|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
8.4.2010 21:59:49   
khurde
ploha bo čez tri minute napisala, da jo zaj.ebavaš user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
8.4.2010 22:00:26   
farfala
hijacinta čestitkeuser posted image user posted image user posted image

sonček, saj ploha še ni šla spat

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
8.4.2010 22:00:45   
khurde
sonček, kako ste? kaj si kuhala? kaj imaš v planu za vikend (kuhanje in potepanje mislim)?

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
8.4.2010 22:09:48   
sonček33
khurde, fajn smo. Sem res vesela, ker se je tale moja sluba, pa varstvo vse tako lepo izšlo. Mali je zadovoljen, midva tudi, čeprav se bolj malo vidiva. Ampak izkoristimo vsak skupni trenutek.
Pa v šoli je res fajn ...prav luštne učence imam in super sodelujemo.

A veš, da kaj posebnih planov za vikend nimamo - no v soboto popoldne gremo v Celje na eno 50-letnico, amapk mi trije gremo samo za ene dve urce, pol pa lepo domov. Menda je pa grdo vreme napovedano. Mogoče v nedeljo skočimo v welnes se mal kopat.

Kuhala sem pa danes  - nič zateuser posted image  - golaž in polento - no tašča je skuhala. Pol je Lovro še pri moji mami jedel fižolovo juhico s širokimi rezanci.
Pa z melono sva se danes basala.

Jutri ...puding, pa piščanec in zelenjava v foliji ...pa doma sem vezal mal čemaža - bo pomoje kar juhica z nejga nastala.

Pa ti? Kar daj mi kakšno idejo... tista omaka iz leče...lovro jo obožuje.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
8.4.2010 22:31:50   
*m*o*j*c*a*
hej bejbe..user posted image

ma ja..še vedno 2 v 1!user posted image   računalnik je fasal nek virus, pa sem odrezana od sveta..user posted image tegale sem si sposodila tolk, da sem lahk seminarsko zrihtala..user posted image upam, da bo moj hitr nazaj v stanju za kej pisat in brskat po netu..user posted image user posted image sem čist zgubljena..user posted image

čakam, čakam kdaj bo kej akcije, da gremo po user posted image ..user posted image zdej pa lahk grem, če se tk odloči..user posted image sam nč kej ne kaže..če pa do 15. počaka pa tut super..teden dni še že zdržim..sumim pa da bo prej..user posted image moj že komi čaka tut..verjetn da bo lahk zapil vse skup..user posted image me že cel cajt heca neki..user posted image

vidim, da se nove user posted image pojavljajo! čestitke!!!!! superca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
js dam tole skoz počas, pol pa vas spremljam pa čakam na vaše dneve D..user posted image user posted image

dans sem mal pospravljala že, neki mam še za jutr..pa še polikam enih cot pol pa bo..skoz čakam, sam ko pa pride cajt pa tk ne bom pripravljena it..to skoz govorim..ker mi je tk težk it za par dni od svojih..zdej bo še tolk težje, ko mam malo..user posted image sploh nočem pomislit da bova tk dolg narazen..user posted image sej vem da so obiski, sam..skoz sva skup..razn kadar sem v šoli kake 3 urce pač..zdej pa 3 dni al pa še več..user posted image ajej..nekak bo treba zdržat..sploh nočem razmišljat o tem, tk da..

sprememba teme..user posted image ploha ja super buši!! js že s svojim prou nč ne morem..na sprehodu sem čist uničena..noge mam kot ene stebre..user posted image tk da res komi čakam, da grem..sam da bo enkrat mim vse skup..bom tolk srečna, da se ne da povedat..pa da bo vse ok itak..me je strah ko user posted image ..jaooooo! user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
9.4.2010 6:38:46   
krtekxx
Ojla, dobro jutro. Bi lahko naredile prav seznam ponovno nosečih januark, ne?!
No, mene grlo že od ponedeljka strašansko boli. Se mi zdi, da imam že en mesec non-stop virozo, razmišljam o obisku moje osebne zdravnice.  V bistvu me ne boli edino, če kam grem (lahufat, smučat, kolesarit). Aja, pa že 4 dni ne dojim!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
9.4.2010 9:28:02   
marta82
Hej punce.

Vas na hitro pozdravim. Za nazaj nimam časa brat. Sem kaj pomembnega zamudila?

Videla sem en luškan buši.user posted image  

Uživajte v sončku.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
9.4.2010 10:09:57   
kiara24
oooo

prav na hitro se vam javim, ker moram v vart poflancat, pa nekaj posjat.....

pol pa hitro kosilo narest, pa še nekaj stvari v KR uredit.... pol pa po Klaro kosilo in takoj ven uživat.

Grem

uživajte na sončku

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
9.4.2010 12:12:19   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta
tako da hodim spat skupaj z Erikom, kar pomeni ob 8 user posted image .

Mam pa tudi jaz danes razlog za veselje, saj bomo mi tudi dobili dojenčka! Sem imela danes prvi pregled in zaenkrat je vse ok. Sem res vesela, tako da sem mogla še vam povedat user posted image

Cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Glih sem hotla komentirat, ce si noseca, ko hodis z malim spat, potem sem pa prebrala naprej user posted image .

khurde ti pravis, da si zanosila skozi kontracepcijo? Kaj pa si uporabljala?

Ok nazaj na delo, dons mam en doooolg shopping, jutri tascin rojstni dan, nedelja se mal shoppinga, ponedeljek nuhalno, sreda pa v avtodom pa na lepse, se kar ne vemo kam user posted image . Aja bom javila spol, ce ga zvem v pon.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
9.4.2010 12:13:36   
sonček33
V bistvu me ne boli edino, če kam grem (lahufat, smučat, kolesarit). Aja, pa že 4 dni ne dojim!

