|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
27.2.2010 20:55:53   
Jancci
Čer!

Je bil danes res lep dan.user posted image Cel dan smo bili na sončku, se sankali in uživali v skupnem druženju. user posted image

Sonček v petek se mi ni uspelo javit, ker sem imela cel dan inšpektorco na grbi, pol sem pa še zvedela, da je od mojega očeta stric umrl. Bil mu je kot oče, ki ga ni imel. Je bil res zelo fajn človek, dolenc, lovec po srcu... in mi je ful hudo. user posted image user posted image user posted image S5 en pogreb...... kriza!!user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 27.2.2010 20:56:41 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
27.2.2010 21:03:52   
sonček33
Jancci, sožalje.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
27.2.2010 21:07:20   
kiara24
čer,

no mi smo se danes lepo kopali po dolgem času, je prej nisem upala zaradi noric.....

Bili smo zunaj in tudi mi smo se naužili sončka in svežega zraka.

Nič niste vesela za mene za dopustuser posted image .

Jancci- sožalje.

Zdej grem pa jogurt pojest, pol pa z dragijem pogeldava en filmček in spat, jutri pa greva k mojim na kosilouser posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
27.2.2010 21:17:38   
Ploha
jancci: sožalje user posted image

kiara: a ni najbol važn da si ti vesela za dopust ?  user posted image hecam te nooo...če bi bla na tvojem mestu bi me že zdej skrbel, kako bi se na avion spravla - živa user posted image ampak če se tega ne bojiš, potem pa z veselmu srcam na dopust...user posted image čiiist ti privoščim...kdaj pa greste?

jest sm pa dons dobila nek napad...kako se že reče...pač čistilna akcija user posted image in sem že zutri začela...celu kučo pomila, kopalnco zglancala, tepih streplala, cunje prala kot nora in jih skoraj s fenam sušila user posted image user posted image ajaaaa...gnezditveni sindrom se je včas rekl user posted image user posted image no pa me je v križu vsekal pol 1x popoldne...tko da hodim kot en ranjenc user posted image user posted image user posted image bo že bolše...važn da mam pomit pa opran user posted image user posted image

ja no pa z meto sva uspele za 45 minut ven, tolk da sva sonček še ujele, pa konje sva gledale...je bla meta čiist navdušena, sam ko je bliz pršu ji pa ni blo nejbol všeč, je nekam čudn ven iz voza rinla user posted image ...vsaj nekej...ampak ko me zagrabi, se ne smem izmaknt, ker bog ve kdaj me spet zagrabi (pucanje)user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 27.2.2010 21:18:54 >

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
27.2.2010 21:20:20   
Ploha
zdele pa jem pomaranče pa čokolado user posted image user posted image sonček če te zanima user posted image user posted image user posted image

aja pa še neki sonček: moje zdr. stanje se izbolšuje, glede smrkanja, je že čiist suh in prehoden, tako da pazi se me v torek user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
27.2.2010 21:41:40   
sonček33
kiara, super za dopust

ploha, ja, me zanima ... ti se pa mal umiri

noro lep dan! uživali. bili zunaj od 9.30 do 17h, edino jest smo prišli ...potem pa še na rd in prišli ob 20h

mali spi. grem gledat kliniko pol pa slalom

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
27.2.2010 21:55:21   
Zvezdica
dan...
mi smo tudi uživali, smo šli na avtomobilčke (tiste električne) pol pa na ultra dolg sprehod v mesto, pa kavico, ma hvala bogu za tak lep danuser posted image
Pa sašo lošiča sem vidla... :)

Tamala dva spita, tamalček že od 7ih, ta večji je šel pa malo kasneje, čeprav je bil zbit še od petkovega pižama žurauser posted image
Jutri napovedujejo slabo vreme, nekaj bomo že počeli :)

Sonček jast sem pa danes delala tortilje (sama) pa so bile zanič :(, pol sem pa kupljene vzela neke ultra naravne in so bile super. Filala sem jih pa z dšeno čebulo + zelena paprika + piščančje meso, polila pa z hot salso, medium in načotomuser posted image za popenit dobr.

Plohca, pridna. Jast sem imela v petek napad. Sem spucala sedežno (sovražim usnje),pa še marsikaj ampak sedežna je bila pa res nujna.

A potem torek velja?

