katym -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (27.1.2011 10:15:01)
|
Ojla, punce! Se še js mal oglašam...pri nas ni nič posebno novega, trebušček počasi raste, kmalu bo tut tisti magični 28. tedn... :) trebuh se mi je malo dvignil, tako da me medenične kosti ne bolijo več tako zelo, mi pa trebuh še vedno otrdeva in vsake tok časa (če pretiravam s sprehodi - hehe, recimo več kt kkšne pol ure na dan) me začne tut krčit ob straneh trebuha...tko da vseeno bolj počivam... Super za tako častivredne tedne - tako petrap kot trsica, taja2008, upanje 81...sm vm kr fouš, upam, da js tut tok proti koncu zdržim... Pol sta pa lina10 in mija75, pol pa neki časa nč pol pa že april/maj...ful dobr...sm kr dobre volje k pomislim, da se tut za nas bliža, pa čeprav bo šele zdel nastoplo 3. trimesečje...me z anchiko, lunco31, hijenco in ostalimi bomo pa še mal čvekale, da nam bo čas hitreje minil... anchika: mislim, da lahko ješ lekadol, sam po mojm vseen ni dobr pretiravat s tem...vzemi kakšnega, ampak ni jih treba ravno 5 v celem dnevu - mislim, da jih toliko lahko vzame odrasla oseba... hijenca: en mesec si še na stroške delodajalca, pol pa gre na komisijo vsak mesec posebej, razn če res nimaš neke take hude probleme, da te dajo do konca nosečnosti...aja, k si omenila plenice..kok mislite, da bomo na začetku tko nekje na dan ponucale plenic za oba dvojčka? js se sploh ne spomnem, kok sm jih ponucala za tamalo na začetku, na koncu smo jih že res ful mal ponucale...drgač pa upam, da se boste kmal pozdravli - vsi! peprap in trsica: srečno! Lep pozdravček vsem
|
|
|
|