Tanja55 -> RE: Kaj menite.... (12.2.2010 0:08:29)
|
Mene zanima, komu je toliko v interesu, da se je cela tale zadeva spravila v medije in posledicno se cela drzava ukvarja s tem. Ne razumet narobe - prav je, da se razisce in prav je, da se obvesti javnost, ampak da se cela drzava s tem ukvarja? sej vem, VIP pa to, ampak vseeno stvari smrdijo do neba...tako in drugace. Nihce me ne bo preprical, da je Pozarju v interesu zgolj in samo spostovanje svobode govora in dostopnosti do informacij. Se nikoli mu ni bilo in njegov "vir" je moral bit precej na visokem polazaju, da je bil tako zanesljiv (in upostevan...). Ali pa samo jaz ne vem (ker Pozarjevih medijev bolj ko ne ne berem) pa je ze kdaj prej privlekel na plano stvari, kjer se je godila krivica in je nesebicno pomagal le-to odkriti in krivca pripeljati pred zakon? Kolikor jaz poznam Pozarjeve clanke mu gre vedno samo za senzacijo...in senzacija ima vedno nek namen, pa ce je to zgolj filanje ljudi s kostmi za obiranje ...glavno, da so zveri zaposlene in site, drugi pa medtem lahko pocnejo kar hocejo. Sicer pa ja, se strinjam: sramota. vse skupaj je sramota, ze od leta 2006. Nastrada pa (vedno) zival.
|
|
|
|