|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
17.1.2012 11:12:08   
aia
Hej, kaka dobra imena za fantke, Cilla! In vso srečo s stanovanjem :)

Sem klicala na Šolo za starše LJ in trenutno ni nobenega predavanja posebej za dvojčke v planu. Se pa to sproti dogovarjajo s tistimi starši, ki pri njih obiskujejo šolo za starše. Je pa bila babica ful prijazna in mi je kar po telefonu na hitro par stvari povedala - porod, dojenje, nega... faca.  res!

Sva pa rekla, da zdaj pa dost in se končno odločila za voziček :) Zmagal je Firstwheels City Twin, ki sem ga kar iz Nemčije naročila. Vzela sva tudi adapterje za lupinice, pa bomo videli, če bomo kaj bolj in lažje v akciji zaradi tega :) Poročam čez par mesecev. Upam, da vse pride tako kot treba in da bo voziček kul. Bi pa tudi jaz raje imela Bugaboojeva velika 4 kolesa... ampak, kaj češ, financminister ni odobril ;) Uživaj Prijatelji in nam delaj lušte user posted image
Pri nama je pač ta zdaj zmagal, ker je vzporeden, športni del lahko obrneš proti ali stran od sebe, ima možnost adapterjev in lupinic, ima trdi košari, ločene strehice, 3stopenjski naklon šprtnega dela...Ni mi pa fajn, ker se precej na veliko zloži in zasede veliko prostora v prtljažniku in ni mi fajn, da ima taka mala sprednja kolesa----- but. Kompromisi pač :) Cena?
Voziček s športnima deloma + 2 košari + 2 adapterja + 2 mareli + 2 zimski vreči = cca 770€

Tako, zdaj pa k drugim stvarem, končno ;)

Lep dan vsem!

(odgovor članu prijatelji)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
19.1.2012 16:15:42   
spiteri
Dobrodošle prijatelji, aia, Kratka !!!user posted image
Vidim, da je tle spet mal oživelo, Cilla si čist prestrašila nosečke user posted image Kako pa napredujeta tvoja dva pingvinčka? Držim pesti, da boste kmalu vsi doma!
disere zate tut držim pesti, da je vse ok, da ste še 3v1 in da mala dva pridno rasteta in razvijata pljučka. Poročaj oz. tvoja boljša polovica kako ste, ko bosta lahko seveda.
prijatelji prav super voziček sta kupila, meni je bil ful všeč!
aia si pa dobila ugodno ceno za voziček. Super, da ste ga že kupili.
Mi smo pa že prestopili v prvi mesec mojih sončkov in je prav luštno. Še vedno kar veliko spita, tako da imam jaz nekaj časa za branje forumov in pospravljanje - tega se je moj dragi zelo razveselil, ker je zadnjih nekaj mesecev on prevzel gospodinjstvo. Vozičkamo se tudi že veliko, ko so tako lepi sončni dnevi, no danes je izjemoma bolj oblačno, upam spet na boljše vreme jutri ali v soboto.
Uživajte nosečke in zdržite čim dlje! Mamice v porodnišnici pa želim čim hitrejšo vrnitev domov v treh kosih user posted image user posted image

(odgovor članu aia)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
20.1.2012 12:43:42   
Gorga
Ojla user posted image

Spiteri ti prav malo zavidam, da imaš lepo vreme. Ko sem bila jaz z mojim prvim na porodniški, sva bila skor celo leto doma. Se mi zdi, da je bilo prav non stop slabo vreme. Al je bil dež, al je bla burja, al pa pasja vročina,... Tko da le uživajte!

cilla se spomniš kako si pisala, da te srbi trebuh? Evo, zdej pa mene. Za znoret je. Po 3x/dan si mažem kar z mlekom za telo, da si ga malo pohladim. V prvi nosečnosti me je tako srbel šele v zadnjem mesecu. Je videt da zdej nosim dvojno dozo user posted image user posted image  user posted image

Lep vikend vsem! user posted image

(odgovor članu spiteri)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
20.1.2012 13:24:58   
prijatelji
Živjo

aia to je pa res super cena za vozek.
Spiter tudi jaz upam, da bo pri nas tako kot je pri tebi.

Danes sem imela pregled in je vse o.k., male pikice napredujeta, čeprav me je malo zmotlo, da ginekologinja ni pogledala koliko sta težki. Punce tiste, ki ste še v veselem pričakovanje a ste doma ali še delate? Jaz imam namreč težave z nizkim pritiskom in tudi v službi je delo takšno da ne smem delati, tako da sem doma že 2 meseca in bom znorela od dolgega časauser posted image .

