Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Ploha nas bi tudi samo kruh zvalil cele dneve. Mislim, da so vsi otroci mahnjeni na kruh, sploh skorjice. Mali danes ni imel vrocine, tako da jutri gremo na lepse yaaaay user posted image . Danes je imel pedontologa, tko bolj posvetovalnica pa kako obloge brisat se zmeraj z gazo al pa tetra krpico. naš pa sploh ne mara kruha , makarone pa skoz je, bi jih tud za zajtrk. Najki uživajte. Pedontologa je imel, a ima kak zobek zlomljen...., In koga ima, mokorelovo? Vsi v vrtcu in od frendov so nori na kruh. Pedontologa je imel ya posvet, nam je pediatrinja rekla naj gremo ze v petem mesecu, potem smo dobili datum novembra, potem so nas prestavili na februar tko da smo pol leta cakali na 5 minut pregleda haha. Ne bi sploh rabli it. Smo nazaj z bazenckanja in je bilo prav noro sonce 2 dni v portorozu . Je lazje to meglo spet prenasat Sam mali je jokast v vrtcu k ni bil ze 10 dni tam. Nea nas nikakor ni hotel spati v vrtcu, ce ni jokal v posteljici, je pa cebljal pa razgrajal. potem pa so vzgojiteljice predlagale, da pustimo tam vozicek in ga v razredu dajo not pa malo povozijo pa zaspi, se eno puncko tako uspavajo. Mogoce bi tudi vi probali? Pa ce se dere, nasemu pomaga, da ga malo nosi okoli pa kako stvar pokaze pa se umiri. Sicer je pa vsak ponedeljek problem ker za vikend mal pozabjo na vrtec. Piskotov nacelno ne dobi, ce niso strogo preverjene sestavine, ker je pac alergik, je pa vceraj popadel en velik chocolate chip cookie s kokosom, pa smo mu ga pustili. Cokolado namrec sele od prvega leta sem pa tja dobi, me mal skrbi ker se ne vem, ce ima alergijo na orescke. Sicer pa mu piskoti ne bojo nadomestilo za obrok (kar so nemalokrat njegovemu ockatu grrr). Symona en moj stric se je s tem amatersko ukvarjal in mi je v desetih minutah pozdravil kriz, ki me je bolel celo osnovno solo in se del srednje do takrat. Pa celo familijo je dal skozi in vsakemu nekaj pomagal. V bistvu z viskom prebere telo in ugotovi problem, potem pa predlaga mesanico cajev za ta problem ali pac kaksno drugo trapijo. Ne vem pa, ce se on se s tem ubada. Tako da bi sla h kaksnemu, je pa verjetno tako kot pri vseh zdravilcih, eni znajo, eni pa blefirajo. Ulla kar stisnilo me je tole ko sem prebrala... Gotovo bo vse v redu, okrevanje bo dolgo sicer. Bodita pogumna in zelim vama hitro okrevanje in predvsem cim manj posledic. Ploha a se ymeri ma temenca Nam so dohtarji svetovali takole: namazemo celo glavo s hladilnim, par minut [ustimo, potem pa s krpico dobro zdrgnemo in po zelji speremo. Mel je res huda temenca, potem smo tako dvakrat naredili, pa so zginla... Mende tudi s putrom lohk to nardis. Srecanje bi sicer rada prisla, samo ne bom nic rekla, ker mi grejo vsi plani po vodi, ker mali vsak teden zboli. Se na njegov r.d. si je oci prst odrezal na salamoreznici. Pa tudi 18. bo upam da cepljem proti pnevmokokom, tako da ne em, ce ne bo se kuzen takrat? Joj tolk sem se spisala na prejsnji temi, pa nas preselite =] zdej moram pa tja skopirat haha.
|