|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
14.4.2010 20:59:41   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Očitno sem jaz danes na vrsti da imam monologuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem kako se počutiš user posted image

mene pa trebuh bli, tko kot pred Muser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
14.4.2010 21:00:18   
Ploha

A tolk kruha kam ga pa dašuser posted image user posted image user posted image user posted image , to je pri nas za 3 dniuser posted image . Ja čokolado pa jej pol v omejenih količinah. Jaz sem ti samo predlagala. Ne napadaj meuser posted image

ja sej te ne...sam ti pravim, da mi nič ne nuca sadje za prebavo, če pa hkrati ogromno kruha pojem in sladkarij...recimo sem jedla pomaranče, ki jih imam fuuul rada (zdej itak ne dobim nikjer več kakšne dobre - sladke) in sem jih mogla pojest najmanj 2 kili, da sem šla potem po ene 3-4 dneh na wc...veeeery počasnooo prebavo imam, zatooo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 14.4.2010 21:01:02 >

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
14.4.2010 21:01:33   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Očitno sem jaz danes na vrsti da imam monologuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem kako se počutiš user posted image

mene pa trebuh bli, tko kot pred Muser posted image

user posted image user posted image

a imaš ti drugače boleče M??

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
14.4.2010 21:20:09   
Zvezdica

user posted image user posted image

a imaš ti drugače boleče M??

odkar mam te tabetke yaz splo ne, ampak če pijem veliko kave z mlekom(jast bi itak 10 kav dnevno spila) me napihne do nezavesti.
Mleko brez laktoze ne, ma tole obično mi ne sede.

Kaj pa donat, si poskusila zjutraj na tešče? Drgač maš pa v lekarni sirup (glukoza...ga lahko tud dojenčki od 1m dalje vzamejo če je hudo) in pomaga.

Sicer pa svetujem tole http://www.lekarnar.com/izdelki/anius-klistir-za-enkratno-uporabo (brez heca sploh zate k maš hemoroide) , tole za hemoroide http://www.lekarnar.com/izdelki/hemoclin-gel
in tole po potrebi (sirup) http://www.lekarna-springer.si/p-691-lactecon-optimalen-za-prebavni-sistem.aspx. (tole pa lahko redno jemlješ, ker je namenjen za nosečnice in dojenčke.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
14.4.2010 21:22:06   
sonček33
user posted image

user posted image

Moj fletko.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
14.4.2010 21:22:13   
kiara24
Jaz sem tleuser posted image user posted image

Zvezdica
- služba se še ni začela, še čakam na pogodbo, ki upam, da bo drug teden.... začela pa naj bi 3 maja. Mene tudi bili trbuh tako samo po pravilih naj je še nebi dobila en teden. Bomo videli mogoče se motim.

Ploha- saj vem mal se pa morem brtant, ja to je pa kriza pol probej z activijo. Jaz nimam probleme z prebavo nikoli, ker grem tudi po 2 do 3 krat na dan tako da ne vem kako je to če si zabasan.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
14.4.2010 21:23:10   
Ploha
zvezdica : uu si se pa potrudla user posted image tnx...donata še nisem probala, ker me sili na bruhanje tko mi je zanič...bom pa verjetno od justa vzela neko "mažo", ki baje pomaga...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
14.4.2010 21:24:31   
kiara24
sonček-iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kolk je luštkanuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
14.4.2010 21:24:57   
Ploha
sonček: ej falot je taprav user posted image user posted image pa reees luštn...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
14.4.2010 21:25:44   
sonček33
Ploha, zjutrj an tešče spij 3 deci mlačne vode ali pa vodo, v kateri si čez noč namakala suhe slive, pa še slive pojej. Garantirano deluje. Fajn je pa tudi laneno seme v jogurtu.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
14.4.2010 21:26:01   
kiara24
Ploha ja pomaga in to krema tea tree.... to je mojmu ful pomagalo in je res zakon to sedaj jaz zraven malo prodajam. In sem ful zadovoljna. Drugače pa si lahko narediš svečke iz masla!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
14.4.2010 21:29:44   
sonček33
kiara in plohca hvala

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
14.4.2010 21:32:42   
nina166
Oj...otroci spijo mami se pa dolgočasi...je skoraj premirno user posted image

yelci kako pa je Kristjan? Upam, da je že boljše

Zvezdica zelo sem vesela, da je s tvojim očetom boljše...upam, da se vam kaj takega ne ponovi več

kiara so pikice že izginile?

khurde držim pesti, da čimprej dobite vrtec. Si me pa tako nasmejala s pisanjem o možu in njegovi bolezni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...mislim, da so itak skoraj vsi moški taki user posted image  user posted image  Aja, pa upam, da je tvoj možek že boljše.

