claudie
|
Pozdravljene, uuu ene že pestvate male štručke. Čestitke še enkrat in uspešno pri dojenju, pri dvojčkih je res težje, pa še tako mali so. Mi smo se navadili na novico, da pričakujemo dva pikca, je kar zabavno, ko ugotavljam, kam jih bomo vse porazdelili. Sploh tavečedva, ki sedaj spita vsak v svoji sobi in jima ne uide cimranje :-). Imamo sicer pograd v eni sobi, samo bo taveči še premali za na vrh, niti 4 leta še ne. Tako, da bomo samo na tla dali jogi, bolš tako, kot da celo noč poslušam, a bo dol cmoknil. Putpuri samo, da je sedaj vse ok in da ste že pri 30.t, joj če jaz pomislim na prva dva, ko sta bila oba čez rok in sem si mislila, a bi kej prišla ven. Zdej pa upam in molim za vsak teden posebej. Upam, da prilezemo čim dlje. Ko mi je dr. Cerar rekel, se bomo v 32.tednu pogovarjal, kako bomo rodil, me je skor kap...32. teden, pri unih dveh sem bila še teden prd pdp na morju. Ležalniki pri prvem smo ga kar uporabljali, imeli smo tistega rdečega od fisher price, jst sem bila zadovoljna, tamali tudi, ta drugi jon, pa sploh ni bil neki navdušen, tako da ga pri njem nisem skoraj nič imela, je bil na tleh na tisti blazini airex. Akcije hvala za info cila, pri dm pa dobiš tudi paket plenič trojka (vsaj pred letom in pol si jih), pa še eno kremico za ritko. Pa za MB vem, da so tam ob predložitvi rojstnega lista dobili bebival kremo za ritko. Tudi ta podatek je za 1,5 l nazaj. Vozički mimo te teme valda ne morem, mi smo prišli potem do zaključka, da si sposodimo še en vozek, malo kasneje pa kupimo marelco. Mi je pa tale fuuul lep od cosatto http://www.ebay.co.uk/itm/Cosatto-you-2-Twin-Stroller-Pushchair-Double-Polka-Dogs-/150748995629?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item231957202d. Se mi zdi, da se res na malo zloži, kar je pri nas velikega pomena, če hočmo vse v avto naložit. Pozdravček
|