yelci
|
Hojla, evo mene poooo dooolgem času. Najprej čestitke vsem novim nosečkam , koliko jih je točno ne vem , ker nisem brala za nazaj. Najki, Ploha, Hijancita in khurde , če sm katero izpustila, se opravičujem No kratek povzetek, kaj se pri nas dogaja: pred 14-imi dnevi je mel Kristjan vnetje levega ušeska, doboi AB Hiconcil, po njem je dobil hudo drisko, odvajal je od 15-20× na dan, brez heca, po štirih dneh jemanja AB, sm mu ukinila, driskal pa še zmer. Po osmih dneh driskanja, odklanjanja hrane in pijače, sm ga odpeljala na infekcijsko, sm jim povedala, da že 10 dni ne poje in ne spije več kot pol litra na dan, da če je možno, da dobi kako infuzijo.So mu vzel kri in blato, ugotovil, da nima nobene viroze, so ga še mal pregledal in naju poslal domov, češ, vaš otrok je preveč živahen za infuzijo .Naslednji dan ga zopet odpeljem, ker je dobu še ene pike, še enkrat pojamram, da se mi zdi, da vseen dobi premal tekočine in hrane, shujšal je skoraj 1kg, pa nič. Ma sm bla jezna ful . V četrtek, torej po devetih dneh driskanja, se mu to umiri in, ko pridm popoldne domov, sm skor skup padla , mali je mel piko pri piki, zatečen, rdeč. Zgledal je tko, ko da podkožne mozolje, take najstniške, hormonske. Ga popokam odpeljem s solzami v očeh k P, ona pa mirno in posmehljivo: ooo, a dans je pa že pisan , vprašam, kaj se dogaja z mojim otrokom, ona pa, ja gospa virozo ma. Pa kako virozo, hudi... Ona mirna k špricer, naj ne paničarm, da otrok pač preboleva eno virozo, par dni bo še mal tečkan, neješč, mogoče tud mal vročine, pol bo pa bolš. Mali je do večera bil že čist pikast, čez noč so se te pike združle in je po celem telesu zatečeno rdeč. Uglavnm full je bogi, jst sm crknjena, že 14 dni spim 3-4 ure na noč, hodm v službo..... Jutri pripopam slikice, da vidte kako je to zgledal Evo sm se mal izkašljala Sonček, kako je s bonom, a še velja?
|