|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
7.1.2012 1:23:44   
/jokica/
Pozdravljene

sicer še nisem sodelovala v vaših debatah sem pa vas vsake toliko prebrala... Tudi sam apričakujem user posted image user posted image , spola ostajata presenečenje, ker v namig enega zdravnika ne zaupam ravno..

No pri meni so stvari sledeče, rok imam šele februarja, a so mi danes pri 34ih tednih namerili otročka velikega za 35 tednov (teža pribljižno 2500g), drugega celo za 36 (teža okrog 3kg).  Glede na velikost in na zrelost obeh otročkov lahko rodim vsak čas... Pričakovala sem šele čez kakih 14 dni, ampak zdaj očitno ni več heca user posted image    no, sicer še vedno upam, da ostanem 3v1 še vsaj kakšen teden.

A je imela katera od vas UZ pri 34.tednih??  Zanimajo me mere vaših otročkov...

LP

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
8.1.2012 9:25:38   
spiteri
Cilla in mopsy iskrene čestitke za vajine pikice!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Cilla si imela pa res lepo darilo za novo leto user posted image Pa velike fante imaš, jaz sem imela manjši punci in to v 36t. Čestitke res, da si tako dobro spelala porod. Fajn se cartajte!
mopsy si imela pa smolo glede vročine. Jaz sem bila bp, moji mali sta bili pa še par dni v topli posteljici, tako da smo ostale nekaj dni dlje v porodnišnici. Jaz nimam dovolj mleka tako da dojim in dodajam AM. AM uporabljamo od Babylove Pre, v porodnišnici smo imeli pa Bebo, sam se mi zdi da moji dve lažje prebavita Babylove. Upala sem, da bom do sedaj imela mleka dovolj za obe, ker hočeta samo pri meni jest, sam se po dojenju še bunita, tako da jima dodajam.
/jokica/ jaz sem imela v 34t izmerjeno težo pri eni 1800g, pri drugi pa 1900g. Tako da imaš že res velike pikice.
Uživajte v sončku punce!!!

(odgovor članu /jokica/)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
8.1.2012 9:56:56   
disere
jutro punceuser posted image ...

jokica jaz še nisem tako daleč kot ti, smo ravno danes vstople v 33tedenuser posted image user posted image , se mi zdi, da sem šele zdaj malo sprostilauser posted image ..

ciila upam da ste vsi trije vredu..

glede teže otrok bojo pa tud moje pikice med manjšimi, no tud js nisem velika, celih 1.57muser posted image , ppp tud taprva hčerka je mela 2940g, pa 47.5 bila dolga, zdaj v njenem 13letu, me je pa že prerastlauser posted image ..

lepo se imejte na ta lep sončen danuser posted image

(odgovor članu spiteri)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
9.1.2012 20:51:47   
Gorga
Ojla user posted image

Počasi nas je/bo zmeraj manj na tej debati...

cilla kako sta male dva, kako si ti, pa možek? A si imela naraven porod? Sta bila oba obrnjena na glavo? Danes sem po tv videla, da so odprli nov oddelek za mamice nedonošenčkov. A si tam?
spiteri lepo, da tudi tvoji punci fajn napredujeta!
disere ti prav verjamem, da si si oddahnila. Jaz sem ta teden stopila v 27. teden in sem ravno tako na trnih kot ste bile verjetno vse pred mano.

Drugače pa je mali preživel norice. Najhuje je res bilo tretji in četrti dan. Tisto noč nismo spali niti minute, ker je božec cel čas jokal zaradi srbečice, čez dan pa je tudi non stop sitnaril. Ampak je šlo mimo. Na srečo ni imel vročine. Od petka že veselo nori. Zdej pač moramo počakati, da bo estetsko dovolj dobro zgledal, da gre lahko nazaj v vrtec. Sem pa bila jaz res uničena. Tiste dva dni, ko je bil vrhunec, me je vse tiščalo dol, ker sem bila tolk na nogah. Sem bila že prav v skrbeh in razmišljala, če bi klicala za pregled. Se je pa potem izkazalo, da mi je manjkal samo počitek. Pol je bilo takoj boljše.
user posted image user posted image  pa sta full aktivna. Trebuh se skoz trese, pa brce dobivam v vse možne smeri user posted image . V sredo imam pregled. Mi je prav fajn, da sem deležna pogostejših kontrol.

