Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 10:27:34
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha no midve sva iz posvetovalnice... za seznam....11 kg, 81 cm, bila je cepljena, drla se k jeshar,...to je pa to... Patrika tud šiša po višini Pridna punčka.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 10:31:58
|
|
|
|
krtekxx
|
Zvezdica, Brita se pa ne mara preveč sankat, vendar pa zelo rada poriva sanke. Joj, kdo mi bo avto ob 15h odkidal????
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 10:35:53
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica, je pa zgoden user posted image user posted image user posted image midve sva običajno pokonc do sedmih enkrat, včas mal čez šest, pa se še kdaj sama seb smilim user posted image sam a ne hodiš ti pozno spat? kako ti rata? ma se kr prilagodim in grem prej spat, pa zjutraj malo pa je. Včeraj sem šla že ob 10ijh v posteljo, se res ne spomnim, kdaj se je to nazadnje zgodil Sej bo šel kmalu v vrtec pa se bo ritem spremenil - UPAM Zadnjič si me spraševala za fižolovo juho:) Najprej namočim fižol in ga naslednji dan pokuham (ne maramo konzerv), ene trikrat zamenjam vodo, potem ga ko je na pol kuhan stresem v cedilo in tam počaka, dokler v drugem loncu popražim čebulo, potem dodam fižol, malo za par sekund mešam na olju in dodam vode kolkor je potrebno. In kuham kolikor je potrebno in na koncu dodam rdečo parpiko v prahu, sol, začimbe (šetraj obvezno), včasih ko nisem umetniško razpoložena, pa kanček fanta za pasulj in prikuhe. Preden ponudim v tem pokuham kake makarončke (majhne zaradi otrok), zraven črn kruh, solata. Skuham pa vedno toliko da imam za dva dni, ker ne kuham v ekonom loncu. Kaj boste danes kuhale? Sonček hvala za kavo:)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 10:43:07
|
|
|
|
sonček33
|
ob 10ijh v posteljo, se res ne spomnim, kdaj se je to nazadnje zgodil Zvezdica, enako. direkt po dohtarju sva šla spat....drugače vedno tam okoli polnoči
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 10:44:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ob 10ijh v posteljo, se res ne spomnim, kdaj se je to nazadnje zgodil Zvezdica, enako. direkt po dohtarju sva šla spat....drugače vedno tam okoli polnoči že bil tak dan očitno
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 10:45:20
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: Ploha no midve sva iz posvetovalnice... za seznam....11 kg, 81 cm, bila je cepljena, drla se k jeshar,...to je pa to... Patrika tud šiša po višini Pridna punčka. haha, to je tko...nima cajt se učit hodt, pa take zadeve k vaši vse znajo, ona vso svojo energijo vloži v rast
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 10:54:16
|
|
|
|
sonček33
|
Jaz kuham gorsko mineštro za naju. Za Lovra pa makarončke s putrčkom in ribanim sirom. Nimam idej. Q: Včeraj sem Lovra previla ob 14h. Vse bp. Okoli 16.30 pa jok. Se je jokal ful ful. Silil v naročje, noge stagoval. Adijo pamet. Ga odvijem in je bil očitno nekaj čas pokakan, ampak res parv nič ni smrdelo. Ritka pa živo rdeča. Res grozno. Jaz sem se kar zjokala. Namazala na debelo s praško pasto. No, naslednje previjanje je bilo enkoliko boljše. Danes je rdečine sicer manj, a na nekaterih delih celo do krvi. Od česa bi bilo to? Je možno da od malin? To je edino, kar je novega jedel prejšnji dan, no pa gres na alpskem mleku.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 10:55:55
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Kaj boste danes kuhale? Midva s Tinejem bova pire, bučke (dušene, z malo kisle smetane - njami:-)) in pleskavico (goveje meso), dragi pa hamburger (ker bučk ne je in ga najbolj navdušuje nezdrava in hitra hrana ).
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 11:14:19
|
|
|
|
Jancci
|
O Ploha, Meta bo pa velika mis podeželja!!! Bravo! Sonček nimam pojma od kaj je imel rdečo ritko. Možno pa je, da je kera hrana bolj agresivna. Naša ima tut včasih bolj občutljivo, ampak nimam pojma od česa. Še dobro, da večinoma kaka v kahlico. Malo bodi pozorna kako bo naprej! A na kahlici pa ne mara bit?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 11:15:50
|
|
|
|
sonček33
|
Še dobro, da večinoma kaka v kahlico. Malo bodi pozorna kako bo naprej! A na kahlici pa ne mara bit? jancci, ne..on misli, da je kahlica za na glavo :) Pa res, kako ste jih navadile?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 11:18:36
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Še dobro, da večinoma kaka v kahlico. Malo bodi pozorna kako bo naprej! A na kahlici pa ne mara bit? jancci, ne..on misli, da je kahlica za na glavo :) Pa res, kako ste jih navadile? ti povem, da so fantki za kahlice bl tko, naš tud vse na glavo daje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 11:21:10
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Kaj boste danes kuhale? Midva s Tinejem bova pire, bučke (dušene, z malo kisle smetane - njami:-)) in pleskavico (goveje meso), dragi pa hamburger (ker bučk ne je in ga najbolj navdušuje nezdrava in hitra hrana ). dobra ideja, no jast pa še vedno brez ideje. najverjetneje bom piščančje prsi panirala zaradi liama, pa zraven velikooooo kuhane zelenjave. Jancci, kako se kaj obnese una pečica, konvekcijska la kakršna koli že? Jast si pgledujem tale cvrtnik od tefala (ki dela z minimalno količino olja), ma je drag...cca 250 € , a ima katera to?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 11:23:11
