gremo gledat liamam kako drsa (je imel tečaj) pol imam pa dan zanj rezerviran.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 12:35:44
|
|
|
|
sonček33
|
sonček sori, kle je bilo zjutraj tak da mi ni nblo za it v dež. ko bo sonce pa z veseljem. joj, zvezdica, ne se mi opravičevat...ne meni, k sem že tokrat rekla, da pridem pa nisem...nisem nič jezna na vaju... jutri pa le uživjta z liamom plohca...ma te razumem...ko boš na svojem bo vse tolk bl luštn...in a veš kaj je fajn? da bo to glihkar
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 2.3.2010 12:38:13
|
|
|
|
Zvezdica
|
Vrtec - v redu je blo, sam problem je ko mi2 greva v vrtec je on že za zaspan. Valjda če vstaja ob 5ih Tko da danes sva bila do 10ih in takoj ko sem ga dala v voz je zaspal. Danes se je že igral z otročki, šetal okoli, pokazal zobe ene parim (so tu 6 m starejši, naš najmlajši) ma lahko rečem da je blo super. Jutri greva že na zajtrk in potem bom počasi začela odhajat ven za kako minutko. Tole uvajanje pri nas je super, ker gre res počasi. Pri liamu v prvem vrtcu je bilo greozno. Na vratih si ga oddal in to je to. Nič uvajanja. Dretje, dretje in še enkrat dretje. Se niti nočem spominjat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Šport & NosečnostJanjikaaaaZakaj bi se med nosečnostjo, vsaj v prvih mesecih odpovedale športnim aktivnostim (joga, pilates, fitnes, tek in drugi športi)?Strah pred škodovanjem dojenčku (
51%)
Premalo energije in volje (
16%)
Premalo časa (
5%)
S športom se tudi prej nisem ukvarjala (
28%)
Število vseh glasov: 164Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!