RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov

Sporočilo

petrap -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (22.1.2011 12:44:04)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sem mal G omenila 28.1., pa je rekla da ne bom do takrat zdržala, ker naj bi blo že vse na štartu. sam jaz pa mislim, da bi lahko. zagotovo, če se bojo odločili sprožit, se bom dogovorila za 28.1., če bo pa prej, pa naj bo [sm=jezicek.gif]

anchika -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (22.1.2011 17:42:53)

Pozdravlejne
Trenutno so moji otroci zdravi, tudi hčerkica. Imela je le en dan vročine tako da mislim da so bil krivi zobki. Jaz še vedno kašljem , vendar miswlim da  se tudi meni stanje izboljšuje. Sem bila v lekarni in mi je dala en sirup za izkašljevanje ( slezov) Hotela mi je dati kaj bolj močnega glede ne to kako in koliko časa že kašljam vendar na mojo odgovornost , potem nisem kupila. Prestrašila me je da je nevarnost če preveč kašljam kakšnih popatkov. Klicala sem G in je rekla naj zdaj pijem  slezov sirup pol pa bomo vidli. Ja so me prou prestrašili sam tud nočejo nič dat na recept. Je rekla v lekarni da zdravnice nočejo nič dat ko pa se kaj zgodi takrat pa dajo vse.

BarbiG -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (23.1.2011 13:14:11)

Pozdravček vsem skupaj. Takole, ko vas berem, me obhajajo spomini na lansko leto. Julija sem namreč rodila enojajčni dvojčici, ki imata zdaj že 6 mesecev in pol. Joj, kako čas beži. Zato uživajte v teh trenutkih nosečnosti, ker jih hitro pogrešiš, ko enkrat rodiš. Pa čeprav vem, kako sem tud jst na koncu jamrala, da zdej bi ša že rada rodila. Rodila pa sem s polnimi 37-timi tedni. Pa verjetno bi še dalj zdržala, sam so se G-ji odločili za CR.

Upanje81, za spinalni blok v LJ ni problem. ZDaj, ko si imela priprave na CR, si imela verjetno tud pogovor z anesteziloginjo. Vsaj lani je bil to obvezen del priprav na CR. Meni žal ni preostalo drugega kot da rodim s CR, ker sem imela placento previo. Pa tudi spinalni blok zaradi tega ni prišel v poštev, ker je bila pri meni nevarnost velike izgube krvi, do česar je tudi prišlo. In ko gledam nazaj, vem, da je bolje, da sem imela CR v splošni anesteziji, ker druga deklica ni dihala in so jo oživljali. Vem, da bi preživljala peklenske minute, ko bi poslušala, kako se trudijo oživljat mojo deklico. Tako pa sem vse lepo prespala in mi je mož to potem povedal. Me je kar pretreslo, ampak sem potem takoj vedela, da je bolje, da nisem takrat tega vedela. Je pa tako, da bi imela tisočkrat raje naravni porod (imam že dva za sabo), ker je okrevanje mnogo, mnogo lažje, kot pa po CR. Aja, pa še to. Po spinalnem bloku pride pogosto do močnih glavobolov, migren, tudi potem, ko si na intenzivni, je okrevanje daljše, saj si spodaj paraliziran in ne moreš do WC-ja, kar pri splošni anesteziji je izvedljivo. Jaz sem po šestih urah že sama hodila na WC. Sicer sem se komaj primajala do tja, ampak je šlo. Je pa osebje zlato na A oddelku.

Hijenca, tebi pa čestitam za uspešno opravljen poseg v Londonu. Jaz sem kar precejšen del nosečnosti trepetala, da moji princeski ne bi to doletelo, da bi se razvil TTTS sindrom. In na srečo se ni. Sem pa potem, ko so bili ta hudi tedni mimo za TTTS sindrom, trepetala zaradi placente previe, ker zaradi tega sem bila pa jaz v življenjski nevarnosti. Pa se je na srečo vse končalo kot da vseh teh problemov ne bi bilo. Sem imela, tako ko pogledam za nazaj, pravzaprav popolno nosečnost.

Mismis in Roži, vaju tkole na hitrco preberem, sam pisat pa nimam ne časa ne volje. Skratka, želim vama, da vama nosečnost poteka mirno, brez težav, tako kot je bilo do zdaj in da zdržita čim dlje 3 v 1. To velja za čisto vse tuki gor. Ker je vsak dan izjemno pomemben.

hijenca -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (23.1.2011 20:49:48)

Danes pa res na hitro.

petrap, trsica in upanje81 v kolikor se drug teden gre za res, vam želim vse naj naj, in tudi verjamem, da bo vse OK.