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Še dobro, da večinoma kaka v kahlico. Malo bodi pozorna kako bo naprej! A na kahlici pa ne mara bit? jancci, ne..on misli, da je kahlica za na glavo :) Pa res, kako ste jih navadile? To tudi mene zanima. Vsak večer Tinej sedi gor (včasih kar nekaj časa, včasih se takoj vstane), na začetku se je parkrat polulal ampak je naredil tako silo ta dol, da je šlo še mimo. Sedi gor ampak ko ga prime lulat se v trenutku vstane, kot da misli, da tja ne sme. Kakat pa sploh ni šans. Zdaj bom probala še zjutraj po zajtrku ko ponavadi kaka ga gor posedet. Drugače bom pač počakala da bo dovolj star, da bo razumel za kaj se uporablja kahlica.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 11:24:42
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Še dobro, da večinoma kaka v kahlico. Malo bodi pozorna kako bo naprej! A na kahlici pa ne mara bit? jancci, ne..on misli, da je kahlica za na glavo :) Pa res, kako ste jih navadile? ti povem, da so fantki za kahlice bl tko, naš tud vse na glavo daje pol je naša tud fnt, vse drugo, za igranje sam za kakanje ne...sicer se kej posebej ne trudim, da bi jo gor dajala...ampak ko sem sem pa jo...pa da je bla kahla na tleh, je letela po sobi,...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 11:43:09
|
|
|
|
symona
|
Tudi pri nas ni šans, da se vsede na kahlico, ona pa bi s plenico na kahlici sedela, ko jo pa slečem se pa dere ko jesihar in je zaenkrat več ne bom silila. Je pa tudi amadeja imela nekajkrat rdeče rane na ritki, tudi do krvi, pa je pomagala praška pasta, vendar še zdaj ne vem od česa je mela.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 11:49:37
|
|
|
|
Ploha
|
jest sm pa tako zspana...sem imela ene hude nočne more...in zutri sploh nism upala na wc sem medveda prosila če loh pogleda na hodnik, če kšn tm stoji pa me je začel rukat, kao če še spim, če sanjam da nej se zbrihtam al kaj mi zdej mede matr...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 11:50:32
|
|
|
|
sonček33
|
hb za medveda symona tudi jaz ga mažems praško
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 11:51:00
|
|
|
|
sonček33
|
a naša mimi se je že preselila?
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 12:58:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 13:55:49
|
|
|
|
Jancci
|
Kahlica: pri nas gre to tako, a jo vsakič posedimo gor kadar jo previjamo in potem ali takoj lula, če jo pa ne tišči pa takoj vstane.. če slučajno ne lula, pa da kar sedi in jo hočmo dol vzet nas odrine in to pomeni, da bo še kakala. Tako zjutraj, ponavadi ob previjanju lula in kaka. Ko opravi svoje vedno takoj vstane. Kadar ne kaka zjutraj pa jo čez dan zapazimo, da se nekaj napenja jo takoj nesemo in ponavadi počaka. Potem kaka v kahlico. Moja mami je čist vesela.. pravi, da jo merka že 4 teden pa še nikoli ni bila pokakana. Tako smo tudi začel... vedno ona dela frise ko kaka in takrat jo takoj posadimo gor in zdaj že ve da je to za te potrebe. Ji ne pustim da se igra s kahlico, ker mi je fuj. Tut če je čista. Niia za Oskarja. Zvezdica: pečica je OK. Ni ravno za biskvite, je pa za tako "dnevno" pečenje kar fajn.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 14:06:49
|
|
|
|
Nea
|
Hojla! Tudi pri nas je danes snežilo. Vse je belo in je dokaj hladno. Enkrat smo se že sprehajali do vrtca in nazaj, pozneje gremo spet, do centra kupit puncam obljubljeno cuker vato. Danes je namreč sejem. Erik je bil dve uri v vrtcu. Glede na to da je dopoldan spal samo 10min sem pričakovala da se bo tam tulil tako kot je v petek. Ampak ni. Pravijo da je malo trmaril ko je hotel dobit nekaj kaj ni smel, drugače je bil ful priden in se danes celo sam zaigral Ful sem vesela Jutri ga pustim do pol enih kar pomeni da bo ob 12:15 pojedel malico. Ploha - tvoja punca ima prave manekenske mere, mislim po višini Mene danes cela leva stran obraza boli. Mislim da imam vnetje sinusa. Če do jutri ne bo boljše se bom mogla it zdravniku pokazat. Pa še nekaj slikic mojih sončkov:
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 14:28:39
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: niia ojla, Oskar, kako si Ne tako dobro, ponoči je imel 40 vročine. ****bemti vrtec. Niti ne vem kateri dan je danes, sploh nismo nič spali, pa še ta sneg. ploha, Meta je pa prava punca. ojej... oskar a ima samo vročino, ali je tudi prehlajen?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 15:17:28
|
|
|
|
sonček33
|
Oskar, čimprej se pozdravi. Niia, upam, da se bosta kaj naspala. Ulla, mislim na vas.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 15:24:49
|
|
|
|
marta82
|
Nea lušni so. Ulla kako ste? za Oskarja.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 10.2.2010 15:29:01
|
|
|
|
Ploha
|
nea: luštni so vsi trije...ema je pa že taka "velika bejba" ornk punca jancci: dobr vm gre tole s kahlico
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Katera barva Mutsy vozičkaendrinaČe bi kupovali Mutsy 3Rider ali Urban Rider, katero barvo bi izbrali?Cargo Kaki (
14%)
Team Dark Kaki (
6%)
Team Ocean (
30%)
College Green (
17%)
College Red (
19%)
Team New White (
13%)
Število vseh glasov: 175Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!