|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
13.4.2010 19:37:02   
kiara24
čer

mi že spimo, sem jo dala v banjo pa je bila notri 40 minutk, sploh ni hotla ven.... Cel popoldan sva bili sami, ker  je mojega klical ati in ga je moram peljati nujno k zdrvaniku, ker se je tako zelo slabo počutil. Joj me je fuls krbelo še za to. Pa je dobil zdravila in pravijo da ni hudega.

Ima pa rdeče pikice po nogicah in pa po zg delu stegna...user posted image nimam pojma od česa.

Zvezdica- super novica za očka. user posted image Še vedno čakam tvojo stran, ko boš imela časa upam, da jo vidim, napši mi jo na zs.

Kje ste vseuser posted image tole skoz bolj škripa

Kaj je z Ullo in Ronjo.....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
13.4.2010 20:40:55   
khurde
mojca, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

zvezdica, super, da je oče v redu.

kiara, tut fajn, da ni nič narobe s tastom

sonček, zadnjič mi je bilo pa res lepo en tvoj post prebrat user posted image  lečo ma pa tut isa zelo rada

symona, vrtec vam super laufa user posted image user posted image

ostalo se pa ne spomnim dobro... bolančki  user posted image user posted image user posted image za ozdravitev in user posted image  za mamice

danes dobili odločbo iz  vrtca... zavrnjeni... gospodična je na 105. mestu na čakalni listi... ko sem malo guglala, sem ugotovila, da je to še kar v redu  mesto, čeprav itak pomeni, da ni šans, da je sprejeta. ker od 685 vlog za sprejem v vrtec, so jih odobrili  205 (v vseh starostnih skupina), 480 je zavrnjenih user posted image user posted image user posted image  potem če smo na 105. mestu med 480. možnimi, pa očitno ni tako slabo user posted image user posted image user posted image

moj je bolan. on pravi, da umira (se ne hecam), jaz pravim, da je samo malo bolj prehlajen. malo pokašljuje, precej smrka in nekaj kiha. vročine nima, čeprav si jo je že večkrat zmeril. ker to, da je nima, nekak ne paše v njegov scenarij smrtne bolezni. aja. ima pa eno redko, verjetno novo obliko pljučnice, ki jo verjetno niti zdravniki ne poznajo, je pa smrtna. to mi je pribil (resno!). sklepa, da jo ima, ker pokašljuje (pozor, ne kašlja, ampak to očitno ni omembe vredno, ker jaz sem itak nehumana). zraven ga še ledvice bolijo. jaz sitnarim, da nič čudnega, ker v enem dnevu popije najmanj 5 kav, liter kokakole in mogoče 2 dcl vode. meni bi ledvice na ta način že po enem tednu odpovedale. ampak, itak... sem zlobna in pametujem iz zlobe user posted image  v glavnem, vseeno pa ni tako hudo, da ne bi šel s kolegom ven. mogoče ima pa poslovilca user posted image user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
13.4.2010 20:45:41   
Zvezdica
moj je bolan. on pravi, da umira (se ne hecam), jaz pravim, da je samo malo bolj prehlajen. malo pokašljuje, precej smrka in nekaj kiha. vročine nima, čeprav si jo je že večkrat zmeril. ker to, da je nima, nekak ne paše v njegov scenarij smrtne bolezni. aja. ima pa eno redko, verjetno novo obliko pljučnice, ki jo verjetno niti zdravniki ne poznajo, je pa smrtna. to mi je pribil (resno!).

khurde, tole je me tako nasmejalo, ker mi je tako poznano. Ko zboli je to vedno neka nova oblika ne vem kake bolezni...

