|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
1.3.2010 10:30:34   
kiara24
Sem že nazaj.

Syomna- joj kako prisnrčno,user posted image bravo možiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa upam, da boste kamlu bolje in da vam bo dragi sedaj pomagaluser posted image

Nina- upam, da se boste čimprej pozdravile.user posted image

No jaz grem kar sama mal na sonček k mi bo sedl.

Se pol še kaj javim.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
1.3.2010 10:35:36   
Zvezdica
vidla super user posted image user posted image user posted image , bravo Patrik!!! zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image , je težko ampak to je res samo napredek v življenju naših malčkov, moramo vzet za dobro, čeprav nam je težko, jaz sem danes zjutraj spet skoraj jokala user posted image .

user posted image user posted image user posted image vem kakko je hudo. Kako se pa ima gaja v vrtcu?
A ti to popoldne delaš? >Kako pa hendlaš gajo, kdo jo ima takrat v varstvu?

i belive i can fly....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
1.3.2010 10:35:54   
Zvezdica
Kaira, si kaj boljše?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
1.3.2010 12:10:47   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Aja punce a je vašim januarčkom tudi najbolj grozna stvar na svetu brisanje nosu? Ko je treba Tineju svečko obrisat je katastrofa...kot bi ga iz kože dajala.user posted image

Ne, Jan Mai se kar nastavi, ko vidi robcek, vcasih pa ga kar vzame in se sam obrise. Tudi fiziolosko rad vzame, sicer misli, da pac pije vodo skozi nos al neki... Pumpice pa ne mara.

Jancci sozalje za v.d. tasta user posted image .

jaz sem bila cel vikend ful bolna, zdej je ze ful boljs, samo se sluznica se puca. Jan Mai je ze en teden zdrav, mi je ze kar malo sumljivo... Ponavadi je zbolel po treh dneh v vrtcu. Sicer pa se je opogumil po stengah navzdol spustit. Imamo fuuul strme zavite stenge doam in jih prepleza v eni minuti, Zdej pa ob vsaki priloznosti trenira se spust, pa gre sicer ritensko ampak skoraj kto po toboganu, sploh se ne rabi ustavljat med stengami. In ce ne bi bilo ograjice, bi cel dan sam stenge ribal user posted image .

Kolk je bedno cepet v sluzbi in gledat soncek, kako pride in gre =[. Dokler se privlecemo domov je ze tema user posted image .

Nazaj grem delat.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
1.3.2010 12:41:24   
kiara24
Zvezdica- hvala k prašaša, ja sem ful dober, sem že fejst prekužila!user posted image In pomagale ste mi. Zdej pa sam še čakam da si najdem ,službo, mal pa tudi gruntam da bi šla v šolo sam ne vem še. Pa komaj čakam da bo junij, da gremo na dopust, na totoalen odklop in uživanje.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
1.3.2010 14:00:07   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Zvezdica- hvala k prašaša, ja sem ful dober, sem že fejst prekužila!user posted image In pomagale ste mi. Zdej pa sam še čakam da si najdem ,službo, mal pa tudi gruntam da bi šla v šolo sam ne vem še. Pa komaj čakam da bo junij, da gremo na dopust, na totoalen odklop in uživanje.

nč ne čakaj junij...že zdaj se odklopi.user posted image to je še skoraj pol leta...kaj bi tolk čakala.

služba.... hm, jast moram štartat. bom žeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
1.3.2010 14:12:35   
kiara24
Zvezdica- ne neisem mislila na ta odklop, za gun ka daš vse na pašo, možgančke, pa to. Kar se mi je zgodilo sem že prekužila, resno!! In sem zelo vesela da sem razčistila z mojim in samaseboj. Življenje gre naprej in sončka imam, ki me vedno nasmeji, ker počne take vragolije.user posted image user posted image user posted image user posted image zdej grem pa ponjo, pol greva pa hitro mal ven na tale sonček, preden se nam skrije.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
1.3.2010 14:34:38   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Zvezdica- ne neisem mislila na ta odklop, za gun ka daš vse na pašo, možgančke, pa to. Kar se mi je zgodilo sem že prekužila, resno!! In sem zelo vesela da sem razčistila z mojim in samaseboj. Življenje gre naprej in sončka imam, ki me vedno nasmeji, ker počne take vragolije.user posted image user posted image user posted image user posted image zdej grem pa ponjo, pol greva pa hitro mal ven na tale sonček, preden se nam skrije.

