khurde
|
ulla symona, men je bil tut ultra smotan dan... ful sem imela nizek pritisk in se mi je skos po malem vrtel nič pasal jesti, nobene volje, nič od nič zdej je pa tut naša miss shodila sam ona hodi samo, ko je noben ne gleda sem jo včer mela na sumu, da mi je za hrbtom peš prišla iz kuhinje v dnevno, ker je bil čist drug zvok, samo ko sem se obrnila, je začela po štirih... in dons jo je moj zasačil, da je šla v obratno smer - iz dnevne v kuhinjo ampak spet sam dokler ni opazila, da jo gleda tko da neki skriva to svojo sposobnost hoje in sam metrske ture dela, ko jo kdo gleda pa ravno dva dni nazaj sem se spraševala, kako lahko že eno igračo prenese en meter stran (peš) in kako lahko nekaj nosi, spusti, naredi počep, pobere in se dvigne nazaj brez opore, hodi pa ne na evo, pa smo jo dobil, lisico, še kako hodi, ampak samo, ko je noben ne gleda verjetno nas hoče presenetit s kakim šprintom za bolne aja, niia... v prehodu ajdovščina, če greš s smeri skb banke, imajo luštno trgovinco z okraski za torte, peciva itd. prodajajo tudi tičino na kilo in marcipan, pa barve za oboje. tičino ne vem, kakšna je, jo je zmanjkalo, marcipan se pa lepo oblikuje itd., po okusu ga pa ne morem presodit, ker ga itak ne maram
< Sporočilo je popravil khurde -- 9.2.2010 21:30:56 >