|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
26.2.2010 20:30:15   
Ploha
midva mava tud vlago v sobi user posted image .....pol se pa še na stropu nardi plesen je pa sploh obup...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
26.2.2010 20:35:10   
Hijacinta
Kako se imaš v službi?

user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
26.2.2010 20:36:52   
Hijacinta
midva mava tud vlago v sobi user posted image .....pol se pa še na stropu nardi plesen je pa sploh obup...

Sej nama se je zdej pri vsej tej vlagi zunaj tudi naredila plesen user posted image

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
26.2.2010 20:38:49   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

midva mava tud vlago v sobi user posted image .....pol se pa še na stropu nardi plesen je pa sploh obup...

Sej nama se je zdej pri vsej tej vlagi zunaj tudi naredila plesen user posted image

ma sej te razumem, to je res grozn...ampak bo minil, če te kej potolaži...spomlad bo tik tak tuki...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1054
26.2.2010 20:50:32   
Hijacinta
Plohca hvala user posted image  

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
26.2.2010 21:23:12   
marta82
Bila na razgovoru. se slišiva konec naslednjega tedna in obe poveva kako sva se odločili. ne bi bila zaposlitev, zgolj začasno delo in odprte možnosti za naprej...bi ostala na zavodu. Gre namreč za take "luknje", da meni plačuje zavod, ona nima stroškov (preizkus dela al nekaj takega pa malo "honorarno" pa tako za par mesecev). ni ravno super rešitev je pa res da dobim izkušnje, reference, nekaj everčkov...tak da boljše je ko nič, če se bo speljalo. Še vedno bom pa iskala boljšo varianto (zaposlitev ali s.p.).

BE NICE!
I could be your boss someday.

Neposredna povezava do sporočila: 1056
26.2.2010 22:57:27   
khurde
marta, držim pesti, da boš kmalu kaj fajnega najdla user posted image

sonček, dober povzetek user posted image

a ni mela ulla dons matematke? se mi zdi, da je neki pisala zanč. upam, da je šlo.

mimi, kako? se kmal kej selite?

hijacinta, upam, da porihtate s čim manj stroškov.

kiara, moja gospodična je mela dons tak en čuden dan, da sem lah prej kar na rr visela user posted image sej sva bili dvakrat po uro, dve zunaj, pa v knjižnici, pol sva pa zanjo tut ene kartonke vzeli in je dala meni čas, da sem delala svoje, ona pa nekje blizu gledala knjige in mi kazala razne živali itd. user posted image

prej sem jo dala spat... okol sedmih... pa zaspala zraven. zdej sem se zbudila, pijem belo, brezkofeinsko kavo. pojest moram kruh s skuto, pol grem pa spat naprej. bi kar spala, če ne bi bila lačna.

lahko noč!

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
26.2.2010 22:58:43   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

hijacinta: smo dojel user posted image user posted image user posted image mal heca....

user posted image user posted image user posted image

evo meta je bla celo popoldne brez dude...pol sm pa še zdele za spat probala, kaj bo...je mal jokala, nič pretresljivga...tako da sem ji jo vseen dala nazaj....bom postopno...

user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
27.2.2010 8:21:17   
Zvezdica
Jutro

kako ste spali?
Mi ok, celo tam do pol šestih. Zdaj je pa taka koma pa noče spatuser posted image

Mislim, da imamo nov zobek, ker je tam okoli štirice tako ostro, ampak bog ne daj pokazat. Zvečer k sva umivala je tako tulil :(, zjutraj pa sploh ni dovolil umivat.

Neka čudna tišina je bila, zdaj pa pogledam po kuhinjskih tleh je vse v cvetovih kamiliceuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
27.2.2010 9:15:45   
sonček33
Nebo je brez oblačka. Zbudilo naju je sonce. Ob 8h. Skuhala sem kosilo, no zrezke pripravila. Zdaj pa v lajf... ven, na sonce...juhej. Uživajte pupe.

In spali smo celo noč! Bravo Lovrek.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
27.2.2010 9:31:01   
marta82
Mi gremo tudi na sonček.user posted image user posted image To sem komaj čakala celo zimo...

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
27.2.2010 9:59:31   
Zvezdica
Mi imamo pa meglouser posted image ... pa bi vse dala za en sončen dan. ko je nazadnje bil, sem bila bolna.

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
27.2.2010 10:00:57   
Zvezdica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mišek, kako je priden. Pri nas tudi spi brez zbujanja, od sedmih, pol osmih pa do 5ih oz pol šestih. Ko bi vsaj potegnu tam do pol sedmih... user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
27.2.2010 11:29:33   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Barba, za trenutek odloži delo na FBju in pridi mal k nam poklepetat.

user posted image user posted image kot da bi poslušala čestitke v nedeljo na radiuuser posted image ....za trenutek naj odloži delo naša draga...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sm pršla mal pogledat kaj dogaja....

