khurde
|
čer, IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Khurde, kako je mami? zvezdica, upam, da v redu, hvala. me je klicala po operaciji, okoli treh popoldne, vsa še omotična itd., povedala, da je v redu in rekla, da gre spat in da pokliče, ko pride malo k sebi. no, do sedaj še ni. pomoje spi, ker je bila res "boga" slišat, komaj govorila, še vsa zadeta (tko je sama rekla) in verjetno se mora res naspati. jutri naj bi šla pa že domov, samo ne vem, kdaj. bi poklicala tja in vprašala, pa nimajo informacij so jim rekli, da naj imajo mobitele s sabo, ker drugače ni možnosti, da sorodniki pokličejo in vprašajo punce, hvala za spodbudne besede in misli zvezdica, upam, da se kmalu pozdraviš. zdele je neki nalezljivega v zraku, skor vsak, ki ga poznam je bil ali pa je bolan. najprej boleče grlo, pol nos, pa kašelj... kako je patrik? a ga ful matra? kiara, joj, žal mi je, da so načrti padli v vodo in upam, da bo klara kmalu bolje. in za kg!!! ful si pridna. meni pa vedno discipline zmanjka za karkoli farfala, niia, dons je tak težek, smotan, depresiven, siv dan. nič čudnega, da ni volje za nič pa še mraz... se mi sploh ni dalo ven