claudie
|
Pozdravljene vse dvojne nosečke in že dvojne mamice, čestitke vsem! Tudi mi smo zvedeli, da po tokratno presenečenje dvojno in to sicer relativno pozno, v 22t tednu. Prej je bilo enostavno spregledano, Gin je bila čist šokirana, kako da ni prej vidla, jaz sem se prvo ustrašila, ker sem mislila, kaj je narobe, no na koncu morfologije je vse izmerila in je bilo vse ok. Močno upam, da sta zdrava in da bo vse ok, kot vse, saj ve, samo moram kar napisat, ker se mi zdi, da samo še to govorim. O dvojčki valda nisem še nič brala, ker smo bili pač prepričani, da je samo eden. Mislila, sem da imam že vse lepo doma, razmišljala sem edino, da kupimo novo jajčko. Doma imamo namreč že dva navihančka 3,5 in 1,6 leta. Bo pestro ja :-). Nekako v šali rečem, da je to tako zato, ker mi poleg dveh rata še dve službi furat, pripravljat se za pravosodnega, pa še marsi kaj... Pa še na polno se sekirat, ker imata tamaladva pogosto vneta ušesa in sem preštudirala še pa još o teh ušesih. Sem malo na hitro prebrala, da ste se menle o vozekih... Joj, da ne povem, da smo pri drugemu menjali vozek, kupili bugaboo cameleon, bil mi je res super, še relativno hitro sem ga umila in pospravila, da ne bo pri tretjem čist zdelan in v bistvu kar ne morem vrjet, da je bil za brez veze kuplen. Po eni strani zdej tuhtam, ali kupit nov voz za dvojčke, kar se mi zdi edina realna možnost, če hočem bit sama mobila. Če kupimo še enega enojnega, vedno rabiš še nekoga, pa tut tamaladva sta tako majhna, da ne bosta lepo zdraven hodila, jih je treba skoz lovit. Tako da sem spet pri vozičkih :-))). Ena je spraševala za racmanke, jaz sem jih nekaj malega uporabljala pri prvem, pri nas se ni obneslo, prvo je na začetku problem, ker je tako velika in tiste nogice štrlijo iz tiste velike plenice, potem, je bilo treba skoz preoblačit in skoz prat...Na začetku sem bila še vsa švoh in sem res raje dala pampersko, vržeš in je, ne vem, pri nas se ni izšlo. Pa sem načeloma zelo za eko, na ta račun raje prej začnem odvajat od pleničk, tadrugi še nima leta in pol in smo sedaj že mesec in pol brez pleničke. So še nesreče, samo se mi zdi, da je pogruntal. Taveči je bil pa tudi suh pril letu in 7m. Pri dveh si pa sploh ne predstavljam, kako bi bilo prati dvojno količino pleničk. Ene so pa ful navdušene. Lep pozdravček vsem
|