Nočko! user posted image

< Sporočilo je popravil Gorga -- 9.1.2012 20:52:37 >

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
9.1.2012 23:42:04   
cilla
Čer user posted image
pozdravček iz našega malega porodnišničnega sveta. Po enem tednu tuki sem jaz prebrodila prvo krizo, ko sem končno dojela, da moja dva spadata v kategorijo nedonošenčkov in da bomo čisto zares tu še kak mesec (če bo vse kot je treba). Moja dva mulca se na srečo ne pustita motit maminim krizam in pridno napredujeta, vsak s svojim tempom.
Linus je bolj gajsten, Arsen je pa ena taka bubica, on si jemlje cajt in vse pelje bolj na počasi. Tako je Linus že začel malček tudi po flaški jest, čeprav daleč od tega, da bi že vse obroke pojedel po flaški, se bolj igrajo z njim in učijo, kako se to počne. Danes zvečer, ko sem šla k njima za "lupček za lahko noč", me je tako razveselil, ko se je od silne lakote kar obesil na moj prst, ker sestra ni bila dovolj hitra z dostavo hrane user posted image . Drugače je papica še vedno po sondi in tudi v inkubatorju bosta še. Za zdaj še ne uspeta sama regulirati telesne temperature.

Ja, danes je bilo tu v našem štuku živahno, ker je bilo slovesno odprtje novih prostorov za mame nedonošenčkov. Ne vemo sicer še, kdaj se bomo dejansko selile v nove prostore, ampak naj bi se v kratkem. To bo super.

No, takole, sem naložila. Upam, da nisem preveč duhamorna.
Fajn se imejte, pa čuvajte sebe in svoje bušije. user posted image

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
10.1.2012 8:20:07   
disere
dobro jutrouser posted image , js že od pol sedmih strašim po hišiuser posted image ..
sem mela včeraj dokaj pester dan, me je čez noč zagrabu fajn zoboboluser posted image , tako, da sem čez dan morala še k zobarju, kot, da že nimamo dost teh dohterjevuser posted image ..mi je zob odpru in dal zdravilo not, čez 14dni pa moram nazaj, mah sam, da me zdaj ne boli večuser posted image ...

gorga super, da ste preboleli te norice, so take zoprna zadeva, se mi zdi, da dokler ne grejo v šolo so kr naprej neki bolni, vsaj moja tavečja je bla kr naprej bolna dokler ni šla v šolo, pol pa tri leta čist nč...

cilla zelo lepo prebrat, da mala škratka tako lepo napredujetauser posted image , sem ful vesela za vas...tebi pa želim veliko poguma, čeprav vem, da je to težko dosečt, zato sam upam, da bojo hotle moje punce bit z mano še vsaj 14dni, ampak itak nimamo mi vpliva na to, nosimo le dva user posted image user posted image in če se jim v našem bušiju ne godi več dobro hočejo vn pa pikauser posted image , jaz vsak dan držim pesti za vas pa upam, da se vidiva, ko pridem v rimuser posted image

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
10.1.2012 21:53:30   
disere
takole drage nosečke... pišem v imenu disere kot mi je naročila user posted image sem pa njena boljša polovica user posted image daners je pri svojem ginekologu imela pregled, v upanju da je vse ok... pa ji je zmeril MV in ugotovil da je dolg le 1,5 cm. omenila pa mu je tudi to da ji na momente trdi trebuh. dobila je napotnico za v porodnišnico, šla tja in tam ostala notri. danes je dobila prvo inekcijo za razvoj pljučk naših dveh sončik, dobi pa jo še jutri in po jutrišnjem. pozabil še omenit da ji je ob meritvi MV v porodnišnici namerila le 0,9mm. drugače pa je ok, presenetila me je s tem da je pozitivno sprejela, polna pozitivne energije... poročam ko zvem kaj novega.... do takrat pa... držite se in ubogajte svoje možeke user posted image

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
11.1.2012 8:38:40   
Jasna31
Cilla in Mopsy, čestitke ob rojstvu vajinih težko pričakovanih sončkov user posted image user posted image user posted image user posted image
Nekaj dni me ni na RR, pa se zgodi tolio novega user posted image
Disere držim pesti, da ti zadžijo porod še za nekaj tednov!

Vsem ostalim pa želim da ostanete čim dlje 3v1, da izkoristite te lepe sončne dneve (mi vozičkamo na polno), in da ste še naprej tako pozitivne, saj vas prav z veseljem še naprej redno spremljam user posted image

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
11.1.2012 13:14:29   
Gorga
Ojla user posted image

disere držim pesti! user posted image
cilla fajn vam gre user posted image !