Včeraj smo prišli iz toplic. Imeli smo se odlično! Smo bili s prijatelji, ki imajo 3 fantičke. Ful smo se dobr razumel, otroci užival, ne morem prehvalit.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
27.2.2010 13:28:23   
farfala
Ekola, iz sprehoda,sonček sijeuser posted image , ampak tud piha mrzlo, mali spi, sem že skuhala kosilo in ga tud pojedla.user posted image Saj nekaj sem pustila še za malčkauser posted image

Že 3. dan sva sama, danes zvečer prideta ostala člana družine domov. Kar utrujajoče je to.

Mali je pa ko klop podnevi in ponoči, zaspal komaj ob 9.30 in ob 4-ih ko je popil mleko, ni več zaspal in se je premetaval in bunkal v mene do 6. 30user posted image user posted image user posted image user posted image . potem sva pa dremala so 9ih. Tako mamo spanje pri nasuser posted image

Včeraj sem pa videla fanteka, ki mu je ime Voranc, sem se takoj spomnila na našega Lovrauser posted image . Pa obe imeni sta lepi.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
27.2.2010 13:29:15   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
27.2.2010 13:31:41   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mišek, kako je priden. Pri nas tudi spi brez zbujanja, od sedmih, pol osmih pa do 5ih oz pol šestih. Ko bi vsaj potegnu tam do pol sedmih... user posted image

pa saj to tud ni slabo, imaš prosti večer in čas za sebeuser posted image , naš je takrat popolnoma nezainteresiran za posteljouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
27.2.2010 14:41:07   
kiara24
o punce.....

jaz sem pa danes tolk dober volje. Klar je spala odlično, res jaz sem domov prišla šele ob pol enih zjutraj, ker sem bila s koegicami mal na pijački..... je pasalouser posted image .

No drugi vzrok pa je za dobro voljo tale lep vreme, k je bomba in komaj čkama da bo samo takole in nič več tega groznega snega in mraza.

Pa še počitnice smo rezervirali danes in gremo za en teden v Turčijo jeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se zvečer javim.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
27.2.2010 16:58:53   
krtekxx
Vlaga v hiši - priporočam tole branje - sta napisala moja službean kolega, ki sta prava strokovnjaka za ta problem
http://www.dashofer.si/?product=BROVST4
Danes smo bili do sedaj cel dan zunaj.
Sonček,
a te že kaj ima, da bi sedla an kolo? Mene strašno.
Barba, super, da ste se imeli tako fajn.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
27.2.2010 18:33:33   
marta82
Bili smo na konkretnem sprehodu po centru MB-ja in po mestnem parku pa na sladoledu in na igralih (no Tinej je imel največ dela s peskom)....fuuuuuuuul je pasalo. user posted image

Barba jaz imam občutek, da sem te videla v Termalni rivieri... a imaš krajše blond lase in črne enodelne kopalke z roza in zelenimi naramnicami, mož pa je suh in ima brado? Sklepam po otrocih, ker ta par je imel hčerko B. in cca. enoletnika pa tak poznana sta se mi zdela (mogoče s tvojega avatarja??)

BE NICE!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
27.2.2010 18:34:05   
marta82
Farfala sem ti odgovorila na mail.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
27.2.2010 19:05:53   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Bili smo na konkretnem sprehodu po centru MB-ja in po mestnem parku pa na sladoledu in na igralih (no Tinej je imel največ dela s peskom)....fuuuuuuuul je pasalo. user posted image

Barba jaz imam občutek, da sem te videla v Termalni rivieri... a imaš krajše blond lase in črne enodelne kopalke z roza in zelenimi naramnicami, mož pa je suh in ima brado? Sklepam po otrocih, ker ta par je imel hčerko B. in cca. enoletnika pa tak poznana sta se mi zdela (mogoče s tvojega avatarja??)

če loh....sigurne ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
27.2.2010 19:18:35   
marta82

Aja pol pa ni...so bili pa otroci res podobniuser posted image user posted image Samo ta je imela blond lase (pobarvane). Še dobro, da je nisem napadla, ker sem imela na koncu jezika :" A si ti januarka na RR?"user posted image user posted image Verjetno bi precej čudno izpadla...

< Sporočilo je popravil marta82 -- 27.2.2010 19:20:19 >

BE NICE!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
27.2.2010 19:32:10   
barba

Aja pol pa ni...so bili pa otroci res podobniuser posted image user posted image Samo ta je imela blond lase (pobarvane). Še dobro, da je nisem napadla, ker sem imela na koncu jezika :" A si ti januarka na RR?"user posted image user posted image Verjetno bi precej čudno izpadla...

user posted image user posted image user posted image user posted image To so naši prijatelji s katerimi smo bli v toplicah. Tista hčerka je bla moja Meta.user posted image Sam midva s Tinetom se v pon. in torek nisva kopala in sva zuni špancirala.user posted image Marta si bla blizuuser posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
27.2.2010 20:39:06   
marta82
A te pa nisem tak mimo vsekala user posted image

BE NICE!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.