Vse ostale pa lepo pozdravljam, pazite na sebe.

Jaz pa moram zdaj it nujno likat, ker ne bo imel moj[sm=love.gif] jutri nič za oblečt.

Pridne bodite.

taja2008 -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (24.1.2011 6:07:45)

Ojla, sonosečke.....

Jst že navsezgodaj strašim tle gor[sm=smiley1.gif]....

UPANJE81: jst če mi voda odteče grem s svojim prevozom v P, imam blizu-5 minut. Se pa bom zagotovo tudi odločila za splošno anastezijo, če mi bodo delali sekcijo. Kako si drugač?

PETRAP in TRSICA: svaka čast za tedne[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].....
PETRAP: dobra si, jst mam že vsega dost, ponoči ne spim, vse me boli sploh spodnji del trebuha, narazen me vleče, da je groza, kolki in medenica me bolijo ko [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]......
TRSICA: razumem te, da maš dost vsega, mam jst tut.....[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

HIJENCA: pridna, da še likaš, mi odkar mamo sušilca bolj malo likam....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

taja2008 -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (24.1.2011 6:15:18)

UPANJE81: naj te ne skrbi, če ti bodo ta teden delali CR, po moje so dvojčki pri skoraj polnih 35. tednih popolnoma razviti- ker menda prehitevajo za 14 dni- kar se razvitosti tiče in tudi teža po moje je okoli 2500g tako, da ni panike. Sej si velik zdržala, glede na to, da si že od 24 tedna skoraj nepokretna zaradi MV. Boš vidla, da bo vse OK....Držimo pestke in en kup[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Jst mam pa danes CTG in menda tudi pregled....Moram mal pojamrat, da me čimprej rešijo, ker mi je res hudo.Ponoči kr jokam, ker me vse tako boli, da je groza- kolki, trebuh.....

Držite se

TRSICA in PETRAP: držita se pa en kup[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif], naj vas hitro rešijo.....

hijenca -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (24.1.2011 9:43:44)

Dan dan!

Danes je pa šel moj malček palček v vrtec, po enotedenski bolniški. Da se je temu primerno zjutraj jokal, ni potrebno govorit.

Pri nas pa sneži, kak ne maram snega, sploh ker moram na cesto[sm=hudicek1.gif], atija ni in bom mogla jaz po palčka, če bo fejst snežilo bom šla že po kosilu po njega.

petrap, trsica in upanje81 so izginle, hmmm mislim, da bomo v tem tednu dobili 6 novih državljanov Slovenije[sm=smiley36.gif]Držite se punce.

taja28 jaz tudi veliko kar zložim direkt ko iz sušilca jemljem, ampak ati je srajčnik in za službo ima zmeraj srajce, te pa na žalost moram zlikat. Pa tudi ti boš počasi prišla do dneva D.

Vsem ostalim želim lep začetek tedna.

trsica -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (24.1.2011 9:45:46)

Hej. Dala skozi kri, ctg in amnio a se še nič ne dogaja. Menda moram danes napasti moža (še zlata ribica je bolj uporabna od mene). [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Zdaj pa čakam rezultate jetrnih testov. Potem pa domov in ribat kopalnico (bo več koristi od mene). [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

upanje81 -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (24.1.2011 12:35:39)

BarbiG hvala za tvojo izkušnjo. Veliko užitkov in nepozabnih trenutkov ob tvojih deklicah. Se priporočamo še za kak nasvet, zdaj ko gremo za vami.
hijenca  hvala za dobre želje, pa ne bit preveč pridna, da ne boš pozabila na počitek.
taja2008 jaz mam sicer 1 uro do P, sam bi tud raje vidla, da me moj pelje, kot pa rešilc. Pri nas bo verjetno prej dan za cr, kot pa voda odtekla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], čeprav zdaj je že 14 dni kar sem bla 2 -3 prste odprta, kolk sem dejansko zdaj ne vem ne gledajo več. Me pa že ene 3-4 dni tako večkrat na dan cika tam spodaj. Pa zelo težko sedim, se mi zdi, da kar čutim kako mi vse spodaj se razteza in širi. Tako da tud sedim nekak na pol leže in na pol riti, komaj pojem za mizo.
V sredo mam polnih 35. ja tudi jaz se  tako tolažim da smo že nekaj čez dali in premagali toliko kritičnih dni, sem zadnjič računala, da že več kot 2 mes ležim ampak res ležim in vse se mi je lepo obrestovalo. Res dobesedno kot si napisala ves ta čas, ležim kot nepokretna in lahko bi se zgodilo in me prehitelo že zdavnaj. Malo mi je hudo edin zato, ker očitno so moje telo in moja dva pikita dovolj veliki borci, da bi zdržali še kak dan al pa teden, zdaj ju bodo pa na silo ven spravli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Se pa tudi zavedam, da je to nujno in moram zaupat medicini. Rešujemo manjšega, večji pa bo zato malo prikrajšan za še malo užitkov v maternici.
Ja po mojem je B-jček okrog 2500, je bil prejšni teden 2400, A-jček pa je bil 1700 upam da pride do 2000 kg. Sem pozitivna in se veselim trenutka, ko ju bom zagledala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