Zdej ste me pa punce kar malo prestrašile. Sem danes kar oprala kompletke za domov, ki sem jih kupila, pa seznam, ki ga imam še od prvega, sem potegnila na plano, da vidim kaj moram še dokupit user posted image .

Drugače pa sem danes imela pregled in sem si prav oddahnila. Vse je v redu. Sem zaprta in MV je ok. Zadnje 10 dni me je vsak dan že kar precej vse tiščalo navzdol in sem bila kar v skrbeh. Mi je spet manjkalo samo več počitka. Danes je šel mali v vrtec in upam, da bo zdej malo pavze z boleznijo in bom lahko več ležečki. Hemoglobin mi je kljub jemanju železa padel na 110 in mi je G dala recept za zalogo tablet. Vsi ostali krvni testi so bili negativni. Poslušali smo user posted image user posted image , zvagali so me in izmerili pritisk. Naslednjič bom imela UZ, da pokontrolira kako male dva rasteta. V ponedeljek grem spet tja, da mi dajo injekcijo imunoglobulinov, ker sem Rh negativna. Dobila sem še potrdilo za CSD. Ampak bom kar možeka poslala to urejat, ker pisarno za te stvari imajo v tretjem štuku, skor pod dimnikom user posted image . Ni šans da se odpravim na tak vzpon user posted image . Naslednji pregled imam čez 3 tedne.

Pa pa! user posted image

(odgovor članu Jasna31)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
11.1.2012 19:39:46   
cilla
Ajej disere, tej prvi tedni novega leta so zacoprani, a?! Držim pesti in ti želim, da bi še vsaj nekaj dni ležala v 4. štuku, vsak dan je veliko vreden. Bi te prišla pogledat, ma ne bom trkala od vrat do vrat, bi me kdo imel za ubrisano user posted image Če se nam pol pridružiš tule na C, te pa pocukam za rokav. Mislim, da sem na predavanju o dvojčkih prav pogruntala, katera si user posted image

No, jaz sem nazaj v porodnišnici po eni noči doma, malo za dušo, za se pocrkljat. Me je že pošteno dajal občutek utesnjenosti tu notri. Moja fanta sta fajn, kot vsi otroci napredujeta s svetlobno hitrostjo, upam in navijam, da gremo že v roku tedna dni ven iz inkubatorja. Njuna soba v intenzivni ima okna proti jugu, tako da imata večino dneva sonce in se prav lušno sončita v svojih inkubatorjih. Pa tudi meni je lepše, ko se popoldne crkljamo in skozi okno gledam ljubljanski grad v soncu, jima opisujem pogled,... Vreme te dni je res darilo. In ker sem zdaj preskrbljena tudi s "civilnimi" oblačili, si lahko privoščim celo stopit ven iz bolnice in it kak krog naokoli.

Gorga, ti kar prištimaj reči, škodit ne more, tako in tako bolj ko boš šla proti cilju, manj se ti bo dalo user posted image .

Pozdravček od nas treh user posted image

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
12.1.2012 21:05:50   
disere
takole, da vam javim kako se nam dogaja v porodnišnici user posted image v glavnem naši maliki sta ok, malce bolj mirni ker sta dobili obe injekciji za razvoj plučk, njuna mami pa še vedno zelo nasmejana in polna veselja user posted image danes je imela anesteziologa, odločila se je za spinalno anestezijo, da le zasliši njun prvi jok user posted image po vsem tem si to zasluži, razen da bi bilo karkoli narobe in bi jo morali dati pod narkozo bodo morali vprašati mene user posted image jutri pa upa na ultrazvok user posted image drugače pa ne ve nič kaj dosti kako bo vse skupaj potekalo, samo bistveno je da je pozitivna pri vsem user posted image jest pa doma urejam ostale stvari, pa se trudim da jo pričaka prijetno okolje user posted image

lp od njenega tečkotauser posted image

< Sporočilo je popravil disere -- 12.1.2012 21:10:59 >

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
13.1.2012 20:47:07   
prijatelji
Živjo punce...

