Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 27.2.2010 20:55:53
|
|
|
|
Jancci
|
Čer! Je bil danes res lep dan. Cel dan smo bili na sončku, se sankali in uživali v skupnem druženju. Sonček v petek se mi ni uspelo javit, ker sem imela cel dan inšpektorco na grbi, pol sem pa še zvedela, da je od mojega očeta stric umrl. Bil mu je kot oče, ki ga ni imel. Je bil res zelo fajn človek, dolenc, lovec po srcu... in mi je ful hudo. S5 en pogreb...... kriza!!
< Sporočilo je popravil Jancci -- 27.2.2010 20:56:41 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 27.2.2010 21:03:52
|
|
|
|
sonček33
|
Jancci, sožalje.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 27.2.2010 21:07:20
|
|
|
|
kiara24
|
čer, no mi smo se danes lepo kopali po dolgem času, je prej nisem upala zaradi noric..... Bili smo zunaj in tudi mi smo se naužili sončka in svežega zraka. Nič niste vesela za mene za dopust . Jancci- sožalje. Zdej grem pa jogurt pojest, pol pa z dragijem pogeldava en filmček in spat, jutri pa greva k mojim na kosilo .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 27.2.2010 21:17:38
|
|
|
|
Ploha
|
jancci: sožalje kiara: a ni najbol važn da si ti vesela za dopust ? hecam te nooo...če bi bla na tvojem mestu bi me že zdej skrbel, kako bi se na avion spravla - živa ampak če se tega ne bojiš, potem pa z veselmu srcam na dopust... čiiist ti privoščim...kdaj pa greste? jest sm pa dons dobila nek napad...kako se že reče...pač čistilna akcija in sem že zutri začela...celu kučo pomila, kopalnco zglancala, tepih streplala, cunje prala kot nora in jih skoraj s fenam sušila ajaaaa...gnezditveni sindrom se je včas rekl no pa me je v križu vsekal pol 1x popoldne...tko da hodim kot en ranjenc bo že bolše...važn da mam pomit pa opran ja no pa z meto sva uspele za 45 minut ven, tolk da sva sonček še ujele, pa konje sva gledale...je bla meta čiist navdušena, sam ko je bliz pršu ji pa ni blo nejbol všeč, je nekam čudn ven iz voza rinla ...vsaj nekej...ampak ko me zagrabi, se ne smem izmaknt, ker bog ve kdaj me spet zagrabi (pucanje)
< Sporočilo je popravil Ploha -- 27.2.2010 21:18:54 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 27.2.2010 21:20:20
|
|
|
|
Ploha
|
zdele pa jem pomaranče pa čokolado sonček če te zanima aja pa še neki sonček: moje zdr. stanje se izbolšuje, glede smrkanja, je že čiist suh in prehoden, tako da pazi se me v torek
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 27.2.2010 21:41:40
|
|
|
|
sonček33
|
kiara, super za dopust ploha, ja, me zanima ... ti se pa mal umiri noro lep dan! uživali. bili zunaj od 9.30 do 17h, edino jest smo prišli ...potem pa še na rd in prišli ob 20h mali spi. grem gledat kliniko pol pa slalom
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 27.2.2010 21:55:21
|
|
|
|
Zvezdica
|
dan... mi smo tudi uživali, smo šli na avtomobilčke (tiste električne) pol pa na ultra dolg sprehod v mesto, pa kavico, ma hvala bogu za tak lep dan Pa sašo lošiča sem vidla... :) Tamala dva spita, tamalček že od 7ih, ta večji je šel pa malo kasneje, čeprav je bil zbit še od petkovega pižama žura Jutri napovedujejo slabo vreme, nekaj bomo že počeli :) Sonček jast sem pa danes delala tortilje (sama) pa so bile zanič :(, pol sem pa kupljene vzela neke ultra naravne in so bile super. Filala sem jih pa z dšeno čebulo + zelena paprika + piščančje meso, polila pa z hot salso, medium in načotom za popenit dobr. Plohca, pridna. Jast sem imela v petek napad. Sem spucala sedežno (sovražim usnje),pa še marsikaj ampak sedežna je bila pa res nujna. A potem torek velja?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 27.2.2010 21:58:07
|
|
|
|
khurde
|
