Lunca31 -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (21.1.2011 11:53:48)
|
Draga dekleta, tudi jaz bi se vam rada malce bolj aktivno pridružila pri klepetu-če lahko.... Sicer se rada hecam, da sedaj odkar sem doma nimam časa (kakor za kaj seveda)-odlično je predvsem to, da mi ne rabi gledati na uro ;) Sem na pragu 25 tedna, kakšen dan je počutje odlično, kakšen dan pa sprejmem vse, kar mi pripada v tem obdobju ;) Rada bi vas vprašala za mnenje glede hrane in kg; jaz se namreč sedaj kakšen teden držim bolj nazaj, jem količinsko precej manj. In ne boste verjele, vseeno sem sita! Sem nekje na +8 kg, skrbi me le to, da se mi je obseg trebuha zmanjšal za 1-2 cm. Je to povezano s prehrano? Je možno? Tršica, petrap, taja2008, mija75, upanje81 – vi dekleta ste pri koncu tega obdobja, čaka pa vas še lepše. Dajte še malce vztrajat-saj vse vemo zakaj. Vsem vam želim, da se, neglede na dneve, vse lepo in čim lažje izteče. Vas je pa prav prijetno prebirat in si ob tem zamišljat, da prihajamo za vami![sm=bravo.gif] Katym, hijenca, anchika, mismis – mi smo pa v drugi etapi. Bomo nadaljevale s klepetanjem, ko se bodo dekleta preselila na drug forum in predale štafeto tistim, ki pridejo za nami... Vsem, ki se borite z virozami-naj bo vaš boj čim uspešnejši. Pazite tudi nase! [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]Ko je meni zadnjič G dajal navodila, naj ne kašljam, ne kiham,.....sem se mu le nasmejala! In ne hodite kaj dosti pod drevesi, kajti klopi v polni pripravljenosti prežijo na plen-jaz sem si ravno enega odstranila v ponedeljek ;([sm=smiley13.gif] Bodite dobro! In en topel [sm=smiley31.gif] za vse vas!
|
|
|
|