Upam, da preživi, ti pa ne bod zlobna ko pa tako trpiuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
13.4.2010 20:51:53   
farfala
khurde, dober je ta tvoj moškiuser posted image user posted image user posted image , prijatlji so pa zdravilo za vseuser posted image

kiara jaz lahko pridem tu gor edino takrat, ko Sama ni blizu (spi ali pa sem v službi), ker drugače ni šans, da bi me pustil na miru, me hoče sedaj cel popoldan za sebe pa kar naprej bi nekaj glodal, pa če vidi, da sem za rač. hoče gledat Oliverja na kmetiji, ker je pač traktor v glavni vlogiuser posted image .
Ma danes sta bila oba zahtevna, enkrat je bil eden tečen, drugič drugi, malo eden jokal, potem drugi. Mora bit zeloooo zanimivo, če sta otroka blizu skupaj po letih.

zvezdica super za očetauser posted image in kiara za tasta

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
13.4.2010 20:53:36   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

moj je bolan. on pravi, da umira (se ne hecam), jaz pravim, da je samo malo bolj prehlajen. malo pokašljuje, precej smrka in nekaj kiha. vročine nima, čeprav si jo je že večkrat zmeril. ker to, da je nima, nekak ne paše v njegov scenarij smrtne bolezni. aja. ima pa eno redko, verjetno novo obliko pljučnice, ki jo verjetno niti zdravniki ne poznajo, je pa smrtna. to mi je pribil (resno!).

khurde, tole je me tako nasmejalo, ker mi je tako poznano. Ko zboli je to vedno neka nova oblika ne vem kake bolezni...

Upam, da preživi, ti pa ne bod zlobna ko pa tako trpiuser posted image user posted image user posted image

a so res vsi isti, kar se tega tiče?user posted image ne moreš verjetuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
13.4.2010 20:55:41   
Zvezdica
a so res vsi isti, kar se tega tiče?user posted image ne moreš verjetuser posted image user posted image

moj se je sicer umiril malo, ampak zadnjič ga je nekaj zvilo in je bil res kot da bi imel vročino 70° in ne 37,1user posted image

Vedno znova presenetijouser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
13.4.2010 20:56:49   
Zvezdica
Farfala, kako se imaš v službi?

Meni gre za zdaj odlično, sem začela nek projekt delat, čist nevede pravzaprav in zdaj se razvija v nekaj dolgoročnega. Sem super zadovoljna.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
13.4.2010 21:02:55   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

user posted image user posted image user posted image
sam res, no... očitno jim domišljija precej dela user posted image

ženska naj pri 40-ih vročine vse popedena, moški kiha, smrka in kašlja, pa je že na smrtni postelji user posted image user posted image user posted image

Vedno znova presenetijouser posted image user posted image user posted image

to pa res user posted image

je bil pa prej totalno razočaran, je meril "vročino" in vedno dobil 36,2... čudno, da ni rekel, da je pokvarjen in šel še dol po termometer, da "preveri" user posted image

Meni gre za zdaj odlično, sem začela nek projekt delat, čist nevede pravzaprav in zdaj se razvija v nekaj dolgoročnega. Sem super zadovoljna.

naj ti gre vsaj tko dobro še naprej user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
13.4.2010 21:04:26   
farfala

Farfala, kako se imaš v službi?

kar fajn mi je, 6 ur/ dan bi jaz vedno delala pa fleksibilen del čas, blizu doma, bom poleti kar s kolesom se tja zapeljala - ma nič mi ne manjka, ker zdaj še ni takega hudega tempauser posted image , ampak zaslužila pa ne bom toliko kot tiuser posted image . Super kako se ti stvari na novo odpirajo in razvijajo. A imaš ti prav tiskarno?

kaj pa Patrik in njegov apetiti? Samo je danes po dolgem času pojedel cel krožnik zelenjavne juhe z ajdovo kašo, in to z užitkomuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
13.4.2010 21:08:23   
Ploha
aaaaaaa ste nesramne babe user posted image user posted image user posted image

A nimate nobenga čuta za sočloveka? user posted image

jest bi pa mojga tko rada pedenala, pa čajčke kuhala pa božala, pa tolažla, kot majhnega otroka on pa nič noče od mene sam gmah in da lahko odspi tistih 12 ur pol pa naprej delat user posted image user posted image

zvezdica: super za atka user posted image se ti kar oddahne user posted image

kiara: in tebi za tasta user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
13.4.2010 21:09:57   
Zvezdica
naj ti gre vsaj tko dobro še naprej user posted image

hvalauser posted image

kar fajn mi je, 6 ur/ dan bi jaz vedno delala pa fleksibilen del čas, blizu doma, bom poleti kar s kolesom se tja zapeljala - ma nič mi ne manjka, ker zdaj še ni takega hudega tempauser posted image , ampak zaslužila pa ne bom toliko kot tiuser posted image . Super kako se ti stvari na novo odpirajo in razvijajo. A imaš ti prav tiskarno?

kaj pa Patrik in njegov apetiti? Samo je danes po dolgem času pojedel cel krožnik zelenjavne juhe z ajdovo kašo, in to z užitkomuser posted image

super farfala. Meni ej fajn, ker sama določam koliko dela, za zdaj. € bodo, ampak šele ko se zadeva realizira, upam, da bom zadovoljnauser posted image
Ne nima  tiskarne, jo pa ima agencija s katero sodelujem. Ma majo res fajn popedenan. Pa taki normalni ljudje so.