Lep dan, čeprav je deževno......

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
20.1.2012 21:59:35   
aia
Hej punce,
Spiteri, tako je lepo prebrati, da ste že po prvem mesecu tako Ok! Sprehodi in celo knjige in pospravljanje.... Jaz sem mislila, da je ludnica kake tri mesece... Ali dojiš? Kako vam to gre?
Glede vozička pa, ja, res sem ga precej ugodno dobila, a me je stalo precej različnih spletnih trgovin in kombinatorike pošiljanja in itak, da ne bom mirna, da ga sploh imam, dokler ne bodo vsi deli prispeli in bodo zmontirani tako kot treba... Upam, da nisem bila preveč naivna, ker mi bo sicer Visa ful zamerila ;)
Daj mi malo dolgčasa, prijatelji, da bom imela čas kaj pospravit, prebrat, se odločit.... meni pa dnevi čisto prehitro bežijo in me že kar malo panika grabi, da me bo kaj prehitelo... uf.... penso positivo :)
pozdrav vsem!

(odgovor članu prijatelji)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
22.1.2012 20:47:18   
Gorga
Iiiiiiiiiii cilla danes sem pa videla tebe in tvoja dva sončka user posted image  Lepi ste in lepo je bilo prebrati tvoje misli! user posted image

(odgovor članu aia)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
22.1.2012 21:51:07   
JanaB
Dobrodošle vse nove user posted image

Pri nas bomo vsak čas magistrirali iz vozičkov za dvojčke user posted image Izbor je precej slab glede na to, da smo omejeni glede velikosti - širina dvigala na kar prej sploh nisva pomislila tako, da je res težko najti primernega pa še ne preveč dragega bi seveda.
Prijatelji tale bogaboo je tudi meni zelo všeč ampak žal malo predrag. Sem pa prepričana, da boš zelo zadovoljna z njim.
Aia tudi meni zdi zdelo dobra cena za tak voziček. Sem ga šla takoj pogledat in preverit mere ampak žal je malo preširok za v naše dvigalo. Jaz sem pri prvi hčerki skoraj vsak dan uporabljala adapterje za lupinico in tudi voziček je bil tako super, da sem ga imela ven iz avta in lupinico gor v nekaj sekundah. Ker je bila zadeva tko uporabna tudi sedaj gledava vozičke, ki to omogočajo za maxi cosi lupinice čeprav se zavedam, da bom to uporabljala veliiiiiiiko manj. Že tako se verjetno ne bomo velikookrat kam spravli pa da nas ne bo še to dodatno omejevalo. Glede službe pa mislim, da sem v 28. tednu še ena redkih, ki dela. Ampak tudi moj čas se izteka in bo to predvidoma zadnji teden. Moram reči, da že kar težko hodim in mi bo kar ustrezalo, da bodo nadaljne priprave potekale bolj v miru od doma. Pa tudi malo me je strah postalo, da se ne bi kaj prehitro začelo, ker tako dolgo vztrajam v službi user posted image
Lepo bodite!

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
22.1.2012 23:39:24   
cilla
IZVIRNO SPOROČILO: Gorga

Iiiiiiiiiii cilla danes sem pa videla tebe in tvoja dva sončka user posted image  Lepi ste in lepo je bilo prebrati tvoje misli! user posted image

user posted image hvala Gorga. Novinarka je ful fajn popisala življenje v tem "malem svetu" znotraj porodnišnice.

Prav danes bi morala dobit moja fanta k sebi na oddelek. Sem šla v petek domov, da bi z mojim končno zrihtala vse zanju in da bi bila še malo skupaj (zadnji meseci so bili cel žur - pljučnica, prenova, prezgodnji porod in zdaj že toliko časa v porodnišnici). Se danes vrnem v porodnišnico, grem na intenzivno, da se zmenim, če ju kar sama odpeljem al mi ju oni pripeljejo na oddelek. In me sestra najprej najuri, da kako sem lahko šla kar domov dan preden imam za dobit otroka v sobo, pol mi pa pove, da ju danes ne dobim. V krvi jima očitno manjka elektrolitov in jima dodajajo natrijev klorid v hrano. Čisto me je sesedlo, ker sem bila že preklopljena v glavi, da bomo končno skupaj. Tako pa bomo očitno še malo tu v porodnišnici, vsak na svojem. Tako da sem kot en polit piščanec. Ampak jutri je nov dan in bo gotovo slika v moji glavi bolj čista, sploh ko se bom lahko pomenila s pediatrinjo.

