Ulla80
|
Ali se Ulla kateri kaj oglasi? evo me dokler lah farmo normalno pedena, ni panike če po pravic povem, se mi da pisat, ve ste pa kr pridne in pol sploh ne sledim, pa če bi že kaj komentirala je to že davnaj aut tema ta teden mam nočno, pa sem že dons čist crknjena, ma bo še pestro....mam celo štalo, k ne vem kaj je z ulo, ampak ma eno obupno mami fazo in vse, čisto vse moram jaz če jo lubi pokrije, se razbrca in vpije maaaami booooo....jst jo morm obut, oblečt, umit, fotrat, i nos brisat, ma vsak drek k je za narest, morm jst in je totalna histerija, če ne....se mi meša....neo pa tud sam za mano caplja kot en kupček nesreče in jamra mam mam mam mam tak da sem z vseh koncev okupirana... lubi je boljš, vsak dan, sam pomoje bo še kr trajalo da bo čist ok...k ma skoz grozne glavobole pa vrtoglavico ( od pretresa), jest še zmeri nič ne sme, razn tekoče, rebra ga boli, ma tko je bl...sam gre na boljš, no...tak da bo...jutri ma kontrolo, bomo vidl kaj bojo rekli... grem si zdej še en kafe skuhat, pa upam da mi herc ven ne vrže