Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 8:11:30
|
|
|
|
sonček33
|
Nina166 vse najboljše. Uživaj s svojo družinico.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 8:13:13
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Nina166 vse najboljše. Uživaj s svojo družinico. sonček, ti si res sonček, vedno tako pozorna Nina, vse najboljše
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 8:13:48
|
|
|
|
sonček33
|
zvezdica, hvala čevljev pa še vedno nisem videla
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 8:23:40
|
|
|
|
sonček33
|
PIjem kavo z adaptiranim mlekom, drugega nimam
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 8:52:31
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 zvezdica, hvala čevljev pa še vedno nisem videla sploh noče prilimat linka. sam preko meila gre :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 8:56:01
|
|
|
|
Nea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 PIjem kavo z adaptiranim mlekom, drugega nimam ta je dobra
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 8:57:48
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 PIjem kavo z adaptiranim mlekom, drugega nimam Pa ni zanič?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 9:00:04
|
|
|
|
Nea
|
Jutro! Nocoj smo maaaalo boljše spali, kar pomeni da se je zbudil ob pol 3, potem ob 4ih in ib 6ih. Drugače se naš fant še vedno ni naučil spat. Včasih me prime da ga nekaj dni pustim jokat... potem pa na koncu tega vseeno ne naredim Včeraj je v vrtcu bilo malo boljše. Ni se jokal celo uro, ampak je tudi vmes prenehal. Zdaj spi, potem ga spet peljem. Danes bo uro in pol tam. Starejši sestrici nekaj kašljata, drugače smo OK. Hladno je. Vse najboljše Nina166!!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 9:08:13
|
|
|
|
kiara24
|
o No praznik minil, danes malo krize ko sem jo peljala v varstvo, samo sem slišala da ko sem jaz izginila da se je pomirila. In upam, da ne bo imela preveč krize, je pa še to da ji gredo 3 ven pa niti ne vem katere ali zg. ali sp. Ne pusti mi pogledat. Ulla- držim pesti da bo vse dobro. Symona- a res, kaj pa pol delata a so zahtevne vaje. Jaz doma tako telovadim z njo k so mi pokazali v porodnišnici, k sm jaz mogla že takrat pa se mi je zdelo da je ok pa videt je bilo tudi sedaj pa ko sama hodi vidim da jo vlečen na notri in včasih tolk da se kar spotakne. A pa sta vidve že dolgo časa v razvojni? Marta- lepi ste in lepa trotica. Mimi- čevljčke smo kupili v Massu, sem bila prijetno presenečena nad to kolekcijo, ker je res udobem čevlejčke kjub, grobemu izgledu. Bili so pa zadnji in tudi zadnja št. Mi pa čez dan zelo malo jemo in pijemo jaz ne vem kaj je to sedaj, a je možno da jo tolk zobki je..... Ploha -luštkani čevlji evo mi je kar na tasrate strani skočila objava.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 9:28:07
|
|
|
|
Jancci
|
Jutro! Delam, delam, delam..... Čas res leti...prehitro, če mene vprašate... nič več dojenčki tile naši otročki. No, ja, samo da smo zdravi!!!! Q...OTROŠKI ČEVLJI: Bo treba počasi nekaj nabavit. Kakšna so zdaj priporočila? Kolikor sem zdaj sledila.. čim bolj mehko, udobno.. kje jih kupujete? Cene?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 9:32:57
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Q...OTROŠKI ČEVLJI: Bo treba počasi nekaj nabavit. Kakšna so zdaj priporočila? Kolikor sem zdaj sledila.. čim bolj mehko, udobno.. kje jih kupujete? Cene? Mehki upogljivi podplati, brez trdega opetnika, brez poudarjenega stopalnega loka. Mi imamo Elefanten (Deichman) pa so fajn. Mislim, da so bili z nekim popustom 30 €.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 10:10:46
|
|
|
|
symona
|