Dobro spite punce user posted image

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
23.1.2012 9:51:37   
aia
Hej JanaB vso srečo z magisterijem. Skrajni čas, da nehaš delat in doma, v miru, nadaljuješ s študijem :)
Cilla, res stresno, ko se ti plani, ki si si jih že tako živo predstavljal, obrnejo! Upam, da boste res čimprej skupaj! V katerem tednu si ti rodila?
Jaz bi tudi prebrala članek... kje se ga da najti?
Grem malo na uho, ker je bila spet pestra noč. Poskušam svojo dvainpolletnico odvaditi, da bi sredi noči prišla k nama v posteljo. Travme in pol... Pol pa moram čez dan not spravljat :)
Sončen pozdrav vsem!

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
23.1.2012 19:02:01   
cilla
aia, tole je članek http://delo.si/arhiv/iskalnik/?niz=nedo

Mi trije smo končno dočakali user posted image . Že od poldneva skupaj. In ravno danes praznujemo tri tedne - fajn darilo user posted image . Moja fanta sta ful pridna - spita, se previjemo, pojesta in spita dalje. Linusu je sicer od prihoda sem na oddelek padla temperatura in zdaj spi s termoforjem, poleg tega obema teče iz učk (verjetno zaradi nižje temperature kot je v intenzivni), ampak upam, da se bo tudi to uštimalo. Nadaljujemo z dodajanjem zdravil v hrano, to je pa tudi vse, kar jima še sledi z intenzivne.

Moj je danes letel kupit elektronsko varuško, da grem lahko mirne duše ven iz sobe, če moram npr. črpat mleko. Mater, so te reči drage ko sam satan! In že spet je bil brez kupončkov iz porodnišnice (za tiste, ki boste še rodile - vsaj v LJ dobiš po porodu čestitko od Babycentra s kupom kupončkov za orng popuste. Jaz sem knjižico s popusti žal pogledala šele, ko sem že kupila npr. prsno črpalko in še par stvari, ki bi jih seveda s kupončki dobila 30% ceneje user posted image )

Da ne pozabim špecat user posted image : disere in njeni so bile sicer dopoldne še 3v1, ampak se bo po mojem kmalu začel rokenrol Mi trije navijamo zanje, morda pa dobimo cimre .

JanaB, kaka pa je širina vašega dvigala?

Lepo se imejte! user posted image

< Sporočilo je popravil cilla -- 23.1.2012 19:07:34 >

(odgovor članu aia)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
23.1.2012 20:01:04   
disere
hmmmm cilla, res je user posted image zaenkrat so moje sončice še tri v enem, in če ne bo ponoči nič kaj bo zjutraj ob sedmih naš dan D user posted image user posted image vam poročam kako pa kaj, če pa jaz ne utegenem pa naj me cilla nadomesti user posted image srečno vsem... od diserejinega tečkota user posted image

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
23.1.2012 20:54:54   
Jasna31
Ufff, vidim da tukaj na polno dogaja :)
Disere, držim pesti da bo šlo vse gladko in vam želim veselo in zdravo snidenje :) Kar solzne očke dobim, ko se spomnim našega momenta!
Cilla, sedaj letim prebrat še tvoj članek...naše bejbe spijo, popolnoma izčrpane od današnjega prvega cepljenja, tako da imam malo več časa :) vesela, da sta tvoja fanta tako lepo napredovala in da ste končno skupaj :)
Ostale... srečno in čim dlje v enem kosu!!!!

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
23.1.2012 21:09:40   
JanaB
Cilla dvigalo je široko 79cm. Na netu so sicer napisane mere vozičkov, ki pa za kak cm lahko odstopajo tako, da je treba voziček v živo izmerit. Sva ugotovila, da je težava, ko daš na voziček lupinice in je vse skupaj širše kot osnovne mere vozička. Najbolje si je voziček v trgovini sposodit, da poskusiš, če gre res v dvigalo, vemo pa, da je izbira vozičkov, ki jih lahko v živo vidiš v Slo zelo slaba. Sem iskala tvoj članek v linku, ki si ga dala pa ga ne najdem user posted image Lepo se rihtajte!

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
23.1.2012 22:57:03   
cilla
Aha, link torej ne dela user posted image   V iskalnik na spletni strani Dela vpiši nedonošenčki in bo prvi zadetek prispevek z naslovom Slovenija v malem.