Psihosomatsko ...user posted image pol pa kar - v naravo kak krog odtečt ...

In princeska se nič ne pritožuje, ker si ji ukinla joško?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 13:40:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2661
9.4.2010 13:41:54   
krtekxx
Sonček, a ti nisi sam učiteljica, si tudi psihologinja? Ne, moja zdravnica pravi, da je virus in da sem slabokrvna. Virusov pa zadnje čase poberem več kot otroci. Princesa se glede jošk ne more pritoževati, saj jo rihta moj. Je pa kot kaže dovolj pametna da ve, da se ne splača jokat zaradi tega. Še kak dan pa bo kriza mimo, upam.
No, najprej sem se sekirala ali jo bom sploh lahko dojila, pa mi je marsikdo rekel, da ni problem dojenje, temveč odstavljanje.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
9.4.2010 14:12:36   
Jancci
Zmatrana sem ko ps!!!!!  user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
9.4.2010 14:17:24   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Zmatrana sem ko ps!!!!!  user posted image user posted image

Pa nehaj delat! Pa vikend je, se boš lahko malo spočila.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
9.4.2010 14:24:08   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a*

js dam tole skoz počas, pol pa vas spremljam pa čakam na vaše dneve D..user posted image user posted image

dans sem mal pospravljala že, neki mam še za jutr..pa še polikam enih cot pol pa bo..skoz čakam, sam ko pa pride cajt pa tk ne bom pripravljena it..to skoz govorim..ker mi je tk težk it za par dni od svojih..zdej bo še tolk težje, ko mam malo..user posted image sploh nočem pomislit da bova tk dolg narazen..user posted image sej vem da so obiski, sam..skoz sva skup..razn kadar sem v šoli kake 3 urce pač..zdej pa 3 dni al pa še več..user posted image ajej..nekak bo treba zdržat..sploh nočem razmišljat o tem, tk da..

sprememba teme..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ploha ja super buši!! js že s svojim prou nč ne morem..na sprehodu sem čist uničena..noge mam kot ene stebre..user posted image tk da res komi čakam, da grem..sam da bo enkrat mim vse skup..bom tolk srečna, da se ne da povedat..pa da bo vse ok itak..me je strah ko user posted image ..jaooooo! user posted image

sprememba ti ni najbolj ratalauser posted image user posted image user posted image , saj je razumljivo, da si zdaj samo v tem, samo malo še, pa bo, men se zdi da je ful hitro minilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
9.4.2010 14:26:07   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Ok nazaj na delo, dons mam en doooolg shopping, jutri tascin rojstni dan, nedelja se mal shoppinga, ponedeljek nuhalno, sreda pa v avtodom pa na lepse, se kar ne vemo kam user posted image . Aja bom javila spol, ce ga zvem v pon.

kaj pa ti misliš da je?

uživajte z avtodomom, to sem ti pa faušuser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
9.4.2010 14:28:33   
farfala
naš čmok je bil pa danes prvič za cele 4 ure pri varuški, je bilo kar ok, malo je 2x trmaril, seveda je tam bolj jedel kot domauser posted image , bili so na sprehodu, sedaj pa že spi 2,5 ureuser posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
9.4.2010 19:36:28   
Ploha
Meta prav zares hodi user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
9.4.2010 20:03:37   
kiara24
čer,

zmatra ko user posted image . cel dan zunaj v vrtu, popoldan pa še s Klaro zunaj cel dan in je samo padla v posteljo ob 19tih že.

Bravo Metauser posted image user posted image user posted image user posted image . Polha sedaj boš imela šele dela boš vidla k boš skoz za njo hodilauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Gremmojmu večerjo naštimat pol pa na kavč.user posted image

Jutri gremo pa malo po nakupih za Klaro, komaj čakam.user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
9.4.2010 20:09:41   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

čer,

zmatra ko user posted image . cel dan zunaj v vrtu, popoldan pa še s Klaro zunaj cel dan in je samo padla v posteljo ob 19tih že.

Bravo Metauser posted image user posted image user posted image user posted image . Polha sedaj boš imela šele dela boš vidla k boš skoz za njo hodilauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Gremmojmu večerjo naštimat pol pa na kavč.user posted image

Jutri gremo pa malo po nakupih za Klaro, komaj čakam.user posted image

ej ni panike, raje oz. lažje grem še kak kilometer več peš kot pa da jo tolk nosim kot zdaj user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
9.4.2010 20:36:12   
sonček33
Bravo Meta. Ploha, ti gre na živce, če ji kdo reče Metka?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
9.4.2010 20:38:36   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Meta prav zares hodi user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image Meta...evo en dan je bilo še 1000 svetlobnih let vstranuser posted image dans pa že hodiuser posted image .....Plohca, lep bušiuser posted image , joj lušteuser posted image

Hijacinta čestitkeuser posted image

Zvezdica, vesela za tebe in podpis pogodbeuser posted image

Včeraj sem našla še en zobek v špelinih ustihuser posted image , zgornjo štirko, pojma nisem imela da ven hodi

sonček, kaj bo novga?...firbecuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
9.4.2010 20:43:53   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Bravo Meta. Ploha, ti gre na živce, če ji kdo reče Metka?

Nikakor. Še jest ji rečem...od metka, meti, metk user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
9.4.2010 20:46:53   
sonček33
Nikakor. Še jest ji rečem...od metka, meti, metk

Ok. Ker jaz ful velikrat, kadar tebi kaj pišem oz. odgovrajam, napišem Metka, pol pa brišem ..ker res si ne bi hotla nakopat na glavo tvoje jezeuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
9.4.2010 20:47:49   
sonček33
sonček, kaj bo novga?...firbec

ja mimi, a še ne veš?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?