petrap -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (17.1.2011 17:53:06)
|
upanje81-[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] saj vem, da nas že sedaj komandirajo. ampak kar vseeno, noge skupaj. jaz pa komaj čakam pregled, da vidim, če se tud jaz že kaj odpiram, pa da vidim kaj bo rekla. ker je za konec tedna ful snega napovedanga, se kar bojim, da me bo poslala v P, sploh če kaže, da bo akcija [sm=smiley36.gif] taja2008 - prej sem bla prou lenčina za sprehode. zadnje dni pa obvezno. me vsi sprašujejo, če bi šla rada rodit [sm=smiley36.gif], ampak se res bolje počutim, če se malo sprehodim. sem pa potem prilično utrujena, ampak sem vseeno še malo kopalnico pobrisala, pa prat dala. da ne bo vse v razsulu, če me kaj kmalu prime [sm=jezicek.gif]. al me zihr ne bo zdaj, ko sem lepo pospravla vse, ne ne. bo drug teden, ko bo treba vse spet na novo. [sm=hudicek1.gif] aja pa čestitam za dopolnjenih 34T jutri [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], zagotovo si že iz tahudega ven...jaz bom pa jutri "že" 36T 5/7 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] evo moj možek je domou pršel, tamala se pridno igra z lego kockami, jaz grem pa en čaj skuhat za mojga, ker ga trebuh matra pa driska [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|