Kiara, midvi z amadejo hodiva v razvojno že od enega meseca starosti (ker sem v nosečnosti bila okužena s toxo), žogo pa sem dobila komaj prejšnji teden. Na tej žogi oz. valju midvi z amadejo skupaj sedima in pol se morema nagibati v levi stran, pa v desno stran, da se vidi reakcija če dvigne drugo nogo (npr. če se nagnema v levo stran je pravilna reakcija, da dvigne desno nogo), pa naprej in nazaj se nagibama. To je vse kar nama je pokazala fizioterapevtka. V razvojno boma pa hodile na preglede tak dolgo, dokler ne bo hodla (na vsake tri mesece). Zaenkrat še nič ne kaže, da bi shodila, raje gre po vseh štirih. Fizioterapevtka je tudi prepovedala, da bi jo za rokice držali in bi ona hodila.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 10:29:17
|
|
|
|
kiara24
|
Jancci- tako kot je napisala Marta. Elefante so super, samo pa niso imeli nobenih zimskih in zato sem šla jaz v Massa. Jaz sem nujno rabila zimski čevelj za Klaro. Symona- ok super, hvala mi veliko pomeni. Pri nas jo pa šiba ko nora povsod jo je polno.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 11:08:25
|
|
|
|
symona
|
Eno vprašanje: kak si lahko spremenim slikico v avatarju?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 11:17:20
|
|
|
|
Ulla80
|
lubi je v operacijski
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 11:20:56
|
|
|
|
symona
|
Ulla, držimo pesti, da bo vse v redu. En zate.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 11:29:46
|
|
|
|
sonček33
|
Nea, greš v MOja ringaraja, Nastavitve, Moj profil, pol maš pa spodaj avatar...poiščeš neko drugo slikico pa je. Ulla, držim pesti. Marta, itak, da ni bila dobra, sam brez pa ne bi šlo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 11:31:12
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 lubi je v operacijski ulla, vse bo ok. držimo pesti za vas
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 11:38:12
|
|
|
|
kiara24
|
Ulla- držimo pesti za vas. Saj bo ok.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 11:40:49
|
|
|
|
Ulla80
|
hvala bejbe kr duši me
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 11:41:51
|
|
|
|
sonček33
|
Ulla, vse bo dobro. Koliko časa pa naj bi trajala?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 11:43:24
|
|
|
|
marta82
|
Ulla Vem kako ti je. Kako dolgo pa bo operacija trajala?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 11:43:41
|
|
|
|
Ulla80
|
sonček min. dve uri, če bo vse šlo gladko.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 11:50:50
|
|
|
|
marta82
|
Ulla probaj se čimbolj zamotit. Saj vem, da je lažje rečt ko pa narest ampak probaj. Moj dragi je bil trikrat operiran. Prva operacija jetprajala dobro uro in ker sem čakala pred operacijsko se mi je zdelo da traja dlje kot pa druga, ki je trajala 7 ur. Pri drugi sem spremenila taktiko in (kot mesečnica) hodila po trgovinah, mu šla nakupit stvari, ki jih je rabil, si v cityparku dala zrihtat nohte, šla jest (oz. bolj brskat po krožniku), nama nakupila par malenjkosti (beri kravato in podvezico ) za poroko (operacija je bila cca2 meseca preden sva se poročila),... Saj pravim hodila sem okrog ko mesečnica, telefon držala v roki, da ne bi slučajno preslišala, verjetno sem zgledala totalno zadeta, ampak da bi 7 ur samo nekje sedela in čakala, da bo mimo se mi pa zmeša.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 9.2.2010 11:51:34
|
|
|
|
sonček33
|
sonček min. dve uri, če bo vse šlo gladko. naj gre gladko, mora iti gladko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
mesečno periloTLFKoliko časa po porodu ste dobile mesečno perilo?Skoraj takoj (
17%)
1-3 mesece (
26%)
3-6 mesecev (
22%)
6-9 mesecev (
17%)
9-12 mesecev (
11%)
več kot eno leto (
8%)
Število vseh glasov: 345Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!