|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
26.2.2010 18:25:08   
sonček33
sonček: pohan sir in okisan krompir + sirovo štručko z zdenka sirom količino bom zamolčala če lahko

ma dej ploha, to ej bilo retorično vprašanje, kaj me zdej klele rajcašuser posted image user posted image  jaz moram hujšat ...ehuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
26.2.2010 19:08:15   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sonček: pohan sir in okisan krompir + sirovo štručko z zdenka sirom količino bom zamolčala če lahko

ma dej ploha, to ej bilo retorično vprašanje, kaj me zdej klele rajcašuser posted image user posted image  jaz moram hujšat ...ehuser posted image

user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
26.2.2010 19:09:26   
Zvezdica
A pol rečemo v torek? Mi2 grwva v vrtec, pa bova tam kako uro in pol, še dorečemo, pol pa kr prideva:)

Kje se pa dobimo, pr sončku? Trgovini? Al na parkirišču ob jezeru?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
26.2.2010 19:15:02   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Barba, za trenutek odloži delo na FBju in pridi mal k nam poklepetat.

user posted image user posted image kot da bi poslušala čestitke v nedeljo na radiuuser posted image ....za trenutek naj odloži delo naša draga...

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
26.2.2010 19:17:11   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

A pol rečemo v torek? Mi2 grwva v vrtec, pa bova tam kako uro in pol, še dorečemo, pol pa kr prideva:)

Kje se pa dobimo, pr sončku? Trgovini? Al na parkirišču ob jezeru?

kolk vam je fajnuser posted image , faušuser posted image ....vam tud in sestri, ne sonček?user posted image ....sam uživajte vsi, ki imate možnost bit doma

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
26.2.2010 19:18:50   
Zvezdica
kolk vam je fajnuser posted image , faušuser posted image ....vam tud in sestri, ne sonček?user posted image ....sam uživajte vsi, ki imate možnost bit doma

se končuje tole uživanje doma, ko bo mali štartal na polno bom tudi jastuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
26.2.2010 19:19:15   
mimi30
gledam smučanje, pa ve?

špela skopana in v pižami....nejc tudi, to je moj urediluser posted image ....zdaj so pa risanke na vrsti in zlaganje igrač iz predala

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
26.2.2010 19:21:43   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

gledam smučanje, pa ve?

špela skopana in v pižami....nejc tudi, to je moj urediluser posted image ....zdaj so pa risanke na vrsti in zlaganje igrač iz predala

Patrik tud, je čist utrujen, je tak šprint imel po stanovanjuuser posted image , sploh ne vem od kod mu energija.. res

Liam nažiga igrco, dragi nasproti mene € dela, jast pa z vami čvekamuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
26.2.2010 19:24:02   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

se končuje tole uživanje doma, ko bo mali štartal na polno bom tudi jastuser posted image

ponavadi je tolk planov kaj še preden se začne zares, pol pa čas tolk leti da je kr naenkrat konc in nisi uspel pol tega udejanituser posted image

men je pa na račun 6ur še 6dni starega dopusta ostalo....škoda, da sem šla januarja in še v petek delatuser posted image , bi lahk bila do konca jan doma, če bi mi kdo znal takrat kej pametnega povedat....zdaj pa itak ne vem kdaj bo možnost ta dopust izkoristituser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
26.2.2010 19:25:41   
mimi30
dragi nasproti mene € dela

moj pa tv gleda, teletekst - športne rezultate in nič kaj ne služiuser posted image prej zapravlja

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
26.2.2010 19:36:54   
*m*o*j*c*a*
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

moj pa tv gleda, teletekst - športne rezultate in nič kaj ne služiuser posted image prej zapravlja

od mojega ati, torej moj "tast" user posted image je zadnjič bil na pošti za enim, ki tut full igra te stave in mu je naračunala da dobi 12000€...uoooouuuu! jst bi tut! user posted image user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
26.2.2010 20:17:12   
Hijacinta
Čer,

joj kok sem vam fouš sprehodka, mi pa v službah user posted image . Kakšno kremšnito pojejte še za nas user posted image .

Mi premikamo pohištvo, ker bomo dons spali v dnevni. Imamo probleme z vlago user posted image , pa bomo to vsaj začasno probali rešit. Poleti bo pa treba to drugače zrihtat. Pa bo spet šlo ful dinarčkov, pa verjetno tudi naše potovanje user posted image . Ampak je to pomembneje, bo mali še kakšno astmo fasal, na potovanje gremo pa lohka tudi drugo leto a ne! (malo sama sebe prepričujem user posted image ).

Je pa pri nas ratalo kar zabavno, Zvezdica sedaj te čisto razumem kako je imeti plezalčka doma, saj je naš falotek pričel s to aktivnostjo. Sem včeraj prišla iz kuhinje in sem ga najdla na pisalni mizi. Me je skoraj kap. Iz mizice za TV je splezal na računalnik in potem na mizo. In seveda je to sedaj njegova najljupša stvar. Zdej ga pa res ne morem pustiti samega niti minuto.