Apetit, zdaj bi on k dam pride jedel bano in ladouser posted image (banano in čokolado), v vrtcu bolj malo je, sadje vedno, ostralo pa bolj ne kot ja. Doma bi pa rekla da se izboljšuje. A samo pa tako pridno je? user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
13.4.2010 21:10:05   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

[je bil pa prej totalno razočaran, je meril "vročino" in vedno dobil 36,2... čudno, da ni rekel, da je pokvarjen in šel še dol po termometer, da "preveri" user posted image

mi imamo tri termometre in ko je kriza, si izmeri z vsemi tremi, ampak še vedno nobeden nikoli ne kaže prav oz, premalo, ker 100% ima več, kot kažejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
13.4.2010 21:10:52   
Zvezdica
aaaaaaa ste nesramne babe user posted image user posted image user posted image

čist mičken. user posted image

Kako Meta, a maršira po bajti?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
13.4.2010 21:15:24   
Ploha

aaaaaaa ste nesramne babe user posted image user posted image user posted image

čist mičken. user posted image

Kako Meta, a maršira po bajti?

a veš, da res user posted image dopoldne sva bili zunaj pa je maširala ko tavelka...sam tko počasi pa ziher user posted image pa vse pretaknt, prou zanimivo jo je gledat...pa sploh je ne morm notr spravt...roke ledeno mrzle a ona bi še kar zunej bla user posted image pol sm ji dala pa jabuk za malco in je skos kazala na jopco in kapo, da bi šla ven...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
13.4.2010 21:15:55   
farfala
zvezdica , ko si zadnjič rekla, da je le banano, sem še mojemu ponudla - in ne moreš verjet, jo je pojedel celo, kar se že dolgo ni zgodilo, ker ni neki ljubitelj bananuser posted image

khurde ti si še vedno večinoma na solatah?

medved je pravi medo, če spi kar 12 uruser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
13.4.2010 21:17:18   
Ploha

zvezdica , ko si zadnjič rekla, da je le banano, sem še mojemu ponudla - in ne moreš verjet, jo je pojedel celo, kar se že dolgo ni zgodilo, ker ni neki ljubitelj bananuser posted image

medved je pravi medo, če spi kar 12 uruser posted image

le kadar je bolan user posted image bi pa če bi mel čas skos spal user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
13.4.2010 21:18:52   
farfala
ploha kaj naj zdaj z mojim nosečniškimi hlačami, a prideš kaj v MB?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
13.4.2010 21:20:48   
mimi30
čeruser posted image
mojca čestitke za korenjakauser posted image user posted image user posted image

zvezdica, samo da se oče bolje počuti user posted image

ja ja bolezni naših dragihuser posted image ....moj si je tud včeraj meril vročino, je pokazalo 36,9°C user posted image ....sem mu rekla, ja to je pa že res na meji, verjetno boš imel čez eno uro že čez 37

drgač pa kašljamuser posted image ....kot star kadilec

špela je ok....ena štirka na novo zunaj....včeraj je prvič sunla čokolado živalsko kraljestvo, komaj smo jo dobili nazaj...danes jo je samo na daleč vidla in je bil jok in stok pri hiši, ker mami ne dauser posted image

dva dni se že trudi rečt mjav in je prav hecna ker vmes neki jezik ven stegujeuser posted image ....vsakih 10-tič pa ji le uspeuser posted image , vou vou pa obvlada

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
13.4.2010 21:24:31   
sonček33
sonček, zadnjič mi je bilo pa res lepo en tvoj post prebrat lečo ma pa tut isa zelo rada

khurde, kateri?