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
27.2.2010 21:58:07   
khurde
čer,

sem ravno vstala... spet user posted image user posted image zdaj kar zaspim zraven male, ko jo uspavam user posted image

sonček, priden lovro!

jancci, sožalje

kiara, super za dopust! kdaj pa greste? drugač pa jaz tko k ploha nisem za avione. sam če ni druge, se tut gor usedem.

sem čas nazaj brala eno knjigo (odštekonomijo), da - če gledaš statistično itd. - maš večjo šanso, da v pol ure vožnje doživiš smrtno prometno z avtomobilom kot pa z eno vožnjo z letalom, ampak da je ljudem bolj problem občutek lastne moči in lastne kontrole pri določenem prevznem sredstvu. ker pri avtu ga ti kontroliraš in to ti daje večji občutek varnosti kot pa letalo, kjer si na milost in nemilost prepuščen pilotu. neki na ta način. pa še kar izstopit ne moreš, če maš dost vožnje. user posted image

bile velik zunaj. od devetih zjutraj do petih zvečer. mal šle mojo staro mamo pogledat in kasneje mojo mami, imele tam kosilo, pol pa na dolg sprehod. zdaj ma pa gospodična malo rožnata lička user posted image naju je obe malo sonce dobil user posted image

ploha, pridna si bila. isa tut rada konje gleda, jih imajo na dveh kmetijah v bližini in morava vedno mimo user posted image pa že na 10 m tleska z jezikom, tut če jih sploh ni zunaj

< Sporočilo je popravil khurde -- 27.2.2010 21:59:56 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
27.2.2010 22:00:43   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Sonček jast sem pa danes delala tortilje (sama) pa so bile zanič :(, pol sem pa kupljene vzela neke ultra naravne in so bile super. Filala sem jih pa z dšeno čebulo + zelena paprika + piščančje meso, polila pa z hot salso, medium in načotomuser posted image za popenit dobr.

zvezdica, a to jih še kaj zapečeš al sam nafilaš in basta?

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
27.2.2010 22:22:35   
kiara24
Ploha- no mene bo to drugi teden nekrat ratala narest k bom lah delalauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa k bom brez Klare dopoldan k bo šla v varstvo. Gremo pa 10 junija..... komaj čakam! No avion je pa čist kul, ni strahu, no mal me bo zarad klare ampak bomo že pregural saj ne bomo letieli 10 ur lai več....

Moj je zaspal na kavču in s filmom ni bilo nič, zdej grem pa še jaz spat.

Khurde- aviona se ne bojim. Bomo pa videli kako bo Klari.

Mirno nočko.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
27.2.2010 22:39:04   
Ploha
ja itak dons je bil tak vreme, da ste vse martinčkale user posted image user posted image kar je super...tale sonček je prima...jutr pa poslabšanje, pa glih zato sm dons gurala da bom jutr cel dan frej, kr neki...no sam da dol nau padal, pa bo tud dobr...

in zmer pomislm na tisto plažo na krvavcu, k ležijo zlekneni v ležlniku, sonce jim prbija v bučo, pir v rok, pa sneg diši user posted image user posted image

zvedzica: velja! user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
28.2.2010 7:06:06   
Zvezdica
zvezdica, a to jih še kaj zapečeš al sam nafilaš in basta?

khurde, te kupljene dam v teflonsko ponev in pogrejem (lahko v mikro, samo je jast ne uporabljam) na obeh straneh, potem nafilam s popečeneo zelenjavo in mesom(ti verjetno brez mesa), polije z vsem kar imam in to je to. Sem pa v šparu dobila te tortilje (enkrat sem jih sama delala, sam men so te kupljene full boljše).

zvedzica: velja! user posted image

baje da bo dež user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
28.2.2010 7:39:22   
marta82
Jutro. Mi gremo danes k mojim na kosilo. Dragi je ugotovil kako potegnit nekaj dobrega iz tega vetrovnega vremena in bosta s Tinejem spuščala zmaja.user posted image

Ploha malo se šparaj.

Kiara super za dopust. Ti ful privoščim.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
28.2.2010 7:47:48   
Zvezdica
Jutro. Mi gremo danes k mojim na kosilo. Dragi je ugotovil kako potegnit nekaj dobrega iz tega vetrovnega vremena in bosta s Tinejem spuščala zmaja.user posted image

super ideja:)

Kaj se je meni prej zgodilouser posted image si nardim kavico, nalijem mleko in seveda takoj v usta...fuj, pokvarjen mlek. Men se zdi da ni hujšega kot to zjutrajuser posted image
A ve kaj veste koliko časa zdrži mleko iz mlekomata?

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
   [Brisano sporočilo]
28.2.2010 8:31:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1090
28.2.2010 8:57:00   
symona
Dobro jutro,

evo pa smo vse tri prehlajene. Najprej me v petek kličejo iz vrtca, da je lucija zbolela, da ma vročino, teče ji iz oči in nosa. Včeraj sem še jaz zakuhala, bolijo me vse kosti, mišice, vse kar je možno, komaj lezem po stanovanju, pa še iz oči in nosa mi teče. Danes zjutraj se zbudim, je bla pa amadeja vsa vroča. Ji grem merit vročino in glej 38.9. Bravo, smo zmagale, pa še same smo, ata je še vedno na kosovem. Hvala bogu, da se danes ponoči vrne, ker drugače ne vem kak dolgo bi še sama z njima furala. Kak dolgo lahko bolijo mišice, sklepi, bezgavke?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
28.2.2010 17:50:24   
Zvezdica

Naš tamalček se je ponoči ful zbujal, pa se mi zdi, da ga je trebuh bolel. Ma ne vem sem zdaj ful panična, skratka bom pozorna.user posted image
Zdaj sta z očijem nazaj zaspala, jaz si pa skrbi delam.

upam, da ni nič hudega. Kako je bilo čez dan?