trsica je še tu, dobra si res. Verjamem pa da imaš že vsega dovolj, bo pa potem lažje ko boš po rojstvu prej doma iz  P, ker bosta otročka čist razvita in donošena.
petrap ima pregled mogoče se pa tudi že kaj dogaja.
Upam, da bo vsaj ena februarka pred mano, da ne bom jaz marčevka kar vse prehitela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Kar se tiče anastezije, pa vam povem, da sem ta vikend, kar nekaj prebrala in so mnenja zlo različna odvisno tudi od porodnišnice in njihovih izkušenj. Postojna je zlo za regionalno, lj pa se mi zdi bolj za splošno.
Jaz sem že bila operirana v splošni anasteiji, nimam nekih slabih izkušenj, sam sem bla cel dan čist matasta, celo popoldne je trajalo, da sem šla v spremstvu sestre na wc, ker se mi je zelo vrtelo in sem sam vstala in se mi je zvrtelo in me je sestra dala nazaj na posteljo za 1 uro in potem spet nov poizkus. Ko je prišel mož sem ga sam pozdravla pa kar spala naprej. Nič takega sam zdaj gre pa za rojstvo mojih prvih otrok in mi je kar grozno, da bi bla tak zaspanc. Zato mi je bolj za regionalno pa še moj bi bil zraven.
Bomo videli glede na vse prebrano sta obe obliki čist ok, odvisno je samo kateri anastezist te dobi v roke in s katero obliko ima več izkušenj.
Aja še to mi je blo zanimivo, anastezistka, ki se je pogovorila z mano v lj porodnišnici mi je rekla, da če bi šlo za njo bi se ziher odločila za regionalno (med vrsticami pa je nekak omenila, da dela v Postonjski porodnišnici),  ko pa sem govorila potem z dr v lj, pa je kar bolj zavračala regionalno. Skratka zmedena, da sem se pogovarjala z anastezistko, ki dela v lj in po. Ona bolj zagovarja postonjsko prakso, potem pa prideš na op.  in ni zraven nje ampak anastezist, ki je bolj navdušen nad splošno.  Očitno bo to odločitev v zadnjem trenutku.

A vaši malčki velik kolcajo? Moja dva kar naprej premetava [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Roži_ -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (24.1.2011 15:05:35)

Ciao[sm=smiley1.gif]
Punce imam eno vprašanje, če mi lahko prosim pomagate, iščem vozičke za dvojčke, vse v enem, kje bi lahko kupila. Bi prosila za vaše nasvete[sm=smiley1.gif]
Hvala vam, pa čim dlje 3 v 1[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

hijenca -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (24.1.2011 15:10:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Ciao[sm=smiley1.gif]
Punce imam eno vprašanje, če mi lahko prosim pomagate, iščem vozičke za dvojčke, vse v enem, kje bi lahko kupila. Bi prosila za vaše nasvete[sm=smiley1.gif]
Hvala vam, pa čim dlje 3 v 1[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

http://www.otroski-vozicki.com/si/page/group/grp/162/o/0/order/na/

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/novo-easy-walker

Drugače pa vtipkaj vozički za dvojčke in ti vrže ven, kaj želiš. Jaz še tudi samo gledam, ta dva modela sta mi všeč, odločila se bom pa kot kaže komaj, ko se bodo [sm=duda.gif][sm=duda.gif]rodili.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mismis -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (24.1.2011 15:32:22)

Hijenca in Roži, midva sva vzela EasyWalkerja v Pikapolonici, ker je to voziček, ki poleg TFK-ja najbolj ustreza našemu načinu življenja. EW ali TFK se mi namreč zdita najbolj primerna za tako aktivne sprehode in izlete kot jih imamo mi, hodimo pa vsak dan, ker je treba našega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kuza.gif[/image]peljati na sprehod.