zvezdica, super za očeta

mojčica, čestitke za fantiča

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
13.4.2010 21:24:53   
Ploha

ploha kaj naj zdaj z mojim nosečniškimi hlačami, a prideš kaj v MB?

user posted image user posted image user posted image user posted image

pomoje bom prej rodila predn bom do MB pršla...bi pa rada...zdej sigurno ne bom več tak daleč vozila user posted image user posted image tko da če poznaš kero drugo ki rabi, raje njej "daj"...pa hvala useen user posted image

sam kaj me pa zdravje je*be zadnje čase pa ne vem...

danes sploh nism upala na WC ker me hemeroidi bolijo in valda, me je že tko zvijal da mi je blo slabo...pol le zberem pogum pa ni blo tolk hudo...

me pa dons nekam čudno zvija...kr neki...

bom mogla res pazit na prebavi...ker kaj si jest delam s temi mojimi forami,...redim se kot prašička pa še pol mam take težave...

in pol grem v lekarn, niti ni vedla kaj bi mi dala pol mi je pa dala nekaj, ki v navodilih piše, da se posvetuješ z G ali farmacevtom, pa tud ni vedla kaj bi rekla...

zdej pa berem, da obstaja ful zadev, ki se dobijo (brez recepta) in morm prou v KR v lekarno, ker kle bogu za hrbtom smo očitno 100 let za leseno žlico...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
13.4.2010 21:26:51   
khurde
aja, sej res... meta user posted image user posted image user posted image   za hojo

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

aaaaaaa ste nesramne babe user posted image user posted image user posted image

A nimate nobenga čuta za sočloveka? user posted image

zdej tut na makaronih user posted image  pa sir mi paše. drugač pa regrat zraven perem user posted image

ma, to zdej je čist drugač k pr isi. res. pri njej mi je velik bolj pasalo palčke, čips, smoki, sladoled, čokolado ipd. jest. pa običajno zvečer. zdej zvečer pojem edin kakšno solato. redkokdaj kaj drugega. za kosilo se ful najem. pa po sedmi mi skor nič ne sede več, drugače mi zna bit celo slabo, pa nimam problemov s slabostjo čez dan itd. pr isi pa ravno po sedmi najhuj lakota. se pa pozna na kilah. user posted image

farfala, pa super, da ti je všeč v službi user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
13.4.2010 21:28:57   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

khurde, fajn smo. Sem res vesela, ker se je tale moja sluba, pa varstvo vse tako lepo izšlo. Mali je zadovoljen, midva tudi, čeprav se bolj malo vidiva. Ampak izkoristimo vsak skupni trenutek.
Pa v šoli je res fajn ...prav luštne učence imam in super sodelujemo.

sonček, tole user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
13.4.2010 21:30:03   
Ploha
jest bi pa sam sladkarije žrla...včer sem na mus mogla najd eno čokolado v hiši, da ne pravim da sem jo nadla in celo pojedla user posted image ....sej zdej me pa tepe...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
13.4.2010 21:39:39   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

to pa ni fajn

špela je ok....ena štirka na novo zunaj....včeraj je prvič sunla čokolado živalsko kraljestvo, komaj smo jo dobili nazaj...danes jo je samo na daleč vidla in je bil jok in stok pri hiši, ker mami ne dauser posted image

in spet ni bilo nobenih problemov ali sitnobe? pri nas je kar pestrouser posted image

dva dni se že trudi rečt mjav in je prav hecna ker vmes neki jezik ven stegujeuser posted image ....vsakih 10-tič pa ji le uspeuser posted image , vou vou pa obvlada

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
13.4.2010 21:41:51   
Zvezdica

veš kaj mimi, otroku dej lado. user posted image
Naš liam ni probal čokolade do 3jega leta, morda le 1x polizal, tale pa jo vsak dan hoče. mu dam malo, ampak potem je itaq jok, e ne dobi večuser posted image

nač pa nič živali ne oponaša, ampak res velikoooo  trmari, to je zdaj dnevno na sporedu, pa skoz govori PIDI, pa mama gaja (pidi * pridi, mama gaja veste da pomeni mama nagaja), dej lado, dej bano, gej tuc (valjda pomeni glej luč) pa famozni KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ. Ko pride dam reče KAJ ? Ampak ga tako zategne user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?