čer, sem ravno vstala... spet zdaj kar zaspim zraven male, ko jo uspavam sonček, priden lovro! jancci, sožalje kiara, super za dopust! kdaj pa greste? drugač pa jaz tko k ploha nisem za avione. sam če ni druge, se tut gor usedem. sem čas nazaj brala eno knjigo (odštekonomijo), da - če gledaš statistično itd. - maš večjo šanso, da v pol ure vožnje doživiš smrtno prometno z avtomobilom kot pa z eno vožnjo z letalom, ampak da je ljudem bolj problem občutek lastne moči in lastne kontrole pri določenem prevznem sredstvu. ker pri avtu ga ti kontroliraš in to ti daje večji občutek varnosti kot pa letalo, kjer si na milost in nemilost prepuščen pilotu. neki na ta način. pa še kar izstopit ne moreš, če maš dost vožnje. bile velik zunaj. od devetih zjutraj do petih zvečer. mal šle mojo staro mamo pogledat in kasneje mojo mami, imele tam kosilo, pol pa na dolg sprehod. zdaj ma pa gospodična malo rožnata lička naju je obe malo sonce dobil ploha, pridna si bila. isa tut rada konje gleda, jih imajo na dveh kmetijah v bližini in morava vedno mimo pa že na 10 m tleska z jezikom, tut če jih sploh ni zunaj
< Sporočilo je popravil khurde -- 27.2.2010 21:59:56 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 27.2.2010 22:00:43
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Sonček jast sem pa danes delala tortilje (sama) pa so bile zanič :(, pol sem pa kupljene vzela neke ultra naravne in so bile super. Filala sem jih pa z dšeno čebulo + zelena paprika + piščančje meso, polila pa z hot salso, medium in načotom za popenit dobr. zvezdica, a to jih še kaj zapečeš al sam nafilaš in basta?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 27.2.2010 22:22:35
|
|
|
|
kiara24
|
Ploha- no mene bo to drugi teden nekrat ratala narest k bom lah delala , pa k bom brez Klare dopoldan k bo šla v varstvo. Gremo pa 10 junija..... komaj čakam! No avion je pa čist kul, ni strahu, no mal me bo zarad klare ampak bomo že pregural saj ne bomo letieli 10 ur lai več.... Moj je zaspal na kavču in s filmom ni bilo nič, zdej grem pa še jaz spat. Khurde- aviona se ne bojim. Bomo pa videli kako bo Klari. Mirno nočko.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 27.2.2010 22:39:04
|
|
|
|
Ploha
|
ja itak dons je bil tak vreme, da ste vse martinčkale kar je super...tale sonček je prima...jutr pa poslabšanje, pa glih zato sm dons gurala da bom jutr cel dan frej, kr neki...no sam da dol nau padal, pa bo tud dobr... in zmer pomislm na tisto plažo na krvavcu, k ležijo zlekneni v ležlniku, sonce jim prbija v bučo, pir v rok, pa sneg diši zvedzica: velja!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 28.2.2010 7:06:06
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica, a to jih še kaj zapečeš al sam nafilaš in basta? khurde, te kupljene dam v teflonsko ponev in pogrejem (lahko v mikro, samo je jast ne uporabljam) na obeh straneh, potem nafilam s popečeneo zelenjavo in mesom(ti verjetno brez mesa), polije z vsem kar imam in to je to. Sem pa v šparu dobila te tortilje (enkrat sem jih sama delala, sam men so te kupljene full boljše). zvedzica: velja! user posted image baje da bo dež
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 28.2.2010 7:39:22
|
|
|
|
marta82
|
Jutro. Mi gremo danes k mojim na kosilo. Dragi je ugotovil kako potegnit nekaj dobrega iz tega vetrovnega vremena in bosta s Tinejem spuščala zmaja. Ploha malo se šparaj. Kiara super za dopust. Ti ful privoščim.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 28.2.2010 7:47:48
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jutro. Mi gremo danes k mojim na kosilo. Dragi je ugotovil kako potegnit nekaj dobrega iz tega vetrovnega vremena in bosta s Tinejem spuščala zmaja.user posted image super ideja:) Kaj se je meni prej zgodilo si nardim kavico, nalijem mleko in seveda takoj v usta...fuj, pokvarjen mlek. Men se zdi da ni hujšega kot to zjutraj A ve kaj veste koliko časa zdrži mleko iz mlekomata?