Cilla in Mopsy čestitke obema...user posted image
Disere držim pesti.
Ko berem tale vaš klepet me je kr malo strah, vidim da user posted image user posted image  kr pohitijo na svet. Jaz sem v 24t nosečnosti in pričakujem dve mali pikiciuser posted image , tako jima pravi starejši sin. No pri nas so bili prazniki prava katastrofa, 23.12 dobi sin vodene koze, ponoči iz 26. na 27. sva oba z možem objemala školjko...viroza...user posted image  tako, da so me sprejeli na infekcijski oddelek, potem še kr ni konec. Mož 31.12 dobi gnojno angino in zatem še on pokasira vodene koze, mislim pr 30 letih. No ta teden pa sinek dobi alergijo, na kaj ni znano.

No upam, da nisem preveč nakladala in da me boste sprejele med vaše pogovore.

Lep večer

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
13.1.2012 20:48:43   
JanaB
Sem zasledila, da ste bile nekatere v LJ na predavanjih za dvojčke. A to je v okviru materinske šole? Na materinsko sem sicer hodila dve leti nazaj in zaradi časovne stiske nisem imela namen spet jit ampak kakšno predavanje o dvojčkih bi pa z veseljem slišala.

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
13.1.2012 21:53:19   
Jasna31
Prijatelji, dobrodošla user posted image
ti samo pogumno in optimistično naprej! Jaz sem prigurala do 37 tedna, ko so mi naredili CR zaradi medenične in prečne lege in zaradi malo plodovnice... pa mislim, da bi prigurala še kak teden dlje če bi me pustili še naprej 3v1, se ni čebelicam še nikamor mudilo.
Disere, upam da še kar vztrajaš v enem kosu user posted image
Mi pa smo danes dopolnili 3 mesece in se imamo lepo, jutri pa praznujemo user posted image
Srečno vsem!

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
13.1.2012 23:57:23   
aia
Hej punce,
jaz sem šele danes odkrila ta forum in na hitro preletela nekaj strani. Mislim, da se bom v vaši družbi dobro počutila :)
Sicer pa začenjam 29. teden in srčno upam, da bom še vsaj kak mesec srečka nosečka ;)
Me pa ful zanimajo ta predavanja o dvojčkih, ki jih omenjate, ker sem si jaz kaj takega res želela slišati, pa nikjer nisem mogla izvohati, da obstaja...
No, grem naprej delat doktorat.
O vozičkih, seveda ;)
lp vsem *

(odgovor članu Jasna31)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
14.1.2012 20:06:39   
cilla
JanaB, aia, predavanje so nam organizirali v šoli za starše v ljubljanski porodnišnici. Predavala nam je babica iz šole za starše Gordana Njenič, super gospa! Razložila je, kaj lahko pričakujemo na porodu, kako to zgleda pri dvojčkih, malo o hendlingu dvojčkov, dojenju dvojčkov, itd itd. Odgovorila je na naša vprašanja, meni je bilo kul. Nič pretresljivega, a fajn.

Da vam poročam, sem bila pri disere danes dopoldne. Še vedno so bile vse tri skupaj, disere ful dobre volje in pozitivna, kar je v taki situaciji, ko moraš ležat v bolnici in čakat, najboljši pristop user posted image

Mi smo tudi napredovali: moja sončka user posted image so iz inkubatorja premestili v ogrevani vodni posteljici in začeli smo vaditi hranjenje po flaški. Sicer sta še zelo švoh in po enem uspešnem hranjenju sta za naslednji dve tako utrujena, da ju sploh ne uspejo/mo zbuditi in ju spet nahranijo po sondi. Ampak napredujemo, hranim in previjam ju že lahko sama, seveda se še učimo. Tudi moj se nam je že dvakrat pridrdužil, danes je že prvič on enega nahranil user posted image .
Ma ja, dnevi letijo, tudi v porodnišnici, ko imaš toliko obveznosti user posted image in preden mi bo sploh jasno, bomo že skupaj na oddelku in na uvajanju pred odhodom domov.

Danes sem spet prišla domov za eno noč in želela pripraviti njune cunje v sobico, da bo vsaj del stvari na svojem mestu. Ko sem pregledovala znova stvari, ki jih imam od kolegice z dvojčki, me je kar stisnilo ob pogledu na tiste ogromne otroške cunjice. Številka 56 se dejansko zdi kot zastava, oba bi lahko oblekla v en bodi te cifre user posted image Kar imam oblačil manjše številke kot 50, sem vse napakirala in odnesla v porodnišnico na intenzivno. Naj ostane vse tam tudi ko bomo mi že doma in pride prav še kakemu nedonošenčku.