Kupila sva ga v Pikapolonici, kjer je bil v akciji za 650 € športni del, dve globoki košari, nastavki za košare in nastavki za lupinice. Je pa to še stara zaloga, meni je rekla, da ko bodo naročili novo pošiljko bo sama cena vozička 650€, ena globoka košara pa stane 100 €.

Sva šla gledati tudi TFK-je, generalni distributer jih je imel samo še nekaj barv na zalogi, ker letos pride ven nov model. Nama je pa zaračunal za zgoraj navedeno (športni del, dve globoki košari, nastavki za košare in nastavki za lupinice) 900 €, če plačaš z gotovino dobiš 10% popusta.

Je pa po mojem mnenju imel TFK prednost pred EW, ker ima še ročno zavoro.

naš vozek zgleda pa takole...

[image]http://www.activebaby.ca/images/easywalkerduobrown/easywalker_duo3.jpg[/image]

in še s košarami....

[image]http://common1.csnimages.com/lf/1/hash/1899/1929176/1/Duo%20Stroller%20in%20Brown.jpg[/image]

je pa EW eden izmed ta ožjih vozičkov za dvojčke. Zloži se ga pa tudi full hitro.

hijenca -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (24.1.2011 15:39:36)

Meni je všeč tudi ta, ampak jaz bi imela rdečega. Rdeč mi je tako všeč.[sm=9nebesa.gif]

petrap -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (24.1.2011 18:14:53)

ojla...

jaz sem še kar doma [sm=jezicek.gif]. na ctgju še vse mirno - popadkov ni, otročka ok. mi je pregledala tudi MV (prav popolnoma nič prijeten pregled, sploh ker je en otroček tako spodaj in je morala prav zadaj za njega), odprta 2 cm. poslala me je domov in imam datum 31.1., pa zraven piše sprejem in indukcija poroda (38T 4/7 bo takrat). tako da tudi če bo stanje enako kot danes, bomo zibali [sm=smiley1.gif].

sem pa sedaj spala 2 uri, me je čist zdelalo vse skupaj, pa še noč je bla kar nekaj. pa tud spodaj me vse boli, predvidevam da zaradi pregleda mv.

tršica - tud pri nas bo spet danes akcija..zdaj pa res vsak dan. aja pa do sedaj nisem pila čaja za mehčanje mv, jutri si ga grem pa kupit. prvič sem ga pila in sem se hitro odpirala, mogoče bo tudi sedaj kaj pomagalo (vsaj psihi).

hijenca -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (24.1.2011 19:08:26)

petrap 31.1. je zelo lep datum, takrat je imela moja babica rojstni dan. [sm=smiley1.gif] Ampak če uspeš do 31. 1. počakat, si pa res prava, [sm=bravo.gif]

Jaz sem dobila danes pošto iz Londona. Čakali smo namreč analizo plodovnice na kromosomske napake in vse je OK. OBA JUHUUUUU. So pa tako prijazni v Londonu, da so mi poslali še lepe želje za naprej in me prosijo, da jim javim kako smo. [sm=smiley1.gif]

Uffff, danes sem pa bila zelo pridna na RR in je to danes od mene vse. Grem pod tuš, pa malo prej v postlo, ker nisem spala od 4 ure ponoči.[sm=smiley29.gif]

Čuvajte se.

Lunca31 -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (24.1.2011 19:45:58)

Čer vsem dekleta [sm=smiley1.gif]
Kako ste kaj?

Hijenca, Roži, Mišmiš – tudi jaz sem še v dilemi za voziček, ali EW ali TFK. Glede na odzive na naših forumih dejansko požanjeta največje odobravanje. Če pa želiš večja kolesa in ročno zavoro (živimo na hribu), se izbira precej skrči.
Ugotavljam, kaj ima TFK več, glede na razliko v ceni?? Ali je EW res ugodnejši le zaradi starejšega modela??
A katera ve, če je možno pri obeh modelih dokupiti tudi zimsko vrečo oz. Je mogoče kaj skombinirati s košarama?
Lahko vam povem, da je TFK s košarama v SLO cenejši kot v Italiji, za cca. 100 eur. Sedaj kombiniram le še eno opcijo preko interneta-če katero zanima, bom sporočila.