Zvezdica super za projekt...ti očitno vse uspe česar se lotiš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ploha upam, da se ti hemeroidi porihtajo user posted image user posted image user posted image

Meta user posted image  user posted image  za hojo

Govorjenje: naša še nič ne govori...no nekaj po kitajsko mi navadno razlaga...pa amamam obvlada, kadar je lačna

sonček da ne boš dala pretežkih vprašanj user posted image  user posted image  user posted image

Modrostni zobji: tudi jaz še čakam, da dam enega ven...a to zelo boli? user posted image

niia super za uvajanje user posted image  user posted image  user posted image

sonček res je pravi fletko user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
14.4.2010 21:35:53   
farfala
Lovro lepotko maliuser posted image , kje je pa klobuk dobil?

ploha a se ti dovolj giblješ, to vedno pospeši prebavo

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
14.4.2010 21:37:12   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ploha, zjutrj an tešče spij 3 deci mlačne vode ali pa vodo, v kateri si čez noč namakala suhe slive, pa še slive pojej. Garantirano deluje. Fajn je pa tudi laneno seme v jogurtu.

Ploha ja pomaga in to krema tea tree.... to je mojmu ful pomagalo in je res zakon to sedaj jaz zraven malo prodajam. In sem ful zadovoljna. Drugače pa si lahko narediš svečke iz masla!

točno jaaa user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
14.4.2010 21:39:01   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Lovro lepotko maliuser posted image , kje je pa klobuk dobil?

ploha a se ti dovolj giblješ, to vedno pospeši prebavo

ne premalo user posted image user posted image sam kak naj se...sam da mal mignem me v križu zagrabi in sem že napol hin user posted image

sam če nazaj pogledam, ko sem na kmetiji ful delala, cele dneve, pa tud ni bla prebava bog ve kaj...saj itak vem kaj me matra in kje dalam napako user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
14.4.2010 21:39:31   
Ploha
tole berem...ajoooj pa ljudje so res bolani...

http://zadovoljna.si/clanek//trend_report/ruska-ruleta-z-virusom-hiv.html

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
14.4.2010 21:45:51   
kiara24
Nina- pikice so vidno manjše, pa posušile so se kosarj vse že ker sem jih mazala s kremo tea tree.

Konc filma na Pop-u, mojga pa še ni.

Zdej bo pa še meni dolgčas.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
14.4.2010 21:47:35   
kiara24
Ploha- ja hotla sem ti še to rečt da je pa še boljši učinek vsega tega če se umivaš z njihovin intimnim milom k ga imajo!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
14.4.2010 21:48:53   
kiara24

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

tole je pa adijo pametuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
14.4.2010 21:49:04   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Do konca bolano user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
14.4.2010 21:50:05   
nina166
kiara tudi mi uporabljamo določene Justove izdelke in so res dobri

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
14.4.2010 21:56:04   
Zvezdica
lovro user posted image user posted image user posted image user posted image

nina, hvala, ja z očetom je bolje, sicer pa še čakamo diagnozo.

vezdica super za projekt...ti očitno vse uspe česar se lotiš user posted image user posted image user posted image user posted image

Ploha upam, da se ti hemeroidi porihtajo user posted image user posted image user posted image

Meta user posted image user posted image za hojo

Govorjenje: naša še nič ne govori...no nekaj po kitajsko mi navadno razlaga...pa amamam obvlada, kadar je lačna

nina hvala:)

Ja kitajšino tamali obvladajo v nulo. Amamam to pa sploh znajo.
naš je včeraj začel spet jesti ampak bana je še vedno prva stvar zjutraj.

Do konca bolano user posted image user posted image

jast tam sploh nč ne berem, ker so te popovci totalno mim, beda od člankov, informativnih oddaj, vsega. Gledam le csi, pa morda res 1x mesečno dnevnik. pa še to raj ne, k me čist deprimira.
Te članki na popu so pa na ravni 3 letnega otroka k se mu dobesedno jebe za vse. Pa vsak drek si zmislijo, člankov ne prevajajo...tema!Tak... sem jih sklincala.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
14.4.2010 21:58:05   
nina166
Zdaj pa si grem v pojstlo plac nardit...trenutno spijo not Domen, Daša in ati...morem Domna prestavit v njegovo sobo, da se bom mela plac kam ulečt user posted image

Nisem vam še povedala, da smo Dašo selili v Domnovo sobo user posted image . V petek zvečer sva v njegovo sobo dala prenosni kinderet, da bi Daša not spala. Sem mislila, da bo mogoče uspelo, ker bo DOmen zraven in ji ne bo dolgčas...sem optimist user posted image . Še predno je šla spat, jo vprašam "Daša, kje boš pa ti danes spala" in ona mi pokaže proti spalnici. Potem gremo spat, Domen v svojo posteljo, Dašo dam v kinderpet in začne takoj jokat. Grem ven, Domen ji govori, poje, ji pobere dudo...Daša pa je tako jokala...prav vpila, kot ona zna. Sva jo kako minutko pustila pol je šel pa moj ponjo...jo je potem komaj umiril...se je še 10min mu na rokah jokala...tako prav užaljeno. Tako da bo še očitno nekaj časa kraljevala v najini poselji user posted image  user posted image

no zdaj pa res grem spat, lahko noč

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
14.4.2010 22:03:46   
Ploha
zvezdica: sem prav čakala, da bo kero kaj pogrelo user posted image ja res majo gnile članke...ampak nima veze...gre za to, da so ljudje zmežani in da res to počnejo user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?