Sem pa danes vidla da mu rasteta še zgornji štirici in spodnji dve trojki. Pa smo najdli vzrok nočnega joka user posted image

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
26.2.2010 20:17:56   
Hijacinta
Čer,

joj kok sem vam fouš sprehodka, mi pa v službah . Kakšno kremšnito pojejte še za nas .

Mi premikamo pohištvo, ker bomo dons spali v dnevni. Imamo probleme z vlago , pa bomo to vsaj začasno probali rešit. Poleti bo pa treba to drugače zrihtat. Pa bo spet šlo ful dinarčkov, pa verjetno tudi naše potovanje . Ampak je to pomembneje, bo mali še kakšno astmo fasal, na potovanje gremo pa lohka tudi drugo leto a ne! (malo sama sebe prepričujem ).

Je pa pri nas ratalo kar zabavno, Zvezdica sedaj te čisto razumem kako je imeti plezalčka doma, saj je naš falotek pričel s to aktivnostjo. Sem včeraj prišla iz kuhinje in sem ga najdla na pisalni mizi. Me je skoraj kap. Iz mizice za TV je splezal na računalnik in potem na mizo. In seveda je to sedaj njegova najljupša stvar. Zdej ga pa res ne morem pustiti samega niti minuto.

Sem pa danes vidla da mu rasteta še zgornji štirici in spodnji dve trojki. Pa smo najdli vzrok nočnega joka

Neposredna povezava do sporočila: 1038
26.2.2010 20:18:53   
Hijacinta
Čer,

joj kok sem vam fouš sprehodka, mi pa v službah . Kakšno kremšnito pojejte še za nas .

Mi premikamo pohištvo, ker bomo dons spali v dnevni. Imamo probleme z vlago , pa bomo to vsaj začasno probali rešit. Poleti bo pa treba to drugače zrihtat. Pa bo spet šlo ful dinarčkov, pa verjetno tudi naše potovanje . Ampak je to pomembneje, bo mali še kakšno astmo fasal, na potovanje gremo pa lohka tudi drugo leto a ne! (malo sama sebe prepričujem ).

Sem pa danes vidla da mu rasteta še zgornji štirici in spodnji dve trojki. Pa smo najdli vzrok nočnega joka

Neposredna povezava do sporočila: 1039
26.2.2010 20:19:51   
Hijacinta
Čer,

Neposredna povezava do sporočila: 1040
26.2.2010 20:20:30   
Hijacinta
Čer,

Neposredna povezava do sporočila: 1041
26.2.2010 20:21:25   
Hijacinta
Čer,

Neposredna povezava do sporočila: 1042
26.2.2010 20:21:53   
Hijacinta

nn

Neposredna povezava do sporočila: 1043
26.2.2010 20:22:56   
Ploha
hijacinta: smo dojel user posted image user posted image user posted image mal heca....

evo meta je bla celo popoldne brez dude...pol sm pa še zdele za spat probala, kaj bo...je mal jokala, nič pretresljivga...tako da sem ji jo vseen dala nazaj....bom postopno...

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
26.2.2010 20:23:56   
Ploha
pr nm so tud zobki na pohodu...spodnja štrika je že prebila....zdej pa še ostalo...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
26.2.2010 20:24:31   
Hijacinta
user posted image user posted image user posted image se opravičujem, nek error mi je skoz javljal in mi ni kazalo da je objavljeno ... mi je prav nerodno zdej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1046
26.2.2010 20:27:28   
Hijacinta
Plohca če sem že tle tok nervozna in sem toukla po tistem knofu, kva je pol šele kje drugje a user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1047
26.2.2010 20:28:16   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

user posted image user posted image user posted image se opravičujem, nek error mi je skoz javljal in mi ni kazalo da je objavljeno ... mi je prav nerodno zdej user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej si mi še bolj hecna user posted image user posted image user posted image kaj češ...se zgodi...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
26.2.2010 20:28:47   
Ploha

Plohca če sem že tle tok nervozna in sem toukla po tistem knofu, kva je pol šele kje drugje a user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si te prou predstavlam, jooooj user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 26.2.2010 20:29:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 1049
26.2.2010 20:28:49   
Zvezdica

user posted image user posted image user posted image nič hudga :)

Ja vem kako te stisne ko ga vidiš tam nekje zgoraj, pa ponavadi se naš še repenči kot kakšen frajer, češ glej meuser posted image

Kako se imaš v službi?

Kar se vlage tiče pa ja, vem sranje. pri nas imamo vlažen balkon, ker so ga delavci lansko fejt zafrknili, no pa še naju zraven.
Zdaj spet razmišljava o hiši. Upam, da ne bo preveč dela in da ni kake večje škode.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.