Če me spomin ne vara, bi vsaj po deklariranih merah zate oz. za vaš lift prišla v poštev tako Easy Walker kot tudi TFK. Ko bomo doma, ti lahko TFK izmerim v živo in ti povem, kaka je dejanska mera. Vsaj pri tem zaradi lupinic ne bi smel bit nič širši, ker se lupinici namestita ne ena poleg druge, ampak ena nekoliko višje na ogrodju, druga pa nižje.

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
24.1.2012 11:07:04   
aia
Zdaj našla prispevek in slikce. Ojojoj, to se ti kar srce trga. Pa hkrati toliko upanja in optimizma! Bravo cilla in vse ostale.In bravo vsem dojenčkom borcem! Hvala bogu, da ste ujeli te nove sobe, ker se res zdi bolj humano in prijazno. Hkrati pa si vsaka od nas, ki smo še 3v1 želi, da jih ne bi videla... Ironično. lp vsem

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
24.1.2012 11:54:40   
Jasna31
Aia, kje pa se slikice vidi?

(odgovor članu aia)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
24.1.2012 13:51:33   
disere
in danes zjutraj smo se objeli, v solzah polupčkali naši dve mali srčiki tio in elin. obe zdrave, le v topli posteljci morata malo bit. mami pa lepo okreva. pozdravček vsem.

(odgovor članu Jasna31)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
24.1.2012 15:27:32   
lona85
disere ČESTITKE!!!! Kako lepo! Prav vesela sem za vašo novo povečano družinico! Samo, da sta Tia in Elin zdravi! user posted image Uživajte prve skupne trenutke! user posted image
Cilla, sem prebrala članek user posted image Samo tudi meni se slikice ne pokažejo user posted image Super, da fanta tako lepo napredujeta! user posted image
Uf, čas mi tako hitro beži... sem že v 23. tednu, že čez polovico in se mi zdi, da sem komaj pred kratkim izvedela da nosim dvojčka user posted image Držim pesti za vse nas, ki smo še 3v1, da zdržimo čim dlje v takšnem stanju in da bodo naši sonči zdravi user posted image

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
24.1.2012 16:47:54   
Jasna31
Disere, čestitke za mali deklici :) kakšne so pa kaj mere? V katerem tednu si rodila?
Želim vam lepo cartanje in spoznavanje in da kmalu zlezeta iz toplih posteljic user posted image user posted image

(odgovor članu lona85)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
24.1.2012 17:20:41   
aia
Disere čestitke in vse naj naj!!!
Glede slikc pri članku pa morate klikniti Tiskana verzija... in potem jih dobite :)

(odgovor članu Jasna31)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
24.1.2012 21:10:24   
Gorga
disere čestitke vsem!!! user posted image user posted image user posted image  Vam želim, da boste čimprej vsi skupaj srečno doma! user posted image

cilla tvoje dva sinčka krasno napredujeta in ti si tudi pridna s črpanjem mleka! user posted image
prijatelji jaz sem doma na bolniški od konca oktobra, ampak mi res ni dolgčas oz. mi še zmanjka čas za počitek. To je pa zato, ker imamo doma že enega pobalinčka, ki je ravno dopolnil 2 leti user posted image
JanaB ti prav nič ne zavidam, da se moraš ubadati še z nakupom vozička. Od kar imamo voziček, se nisem niti 1x spomnila na njega. To je bil tudi moj cilj. Čimprej to dat ad acta. Videla pa sem ga tudi samo  še1x, ko sem šla k možu v firmo pobrat z enojnega vozička in lupine obloge, da sem jih oprala. user posted image
aia ti zavidam, da lahko uvajaš tamalo na spanje v svoji sobi. Pri nas slabo kaže s selitvijo in se bomo verjetno še nekaj časa stiskali v našem enosobnem stanovanju... user posted image  Sem si ful želela, da bi bil mali že navajen svoje sobe ob prihodu user posted image user posted image  . Ah ja. Bomo že nekako.

Jutri peljem malega na kontrolo ušes. Glede na to, da ni imel vročine in je antibiotik hitro prijel pričakujem, da bo vse ok. Moje počutje je dobro, srbenje trebuha se je omililo, tamale dva me fajn rukata user posted image  in komaj čakam naslednji pregled, ko bom imela UZ in kontrolo rasti. 

