khurde
|
mornin', ena kavica za vse tudi za marjo81, ki nas zadnje čase občasno bere, pa če ima januarčka ali januarčico, naj se še oglasi lah se oglasi pa tut tko, če ga nima sonček, si pa zgodnja! ful! sam a veš, da mam jaz ful rada ta zgodnja jutra, vsaj prej, ko sem bila mal bolj prespana kot običajno sedaj. meni je bilo super, če sem se zbudila okol petih, pojedla nekaj sadja, skuhala kavico in se usedla ven, pa jo v miru spila. če sem šla pol še na sprehod, pa sploh zakon. včas pa prej laufat, pod tuš, zajtrk, kava... zakon! in ko sem en čas živela ob morju je bilo super... tak mir je bil takrat, pa sam kakšna ladja na obzorju, nobenega na obali, ob šestih, sva se pa s kolegico ponavadi že namakali sonček, a je pri vas, k ste mal višje, že sonce? lep dan se bo naredil, čez strešno okno vidim, da na bližnjem hribu že sonce sije, samo mi smo še v megli... jancci, dobra je meta. pa evo, kako vam je ratal? pri nas sam joška in crkljanje pri mamici pali (to je moj odgovor o uspavanju, farfala) enkrat bo že aja, tko nekak zgleda, dokler ne zaspi ornk... sem zanč vidla na čvekanje v tri dni... http://www.youtube.com/watch?v=1khDhKsV8Zo lep dan!