Najinih stanovanjskih peripetij drugače kar noče biti konec... Malo prej nama je zalilo nama kopalnico - odtok je nekje zamašen. Moj ves besen skuša odmašit odtok oz.sploh ugotovit, kje se je zamašilo user posted image   (valda kje boš na soboto zvečer dobil vodovodarja...) Pridem za eno noč domov, da se bova malo pocrkljala in da se malo odklopim, pa imamo že spet "veselo". Eh ja, polni optimizma gremo naprej... user posted image

(odgovor članu aia)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
16.1.2012 9:36:34   
aia
Škoda, da sem zamudila to predavanje o dvojčkih... Predvidevam, da v bližnji prihodnosti ne bo ponovitve... :(
Sicer pa se je moja doktorska dizertacija o vozičkih skrčila na dva modela:
lux4kids Castor Twist Twins
FirstWheels City Twin
Morda kakšno mnenje, izkušnja, opozorilo?

En medklic, koliko mislite, da človek potrebuje lupinice na vozičku? Ali to pride prav pri dvojčkih? Jaz sem pri svoji prvi hčerki to precej uporabljala... iz avta direkt na vozek in v akcijo, če je šlo za kratek čas... Zdaj pa ne vem...

lep sončen dan vsem

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
16.1.2012 9:55:46   
aia
Hej punce,
škoda, da sem zamudila predavanje in verjetno v kratkem ne bo ponovitve :( Morda pokličem in vprašam...
Sicer pa doktorsko dizertacijo o vozičkih krčim na dva:

lux4kids Castor Twist Twins
FirstWheels City Twin

Morda kakšno mnenje, izkušnje, opozorilo? PROSIM in HVALA!!!

Pa še en medklic, koliko mislite, da človek potrebuje lupinice na vozičku? Ali to pride prav pri dvojčkih? Jaz sem pri svoji prvi hčerki to precej uporabljala... iz avta direkt na vozek in v akcijo, če je šlo za kratek čas...

lep sončen dan vsem

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
16.1.2012 10:21:08   
cilla
Predavanje o dvojčkih pripravijo vsak termin šole za starše (torej vsak mesec), če je interes med slušatelji.

Vozička... lux4kids bi jaz osebno črtala s seznama. Je cenen. Res sicer dobiš lupinico zraven, kar je pri dvojčkastih vozičkih redko, ampak ta njihova lupinica nima nobenega testa varnosti ob trku - jaz take lupinice raje nimam. Pa tudi to, da na bolhi prodajajo štiri mesece stare vozičke L4K, mi daje misliti, da verjetno res niso baš kvalitetni.
FirstWheels je mene v živo zelo navdušil, ker je res v piko dobro narejen, vse štima, lahek in neverjetno okreten je. Jaz se nisem odločila zanj, ker sem želela globoke košare, FW pa ima le mehke vreče. A med tema tvojima kandidatoma je FW definitivno zmagovalec in bi ti ga priporočila.

(odgovor članu aia)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
16.1.2012 13:12:33   
aia
Hvala ti za res koristen odgovor!
Meni je tudi nekaj cudnega pri lux4kids, pa ne znam povedati, kaj... nek dvom...
Pri FW pa so tudi trde košare zraven in pri novih 2011 modelih celo adapterji za maxi.cosi lupinice...
lp tebi in tvojima sončkoma tja za stene porodnišnice - upam, da sonce kaj prodre do vas
lp

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
16.1.2012 15:09:45   
Kratka
Hej, sama sem sicer šele v 10. in tudi nosim dvojčke, se pa že malce spogledujem z vozički, ker vem, da vzame ta tema veliko časa in bom na koncu doktorirala iz njih user posted image bi pa imela eno vprašanje za tiste, ki že imate te izkušnje. Opažam, da so vam bolj všeč vozički kjer otroka sedita eden poleg drugega, torej ti širši vozički, mene pa ima, da bi raje imela ožji model, torej takšnega kjer sta eden za drugim ipd. zgolj iz razloga, ker je tak voziček ožji in ne zasedeš cel pločnik z njim, se mi zdi bolj praktično. A je kakšen tak, ki bi bil vredu? In pa seveda me zanima kakšne so slabosti takšnega vozička, da se ne odločate zanj? Sem pa tudi zelo razočarana nad ponudbo vozičkov za dvojčke, nič izbire ni!