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
28.2.2010 18:02:10   
marta82
Niia kako je vaš tamelček?

Symona vam gre kaj na boljše?

Drugi ste vsi zdravi?

Mi smo prišli od mojih. Moja mami je čisto nora in je totalno "padla not" v vlogo babice. Pred 14 dnevi ga je čuvala in mi je danes pokazala koleno ima konkretno hrasto, ker si je takrat čisto koleno naribala, ker je celo popoldan plazila s Tinejem.user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
28.2.2010 19:24:00   
krtekxx
Symona, bogica.
Jancci, a si ti danes srečala mojega moaž in 2 otroka v bazenu? Je moj reku, da se mu je zdelo, da se moremo poznati od kje, ker si ga tako suvereno vprašala, kje je pa mamica...Aja, pa še to je rekel, da je Meta prava "bajsika" proti Britiuser posted image Mi ni jasno kako, saj ima Brita ene 9,5 kg.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
28.2.2010 19:29:15   
farfala
ojoj, symona, imaš težko situacijo, kdaj pa pride tvoj domov, da ti bo malo lažjeuser posted image

Naš mali je tečen za zmešatuser posted image , me danes moj že cel dan sprašuje kaj je narobe z njim, pa mu pravim, da je že 3 dni tak!!Kar nekaj se jezi za vsako malenkost, kar nosil bi se, nič mu ni prav, nikakvo spanje, ampak to tak ni nič novega...

Sem rekla, da moram bit malo sama in v tišini in naj gredo nekam na obisk. So šli.
In prav pašeuser posted image

mimi kak je blo na koncertu?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
28.2.2010 19:49:34   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

danes srečala mojega moaž in 2 otroka v bazenu? Je moj reku, da se mu je zdelo, da se moremo poznati od kje, ker si ga tako suvereno vprašala, kje je pa mamica...Aja, pa še to je rekel, da je Meta prava "bajsika" proti Britiuser posted image Mi ni jasno kako, saj ima Brita ene 9,5 kg.

Ja res je. Smo se srečali v garderobi ko je misica lutala okol in se tvojga slišala ko je rekel, da tale punčka (meta) tolk stara kot Brita. Sm spoznala fanta od zadnjič, ko ste bili skupaj vi 3je, pa sem ju mal hecala kje imata mamico user posted image Pa sta lepo povedala, da Brito merka.

Ja moja misica pa zgleda skos bolj konkretna. Ima bolj okrogel obrazek in kao malo podbradka. Kadarkoli jo vidiš nekaj papca.... ona bi skos amamama... user posted image ima pa 9 kil (nagica) pa cca 76 cm je velika. Mogoče ima pa bolj lahke kosti, pa potem nima tok kil?! user posted image

So se pa lepo zabavali in učili skakat na glavo. Pa nisem hotela kej motit pa razlagat od kje "vas poznam", ker nikoli ne veš kolk kera doma pove o rr-ju......

Drugač pa sem kuhala (špinačna lazanja, solata) in uživala v družbi mojih dveh sončkov. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
28.2.2010 19:53:13   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

So se pa lepo zabavali in učili skakat na glavo. Pa nisem hotela kej motit pa razlagat od kje "vas poznam", ker nikoli ne veš kolk kera doma pove o rr-ju......

je resnično, tud včas mal žalostn, ampak tud smešno, a ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
28.2.2010 19:53:40   
Jancci
Farfala včeraj je bila polna luna!! Mogoče ga je malo pobožala?! Sej bo boljše!!!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
28.2.2010 19:56:06   
Jancci
Plohca ti se kar smej.... user posted image user posted image user posted image , če je pa res.
Pri tebi pogrešam še en odštevalni tiker!!!!!! user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
28.2.2010 19:56:20   
Ploha
symona: na vpr. ne znam odgovrt..sicer pa upam, da ti je dan hitro minil in da je mož hitro dam prišel in te malo osvobodil, da se pozdraviš user posted image

kosilo: danes pri moji mami: sirovi štrukli in puranov sute (ne vem kako se napiše)...kaka so to imena...človk bi pršu v gostilno in ne bi mel pojma ka to je...vsaj jest a ni lažje rečt zelenjava pa puran pa smetanova omaka user posted image user posted image zato pa najraj naročim pico al pa dunajca pa ponfri, vsaj vem ka bom dobla user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.