Super zate:). Po takih zadevah si je treba čas vzeti. In se pogovarjat. mi gremo pa ven, smo pojedli, zdaj pa gremo mi trije spet mal na sončka, pol pa že ati pride.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
1.3.2010 16:33:40   
sonček33
ploha, zvezdica, kako nam kaže za jutri?

jancci, boš ti vidla moj mesec..vsaj smajlija bi prpopala zravn

krtekxx nič lune, obveznosti

khurde...ja... mirna jutra...pa ne zaradi kave...zaradi tiste čarobnosti počasi tempa... kava je le pika na i...pa tuš...tek ravno neuser posted image , mogoče petelinji zajtrk, sam pol ni več miruuser posted image

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 1.3.2010 16:34:26 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
1.3.2010 16:48:00   
Ploha
sonček: midve sva zdravi...sam vreme bo pa bolj smrkavo, ane?? a mrbit veš za kak lokal, k ima igralnco karkol....tam pri vas ali vsaj v bližini, da bi se mulčki mal zamotl...ker naša 100% ne bo v vozičku na miru sedela in nas poslušala....bi pa z veseljem prišla user posted image ker imam čs rezerviran za to user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
1.3.2010 18:45:01   
marta82
Kak mam jaz rada sonček.user posted image Danes smo bili cel popoldan zunaj.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
1.3.2010 19:14:34   
farfala

Kak mam jaz rada sonček.user posted image Danes smo bili cel popoldan zunaj.

jaz tudi,,,, mi tudiuser posted image

Tako, 1. dan dela je za mano. So me že kar takoj zasipali z razpisno dokumentacijo, te papirje pa res nimam rada.user posted image . Eno leto bo že za potrpet, potem pa upam, da najdem kaj boljšega.
Pa 7x v marcu moram delat popoldan, pa ne vem, če ne bo to za mojo mamo prevečuser posted image

Nenaspana sem pa ful, do treh se je mali premetaval, zbujal, potem pa sem se odselila iz spalnice.user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
1.3.2010 19:20:11   
marta82
Farfala a ko sva midva odšla je zaspal?

BE NICE!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
1.3.2010 19:24:41   
farfala

še preden si odpeljalauser posted image user posted image user posted image , pa tinej?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
1.3.2010 19:31:56   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

sonček: midve sva zdravi...sam vreme bo pa bolj smrkavo, ane?? a mrbit veš za kak lokal, k ima igralnco karkol....tam pri vas ali vsaj v bližini, da bi se mulčki mal zamotl...ker naša 100% ne bo v vozičku na miru sedela in nas poslušala....bi pa z veseljem prišla user posted image ker imam čs rezerviran za to user posted image  

ja jast ne vem če bi hodila v dež. Res bi rada en giro okol jezera šla. A čmo se za naslednji teden zmenit?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
1.3.2010 19:47:48   
mimi30
mimi kak je blo na koncertu?

super truper fajnuser posted image ....sem se naplesala, naskakala, napela,...user posted image ....čist sem ven padlauser posted image .....po koncertu smo šli še pa k tromostovju moški slalom gledatuser posted image ....to ni bila glih moja želja, me je mal zeblo....naslednji dan pa kriza, sem komi živelauser posted image , ni kej nisem več vajena....dragi me je pustil spati do 9h pa ni nič pomagalouser posted image

khurde, dobr linkuser posted image user posted image user posted image .....

pri nas zgleda uspavanje tako, da se doji dokler skor čist ne zaspi, potem jo odložim v posteljo in zdaj po novem spi do jutrauser posted image .....je pa res da jo včasih tud kakšnih 3 krat odložim preden uspe....včeraj je že bil en tak težek večer 

symona user posted image za tvojega dragega....to te je pač lepo presenetil

rubica, dober nakup....zakaj že jaz nimam nikoli takšne srečeuser posted image .....zadnjič sem kupovala tam copate za nejca in so bili znižani lanski modeli, skor vse številke, razen te ki sem jo jaz rabla ni bilouser posted image

zvezdica, super za Patrikauser posted image , da mu je fino v vrtcu....to je tolk fajn, ko oddaš otroka in ni joka ter veš da se ima tudi potem lepo....špela tudi kr stegne roke k varuški in reče atiju papa, nobenega problema...prav fajn se ima tam....samo ta teden je z atijem doma, ker je varuška zbolela

uživajte na mini srečanjuuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
1.3.2010 20:04:28   
Ulla80
Ali se Ulla kateri kaj oglasi?