(odgovor članu aia)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
16.1.2012 18:39:39   
lona85
Lep pozdrav vsem novim nosečkam z user posted image user posted image tukaj ter dvojnim mamicam user posted image

Uf...vozički... Z mojim se nagibava zaenkrat k TFKju, samo čakam kakšno ugodno ponudbo na bolhi ali pa kaj podobnega, samo pogoj je, da voziček ne bo rdeče barve user posted image Je pač ne prenesem user posted image V najslabšem primeru pa bova vzela novega, samo me zanima, tiste ki imate morda TFKjev dvojni voziček, kje se ga da naročiti s čim več popusta - verjetno pri dobavitelju, moram mal pogooglat user posted image

Cilla, super da tvoja cukrčka tako lepo napredujeta, je prav luštno prebrati takšno novico user posted image Čim več skupnim trenutkov vam želim pred odhodom domov - bo tako hitro minilo user posted image

Jutri imam pa končno morfologijo user posted image tako, da komaj čakam, da vidim svoji bibi user posted image user posted image Morda izveva še spol, čeprav sem sprva mislila, da bi se pustila presenetiti, samo je firbec premočen user posted image No morda pa bosta malo bolj sramežljiva in še ne bova izvedela, več sporočim jutri user posted image

Aia, če morda izveš, kdaj naj bi bilo predavanje za dvojčke, prosim kar napiši še tukaj, bi z veseljem šla še sama poslušat.

Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
16.1.2012 22:07:43   
cilla
lona85, za TFK se obrni na uvoznika - tfk.si (razstavni prostor imajo v LJ Sneberjah). Nama je dal dobrih 20% popusta.

Kratka, od zaporednih vozičkov sta zelo pohvaljena Jane in Peg Perego. Jaz se za zaporednega nisem odločila, ker hočem, da sta otroka "enakopravna" al kako naj povem... Pa lažje se mi zdi manevrirati enojno dolžino in eno in pol širino kot dvojno dolžino in enojno širino (nekako kot navaden avto ali pa limuzina user posted image )

< Sporočilo je popravil cilla -- 16.1.2012 22:11:37 >

(odgovor članu lona85)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
17.1.2012 8:56:30   
Gorga
Ojla punce user posted image

Pozdravljene prijatelji, aia in Kratka user posted image
cilla lepo je brati, da tvoje dva sončka napredujeta user posted image . Škoda edino, ker vama stanovanje nagaja. Ampak tak je lajf. V glavnem ni nikoli dolgcajt user posted image

aia jaz sem pri prvem vozičku imela adapterje za lupinico in so redko prišli v uporabo, ker ko sem npr. skočila v trgovino z malim, sem lupinico dala kar na nakupovalni voziček. Ni se mi dalo ogrodje vozička vlačit ven in noter iz prtljažnika. Z dvema pa si mislim, da bom še bolj redko hodila v trgovino z avtom oz. bom šla samo po kruh in drobnarije kar z vozičkom pešaka user posted image

Včeraj sem šla po injekcijo, ker sem Rh negativna. Spotoma mi je sestra zmerila še pritisk in poslušala srčka. Ta desnega je kar neki cajta lovila. Mala/i se ni hotel nastaviti user posted image .
Jutri pa najin sinko praznuje 2. rd user posted image user posted image . Sicer bomo imeli praznovanje v soboto in jutri na obisku le noni in nonota. Samo sem se vseeno odločila, da mu tudi letos spečem torto. Za soboto pa jo grem danes naročit.

Lp vsem! user posted image

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
17.1.2012 9:29:46   
prijatelji
Živjo punce,

cilla vidim, da sta Linus in Arnes prava korenjaka, lepo je to prebratiuser posted image

Vidim, da je padla debata okoli vozičkov, mi smo včeraj kupili Bugaboo Donkey Twin voziček in vam morem povedat, da je fantastičenuser posted image .Tudi midva z možekom sva razmišljala ali naj vzamema poleg adapter in lupinice Maxi cosi, vendar jih nisva vzela. Kupila sva lupinice Cybex, jih imajo v BC v akciji. Odločla sva se pa za njih ker imava za starejšega sina njihov avtosedež in sva zadovoljna z njim. Imajo narejen test varnosti.

Meni pa je rekla ginekologinja, da mi ni treba ponovno obiskati materinske šole. Niti nisem zasledila, da bi kje v Celju imeli posebaj predavanja za user posted image user posted image .

Gorga jutri vam pa želim čim lepše praznovanje z sinekom.

Lep dan

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?