Sicer pa bi vas rada vprašala, kako so kaj vaši otroci v teh tednih 24-26? Naša dva sta ta dva dni zelo mirna ;(....jaz pa nemirna
[sm=zmeden.gif]

In kako se kaj počutite? Uspešno klubujete virusom?
Vsem skupaj en lep in topel pozdrav [sm=smiley31.gif]

Lunca31 -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (24.1.2011 21:49:25)

Hijenca, sem vesela za vas za odlične izvide. Kar naprej tako![sm=bravo.gif]
Zdaj pa lahko noč.

petrap -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (24.1.2011 22:02:02)

Lunca31 - mi smo se odločili za TFK. sicer ga še ne uporabljamo, ker so dvojčki še na varnem pri meni [sm=jezicek.gif], ampak kolikor smo ga sprobali do sedaj je super. naša tamala se ful rada vozi v njem [sm=smiley1.gif]. smo pa dokupili še košare, ker se mi zdijo nujno potrebne za novorojenčke pozimi, saj so notri res popolnoma zaščiteni pred vremenom. midva sva se odločila zanj, ker ima velika kolesa, pa ročno zavoro (živimo na hribu), lahek je in super vodljiv. tako da navijamo za TFK [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. mislim pa da se dobi tudi zimske vreče. samo mi jih ne bomo kupovali, ker potem ko bojo že večji otročki (naslednjo zimo), jih bomo tako ali tako oblekli v kombinezonček, pa še eno toplo odejico čez in bo po moje čisto dovolj.

hijenica - super za dobre novičke iz Londona [sm=bravo.gif]. sem res vesela zate, ker vse mame trepetamo za svoje otročke. če malo pomislim nazaj, sem samo čakala 29. teden, da bomo "s ta hudega", no pol sem rekla sam, da bo 32. teden, ker je rekla gin, da potem pa res ni več nobenih skrbi in kadar koli pridejo na svet bo ok. no trenutno sem v 38. tednu in še kar 3v1 [sm=smiley36.gif]. samo pozitivne misli, pa bo šlo. pa mogoče res pomaga, da si postavljaš vmesne cilje, vsaj hitreje mine [sm=jezicek.gif].

hijenca -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (25.1.2011 10:46:15)

Dan dan!

In punce, smo še vse 3v1???

Danes pa je tako težek dan, mi kar oči skupaj vleče, bi šla najraje spat, ampak moram bombo pospravit, ker sta imela včeraj ati in čmrlek dirke po dnevni in so vse igrače v razsulu, mama je spala onadva pa veselico.

Kje so pa danes naše petrap, trsica in upanje81??

Uživajte.

Lunca31 -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (25.1.2011 11:43:26)

Mogoče po mirnem dopoldnevu na RR lahko pričakujemo lepe novičke? [sm=bravo.gif]
Držim pesti za vse!!!

petrap -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (25.1.2011 11:58:08)

hijenca-evo mene še kar tukaj...sem ravno dobro vstala, pa že razmišljam, da grem spat nazaj. in bom tudi šla...pospravljanje lahko prestavim na pol, ko bo tamala doma [sm=smiley36.gif]...

tršica-upam, da bo kaj dogajanja danes in da je že akcija [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], pol pa loto kupit. jaz očitno tud čakam petek [sm=hudicek.gif]

trsica -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (25.1.2011 12:47:56)

Dobro jutro. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Spat sem šla ob dveh in evo mene vso mačkasto. Ma danes še zihr ne bo nič. Grem ribat kopalnico. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

mija75 -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (25.1.2011 18:36:38)

Zdravo punce,

danes smo bili na pregledu, punčki lepo rasteta, veliki za 33.tednov, nič ne zaostajata. Sta pa obe na ritki in glavice skupaj tiščita pod mojim levim rebrom.

Super za vse ostale, ki ste pri teh tednih še kar 3 v 1. Jaz upam, da bom brez težav dopolnila 37 tednov, pol grem pa lahkon rodit.

Nalednji pregled imam 02.02.

lina10 -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (26.1.2011 11:26:02)

Lep pozdrav glih iz pregleda, naslednji teden imam pregled na PDC v Ljubljani,da se zmenim za CR,ki bo po vsej verjetnosti 17.2. bolj točen datum izvem v sredo po vseh preiskavah
obe lepo rasteta,samo primanjkuje jima prostora pa bo že določen CR zato ker je ena medenično ena pa se je postavila prečno, pa še spodaj imam že zrelo placento tako, da se pri meni lahko kaj kmalu začne še prej kot v treh tednih,treba bo čimbolj počivat,da zdržim do 37.tedna,sedaj sem polnih 34.tednov.
lp

trsica -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (26.1.2011 11:50:45)

In še ena neprespana noč...

Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>