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2010 8:31:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 28.2.2010 8:57:00
|
|
|
|
symona
|
Dobro jutro, evo pa smo vse tri prehlajene. Najprej me v petek kličejo iz vrtca, da je lucija zbolela, da ma vročino, teče ji iz oči in nosa. Včeraj sem še jaz zakuhala, bolijo me vse kosti, mišice, vse kar je možno, komaj lezem po stanovanju, pa še iz oči in nosa mi teče. Danes zjutraj se zbudim, je bla pa amadeja vsa vroča. Ji grem merit vročino in glej 38.9. Bravo, smo zmagale, pa še same smo, ata je še vedno na kosovem. Hvala bogu, da se danes ponoči vrne, ker drugače ne vem kak dolgo bi še sama z njima furala. Kak dolgo lahko bolijo mišice, sklepi, bezgavke?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 28.2.2010 17:50:24
|
|
|
|
Zvezdica
|
Naš tamalček se je ponoči ful zbujal, pa se mi zdi, da ga je trebuh bolel. Ma ne vem sem zdaj ful panična, skratka bom pozorna.user posted image Zdaj sta z očijem nazaj zaspala, jaz si pa skrbi delam. upam, da ni nič hudega. Kako je bilo čez dan?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 28.2.2010 18:02:10
|
|
|
|
marta82
|
Niia kako je vaš tamelček? Symona vam gre kaj na boljše? Drugi ste vsi zdravi? Mi smo prišli od mojih. Moja mami je čisto nora in je totalno "padla not" v vlogo babice. Pred 14 dnevi ga je čuvala in mi je danes pokazala koleno ima konkretno hrasto, ker si je takrat čisto koleno naribala, ker je celo popoldan plazila s Tinejem.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 28.2.2010 19:24:00
|
|
|
|
krtekxx
|
Symona, bogica. Jancci, a si ti danes srečala mojega moaž in 2 otroka v bazenu? Je moj reku, da se mu je zdelo, da se moremo poznati od kje, ker si ga tako suvereno vprašala, kje je pa mamica...Aja, pa še to je rekel, da je Meta prava "bajsika" proti Briti Mi ni jasno kako, saj ima Brita ene 9,5 kg.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 28.2.2010 19:29:15
|
|
|
|
farfala
|
ojoj, symona, imaš težko situacijo, kdaj pa pride tvoj domov, da ti bo malo lažje Naš mali je tečen za zmešat , me danes moj že cel dan sprašuje kaj je narobe z njim, pa mu pravim, da je že 3 dni tak!!Kar nekaj se jezi za vsako malenkost, kar nosil bi se, nič mu ni prav, nikakvo spanje, ampak to tak ni nič novega... Sem rekla, da moram bit malo sama in v tišini in naj gredo nekam na obisk. So šli. In prav paše mimi kak je blo na koncertu?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 28.2.2010 19:49:34
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx danes srečala mojega moaž in 2 otroka v bazenu? Je moj reku, da se mu je zdelo, da se moremo poznati od kje, ker si ga tako suvereno vprašala, kje je pa mamica...Aja, pa še to je rekel, da je Meta prava "bajsika" proti Briti Mi ni jasno kako, saj ima Brita ene 9,5 kg. Ja res je. Smo se srečali v garderobi ko je misica lutala okol in se tvojga slišala ko je rekel, da tale punčka (meta) tolk stara kot Brita. Sm spoznala fanta od zadnjič, ko ste bili skupaj vi 3je, pa sem ju mal hecala kje imata mamico Pa sta lepo povedala, da Brito merka. Ja moja misica pa zgleda skos bolj konkretna. Ima bolj okrogel obrazek in kao malo podbradka. Kadarkoli jo vidiš nekaj papca.... ona bi skos amamama... ima pa 9 kil (nagica) pa cca 76 cm je velika. Mogoče ima pa bolj lahke kosti, pa potem nima tok kil?! So se pa lepo zabavali in učili skakat na glavo. Pa nisem hotela kej motit pa razlagat od kje "vas poznam", ker nikoli ne veš kolk kera doma pove o rr-ju...... Drugač pa sem kuhala (špinačna lazanja, solata) in uživala v družbi mojih dveh sončkov.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 28.2.2010 19:53:13
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci So se pa lepo zabavali in učili skakat na glavo. Pa nisem hotela kej motit pa razlagat od kje "vas poznam", ker nikoli ne veš kolk kera doma pove o rr-ju...... je resnično, tud včas mal žalostn, ampak tud smešno, a ni
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 28.2.2010 19:53:40
|
|
|
|
Jancci
|
Farfala včeraj je bila polna luna!! Mogoče ga je malo pobožala?! Sej bo boljše!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 28.2.2010 19:56:06
|
|
|
|
Jancci
|
Plohca ti se kar smej.... , če je pa res. Pri tebi pogrešam še en odštevalni tiker!!!!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 28.2.2010 19:56:20
|
|
|
|
Ploha
|
symona: na vpr. ne znam odgovrt..sicer pa upam, da ti je dan hitro minil in da je mož hitro dam prišel in te malo osvobodil, da se pozdraviš kosilo: danes pri moji mami: sirovi štrukli in puranov sute (ne vem kako se napiše)...kaka so to imena...človk bi pršu v gostilno in ne bi mel pojma ka to je...vsaj jest a ni lažje rečt zelenjava pa puran pa smetanova omaka zato pa najraj naročim pico al pa dunajca pa ponfri, vsaj vem ka bom dobla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.