Lahko noč! user posted image

(odgovor članu aia)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
24.1.2012 21:19:02   
JanaB
Cillia prav imaš. Od vozičkov, ki se dajo videti pri nas bi znala ravno ta dva ustrezati v merah. Ampak kljub temu, da je npr. Easywalker širok 76cm je mera, ko daš gor še lupinice 79-80cm in to kljub temu, da sta lupinici zamaknjeni enako kot pri TFK (ena višje, druga nižje). Vendar ga v dvigalo spravimo ravno zaradi te zamaknjenosti, ker lahko postrani not zapelješ.
Sem prebrala članek in me je zelo ganilo. Moji hormoni čisto norijo in me vse še bolj gane kot sicer.
Disere čestitke za punčici!!!

(odgovor članu aia)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
25.1.2012 14:37:33   
cilla
Hehe, dobra stran, da smo še vedno v porodnišnici - sem lahko vidla pupiki od disere user posted image Krasni sta! Zdej čakam, če jo z intenzivne slučajno dajo tu za sosedo user posted image .

V porodnišnici je že spet enmičkn gužve, vse sobe polne.Še v ponedeljek sem bila sama z mojima mulcema v sobi, potem sem dobila eno cimro, danes pa še eno. Vse smo "intenzivistke" - ena na frišno rodila in ima otroka spodaj, druga ima spodaj trojčke, no, pa jaz in moja dva piščeta, ki smo se od intenzivne že poslovili user posted image .

Fanta ful raset_a, smo zrasli že za 2/3 cm in v enem tednu prebili od porodnih dveh kg na 2200 gr in še malo. Pridobivata tudi po 60 gr na dan user posted image , zakon sta. Zdaj samo še dneve štejem in čakam ene izvide, da izvemo, kdaj bomo lahko šli domov.

JanaB, lani poleti sem v BC gledala voziček za dvojčke First Wheels City Twin. Tisti bi res bil za vaš lift, je gotovo najožji med vozički za dvojčke. Sam ne vem pa, kako dolgo je pol uporaben ko otroci rasejo. Ampak ni imel navite cene in če imaš namen potem prešaltat na marelo, bi ti bil kul. user posted image

< Sporočilo je popravil cilla -- 25.1.2012 14:45:19 >

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
25.1.2012 19:33:56   
disere
ekole, minil je prvi dan od prvega joka naših lepotičk user posted image sva z mojo drago danes lepo šla skupaj v intenzivni oddelek (jih je danes vidla prvič) in jih občudovala, se kar ne moreš nagledat teh malih pikic user posted image obe lepo spita in veselo jesta iz flaške. v popoldanskem času obiskov pa sva jih lepo pestvala, občutek ki ti ga ne more nihče opisat, ni lepšega kot to. seveda malike spita, se ne data motituser posted image drugače pa mami lepo počasi okreva in je danes šla iz intenzivne nege v drugo sobo, tako da kar se da lepo počivauser posted image še opmnila me je da moram napisati kaj več o najinih srčicah... Tia je na svet prijokala z 1580 grami teže, velika 41cm ob 10.12 uri, Elin pa z 1800 grami in 43cm ob 10.13 uri. sta pravi ponos očku in mamici ter njuni sestrici user posted image pa vsem najlepša hvala za vse vaše lepe željeuser posted image cilla pa disere pa itq tok bliz v tem času da sta na vezi, hehe.

ponosni očka user posted image

< Sporočilo je popravil disere -- 25.1.2012 19:37:02 >

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
26.1.2012 11:04:14   
aia
Moj voziček včeraj prispel! Jeeeeej. Na prvi pogled zelo simpatičen: rdeč, vzporeden Firstwheels City Twin. Širok je 78 in skozi naša hišna vrata glih  gre.... ne vem pa, kaj se zgodi, ko zmontiraš gor lupinice, ker jih še nimam, da bi poskusila...
Moram ga še malo raziskat :). Upam samo, da majhna prva kolesa ne bodo povzročala preveč težav... Če ga katera hoče videti, ga po moje še imajo v BC v BTCju in še prav ful znižan je, če vzameš kar tisti model (cca 430€ za moder ali zelen športni del + 2 modri lupinici)... Vso srečo punce pri iskanju in da bi bil ta projekt čimprej za vami.
Čestitke Disere za punčici zlati in lepo rastite... mi bomo čez kaka dva tedna na vaši teži...
Včeraj imela UZ in je vse OK. S kako lahkoto zapustiš ordinacijo, če vse odkljukajo! Sreča nepopisna.
Gorga vidim, da ste vi v enosobnem, te se pa jaz sekiram, kako in kaj... upam, da je tamali zdrav in da lahko ob takem mulčku kaj počivaš. Ali ga imaš doma pri sebi?
Lpvsem

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?