evo meuser posted image

dokler lah farmo normalno pedena, ni panike

user posted image user posted image user posted image user posted image

če po pravic povem, se mi da pisat, ve ste pa kr pridne in pol sploh ne sledim, pa če bi že kaj komentirala je to že davnaj aut temauser posted image
ta teden mam nočno, pa sem že dons čist crknjena, ma bo še pestro....mam celo štalo, k ne vem kaj je z ulo, ampak ma eno obupno mami fazo in vse, čisto vse moram jazuser posted image če jo lubi pokrije, se razbrca in vpije maaaami booooo....jst jo morm obut, oblečt, umit, fotrat, i nos brisat, ma vsak drek k je za narest, morm jst in je totalna histerija, če ne....se mi meša....neo pa tud sam za mano caplja kot en kupček nesreče in jamra mam mam mam mamuser posted image tak da sem z vseh koncev okupirana...
lubi je boljš, vsak dan, sam pomoje bo še kr trajalo da bo čist ok...k ma skoz grozne glavobole pa vrtoglavico ( od pretresa), jest še zmeri nič ne sme, razn tekoče, rebra ga boli, ma tko je bl...sam gre na boljš, no...tak da bo...jutri ma kontrolo, bomo vidl kaj bojo rekli...

grem si zdej še en kafe skuhat, pa upam da mi herc ven ne vržeuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
1.3.2010 20:23:56   
kiara24
čer,

joj Ulla- lepo da is se spomnila na nas.

Mi sm otudi bili zunaj cel popoldan, pa je sam šetkala pa pol je pri naših božala zajčka pa ji je čist trgal. No v vartsvu je bil samo zjutraj jok , je rekla da se je hitro pomirila . Upam, da bo šlo še tako naprej.

No spi pa že od pol osmih in midva z mojim sva frej, tako da sedaj pogledav sosede, pol pa set kak film takokot včeraj zvečer, sva si celo cajt vzela da sva pogledala nekaj.

Grem gledat, se jutri zjutraj oglasim.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
1.3.2010 20:35:33   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

še preden si odpeljalauser posted image user posted image user posted image , pa tinej?

Celo pot pa še potem na sprehodu na kolesu.user posted image

A sem jaz prej dobro razumela, da bo tvoja mama čuvala Sama, ko boš popoldan, ker jaz sem mislila, da si boš tako uredila, da boš popoldan takrat, ko je I. doma? A se ne da menjavat dežurstev?

Aja sem danes tvojemu rekla, da mu je Samo čisto podoben pa se ni hotel strinjat.user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
1.3.2010 20:36:20   
marta82
Ulla, upam da se ti čimprej umiri situacija.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
1.3.2010 20:38:25   
marta82
Kiara sem vesela, da si boljše.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
1.3.2010 20:42:28   
Zvezdica
Mimi, super za koncertuser posted image user posted image user posted image

Ulla, me veseli, da ste boljše. O tej mam fazi pa ne bom zgubljala besed, ker je patrik že en teden nalepljen name.
Kako se ima neo v vrtcu?

Marta kuku:) A bova znova organizirale srečanje?

Farfala, kako je bilo prvi dan v službi? Si se imela fajn?
Kje imaš pa Sama ta čas?

Naš mali spi že od sedmih, liam me je zmegal pri vseh družabnih igrah, zdaj eno pravljico prebereva i, malo popeglam n grem pomoje kr spat.

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
1.3.2010 20:52:36   
Ulla80
zvezdica neo ful uživa v vrtcu, res! zdej tud zjutri ne joka več, ko ga oddam, z veseljem stegne roke proti vzgojiteljici in gre k njej, brz problema, ma se mi res dobr zdi. sploh pa zdej, k sem se zmenla v službi, da delam od 8ih do 12ih, kadar sem zjutri, ker če začnem ob 6ih, mormo vstat ob 4ih, da se zrihtamo taprav cajtuser posted image to je bla cela štala, valjda sta bla tečna pol še cel dan, neo se je dru zjutri, ma brezveze....zdej je pa kuluser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
1.3.2010 20:55:46   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Marta kuku:) A bova znova organizirale srečanje?

Farfala, kako je bilo prvi dan v službi? Si se imela fajn?
Kje imaš pa Sama ta čas?

Jaz sem za...čeprav počasi obupujem, ker skoraj vedno pade v vodo. Bi pa zelo rada, da bi se spet enkrat dobile.user posted image

Pa na vprašanje namenjeno Farfali lahko tudi kar jaz odgovorim - zaenkrat prideva midva s Tinejem k njim domov in delava Samu družbo. Je prav lušno.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
1.3.2010 20:57:42   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

mimi kak je blo na koncertu?

super truper fajnuser posted image ....sem se naplesala, naskakala, napela,...user posted image ....čist sem ven padla[image]

Super!user posted image user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

vrednost ideje
nada56

Koliko stane podjetniška ideja s smernicami in predpripravo za poslovni načrt?

manj kot 100 eur (20%)

od 100 do 250 eur (7%)

od 250 do 500 eur (20%)

več kot 500 eur (53%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!